![]() |
Eş dediğin...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5383446_n.jpg
Eş dediğin koluna değil, Yüreğine yakışmalı..! Öyle sıradan gelip geçici heves değil sonsuza kadar NEFES olmalı..! (alinti) |
Eş dediğin susmalı dır dır etmemeli bence..
|
E$ dedigin kadinini dinlemesini bilmeli haniminin dirdiri bile ona siir gibi gelmeli...
|
fıratım ağzından bal damlıyor...
|
Alıntı:
|
ikimiz farklı değiliz ki(:
aynıyız...(: hadi iyi geceler sizlere... |
Alıntı:
|
eş dedigin nedir ki...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Unnamend ile Fırat kardeşlerimizin hayatı tek beden ile yaşayamacaklarını göreceğiz.:) eşlere ,ortak duygulara karşı bu denli direnen ruhlar hızlı akan hayatın içinde savrulur giderler heryönü ile yıpranmaya hazır olun. :))
|
Alıntı:
yorum yapmayacağım... |
Alıntı:
İlerde sizin ikinizi mumyalayarak müzeye kaldırırız. Ben hükümete önerge veririm gelecek nesiller sizi müzede ziyaret ederler ve yadd ederler. :) |
bu kadar iyi niyetiniz için teşekkür ederim abim(:....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu devirde biraz zor ama |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eş dediğin seni Allah'a yaklaştırmalı ...
teşekkürler kardeşim güzel bir paylaşım olmuş :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şimdi ablacım sen bulduğunda biz o faslı es geçmiş olacağız otomotikmen. Biz benim dediğimi yapalım daha güzel olur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bir tane kuş türü var,martıya benziyor.
Ölene kadar aynı eşle birlikte oluyor.Göç ederken gittiği yerde haftalarca eşini bekliyor.O kadar benzerlik arasında sesleriyle birbirini bulup sevnç dansı yapıyorlar.Yumurtlamadan sonra yavru çıkana kadar eşit süreyle kuluçkaya yatıyorlar. Eş dediğin böyle olur hacı,bir hayvanı örnek almak lazım bazen. |
Güzeldi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hüdaverdi verdigin misal cok güzeldi. Tesekkürler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eş dediğin insanı REZİL de eder VEZİR de....
|
Eş dediğin çiçek gibi olmalı...(Kaktüsde bir çiçek bakın...)
|
''Bazen angut olmak lazım'' demeliyim o zaman :w:
Hepimizangutuz :w: Yok angut kuşu değil benim dediğim.Hem angut kuşu martıyamı benziyor :w: Çok duygusal bir hayvan. Albatros Kuşları http://img5.mynet.com/ha5/analiz/ask-dogal33.jpg Diğer en duygusal hayvan ise King Kong'dur. Bugün filmini izledim ağlıcaktım reyiz.Çok duygusal :S |
Noktalarin Efendisi abi sizde haklisiniz yani : ))
Hüdaverdi Allah iyiligini versin hepimiz angut olabilsek kesek : )) |
All times are GMT +3. The time now is 20:34. |