![]() |
Ya Selam
Arkadaşlar iyisiniz afiyettesiniz inşallaah..
Gittik ilçe binamıza bir yıl önce üye olduk ama ne arayan var ne soran dedim foruma üye olayım bari de oradan faliyetlere katılayım... Adım Merve, İstanbulda ikamet etmekteyim.. Grafikerim... İnşallah bundan sonra aranızdayım.. Saygı sevgi ve muhabbet ile dostlar... :gül: |
Merve hanım hoşgeldiniz...
mutluluk duyduk sizleri aramızda görmekten... güzel paylaşımlarınızla beraber olmak dileğiyle... |
Vealeykümselam....
Aramıza hoşgeldiniz... :gül: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aleykümselam,hoş gelmişsiniz;1
inşAllah daimi olursunuz:gül: |
Alıntı:
|
Hoş geldiniz.
Yeni soluklar , yeni fikirler , yeni düşünceler zenginlik kaynağımız. Daimi olmanız umudu ile. |
Alıntı:
|
Ve Aleykumselam Hoşgeldiniz...
Üye olduk ne arayan ne soran demişsiniz... Cep telefonunuza Ak Parti'den üyelik mesajı mutlaka gelir... Eğer gelmedi ise en yakın Teşkilata giderek bilgilerinizi güncelleyiniz... |
Alıntı:
Numaramı değiştirdim, arkadaşımada verdim çünkü üniversitelerden sorumlu kendisiydi.. Eminim ki değişen numaramı bile kaydetmemişlerdir oraya... Ne varsa kendi içlerinde bunu anladım maalesef. Kendi ortamlarını kurmuşlar, gerisine ihtiyaç duymuyorlar..:V |
Alıntı:
Gerisi kolay olmadı... www.akparti.org.tr/akim'e şikayet mesajını iletin... |
Alıntı:
|
Rica Ederim...
|
AK Parti Forum'a hoşgeldiniz. Bilmukabele. İyi forumlar dilerim.http://img571.imageshack.us/img571/6...yensmiley1.gif
|
hoşgeldiniz
|
Aramıza Hoşgeldiniz :gül::saygılar:
|
Hoş geldiniz...
Daimi olmanız dileğiyle... Hayırlı forumlar dilerim... |
Teşekkür ederim arkadaşlar, ALLAH razı olsun hepinizden inşallah..
Hoşbuldum, hoş gördüm.. Gönlü güzel insalar... :) |
Hoş geldin Ak insan.
|
Buyrun buyrun hoşgeldiniz efendim herkese yetecek kadar yerimiz var :)
Kaleminize kuvvet . |
Alıntı:
:) Bizim teşkilatın adama ihtiyacı yok biz 100 yıllık iktidarlığın tapusunu aldık. Binadakilerin ve rayban gözlüklerinin tribinden geçilmiyor. Onlar seçilmiş zümre..Muhattabımız değiller.. :) Gelir gelmez seninde içini kararttık ama gerçeklerimiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah'dan şölen yerinde arkadaşlarım vardıda tek kalmadım koskoca stadyumda :) |
Aleykumselam hoşgeldiniz, umarım daimi olursunuz...
|
Aleykümselam kardeşim...hoş sefa gelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle ...hayırlı forumlar dileriz |
Alıntı:
Hiç bir ortamda bulunmuyor bizimkiler hepsinde ayrı bir trip. Tamamen revizyona gidilmeli ve şekil verilmeli yoksa iyi olmaz bizim için. |
hoşgeldiniz merve abla...
|
Aleykümselam | Hoşgeldiniz | Hayırlı Forumlar
|
SELAMUNALEYKUM KARDEŞLER
|
All times are GMT +3. The time now is 14:39. |