![]() |
2. Forum Buluşma....
..........
|
forumda ki gönüldaşlar...
geçtiğimiz pazar forumda ki kâdim dostlarla buluşma fırsatımız oldu yine... bu güzellikleri sizinlede paylaşmak istedim... Noktaların Efendisi, Nusret, Merve, Akıncı_34 ve Unnamed... inşaAllah bir dahaki ne hep beraber buluşmak dileğiyle... |
abla soldan itibaren...
Merve, Nusret, İbrahim abi, Ve Yavuz... |
Noktaların efendisi hangisi ya o resimde en çok onu merak ediyorum ne yalan diyim :|
|
Mekanlar güzel .
Fotoğraflar güzel.. Emeğine sağlık.. Birgün bizlerde eşlik ederiz arkadaşlarımıza inşaAllah. Merve de ordamıymış caizmi bu Akıncı hocam.;D |
Alıntı:
çokda iyi olur... |
Alıntı:
ne hocası :) daha kendimize yetmiyor bilgimiz :) merve bizi düşünmeye sevkediyor buluşmalarda... derinlemesine konuları düşünmemizi istiyor... |
Alıntı:
Merve bir hayli derin kendisini yıllardır tanırım. :) Böyle bir organizasyonun içinde olurda birgün olursak ben merveye karşın yanıma mavera abimizi almak isterim . |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
siz ihaleyi bize yıktınız bile... |
Ak parti iktidarı ile ihaleleri üstlenmek artık hepimizin üstüne yayılıyor. Tekelcilik bitti . Yüksek istişare heyeti toplanır meseleye boyut kazandırırız. :) Bu konuda ben size tabii olmak isterim.:)
|
bana tabii olun tabii ki...
beklerim abim... |
eee insan ehli keyf olmaya görsün iki güne bir bulusma olur :)
|
Alıntı:
Güzel bir gündü, sizleri de aramızda görmek isteriz ;1 Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İzmite gelmeyen istanbula gelemez istanbula gelen izmitte yol üstünde benide alır konforlu seyehat tercihimizdir :hihi2:
|
Alıntı:
basimizin ustunde yerin var... buralara geldiginde haber veresin abim... sana ozel bir gun yapariz...seni de bu ehlikeyif cemaatine sokariz... |
Alıntı:
ama bende ne sigara var ne nargile hatta sigaradan nefret eder, icilen ortamda pek durmam o acidan senin gibi bir tiryakiyle sorun yasariz :).. he bana verin bir demlik cayi yarim saatte bitireyim üstünede muhabbet ehliyiz her türlü fikra, hikaye, kissa ve bilumum geyigin babasi mevcuttur :).. |
Alıntı:
|
Bana söyleme abi yalçın abiye sitem et ramazan bitti referandum geçti samanlı dağlarına kar düşecek yalçın abi gelecekte gelecek :)
|
Alıntı:
o muhabbete girince o bile icmek istiyor abim(: ama icersen kimseye soylemem soz... geyigin her turlusu bizde de var... desen ya on numara gun gecer... sen gel hele bir abim.... |
Sigara neysede nargileye dokundurmam :I)
siz konuşun ben bi köşede çekerim :) |
Alıntı:
sigara icilmeyen yere nargileyide ben sokmam... yok illa nargilede derseniz ben hazirlarim... |
Alıntı:
|
o konuda ustatlar var...
onlar cevaz verirler bizlere(: |
Unnamed,Adem bey,Noktaların efendisi ve Hüseyin'in olduğu bir buluşmaya kesinlikle katılmak isterim.SP-CHP melezi bir anlayışla tartışmak ve tanıyacakları için can attıklarına eminim :=)
Gerçekten isterdim bu insanları tanımayı ama.. |
Alıntı:
birdahakine haber veririz, icabet etmek sana kalir... bizlerde memnun oluruz... |
Aşk olsun Yalçın abiciğim :( Bu yazdıklarını yalınlaştırırsak 'Merveye tek başıma laf yetiştiremem yanımda güçlü biri olmalı' gibi bir sonuç çıkıyor :(:ağla: :V
Yo ben böyle demek istemedim. :) enine boyuna konulara bakış zenginliğinize işaret ettim. Furkan yanına geldik ya :) bir adet yemek yeme eylemimiz kaldı o da yakında olur. Mavera abi olurda bensiz arkadaşlar ile buluşursanız karasu'nun hırcın sularına sizi teslim ederim. |
istanbul avrupa yakasında da bir buluşma tertiplesek hiç fena olmazdı gelirdim. diğer büyük forumlar onlarca kişi ile buluşmalar yapıyor biz neden bu konuda eksik kalıyoruz ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
her mekan herşey müsait bizim için... doğru... geçen sene motorsikletforum üzerinden toplantı düzenledik yüzküsür kişi katılım sağladı.. süper bir organızasyon oldu... |
Yalçın abi bir gün çat kapı gelebilirim osmaneli gardan arayabilirim hatta toplu reyiz baskını bile yapabiliriz :hihi2:
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 17:22. |