Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Ak Ülkü yazılmalıdır... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=136957)

akobalı-akkurt 09-15-2010 15:54

Ak Ülkü yazılmalıdır...

ülkücüler artık ne olduğunun ve ne döndüğünün farkına varmışdır...

toplu istifalar ve parti içi savaşlar başlamak üzeredir...

bu savaşda gerçek ülkücülerin bu fırtınada yanaşacağı ak ülkü limanı inşa edilmelidir...

sayın genel başkanımızdan acilen ak ülkü kitabının basılmasını bekliyoruz...

ürüyenlere rağmen durmak yok yola devam...

.

İntifada 09-15-2010 16:00

usta sen ne yaptın...
ne ak ülküsü ya...
oldu olacak parmaklarımızı beyaza boyayıp kurt işareti yapalım...

Hüdaverdi 09-15-2010 16:21

Akıncı benim fantazim daha güzel,parmakları alçıya aldıırp yapalım kurt işareti ;D

İntifada 09-15-2010 16:26

Oda olur bak :)

Cihannur 09-15-2010 17:10

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803630)
usta sen ne yaptın...
ne ak ülküsü ya...
oldu olacak parmaklarımızı beyaza boyayıp kurt işareti yapalım...

AK Parti için el işareti arıyordun ya sonunda buldun. Beyaza boyanmış parmaklarla Ak kurt işareti.:hihi2:

İntifada 03-09-2011 03:08

hey gidi cihannur hey...

Mavera 03-09-2011 03:10

Reyiz izindeyiz ama izin bitince bilahare ilgilenecegim bu konuyla :)

EpiVaTeS 03-09-2011 03:35

Oldu...
Ocaklarda kuralım...:)

münih 03-09-2011 07:21

Ak partiforumda ülkücü savunması niye? Ülkücüler sitesinde tartışsanız daha anlamlı olmazmı?

akobalı-akkurt 03-10-2011 16:27

her ideolojinin, bir doktrini vardır ...

akp partide geniş açılımlı bir ideoloji çizgisini kalıplaştırmadan ,çerçevelemeden, kişilere veya belirli bir görüşde saplanıp kalmadan, baba yasasını yazıya dökmelidir...

ki görüyoruz 9 ışık mış , yok altı okmuş, yok milli görüş müş...

tüm bu saydıklarım çağ dışı, çerçevesi sabit, sınırları çizilmiş,dar, sığ, kör,sağır, ve kişiye endeksli,yobaz ve ilerisi düşünülmüş ve günümüzde dolaylı ihanetle iştigal konusu olmuş izm lere dönüşmüşdür...

ki bu sebepden yeni ve milli bir ideoloji kaleme alınmalı ve kişiye endeksli değil asil ve kutsal milletin geleceği endeksiyle hazırlanmalıdır...

bu görüşde, bizzat başbakanımız tarfından kaleme alınmalıdır...

İntifada 03-10-2011 16:30

nasıl bir içerik olması lazım sence ?

Hüdaverdi 03-10-2011 16:40

Belli kalıplar içirisine sıkışmak olmaz,böyle güzel herşey :güzel:
Kaddafi yeşil kitap yazdı da ne oldu ? Atatürk nutuk yazdı da ne oldu ? faydasız olur.

depare 03-10-2011 18:57

Ne yazarsan yaz böyle despot bir tavırla hiç kimsen'in ideolojisini değiştiremezsin :)

Sen hadi bir partisin kendini bu ülkenin şefi sananlar bu millete ne kitaplar yazıp çizdiler ama yinede ideolojilerini hayata geçiremediler geçirdik sandılar ama aldandılar..

İyi ya da kötü olsun milletin ideolojisini çağ dışı,yobazlık diyerek değiştiremezsin :)

Değiştirirsen de kan akıtarak değiştirirsin davan hak değilse o bile en fazla gördüğümüz gibi 100 yıl sürüyor :)

İntifada 03-10-2011 19:02

Cidden çok iyi niyetlisin bu ara depare :)
Dur mübarek daha 90 görülmedi :)

depare 03-10-2011 19:33

Harbi yahu 100'ü bile görmüyor desene :hihi2:

Aslın da 1950'de başladı ters tepmeye..

Tarantula_ 03-10-2011 20:09

Hadi arkadaşım başka kapıya, Ak ülküymüş madem bu kadar bezdiniz ülkücülükten reklam kokan hareketlerle gelme bu kapıya! İslam'ı rehber kabul eden bir parti ırkçı ve sakat bir ideolojiye ait hiç bir unsuru bünyesine kabul etmez.!

TYH 03-10-2011 20:12

Bencede yazılmalıdır reis ekle beni de listeye ccc çekovera ccc

Tarantula_ 03-10-2011 20:45

Alıntı:

akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866349)
her ideolojinin, bir doktrini vardır ...

akp partide geniş açılımlı bir ideoloji çizgisini kalıplaştırmadan ,çerçevelemeden, kişilere veya belirli bir görüşde saplanıp kalmadan, baba yasasını yazıya dökmelidir...

ki görüyoruz 9 ışık mış , yok altı okmuş, yok milli görüş müş...

tüm bu saydıklarım çağ dışı, çerçevesi sabit, sınırları çizilmiş,dar, sığ, kör,sağır, ve kişiye endeksli,yobaz ve ilerisi düşünülmüş ve günümüzde dolaylı ihanetle iştigal konusu olmuş izm lere dönüşmüşdür...

ki bu sebepden yeni ve milli bir ideoloji kaleme alınmalı ve kişiye endeksli değil asil ve kutsal milletin geleceği endeksiyle hazırlanmalıdır...

bu görüşde, bizzat başbakanımız tarfından kaleme alınmalıdır...

Sen milli görüşe ne cürretle çağ dışı diyorsun ki ??? Sen fetih ruhunu kavrayamadan konuşan birisin ve hâla o kuru biatcı zihniyete sahip ırkçı formundan çıkabilmiş değilsin.! Sanki böyle birşey yazılınca, yukarda hakaret ettiğin şeyler gibi kalıplaşmış olmayacak mı? Saçmalama bence, haddini bil.! Bu parti hangi görüşle beslenmiş kişiler tarafından kurulmuş öğrende gel.!

Özgür Çağrı 03-10-2011 21:17

Açıkçası ben partimde kurt köpek istemem yani belirgin bir zihin uyuşmazlığımız var. Uluyan manyakların ak partide işi yok. Eskidende aynı haltlardı şimdide aynı haltlar. Devletin kiralık tetikçileri sümüklü mendilleri ak partiye yanaşmasın.
Metin Yüksel'in katilleri İslam kelimesini ağızlarına almasınlar. Sabah tekbir getirip akşam çilingir sofrası kuran ayyaşlar ...

TYH 03-10-2011 21:18

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866414)
Açıkçası ben partimde kurt köpek istemem yani belirgin bir zihin uyuşmazlığımız var. Uluyan manyakların ak partide işi yok. Eskidende aynı haltlardı şimdide aynı haltlar. Devletin kiralık tetikçileri sümüklü mendilleri ak partiye yanaşmasın.
Metin Yüksel'in katilleri İslam kelimesini ağızlarına almasınlar. Sabah tekbir getirip akşam çilingir sofrası kuran ayyaşlar ...

ccc sabah kafa akşam kadeh tokuşturanlar ccc

Tarantula_ 03-10-2011 21:19

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866414)

Hay Allah razı olsun muhterem...! Irkçılık yapıpda biz Müslümanız diyenlerin işi yok burda..!!

Sevban 03-10-2011 21:22

Arkadaş'ta Akpartili sanırım derdini anlatamadı yada yanlış anlattı... Onu da bir dinlesek... :)

TYH 03-10-2011 21:23

Harbiden akobalı reyiz ile mesafeli olsak da ona saygımız büyük,vurmayın adam öldü...

Alıntı:

Konuyu toplam 9 Üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
TYH, Furkanca Bakış, unnamed, abp, depare, akobalı-akkurt

Tarantula_ 03-10-2011 21:30

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866417)
Arkadaş'ta Akpartili sanırım derdini anlatamadı yada yanlış anlattı... Onu da bir dinlesek... :)

Ağabeyim Marksistler evrim teorisine örnek olarak bu arkadaşı gösterseler (İdeolojik olarak) bu teoriyi çürüten bir soruya yanıt bulurlar, ara fosiller nerede? İşte buyurun bu mübarek ara fosil, ne milliyetçi(ırkçı) ne Ak Partili neyini dinleyeceğiz acaba çok merak etmekteyim. Hem ırkçı partisinde ki çözünmeden bahsediyor bıktığını belli ediyor hemde ırkçı kimliğinden tamamen vazgeçemiyor, olmaz..!

Sevban 03-10-2011 21:46

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866420)
Ağabeyim Marksistler evrim teorisine örnek olarak bu arkadaşı gösterseler (İdeolojik olarak) bu teoriyi çürüten bir soruya yanıt bulurlar, ara fosiller nerede? İşte buyurun bu mübarek ara fosil, ne milliyetçi(ırkçı) ne Ak Partili neyini dinleyeceğiz acaba çok merak etmekteyim. Hem ırkçı partisinde ki çözünmeden bahsediyor bıktığını belli ediyor hemde ırkçı kimliğinden tamamen vazgeçemiyor, olmaz..!

Sadece ana konusu hakkında düşüncelerimi söyledim kardeşim, daha sonraki yorumlarını daha yeni gördüm arkadaşın... Hakkınız var...

Tarantula_ 03-10-2011 21:49

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866424)
Sadece ana konusu hakkında düşüncelerimi söyledim kardeşim, daha sonraki yorumlarını daha yeni gördüm arkadaşın... Hakkınız var...

EyvAllah ağabey =)

El Emin 03-10-2011 22:05

Ergenekon Yurdun adı Börtiçine Kurdun Adı..CcC cCc Ak Reyizler CcC cCc ...

Birde uluruz...Sittin sene iflah olmayız. :)

Tarantula_ 03-10-2011 22:12

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866427)
Ergenekon Yurdun adı Börtiçine Kurdun Adı..CcC cCc Ak Reyizler CcC cCc ...

Birde uluruz...Sittin sene iflah olmayız. :)

Allah razı olsun muhterem güldürdün beni =)))

Tarantula_ 03-10-2011 22:18

edit: İnternet hatası, çift mesaj.

İntifada 03-10-2011 23:14

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866403)
Bencede yazılmalıdır reis ekle beni de listeye ccc çekovera ccc

hadi gıçıgırık da ben olayım ;D

TYH 03-10-2011 23:24

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866456)
hadi gıçıgırık da ben olayım ;D

of efsane ya :D bunu unutmuşum bak :D

unnamed 03-11-2011 02:35

akobali bizden...
sadece fikir uretmis...
adami linc etmissiniz...

TYH 03-11-2011 03:05

akobali idoldur begenin yada begemeyin..o olmasa belkide gIçIgIrIk sapkin bati taklitcisi ideolojilerin pesinden kosuyor olacaktik..çekovera denen sefil gomünûstün pesinden methiyeler duzecektik..o olmasa unnamed,akinci,tyh nin elinden kim tutaacakti,biz yavru akkurtlarin ha?lan o degilde akobali sen devlet bahcelmisin degilmiisin onu de hele ,kesin osun di mi :m

Tarantula_ 03-11-2011 08:18

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866506)
akobali idoldur begenin yada begemeyin..o olmasa belkide gIçIgIrIk sapkin bati taklitcisi ideolojilerin pesinden kosuyor olacaktik..çekovera denen sefil gomünûstün pesinden methiyeler duzecektik..o olmasa unnamed,akinci,tyh nin elinden kim tutaacakti,biz yavru akkurtlarin ha?lan o degilde akobali sen devlet bahcelmisin degilmiisin onu de hele ,kesin osun di mi :m

Muhterem onlar birbirlerini kırarken Hocaefendi kahve sohbetleri veriyor gençleri kamplara alıyor onlara İslam'ı anlatıyor o söylediğiniz sapık ideolojiye karşı. Kimse saçmalamasın, dinimizin yasakladığı şeyleri yapan bir akımı yine dinimizin yasak gördüğü şeyleri benimseyen başka bir akım tarafından mı ortadan kaldırıldı bunun şakasını bile yapmayın beyler.!!!!!

El Emin 03-11-2011 10:24

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866498)
akobali bizden...
sadece fikir uretmis...
adami linc etmissiniz...

Yok dayı biliyorum akkabola bizdende şu konudan sonra ben neredeyim onu sorgulamaya başladım?:)

unnamed 03-11-2011 12:30

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866506)

doğru diyorsun kardeşim..
akobalı bir idoldür..bir kavramın başlangıcıdır...
o olmasa biz ne yapardık..
çok güzel bir noktaya değinmişsin, bizimde gözümüzü açmamıza vesile oldun...
teşekkürler...
:çiçek::çiçek:

TYH 03-11-2011 13:48

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866510)
Muhterem onlar birbirlerini kırarken Hocaefendi kahve sohbetleri veriyor gençleri kamplara alıyor onlara İslam'ı anlatıyor o söylediğiniz sapık ideolojiye karşı. Kimse saçmalamasın, dinimizin yasakladığı şeyleri yapan bir akımı yine dinimizin yasak gördüğü şeyleri benimseyen başka bir akım tarafından mı ortadan kaldırıldı bunun şakasını bile yapmayın beyler.!!!!!

sizin hocaefendiniz varsa bizim de akobalımız var..

unnamed 03-11-2011 14:50

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 866575)
sizin hocaefendiniz varsa bizim de akobalımız var..

;D;D;D;D;D

EpiVaTeS 03-11-2011 14:53

CcC Akobalı Reyiz CcC...;D

EpiVaTeS 03-11-2011 14:53

Ahanda Nurcu reyizler hocayı soktu gene araya...

CcC Nurcular Reyizdir CcC...

All times are GMT +3. The time now is 09:16.