![]() |
En Başarılı AK Partili Büyükşehir Belediyesi
Evet En Başarılı Ak Partili Büyükşehirimiz hangisi oylarınızı bekliyorum...
|
kayseri büyükşehir belediyesi duyduğum ve gördüğüm kadarıyla çok çalışıyor... diğer belediyeler hakkında bilgim yok :-\
|
evet merakla bende bekliyorum hangi büyükşehir belediyemiz daha başarılı
|
ANKARA melih Gökçek üstüne adam tanımam....
|
Ben oyumu verdim ama söylemiyorum...
|
Hadii baalım oyları görelim arkadaşlar nasıl olsa hayatımız secim oldu bu sene.
|
istanbul'da yaşadığım için istanbul'u biliyorum diğer belediyeler de mutlaka başarılıdır :)
|
Ben bir İstanbul' lu olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek'i destekliyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş'ın Bir dahaki yerel seçimlerde Ak Parti tarafından aday gösterilmesini istemiyorum. Bir türlü sevemedim o adamı....
|
Başbakanımız kocaeliye 3 ayda bir açılışa geliyor ve Kocaeliyi örnek şehir olarak gösteriyor çalışmalarından dolayı yani emir büyük yerden oylar kocaeliye ;D
|
samsun tabiki :)
|
kacaeli desem... ;D
|
yanlız şunu söyliyeyim bende ilçelerde yapıcam çünkü bandırma belediyesi en çok icraat ve değişim yapan belediye oldu ayrıca eski belediye başkanımız şimdiki milletvekilimiz cemal öztaylanda türkiyenin en başarılı iki belediye başkanından biri seçildi ;) 20 yıldır bandırmalıyım cemal abinin recep abinin 4 yılda yaptığını 20 yılda bandırmalı hiç bir belediye başkanı yapmadı ama seçenekler büyük şehir diyo ee bizde istanbulu seçtik istanbulu işlemek zordur belediyede bunu başarıyor ;)
|
sayın basbakanımız 3-4 ayda bir kocaeline geliyor acılıslar için.... :)
zaten ibrahim baskanımızda cok guzel seyler yapıyor..kocaeli cok gelişti...buyuk sehir calısıyor |
Ben Manisa'da oturuyorum ama Ankara'da Melih GÖKÇEK ve Kayseri'de Mehmet ÖZHASEKİ'yi çok beğeniyorum.Başarılarının devamını dilerim.
Nice AKYILLARA |
kocaelıyı gelıp gorseydınız fıkrınız degısırdı arkadaşlar :D
|
Kayseri büyük şehir belediyesi zaten bu yıl en iyi belediye seçildi:)
ama başkanımızın gidiceği yolunda haberler ne kadar doğru bilmiyorum bi kayserili olarak yorumum bu tşkler:) |
VALLA BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ DSP Lİ HİÇ ÇALIŞMIYOR . YAPTIĞI TEK ŞEY VAR BOL BOL PARK VE BAHÇE YAPIYOR BAŞKADA YAPTIĞI HİÇ BİR ŞEY YOK BİZDE BU DÖNEM BELEDİYEYİ ALIRSAK ÇOK ŞEYLER YAPACAĞIMIZA EMİNİM
|
Arkadaşlar ben Gebzede oturuyorum
ve Kocaeli Büyük Şehir Belediye BAŞKANIMIZ Bir numara O çok yakında çok ciddi ve daha önemli hizmetlede bulunacaktır buna eminim |
İstanbullu olduüum için istanbul dicem doğal olarak ama kağıthane belediye başkanı Fazlı Kılıç Büyük şehir belediye başkanlığını hakeden isimlerden :)
|
Melih Gökçek çok ii iŞler yapıyor gerçekten Ankara çok daha güzel olmaya devam ediyor..:) Ama oy kullanmak için msj sınırlaması var galiba oy veremedim..:p
|
Ben Ankara belediye Başkanı Melik Gökçek diyorum... Artık kaç dönem oldu bilmiyorum... Başarı olmasa Başkentte bi Başkan bu kadar koltuk eskitemez...
|
en iyisi antalya büyükşehir belediye başkanı adnan menderes türel dir. gelecek yerel seçimler içerisinde de şu ana kadar belli tek belediye başkanı adayıdır kendisi.buda sayın başbakanımız tarafından onaylıdır ;)
|
ankara: melih gökçek bildigim için eminimde digerleride çok iyi çalışırlardır
|
İstanbul ;D
|
Istanbul diyorum; 8 yıl önceki hale bakın Beylikdüzünden-eminönüne boğaza falan gidin bir de şimdi bakın aradaki fark nasıl? ;)
En büyük örnek metrobüs... gerçekten çok büyük yatırım... |
İstanbul. Başbakanımızın belediye başkanlığından da nasiplendiği için şimdi de en çok çalışanı ve belkide en çok çalışması gerekeni İstanbul Belediyesidir diye düşünüyorum..
|
Bence tartışmasız Kadir Topbaş'tır... Tayyip Erdoğan'ı saymazsak, onun kadar çok çalışan bir başkan Cumhuriyet tarihi boyunca gelmemişti.
|
İstanbul tabiki :)
|
Denizin altından yol geçiriyorlar Kılıçdaroğlu acaba İstanbul`da deniz olduğunu biliyor mudur.
|
Kocaeliyi yaşanabilir bir kent haline getirdiği için Sayın ibrahim KARAOSMANOĞLU başkanımıza teşekkür ederiz kocaeli halkı olarak.
|
kesinlikle ankaradır. melih gökçek ankarayı ankara yaptı.... melih gökçekle durmak yok 4.kez yola devam edeceğiz inşalah
|
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
:gül::gül::gül:ÇALIŞINCA OLUYOR :gül::gül::gül: Başbakanımız Kocaeliye gelmekten artık yorulmuştur sanırsam. Çünkü O kadar çok hizmetler varki. Açılış bayramları oluyor 100 er 100 er açıyor hizmetleri başbakanımız:saygılar: |
sakarya neden yok büyük şehir deyilmi.......!
|
istanbul:güzel:
|
sariyer koprusude acildi elhamdulillah...
|
ankara
|
tabikide istanbul en iyisi sonra ankara .
|
Evet Sakarya büyükşehir neden koymadılar acaba
|
samsun .
|
Türkiye'nin best of şehri ISTANBUL tabiki.. Kadir Başkan yürüyedur. :)
|
All times are GMT +3. The time now is 10:53. |