![]() |
Kılıçdaroğlu, Batman'da da Şok Yaşadı
Kılıçdaroğlu, Batman'da da şok yaşadı
http://img842.imageshack.us/img842/4478/etrokemal.jpg Van'da büyük hayal kırıklığı yaşayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Batman'da da 150 kişiye konuştu. Kılıçdaroğlu dünyada ilk kez bir anayasa değişikliği ile vatandaşın şikâyet hakkının elinden alındığını ileri sürdü. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu referendum çalışması için Batman'a geldi.Cumhuriyet meydanında halka seslenen Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek referanduma sunulacak Anayasa değişikliğini eleştirdi. Haber 7 24.08.2010 |
La dandi, BAykal boşunamı Ankaradan öte geçmiyordu...
Acemilik işte :) |
sirf sivastan öteye gectim demek icin secim otobüsünde dolastirdiklarina önce van da sonrada batman da miting verdi :)
|
Doğu CHP'den haz etmiyor. Birde ideallerinde Türkiye partisi olmak var. Sahil şeritinin dışına taşma imkanınız yok.
|
Şunu merak ediyorum,İl'lerin yanı sıra İlçe'leri de gezen bu kişi,acaba Dersim' gidecek mi ?
Ve babasının bir çok kişinin ahını aldığı yerede gitcek mi ? Hani arsa tapusu çıkarırken yürüttüğü paraların olduğu ilçe,kendisi iyi bilir,orta okula kadar orda büyüdü. |
Alıntı:
|
Gitti mi gitcek mi gitmeyi planlıyor mu ? ;D
|
Alıntı:
gitti, gidecek :) |
13 Eylül de gider o zaman desene ;D
|
Bizim yakın çevremizde dersim li chp sempatizanları var kemal beyi çok seviyorlar. Adamlardaki parti sevdalığı aşmış her şeyi pek umurlarında değil geçmişleri
|
Tv lerde 500 kişiyle diyordu.150 kişide fazla ona ya neyse (: .
|
Alıntı:
Ordakilerin arasında sivil poliste var,satıcıda var,gapscıda,yoldan geçerken meraklanıp bakanda var,dilencide var.Artık geriye kaç kişi kalıyor hesaplayın ;D |
Alıntı:
|
bizim muratta gitmistir, kendisi kilicdaoglunu cok sever ya :)
|
Alıntı:
Gitmediyse ayıplarım :p |
Alıntı:
askerlik konusunda sıkıntım var, bakaya kalmışım ;D 31 temmuzda tecil doldu. yoksa kılıçdaroğlunun o mübarek yüzünü görmek istemez miydim, ah ben ne edem, nerelere gidem vay babo ;D velhasıl-ı kelam içimde ukde kaldı kılıçdaroğlunu görememek. iftardan yarım saat sonra eve gelebildim, haberler geçmişti çoğu yerde, tv 8 de gördüm, mitingi üstten çekmemiştiler, kalabalık mı değil mi anlamadım. sadece batmanlılar olsa 50 kişiyi bile geçmez de diyarbakırdan ve siirtten otobüs kaldırmışlar batmana, onlar da 50+50 dersek eder sana 150, rakam doğru bence ;D ulan kılıçdaroğlu, bilmem kimin oğlu. almışsın batmandan %0.18 oy. ne diye geliyorsun.? he kurban, niye geliyorsun ? demek isterdim yüzüne ;D |
Ar damarı çatlamış
o yüzden o bölgenin insanından "Hayır" oyu istiyor... |
sen ne bicim misafirperversin.. adam senin ayagina kadar gelmis sen ona salvolar yolluyorsun..
dostum bu arada sana güzel bilgi demeti hazirladim dünki tavrin bana cok koydu.. lan dedim iki mac ugruna murati kiriyorsun gerci feneri yenince salla murati bak keyfine demedim desem yalan olur :D |
hele doğru ya küstüm ben senden, konuşma benle :V
|
Mhp'ye bakarsın sadece batıdan oy alır,Chp'ye bakarsın yalnızca kıyı şehirlerden oy alır,Bdp'ye bakarsın yalnızca doğu bölgeden oy alır. Bu Partiler mi ülkeyi yönetmeye adaylar ? Sadece bir kesimin temsilcisi ve savunucusu olan bu insanlar mı Türkiye'nin partisi olduklarını sanarlar?
Mhp'den örnek vereyim. Ankara'yı geçip miting yapmaya cesaret edemez. Sonra iktidara geldiğinde Ankaranın doğusununda hükümeti olur mu? O kesim seni ne kadar sayar,ne kadar otorite sağlarsın. Aynı şey Bdp,Chp için de geçerlidir. Baykal,Kılıçdaroğlu'ndan daha zeki idi. Türkiye'nin partisi imajı vereceğim diye,olası prestij kaybını biliyordu. Ama Kılıçdaroğlu'da biliyor ki,Chp Cumhuriyet tarihinde halk oyuyla hiç bir zaman tek iktidar olamamıştır. Bu halk 87 yıldır halkın yüzüne bakmayan chp'nin yüzüne bakmaz. |
Alıntı:
|
kılıçdaroğlunun mitingi doğal olarak batman medyasına da yansımış. yukarıdan çekilmiş fotoğraf aradım, birçok ulusal medya buna yer vermemişti. mitingten görüntüler.
http://www.batmanpostasigazetesi.com...cdaroglu-7.jpg hepsi bu kadar, tek tek sayılabilir. http://www.batmanpostasigazetesi.com...cdaroglu-9.jpg http://www.batmancagdas.com/images/h.../kldarolu1.gif adam uyanıklık yapmış, çarşı meydan da yapmış mitingi. inanılmaz esnafın olduğu bölge. çoğu merakından bön bön izlemiştir mitingi. batman postası |
Murat suç Batmanlıalrda değilmiş chpdeymiş öyle dedi gandi ;D
Günah çıkarmaya gelmiş belli ki,hiç gelmedikleri özeleştirisini yaptı ;D Bakarsın yarın bir gün sende bağrına basarsın onu :p |
ben olsam giderdim bir kahvede geyik yapardim.. az, cok bu kadar kisi gelirdi :)
|
Alıntı:
|
parisi hiç sevmem, bilmiyorum ama bana çok soğuk geliyor. kaldı ki batman, paristen güzel. memleketimi geriye götürecekse ne diye vereyim oyumu kendisine ;D
|
Murat,bak dedi ki kılıçdaroğlu,Murat bana oy verirse bir sonraki Batman filmi Batman da çekilecek Batman rolünde de Murat oynucak ;D
|
Alıntı:
|
Acemi dandi işte ne olacak bekleseydi en azından namaz vaktini camiden çıkanlarla en az 500 kişi toplanırdı
|
Alıntı:
catherina zeta jones veya Monica Bellucci ye benzetse hadi tamam diyecem de paris hilton gibi çirkin yapacaksa memleketimi benden oy çıkmaz kendisine :) |
All times are GMT +3. The time now is 16:42. |