![]() |
ESSELAMUALEYKÜM
ESSELAMUALEYKÜM
öncelikle böyle bir forum hizmeti sunan abilerimize teşekkür ediyorum.. ak partiyle daha yakın olmak ve yakından takip için üye olmaya karar verdim.. hayırlı olur inşallah... :) |
Ve Aleyna Ve Aleyküm Selam... :saygılar:
Hoş geldiniz efendim daimi olursunuz inşALLAH... :) |
Ve Aleyküm Selam ...
Hoş Geldiniz.. Daim olmanız ümidiyle... |
Hoşgeldiniz... |
Hoşgeldiniz...
|
hoşbuldum ... teşekkür ediyorum :)
|
Hoşgeldiniz.. Hayırlı olsun.. Kalıcı ve aktif olacaksınız ama o kadar zahmet edip tanışma konusu açıp uğramamak olmaz..
|
Aleykum selam ve rahmetullah.Hoşgeldiniz :)
|
Hoşgeldiniz..Bende hemen hemen yeni üye sayılırım sizin gibi düşüncelerle burda bulunmaktayım.Ve gerçekten çok doğru bir yer doğru adres burası..buradaki arkadaşlar sayesinde çok bilgi ediniyorum Allah razı olsun..Daimi olursunuz inşallah..
|
Ve aleykümselam aramıza hoş geldin.
|
hoşbuldum teşekkür ediyorum..
çok yoğun bir site.. aktif olabilmem için öncelikle çözmem lazım siteyi ;1 tanımam zaman alıcak sanırım :karasız: |
zaman alır sonra buradaki arkadaşlarımızla tanıştıkca siteden kopamaz bir hale gelirsin..biraz sabır,gayret :d
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:):):) |
hoşgeldin duygu hayırlı olsun...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hoşbuldum kardeş :)
yok ben üye arkadaşlardan ziyade bilgi için üye oldum onun için çözmeden çıkmayı düşünmüyorum ;1 ;1 ama kötü tarafı 2 gün sonra pek giremiycem bari nasiplenebildiğimiz kadar nasiplenelim inşallah :) çözebildiğim en önemli şey çok sıcak bir ortam ;1;1 |
Alıntı:
Sayfayı meşgul ettim yine =/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Burada normalde En çok Hoşgeldiniz hoşbulduk sözlerinin olması gerekmiyormuydu.... Her zaman olduğu gibi konu gene amacından saptırıldı ... :) Konunun başı ayrı sonu ayrı ... Başı tanışma konusu, sonu tartışma konusu haline geldi ... :) Arkadaşımız konuyu açtığına açacağına pişman olmuştur ... |
Aleyküm selam..hoşgeldiniz...hayırlı ak günler dilerim...
|
ben şehir dışında okuyorumda :)
vazifem gereğide giremiyorum ondan giremiycem :) böyle tatillerde inşallah girebilirim :) yani zaruri durum izin gerekmez sanırım :w: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aleykümselam...hoş sefa geldiniz...
Daimi olmanız temennisiyle hayırlı paylaşımlar dileriz... |
hoşgeldiniz....
|
Ve aleykümselam. AK Parti Forum'a hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.http://img121.imageshack.us/img121/7...yensmiley2.gif
|
A.selam Arkadşlar günaydın
|
Alıntı:
|
hoşbuldum teşekkür ediyorum... :)
|
Aleykumselam hoşgeldiniz :)
|
hoşbuldum teşekkür ediyorum... :)
|
Ve aleykümselam Duygu aramıza hoş geldin hayırlı forumlar diliyorum