![]() |
Firsat Bu Firsat Basörtüsü icin
Madem ,muhalefet Basörtüsüne cözüm ariyor.
Avrupada bile saygi gösteriyor ,Basörtüsüyle her yere giriliyor. Türkiye Müslümandir ve her dine saygisi vardir,kilisedeki Bayanlarin basi niye örtülüyor kimse birsey söylemiyor. Muhalefet kayip ettigi secmen sayisini tekrar kazanmaya bakiyor. Basörtüsü özgürlügü her yerde ve herzaman hadi bakalim -Milliyetciler ,Demokratlar AK parti karsitlari ,12 Eylüle kadar cikartin yasayi |
hocam bakmayin kemalin bugün basörtüsünü cözelim dedigine bu aksam verirler ona ayari yarin aslinda yanlis anlasildim der kivirtir ;)
|
Yasa ? Çıkarmak ?
Onlar yasa madde değişiklik vs. lafını duyunca mecliste kaçacak yer alıyor ne çıakrtması ;D Çıkanı da anamuhalefet mahkemesine taşıyorlar koşar adım. Şimdi bir değişiklik daha olacakmış onu da götürecekelrmiş,neydi unuttum. Hem çıkartmıcaklar,ne diyorlar ''kendiliğinden halolacak çözülecek'' diyor indiregandi. Bir yandan çözeceğim derken diğer yandan 'kendiliğinden' diyor,buna dikkat edin.Zamanla haloalcak diyor. Gökte uçan kuş bile pisliğini bu adamın üstüne bırakmaz,korkar o pisliğinin kirlenmesinden. |
Alıntı:
|
He deyin geçin...
Isırmaz... Havlar durur sadece... |
-iyi ya bunlarin yalanciligini,
-ipiyle kuyuya inilmiyecegini, -Görmiyen lerde görür, -yasiya kadar yakarlar mumlarini -yanasmiyacaklarini bende biliyorum, -12 Eylülden sonraya ertelemeye calisacaklar, -Bu da onlara güveni temelden sarsacak. |
Alıntı:
AK partinin cözemiyecegi bir sorun ,problem yok, iki si deyil tümü gelse cözemez. 70 senede yapilamiyani AK parti 7-8 senede yapti |
Alıntı:
Şimdi ya Laiklikle ilgili maddeyi değiştireceksin yada yeniden Anayasa yapacaksın. Kesin çözüm yeni anayasa.. Mehape nin baraj altı kalmasıyla yeni Anayasa hayal olmaktan çıkacaktır. |
-Bas örtüsü namus diyen ler nerde?
-yüzde 99 u müslüman Türkiye diyenler nerde? -Milliyetciyim diyenler nerde? -Memleket elden gidiyor satiliyor satildi diyenler nerde? -Demokratlar mis gibi olanlar nerde? -Demek hepsi yalanmis ,yaygarayi basip köse dönenler nerde? -Müslüman Din kardesinin ayibini örtermis nerde? -Müslüman yalan söylemezmis nerde? Allahin izniyle 13 Eylül cok büyük bir gün olacak EVET ler yüzde 80 sasirmayin |
Sanki Bas örtüsüne özgürlük dedilerde.
biz karsi ciktik daha hala Basörtüsü diyor muhalefet nerden nasil oy alicaginin hesabini yapiyorlar senin Duan kabul olmaz niyemi ? (S.A.V) in Genclere 100 ögütünden 1 tanesi Biyigi agzina giren in Duasi kabul olmaz ve bizden deyildir diyor haberin varmi? kilic,. oglumu ,.karabulutmu ne desek |
-Her iki partinin Hayirlari
-EVET ,e dönüyor -Basörtüsüne cözümü -12 Eylüle kadar önermeli -Ve maskelerini düsürmeli -Yüzde 80 lere yaslastik ALLAHIN izniyle |
BAŞÖRTÜ SORUNU!!!
:çiçek:Bu başartü sorunu Türkiyenin malesef kanayan bir yarası , ümit ediyorum SAYIN BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN:gül: bu meseleyi çözecektir.:güzel:
|
Evet ,Kuskumuz yok ta,.-
12 Eylülden önde sorunu orta koyarak Evet oylarini nasil yüzde 80 e yükseltebiliz diye atak lazim Daha hala Anani alda git diye el öpüyorlar nasil carpitiyorlar önce den hazirladiklari adamlari Basbakanimizin önüne yem diye atiyorlar Sülonun partisinin oglunu |
-Ayin besi kaldi 7 Gün
-bu firsatta sinemi millete dönerek -Bas örtüsünü kanunlastirila bilinirdi istenilseydi --sag duyulu vatandaslara , partilerinin maskelerinin -altindaki yüzleri sergiliyebilirdik. -sülonun planini alt edebilirdik -Latif . süloyla konusmasi plani alt olurdu. |
Kusuruma bakmayın ama bu CHP ve emanetçi Genel Başkanı ve onun iplerini elinde tutan gölgedeki işgüzarları, bu milleti Ahmak sanıyorlar... Anadolu'da bir söz vardır sevgili arkadaşlar 'önce söylenen bakılır lafmıdır diye, sonra söyleyene bakılır adammıdır diye'... Yahu bunlar çözülmüş meseleyi -411 milletvekili ve aşağı-yukarı 20 Milyon seçmen demek sanırım- çözümsülüğün karanlık çukurlarına atmadılar mı? Millet bunu untur mu sandı?
|
Kemalim destek verse onu parçalar partililer. Kimi yakasından tutar kimi paçasında atarlar chp merkez binasından.
|
ben bu konuda kılıçdaroğlunun samimi olduğu kanaatindeyim neden derseniz sonuçta bunlar kamusal alana sokmak istemiyorlarya aynen kamusal alanda takılamaz normal günlük hayatta takabilirsin dicekler ve sorunu bu şekild çözecekler. aynı fransanın pecede uygulamaya koymuş olduğu gibi bir düzenleme getirecekler. kendilerince sorun düzelmiş olacak. saygılarımla.
|
Alıntı:
|
Ne diyor la bu ;D Birisi tercüme etsin,kamusal alan,fransa taktiği,samimi, ;D
|
Onlar için "yasa" ancak AnaYASA mahkemesine yaptıkları itrazlardır muhterem =)
|
benim için o kadar önemli bir problem olmadığından hükümet o kadar sıkmasın kendini...
diğer icraatler daha önemli.. |
Birakalim da BASBAKANIM cözsün
Biz Arkasindayiz |
DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
He
Demi |
Akp basortusu sorununu cozmustur simdi bundan dolayi ulkemiz dagildimi hayir toplumda bir ayrisma oldumu hayir acigida kapalisida kolkola olmasi gereken buydu gonul isterdiki butun kardeslerimiz basortulu olsun ama biz onlara bazi seylerri chp gibi dayatmadik " dinde zorlama yoktur" diyen kelamullah ne guzel demis dileyen bu dunyada yanar dileyen ahirette
|
AKP DÜNYADA 1 NUMARA KİM NE DERSE DESİN AKP YIKILMIYACAK HER DAİM AYAKTA KALACAKTIR.KISKANANLAR ÇATIR ÇATIR ÇATLASIN
|
Ben Recep Tayyip Erdoganin basörtüsünü üniversitelerde serbest birakalim dedigi gun yapilan pisliklerin hepsini hatirliyorum chp nin mhp nin ve yanlilarinin Iran mi olucaz ülkeyi kac yil geriye atmak istiyo bu adam diye konusan bir cok asil irticaci (gerici) bir kesimle sayin Recep tayyip Erdoganin ve ak partinin nasil savastigini biliyorum! Bu gun tarih 14.03.2015 okuluma basim kapali hür giriyorum pazar gunu olacak sinavima dahi basi kapali hür giricem insallah.. Bunu saglayan ak parti ve Recep Tayyip Erdogan a sonsuz tesekkur ediyorum baska hicbir muhalefet liderinin bana gore asil gerici insanlar bu konuda zerre katkisi olduguna inanmadim ..!
|
All times are GMT +3. The time now is 11:58. |