Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kılıçdaroğlu ile ilgili yepyeni belge-|Yarın Vakitte| (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=135762)

İntifada 08-31-2010 19:42

Kılıçdaroğlu ile ilgili yepyeni belge-|Yarın Vakitte|

Vakit'ten Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yepyeni bir belge daha…

Habervaktim'in edindiği bilgilere göre, Vakit'in ulaştığı ve yarın yayınlayacağı belgeler şok etkisi yapacağa benziyor.

Kendinizi “Bu kadar da olmaz” demekten alıkoyamayacaksınız.

Yarın Vakit'te

CeVHeR 08-31-2010 22:11

Vakit yine bir bomba patlatmaya hazırlanıyor anlaşılan...

Bu arada bir iki tane heyecanlı arkadaş vakitforum diye bir site kurmuştu, ne oldu o sitenin akıbeti bilen var mı...

İntifada 08-31-2010 22:13

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793757)
Vakit yine bir bomba patlatmaya hazırlanıyor anlaşılan...

Bu arada bir iki tane heyecanlı arkadaş vakitforum diye bir site kurmuştu, ne oldu o sitenin akıbeti bilen var mı...

sürdürüyorlar abi...
ben geçen üye oldum ama pek aktif olamadım...

Hakan Özkan 08-31-2010 23:48

Bekliyoruz..

Mavera 08-31-2010 23:50

aman gecen seferki gibi ses bombasi olmasinda :)

Fırat 08-31-2010 23:54

Geçen seferki haber çok öncede haber konusu olmuştu teke tek programında sanarım. O zaman belediye adayı olduğu için pek üstünde durulmamıştı. Yine benzeri olacaksa hiç olmasın..

BeDeVİ 09-01-2010 01:07

Eeee vakit saat 12 de sitesinden yayınlardı haberleri şimdi yok mu?

İntifada 09-01-2010 01:10

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793945)

vakitin sitesinden haber okuyamıyorsunuz üyeliğiniz yoksa...

BeDeVİ 09-01-2010 01:11

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793950)
vakitin sitesinden haber okuyamıyorsunuz üyeliğiniz yoksa...

Biliyorum lakin eskiden habervaktim sitesinden bu saatlerde köşe yazıları eklenirdi..

İntifada 09-01-2010 01:12

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793952)
Biliyorum lakin eskiden habervaktim sitesinden bu saatlerde köşe yazıları eklenirdi..

bunun köşe yazısı olduğunu sanmıyorum...
manşetten özel haber olarak verilir...

Mavera 09-01-2010 01:17

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793945)

ben buldum haberi..

sok sok sok..
Chp genel baskani kilicdaroglu nun son yaptigi ückagitcilik dudaklari ucuklatacak.
Mavera Haber Ajansi nin acar muhabiri Gudbettin Affetmez in ortaya cikardigi yolsuzluk chp yi karistiracak gibi görünüyor..
Chp genel baskani kilicdaroglu nun kizi Arzu Yalman in 3 aylik hamile oldugu ve daha ana karnindaki bebegin chp ye kongre delegesi yazdirildigi ortaya cikti..
Cinsiyeti belli olmadigi icin kiz ve erkek olma ihtimaline karsi "fikret" adini koyduklari dogmamis bebek daha dogmadan oy kullanmakla kalmayip, chp nin gelecekteki genel sekreti olmaya namzet..
Bu skandal karsinda özellikle önder sav in ne dedigini merak eden muhabirimiz, telefonla ulastigi sav a durumu aktarinca sav ; baskanin kendi tercihidir partimizi baglamaz derken, telefonu kapatmayi unutunca su sok sözlerde kayitlara gecti " hemen bizim damata söyleyim acale tarafindan cocuk sahibi olsunlar hatta 7 aylik filan dogsunda belki ucu ucuna yetisir"..
Bu skandalin chp de ne gibi sonuclar doguracagini hep beraber izlemeye devam edecegiz..
Mavera Haber Ajansi

BeDeVİ 09-01-2010 01:20

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793962)
ben buldum haberi..

sok sok sok..
Chp genel baskani kilicdaroglu nun son yaptigi ückagitcilik dudaklari ucuklatacak.
Mavera Haber Ajansi nin acar muhabiri Gudbettin Affetmez in ortaya cikardigi yolsuzluk chp yi karistiracak gibi görünüyor..
Chp genel baskani kilicdaroglu nun kizi Arzu Yalman in 3 aylik hamile oldugu ve daha ana karnindaki bebegin chp ye kongre delegesi yazdirildigi ortaya cikti..
Cinsiyeti belli olmadigi icin kiz ve erkek olma ihtimaline karsi "fikret" adini koyduklari dogmamis bebek daha dogmadan oy kullanmakla kalmayip, chp nin gelecekteki genel sekreti olmaya namzet..
Bu skandal karsinda özellikle önder sav in ne dedigini merak eden muhabirimiz, telefonla ulastigi sav a durumu aktarinca sav ; baskanin kendi tercihidir partimizi baglamaz derken, telefonu kapatmayi unutunca su sok sözlerde kayitlara gecti " hemen bizim damata söyleyim acale tarafindan cocuk sahibi olsunlar hatta 7 aylik filan dogsunda belki ucu ucuna yetisir"..
Bu skandalin chp de ne gibi sonuclar doguracagini hep beraber izlemeye devam edecegiz..
Mavera Haber Ajansi

Bu muydu yani.. Bunlar kesmiyor artık. Ben recidance bekliyorum Kılıçdaroğlun dan şöyle kooparatif hisseli olanından.

Mavera 09-01-2010 01:25

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793969)
Bu muydu yani.. Bunlar kesmiyor artık. Ben recidance bekliyorum Kılıçdaroğlun dan şöyle kooparatif hisseli olanından.

abicim bizde adami ückagitci nin babasi yaptik :).. adam ülkeyi dolandirsa kilicdarogluysa normaldir ben ondan uluslararasi birseyler bekliyorum diyecegiz :)

BeDeVİ 09-01-2010 01:27

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793976)
abicim bizde adami ückagitci nin babasi yaptik :).. adam ülkeyi dolandirsa kilicdarogluysa normaldir ben ondan uluslararasi birseyler bekliyorum diyecegiz :)

Gururlanmaz mıydık yıllarca SSK yı dolandıran yabancı ilaç şirketlerini bir kezde o dolundırsaydı çok muydu yani Bu sayede ünü Uluslararası camiayada ulaşırdı.. Yapsaydı şimdiye onun reklamını yapardı ya..

Mavera 09-01-2010 01:31

Alıntı:

BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793981)
Gururlanmaz mıydık yıllarca SSK yı dolandıran yabancı ilaç şirketlerini bir kezde o dolundırsaydı çok muydu yani Bu sayede ünü Uluslararası camiayada ulaşırdı.. Yapsaydı şimdiye onun reklamını yapardı ya..

zaten gecen miting meydaninda söylemis.. ben basbakan olayim ondan sonrasini dünya bankasi düsünsün :)

All times are GMT +3. The time now is 13:21.