![]() |
Eylül Ayı İçin Ay'ın En'leri Başlamıştır
Ağustos Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır.. En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir |
Arkadaşlaer bu listenin ağustos veya eylül ayı ile bir ilgisi yok. Son zamanlarda gözüme çarpanları yazacağım...
En Aktif Üye: Noktaların Efendisi, Akıncı, Hüdaverdi ( Reyiz Kadrosu ) Cihannur,unnamed, M-U-R-A-T, Mavera, son zamanlardada matilla... En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca En Ciddi Üye: Adem Etyemez ( Hocam ara ara gül yahu ) En Çok Rastladığınız Üye: Akıncı En Fanatik Üye: hipermuhafazakar En Tatlı Başbelası üye: Yok... En Geveze Üye: Oda artık yok... En Karizmatik Üye: Ay Yıldız, Deliin Nur, Nun... En Kibar Üye: Hatice ( Değişmez... ) En Komik Üye: Nun En Daimi Üye: Mavera, unnamed,Noktaların Efendisi ve Ben... :) En Paylaşımcı Üye: Ertuğrul Özgül... En Sinirli Üye: Geçen ayın enlerine baktım, buaraya herkes benim adımı yazmış. Aklın yolu bir (*NuSReT*) En Heyecanlı üye: Cihannur... En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca En Sakin Üye: Adem Etyemez... En iyi İmza: Hatice... En iyi Kullanıcı Adı: Herkesin adı kendine güzel... (*NuSReT*) En Efendi Üye: Ay Yıldız En Bilimsel üye: Ay Yıldız, Akıncı, HAarp En Özgürlükçü üye: Gönülden!!! En iyi Yorum yapan Üye: Ukba, M-U-R-A-T En Kendine güvenen Üye: Kendi deyimiyele Mavera Arkadaşlar aklıma gelmeyen birçok üye olduğunu biliyorum. Sanırım en listesi hazırlamak için yanlış zaman. Neyse zamanla eklerim... |
En Aktif Üye: Cihannur, M-U-R-A-T, Mavera, Hüdaverdi, AKıncı34, Akgurbetçi, El Emin Nusret, Matilla..
En Yardımsever Üye: Noktalarınefendisi .. En Ciddi Üye: Adem Etyemez, Ertuğrul Özgül.. En Çok Rastladığınız Üye: AKıncı34, Hüdaverdi, El Emin, unnamed, Fırat.. En Fanatik Üye: BeDeVi.. En Tatlı Başbelası üye:... En Geveze Üye: ... En Karizmatik Üye: Noktalarınefendisi.. En Kibar Üye: Akgurbetçi, Gönülden.. En Komik Üye: ... En Daimi Üye: Mavera,El Emin.. En Paylaşımcı Üye: Matilla, Hüdaverdi, akgurbetçi, ak sevda, ak kelebek, AKıncı34, El Emin, Ümit AK, Adem Etyemez.. En Sevimli Üye: Minikkelebek.. En Sinirli Üye: ... En Heyecanlı üye: BuZ_uL.. En Sabırlı Üye:Adem Etyemez.. En Sakin Üye: Akgurbetçi, NUN, Delilin Nur.. En iyi İmza: Siyah gül, Akgurbetçi.. En iyi Kullanıcı Adı: İKRA, Delilin Nur, BeDeVi.. En Efendi Üye: El Emin, Adem Etyemez, Noktalarınefendisi.. En Muhalefet üye: Fırat.. En Bilimsel üye:... En Tekrarcı üye: ... En Milliyetçi üye: ... En Özgürlükçü üye: ... En Aykırı üye: En iyi Yorum yapan Üye: Adem Etyemez, Mavera, BeDeVi, El Emin, Ukba.. En Kendine güvenen Üye: M-U-R-A-T, Mavera.. En Anlaşılamaz üye: ... En Anlaşılır üye: Adem Etyemez, Akgurbetçi.. En Yeteneğini yansıtan üye: HaZaNCİCeGİ.. Yeni sayılan bir üyenin gözlemlerinden.. (: |
Teşekkürler Nusret ağabey :)
|
Ne demek kardeş :)
|
Teşekkürler ikra..:)
|
IKRA cok tesekkür ederim Allah razi olsun. :saygılar:
|
Muhalefet olduğuma sevindim teşekkür ederim ikra..
|
En iyi Yorum yapan Üye: M-U-R-A-T
En Aktif Üye: M-U-R-A-T En Kendine güvenen Üye: M-U-R-A-T teşekkürler İKRA ve Nusret.. |
Alıntı:
reyiz eksik olma... gurur duydum... Alıntı:
yalnız bir şey dikkatimi çekiyor sizin beğeni seviyeniz niye hep 1... onu bir sorsanıza yönetime... bir hatamı var... |
Alıntı:
Allah senden razi olsun IKRA Bacim :gül: farkedilmek gùzel bisey ;1 |
En Aktif Üye: El Emin, Hüdaverdi, akıncı34, ak gurbetçi
En Yardımsever Üye: .. En Ciddi Üye: mavera, almi, Ertuğrul özgül,Adem Etyemez En Çok Rastladığınız Üye: .El Emin, akıncı34, ak gurbetçi En Fanatik Üye: almi (: En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: Hüdaverdi :D En Karizmatik Üye: ay yıldız, almi En Kibar Üye: ak gurbetçi, gönülden En Komik Üye: .. En Daimi Üye: mavera,El Emin En Paylaşımcı Üye: ak gurbetçi, ak kelebek, matilla, ak sevda, akıncı34 En Sevimli Üye: hatice En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ak gurbetçi En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: almi (: En iyi Kullanıcı Adı: ikra En Efendi Üye:El Emin , hakan özkan ,rizzeli En Muhalefet üye: fırat En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: adem yetmez, mavera, akıncı34, ukba , almi En Kendine güvenen Üye: mavera En Anlaşılamaz üye: … En Anlaşılır üye: ak gurbetçi En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yeni birinin gözünden anca bu kadar.. |
Teşekkürler..
|
Buz-uL Allah razi olsun cok tesekkür ederim ;1:saygılar:
|
En iyi Kullanıcı Adı: ikra
Teşekkürler.. (: |
En Aktif Üye: Akıncı34, Hüdaverdi, Cihannur, Mavera,El Emin..
En Yardımsever Üye:Yalçın Karaca... En Ciddi Üye: Adem Etyemez... En Çok Rastladığınız Üye:en aktif üyelerle aynı hemen hemen:)... En Fanatik Üye:Noktaların Efendisi... En Tatlı Başbelası üye:bulamadım..yeniyim ondan herhalde:)... En Geveze Üye: yok... En Karizmatik Üye: Abdullah Kaç... En Kibar Üye: İkra, Gönülden... En Komik Üye: gelecek aylarda doldurucam burayı inş:)... En Daimi Üye:Mavera, Akıncı34, Hüdaverdi... En Paylaşımcı Üye: Cihannur, Akıncı34, Hüdaverdi... En Sevimli Üye:Minik kelebek En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza:Ahmet Yasin... En iyi Kullanıcı Adı: Bedevi... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye:Akıncı34, Mavera,El Emin.. En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... daha bir haftalık üyeyim..yüzeysel olarak bilgiliyim forum hakkında..şimdilik bu kadar..gelecek aylarda daha ayrıntılı yaparım inş... |
nusret:
En Ciddi Üye: Adem Etyemez ( Hocam ara ara gül yahu ) ikra: En Ciddi Üye: Adem Etyemez, Ertuğrul Özgül.. buz-ul: En Ciddi Üye: mavera, almi, Ertuğrul özgül,Adem Etyemez matilla: En Ciddi Üye: Adem Etyemez... sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim:) şaka bir yana enlerinde şahsıma yer veren kardeşlerime teşekkür ederim.. |
Sağolasın matilla...
|
"En Geveze Üye: .......El Emin , Mavera "
Seni bu aziz mübarek günde ahmet abiye havale ediyorum..;D |
ay ay muratcim senin en lerinde yer almak ne güzel, cok sagolasin cicim simdi begeni veremiyorum hatirlat bir ara vereyim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yalçın üstad bi gelsin, kendisine dicem, benim beğenilerimin yarısını al şu Alaman Maveraya ver, garibim çok takıyor kafaya, ramazan ayında mübarek kadir gecesinde sevinsin biraz, bana da bol bol dua etsin ;D puhahahaha :w: |
Alıntı:
|
durun durun bende bir en listesi hazirlayim gecen ay üsendim yapamadim :)
|
Allah razi olsun tesekkürler Beylerbeyi :saygılar:
|
En Aktif Üye: ....... Hüdaverdi, Mavera, YALÇIN KARACA, adem etyemez, Gönülden, Akıncı 34, El Emin, Noktaların Eefendisi, Nun, Furkanca Bakış
En Yardımsever Üye: YALÇIN KARACA, Gönülden, AK Kelebek, siyah gül En Ciddi Üye: ....... fırat, yalçın karaca, adem etyemz (herkes sizi yazınca ben yaz çizmek istemedim ;D ), En Çok Rastladığınız Üye: ....... Mavera, Noktaların Efendisi, Furkanca Bakış En Fanatik Üye: ....... hiper, siyah gül, ALmi En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... El Emin, Mavera ;D En Karizmatik Üye: ....... bi zamanlar M--U--R--A--T vardı, ne karizmaydı be, Allah rahmet eylesin :ağla:, Yalçın Karaca, Hakan Özkan, akgurbetçi, ALmi, Akıncı, Fırat, Hüdaverdi, Gönülden. Ertuğrul Özgül, Nun En Kibar Üye: ....... Tuğrul Paşa, Cihannur, hakan özkan, hatice, minik kelebek En Komik Üye: ....... ümit-ak, Hüdaverdi En Daimi Üye: ....... Noktaların Efendisi, Mavera, Nusret, siyah gül, AK Kelebek En Paylaşımcı Üye: ....... Ertuğrul Özgül, minik kelebek, furkanca bakış En Sevimli Üye: ....... El Emin, Ertuğrul Özgül Hatice (son iki isim hafız oldukları için bana baya sevimli geliyorlar :) ) En Sinirli Üye: ....... hiper En Heyecanlı üye: ....... İKRA, En Sabırlı Üye: ....... YALÇIN KARACA, Hakan Özkan, gönülden, minik kelebek En Sakin Üye: ....... özgün genç, ALmi En iyi İmza: ....... delilin nur, ALmi En iyi Kullanıcı Adı: ....... milli_mücahide Hıfz-ı Lisan, İKRA En Efendi Üye: ....... hazan çiçeği, Ukba :) En Muhalefet üye: ....... asi isyankar, THY En Bilimsel üye: ....... özgün genç, Mavera En Tekrarcı üye: ....... Mavera En Milliyetçi üye: ....... hiper, Cihannur En Özgürlükçü üye: ....... yalçın karaca, hakan özkan, adem etyemez, mavera, özgün genç, unnamed En Aykırı üye: ....... THY En iyi Yorum yapan Üye: ....... Mavera, Yalçın Karaca, ALmi, Akıncı, Hüdaverdi, unnamed, tuğrul paşa, Nun En Kendine güvenen Üye: ....... en iyi yorum yapanlar.. En Anlaşılamaz üye: ... En Anlaşılır üye: ....... En iyi yeni üye ....... İKRA, matilla, HaZaNCiCeGi çok uğraştım "en" ler için, arka sayfaya düşmesine gönlüm razı olmadı ;D;D unuttuklarım varsa affola, artık bi dahaki sefere inşallah :) |
En Heyecanlı üye: ....... İKRA,
En iyi Kullanıcı Adı: ....... milli_mücahide Hıfz-ı Lisan, İKRA En iyi yeni üye ....... İKRA, matilla, HaZaNCiCeGi Teşekkürler abi.. :) |
En'lerinde yer veren tüm dostlara teşekkür ederim....
|
Neyse arkadaşlar bu konuyu burda daha fazla tartışmayalım.Konuyu amacının dışına çektik.Hepimizin mesajlarını siliyorum.Gereken bilgilendirme detaylı öğrenimden sonra gerekli bölümde yapılacaktır :)
|
konu biraz gerilerde kaldığı için henüz farkettim..bazı enlerde kendimi görmek güzel birşey..teşekkür ederim..
|
En Aktif Üye: Akıncı_34, Fırat, Mavera, Nusret, Meçhul....
En Yardımsever Üye: Kesinlikle Akıncı_34 ve Ottaman En Ciddi Üye: Adem Etyemez, Yalçın Karaca (üstatlar gülün azıcık) En Çok Rastladığınız Üye: Buz-UL... En Fanatik Üye: Hipermuhafazakar.... En Tatlı Başbelası üye: Merve, Hatice En Karizmatik Üye: Nusret.... En Kibar Üye: Ak Gurbetçi.... En Komik Üye: Noktaların Efendisi, Beylerbeyi, Mavera( aralarında geçen muhabbet yüzünden(:) En Paylaşımcı Üye: Akıncı_34, Meçhul, Hüdaverdi.... En Sinirli Üye: bu bölüme kıl oluyorum ıı yazmam.... En Heyecanlı üye: farklı düşüncelerle foruma gelenler.... En Sabırlı Üye: Gonulden (takdire şayan bir sabrı var) En Sakin Üye: Harp (oda bayadan beridir yok) En iyi İmza: Unnamed:saygılar: En Muhalefet üye: Hipermuhafazakar.... En Milliyetçi üye: Artık ümmetçilik var bizde.... En Özgürlükçü üye: Önden giden bizler.... En iyi Yorum yapan Üye: Nusret, Akıncı_34, Beylerbeyi, El Emin, Rizzeli ve Noktaların Efendisi.... En Kendine güvenen Üye: Ak Gurbetçi.... En Anlaşılır üye: Ak Gurbetçi... En Yeteneğini yansıtan üye: İkra Atlamadan herkesi yazmaya çalıştım, unuttuklarım elbet ki vardır Affola.... |
Alıntı:
doğru tespitlerin yer aldığı kaliteli bir liste olmuş... enlerinde yer verdiğin için ayrıc teşekkür ederim |
En Ciddi Üye: Adem Etyemez, Yalçın Karaca (üstatlar gülün azıcık)
:) Sürekli güleriz biz unnamend niye böyle dedin ki :) Teşekkürler bu arada. Enlerine bizleri layik gören arkadaşlara da teşekkür ediyorum |
Teşekkürler ebubekir abi enlerinde yer almak güzeldi.:gül:
|
Enlerinde yer almak güzel UNNAMED kardeşim... :saygılar:
|
Bekir kardeş en'lerinde yer verdiğin için teşekkür ederim :)
|
bi en listeside ben yapayım...
|
Teşekkürler Ebubekir...:)
|
En Aktif Üye: Hüdaverdi,Meçhul,Gönülden,MAvera,Lord of the points,beylerbeyiEl Emin
En Yardımsever Üye: Fırat,Yalçın Karaca En Ciddi Üye:Adem Etyemez,Hakan Özkan,ak fırtınası EnÇokRastladığınızÜye:Cihannur,Hatçe,Merve,Buzul,Hazançiçeği,nrsbh,matil la,Feride,İkra En Fanatik Üye:Hipermuhafazar En Tatlı Başbelası üye: Merve,hatçe En Karizmatik Üye:Nusret abi,Noktaların efendisi,ebubekir unnamed,fırat En Kibar Üye:Minikelebek,hazançiçeği En Komik Üye:Nun ;D;D,Feride En Daimi Üye: Gönülden,Ukba,Noktaların Efendisi,Merve,ak kelebek En Paylaşımcı Üye:MEçhul,Hüdaverdi,Cİhannur,Beylerbeyi,Ertuğrul Özgül En Sinirli Üye:Unnamed ;D;D;D En Heyecanlı üye:Cihannur,Buzul, En Sabırlı Üye:Yalçın Karaca,Gönülden(bazen çok zorladığım oluyor galiba) En Sakin Üye:Yalçın Karaca,Hakan Özkan,Adem Etyemez En iyi İmza:Fırat ve tabi ki ben... En iyi Kullanıcı Adı:Deli Balta(keşke benim nickim olsaydı;D)Ahmet Yasin En Efendi Üye:Efendi olmayan yok...Olmayanıda efendi efendi, efendi olmaya davet ediyorum... En Muhalefet üye:Kalmadı ya :) eskiden bayağı vardı ;D;D En Bilimsel üye:nrsbh,hazançiçeği En Milliyetçi üye: Asi İsyankar,Hüdaverdi reyiz En Özgürlükçü üye:Furkanca Bakış En iyi Yorum yapan Üye: Furkan,Muhammet,Murat abi,Mavera reyiz,noktaların efendisi,ezel,nusret En Yeteneğini yansıtan üye:ÜMİT Ak |
:) Teşekkürler Yavuz..:)
|
All times are GMT +3. The time now is 00:35. |