![]() |
Birisi Mahalle Baskısı mı dedi?
|
zuhahaha...
gerçek mi bu? |
afedersiniz ama yuhh artık diyorum;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ohahahha yuhunuz kemalist dedeler iyice sıyırmış ramiz reyizdemi burda oturuyor :hihi2:
|
Bir insanın atatürkçülüğü laikligi cagdasmi yobazmi olduğu nerden anlaşılır?site girişindeki bekçi burunları çözecek kapasitedeyse helal olsun ona diyorum
|
Gerçekten Gülünç önünde fotograf cekilmek isterdm (:
|
Alıntı:
|
Cenaze işlemleri nası uygulanıyor peki?
|
Aynen adem abi bende merak ettim.Misal ben o siteye girsem benim o kuralları taşıyıp taşımadığı mı nereden anlayacaklar.Teknoloji zihniyet sorgulayıcı x-ray'leri yapacak düzeye gelmiş olmalı.:)
Ama açıkçası bir şey söyleyeyim.Ben olsam herhalde bu sitede yaşamayı tercih ederdim. |
Alıntı:
|
Allahim ne günlere kaldik yahu. Bu siteye basi örtülü analarimi da almazlar demi. Elinde tesbihli babalarimida almazlar demi. Rezillik yahu rezillik.
|
bu facedeki 'müslüman laik' mevzusuna döndü ;D
komik ama bir o kadar da acı.. Allah'ım sen ıslah et ya.. |
bu ne rezilliktir arkadaş :D
|
Sanırım aranızdaki en laik, en çağdaş, en demokratik birey benim :w: :ayutandım:
Benim bu sitede değil o sitede olmam gerek ;D;D;D Hemen taşınıyorum ;D:hihi2::hihi2::karizmatik: |
Antalya’da antik Kemalist bir site devleti
Bu fotoğraf Antalya’da çekildi. Tuzlu su muhafazakârlığının simgelerinden biri olarak internette dolaşıyor. Korkacaksınız bakın bundan korkun diye not düşenler var altına. Fotoğrafı çeken isminin açıklanmasından en az Gülben Ergen kadar endişe duyan Antalyalı arkadaşımın anlattığına göre referandumdan önce sitedeki kapılar idare tarafından sık sık çalınıp, “Hayır”ın faziletleri anlatılmış. Bunlar da şeflik sistemiyle yönetilen bu siteyle ilgili internetteki esprilerden bir seçme: Asansörlerde maksimum 4 Atatürkçü: 320 kg uyarısı var. Çimlerin üzerinde “Gazi de çimlere basmazdı” tabelası asılı. Panoda “Lütfen aidatları zamanında ödeyelim, ödemeyenlere ‘Fettocu’ lakabı takılacaktır” yazısı var. yıldıray oğur.. |
All times are GMT +3. The time now is 07:52. |