![]() |
Siyasi Kimlik Testiniz
|
Benimki böyle imiş...
İslamcı çıktık elhamdülillah... Neyse ki kemalizm ve komünizm yokmuş :) Az biraz sosyal demokrat çıktık oda novekin sayesinde herhalde http://img178.imageshack.us/img178/7200/adszq.png |
|
Alıntı:
neyse kemalist falan değilmişsin devam ;D;D |
|
You Scored as Otoirter/Kemalist
Otoriter/Mlliyetçi 100% Otoirter/Kemalist 100% Anarsist 100% Muhafazakar Demokrat 75% Liberal Demokrat 75% Sosyal Demokrat / Sosyalist 75% Komünist 75% Islamci 25% TANRI BENİ KORUSUN |
Muhafazakar Demokrat
Muhafazakar Demokrat 100% Sosyal Demokrat / Sosyalist 88% Komünist 75% Liberal Demokrat 75% Otoriter/Mlliyetçi 50% Islamci 50% Anarsist 50% Otoirter/Kemalist 0% |
Islamci 100%
Muhafazakar Demokrat 75% Sosyal Demokrat / Sosyalist 63% Komünist 50% Otoriter/Mlliyetçi 50% Otoirter/Kemalist 25% Liberal Demokrat 25% Anarsist 25% |
Islamci
100% Muhafazakar Demokrat 75% Liberal Demokrat 75% Sosyal Demokrat / Sosyalist 75% Anarsist 75% Otoriter/Mlliyetçi 50% Otoirter/Kemalist 25% Komünist 25% çıktı :D |
Test sonucunda % 100 İslamcı çıkmışım. İslamcıyı dindar olarak kabul ediyorum ve eyvallah diyorum. % 75 Muhafazakâr Demokrat çıkmışım. Muhafazakâr Demokratı Müslüman Demokrat olarak kabul ediyorum ve eyvallah diyorum. % 63 Sosyal Demokrat / Sosyalist çıkmışım. Sosyalistliği kabul etmiyorum. Sosyal Demokratlığın dine uzak yönünün dışında kalan; işçiden, emekçiden, fakir fukaradan garip gurebadan yana olan tavrını da kabul ediyorum ve eyvallah diyorum. % 50 Otoriter / Milliyetçi çıkmışım. Milliyetçiliği milletini sevme anlamında Milliyetperverlik olarak kabul ediyorum ve eyvallah diyorum. % 50 Liberal Demokrat çıkmışım. Liberal Demokratlığın ahlâksızlığa da özgürlük dışında kalan özgürlük anlayışını kabul ederek Özgürlükçü Demokratlığı kabul ediyorum ve eyvallah diyorum. % 13'er çıkan; Anarşizm, Komünizm ve Kemalizm'i kabul etmiyorum.
http://img835.imageshack.us/img835/3562/testsonucu.jpg |
Alıntı:
Sende yobaz çıkmışsın bak bizim gibi :) Alıntı:
Alıntı:
neyse yüzde 25lik kemalistlikle yobazlıktan yırtmışsın :) Alıntı:
Bu kadar yobazın arasına nasıl düştük... |
Alıntı:
kabul etmediklerini hata payı say ;D;D;D |
biz memnunuz yobaz olmaktan Yavuz'um...
seninle aynı yolda yürüyorsak ne mutlu... |
Alıntı:
|
Islamci
100% Muhafazakar Demokrat 100% Sosyal Demokrat / Sosyalist 100% Otoriter/Mlliyetçi 100% Komünist 75% Otoirter/Kemalist 50% Liberal Demokrat 50% Anarsist 50% :) |
Islamci
100% Sosyal Demokrat / Sosyalist 88% Muhafazakar Demokrat 75% Komünist 75% Anarsist 63% Otoirter/Kemalist 50% Liberal Demokrat 38% Otoriter/Mlliyetçi 25% ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Vıyy bu ne %50 kemalist ha sonuçlar tam facia %0 çıkacak molla prensiplerimiz böyle ;D |
Alıntı:
Aslında tuhaf sorulardı ve iki bakış açısı gerekirdi.Günümüz sistemini savunmak aslında islama da karşıt olmak demek.Kiminde günümüz konjöktürüne uygun kimine ise radikal cevaplar verdim ondan böyle çıkmış tablo.Hem adalet ve dengeyi savununca sosyalist olunmuyor.İslam en iyi hakkı savunandır fakat test öyle demiyor.:) |
Otoirter/Kemalist %75
Muhafazakar Demokrat %75 Liberal Demokrat %75 Sosyal Demokrat / Sosyalist %75 Komünist %63 Otoriter/Mlliyetçi %63 Islamci %50 Anarsist %38 Kemalist ;D;D |
Alıntı:
seni sivaslılıktan ihraç ediyorum... |
Alıntı:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:b...aller3.jpg&t=1 |
Alıntı:
Alıntı:
Şuan fikirlerimi gözden geçiriyorum tekrar tekrar ben nerde yanlış yaptım diye ;D Bu arada Sivaslılıktan ihraç edilmek beni çok üzer yapma Yavuz kıyma bana :hihi2: |
Alıntı:
|
Islamci
100% Sosyal Demokrat / Sosyalist 88% Liberal Demokrat 63% Muhafazakar Demokrat 50% Anarsist 38% Komünist 25% Otoirter/Kemalist 0% Otoriter/Mlliyetçi |
bu da bizim testimiz:)
Muhafazakar Demokrat Muhafazakar Demokrat 100% Islamci 88% Liberal Demokrat 75% Sosyal Demokrat / Sosyalist 75% Otoirter/Kemalist 25% Otoriter/Mlliyetçi 25% Anarsist 25% Komünist 0% |
Muhafazakar Demokrat 100%
Islamci 100% Komünist 63% Liberal Demokrat 63% Sosyal Demokrat / Sosyalist 63% Anarsist 50% Otoriter/Mlliyetçi 25% Otoirter/Kemalist 0% :) |
Alıntı:
:saygılar::saygılar::saygılar::saygılar: |
Alıntı:
:saygılar::saygılar::saygılar: Kemalsiz hava sahası için tam destek :saygılar::saygılar::saygılar: |
SosyaL Demokrat/SosyaList ____ %100
İsLamcı _____________________ %100 Otoriter/MiLLiyetçi ____________ %50 Otoriter/KemaList _____________ %50 LiberaL Demokrat _____________ %50 Muhafazakar Demokrat _________ %50 Anarşist _____________________ %25 Komünist ____________________ %25 KemaLizm %50 çıktı tövbe estağfiruLLah.. Bi tersLik var ama anLayamadım.. |
Islamci
100% Muhafazakar Demokrat 75% Sosyal Demokrat / Sosyalist 63% Otoriter/Mlliyetçi 50% Liberal Demokrat 50% Komünist 38% Anarsist 38% Otoirter/Kemalist 0% |
Kemalist % 0 çıkmış. Ne kadar ilginç.. :hihi2:
|
MUhafazakar Demokrat çıktım. Beni üzen nokta %25 otoriter kemalist çıktım yav bukadarda olmaz herşey doğru bi bu yanlış :D:D ama şeffaflık açısından yinede paylaşıyım dedim :D
Muhafazakar Demokrat 100% Islamci 75% Sosyal Demokrat / Sosyalist 75% Komünist 63% Anarsist 63% Otoriter/Mlliyetçi 50% Liberal Demokrat 50% Otoirter/Kemalist 25% |
Alıntı:
|
bu ülke kemalizmden çektiğini onlardan çekmedi.
|
beni anarsist yapti ya :)
You Scored as Anarsist Sosyal Demokrat / Sosyalist 100% Liberal Demokrat 100% Anarsist 100% Islamci 75% Muhafazakar Demokrat 75% Komünist 75% Otoirter/Kemalist 25% Otoriter/Mlliyetçi 0% |
Alıntı:
|
yasasin halklarin kardesligi.. evet bende kendimde bir sosyalist hava sezimliyorum hatta sosyalist partiye üyeyim :)..
bu arada milliyetciligin 0 cikmasi acikcasi beni hic ama hic sasirtmadi cünkü irkciliga kayan bir milliyetci anlayisi kemalizm dahil hic bir ideolojiyle kiyaslamam bile.. |
Ben kendiminkini çerçevelettirip odama asıcam...
hacı dedeme gösterip övgü dolu sözler işitmek istiyorum... http://img178.imageshack.us/img178/7200/adszq.png |
Islamci100%Sosyal Demokrat / Sosyalist100%Anarsist75%Muhafazakar Demokrat75%Liberal Demokrat50%Komünist38%Otoirter/Kemalist25%Otoriter/MlliyetçiIslamci100%Sosyal Demokrat / Sosyalist100%Anarsist75%Muhafazakar Demokrat75%Liberal Demokrat50%Komünist38%Otoirter/Kemalist25%Otoriter/Mlliyetçi13%
You Scored as a : Islamci Islamci 100% Sosyal Demokrat / Sosyalist 100% Anarsist 75% Muhafazakar Demokrat 75% Liberal Demokrat 50% Komünist 38% Otoirter/Kemalist 25% Otoriter/Mlliyetçi 13% |
All times are GMT +3. The time now is 09:12. |