![]() |
Son zamanlarda forum..
Son zamanlarda herkesin dikkatini çekmiştir forumun sessizliği, konuların eklenmemesi ya da eklense bile yorumların çok sınırlı olması.
Bence bunun sebebi yöneticilerin son zamanlarda sergilemiş olduğu sert tutum ve bölüm sorumlusu arkadaşların birçoğunun görevlerini hakkıyla yerine getirmemesidir. Bu yüzden acilen bir şeyler yapılmalı. Bir toplantı yapılarak mevcut yönetim değişilebilir ya da herkesin sorumlu olduğu bölgede yapması gereken görevleri eksiksizce yapılması yönünde talimat verilmeli. Veya bambaşka bir şey yapılmalı. Orası artık siz yöneticilere kalmış. Sonuçta burası sıradan eğlenceye dayalı bir forum değil. Bir adı var. Desteklediğim partinin forumuna gireyim düşüncesinde olan insanların foruma girip , hayal kırıklığı ile birdaha asla foruma geri dönmemeleri hiçbirimizin hoşnut olacağı bir şey değil. Belki bu eksiklikler birçok arkadaşımızın okulunun başlaması sebebiyle ya da bambaşka sebeplere dayanabiliyor olabilir. Onu bilemem. Fakat buna da çözüm bulunmalıdır. Forumun eskisi gibi aktif olabilmesi için. Benim düşüncelerim bunlar. Söylediklerime sanıyorum birçoğunuz katılırsınız. Özellikle de yöneticilerin bu konuyu dikkatle takip etmelerini rica ediyorum. |
Evet bunu bende düşündüm.Yerinde ve faydalı bir konu.
Yeniden yapılandırma lazım kesinlikle. Bu karar alımında normal üyelerinde fikirleri kesinlikle alınmalı,ona göre hareket edilmeli. |
evet bende katılıyorum
daha öncelerde foruma 2 saat girmesem konuları takip edemezken bu günlerde 2 gün girmesem aynı konuları tekrar görebiliyorum... çoğu zaman sıkıcı geliyor forumun bu hali hızlı ve aktif bir forum istiyoruz... |
haklı...
|
Haber açmak sadece Yöneticilerin görevi değildir...
Sizlerde haber başlığı açarak yardımcı olabilirsiniz pekala... Herşeyi Armut piş ağzıma düşle halledemeyiz... |
Genel forumlarda bir durağanlık var.AK Parti foruma has bir durum değil..üyeler facebook gibi daha popüler alanlarda vakit geçiriyor..ama yapılanma yenilenme her zaman işe yarar
|
Zaten son zamanlarda konu ekleyenlerin çoğu normal üyeler, şöyle bir bakınırsanız foruma.
Normal üyelerin de tabiki destek vermesi gerek foruma ama o ''yetkili'' kişiler boşuna 'yetki' almıyor değil mi? |
Ben muhalif eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum...
fark ettinizmi bilmiyorum ama redyllowun foruma darılıp gitmesiyle forumun sessizleşmesi hemen hemen aynı zamana denk geliyor... yapıcı bir muhalif varken daha çok tartışıyor iddialara cevap için araştırma yapıyorduk... ama şimdi muhalifsizlikten birbirimize sardık gibime geliyor en azından bu benim düşüncem... |
"cnntülfirdevs" arkadaşımız "yeni mesajlar" kısmıyla ilgili bir düşüncesini dile getirmiş benim gördüğüm kadarıyla da öyle ama robot üyelerin forumdan uzaklaşmış olmalarının da etksii var bence bunda.Geçen sene yeni mesaj arattığımda 0 yorumlu 2-3 görüntülemeye sahip sayfalarca konu hatırlıyorum.Bence aktif üyelerin olması daha önemli,öbür türlü sırf forumcu gözükmek için kopyala-yapıştırcılar da çok sıkıyor insanın canını.İyi akşamlar.
|
Alıntı:
|
kaç kere dedim..
revizyon şart... ben bugün çekilip benden daha iyi görev yapabilecek bir arakdaşa görevimi vermeye hazırım... açılsın konu... genel başkanlar hariç... revizyona gidelim... ben varım.... |
Alıntı:
|
Bu forumu kurulduğu günden bu yana biliyorum. Eskiden bu şekilde değildi. Daha canlı bir forum sadece fikirlerin buluştuğu bir ortam ve herkesin birbirine yorumlarına saygı gösterdiği bir ortam vardı. Yeni üye olalı 2 ay oldu. Geldiğim günden bu yana her hafta bir cemaat tartışmasına şahit oldum. Ben ki cemaat mensubu değilimdir ve cemaat tartışmasının yerinin burası olmadığını düşünüyorum.
Sorun aynı fikirlerin aynı düşüncelerin aynı konuların aynı kişilerce dönüp dolaşıp foruma sunulmasıdır. Bir konu 10 kişi izliyor herkez artık yeter demesine rağmen tartışma sonlandırılmıyorsa üyelerr buraya gelip yorum yazmazlar. |
Ben Almiyi bu nedenle diger üyelerden farkli bir yere koyuyorum cünkü kendisi sadece yorumumu yaparim, gecerim karsiya tarzini degil aksine eger bu ortamdaysak nasil daha iyi yapabiliriz tarzini benimsiyor..
Eger ortada bir sorun varsa bu yöneticilerin tek basina cözebilecegi bir sorun degildir bu üyelerinde icinde bulunacagi ortak bir konsensüsle cözülebilir.. Bende haddime düsmeyerek yeni bir yapilanmanin gereksinim oldugunu düsünüyorum ve yeni yapilanmada üyelerin fikirleride göz önüne alinabilir.. Mesela daha önce bu forumdan ayrilip, baska bir forum olusturdugumuzda üst yönetim dahil bütün yönetimi üyelerin oylariyla belirlemistik ki cok faydali olmustu en azindan insanlarin adalet duygusu zedelenmemisti.. Tabiki hiyerarsi her forumda olmazsa olmazdir ancak sinirlarini tam anlamiyla cizemedigimiz zaman malesef en ufak görev bile bireyin ego tatminine dönüsebiliyor.. Hic bir vasfi olmayanlar daha dogrusu isin ehli olmayanlara verilen görevler önü alinamaz sorunlara yol acabiliyor bu acidan cok sik eleyip ona göre karar vermeliyiz.. birde malesef üyeleri bilgilendirme sistemi hic aktif degil yani silinme, kilitlenme, banlanma, yasaklanma gibi durumlar sanki keyfi yapiliyormus gibi bir izlenime neden aliyor bu acidan daha bir detayli bilgilendirmeyle üyelerin gönülleri ferah tutulabilir.. Konularin aktifligine gelince bu sadece yönetimle alakali birsey degil üyelerinde bu konuya egilmesi gerekiyor malesef siyasi bir forumda oyun, sohbet ve eglence basliklari ön plana cikiyorsa ve tartisilan konular hep ayni cercevede dönüyorsa bir kisir döngü dahada önemlisi bir sorun var diyebiliriz.. Gercekci ve kisa vadede hayata gecirilebilecek öneriler degerlendirilmeli ve isleyen carki bozmadan yapilan bir kan degisikligi foruma yeni heyacan, yeni tat getirir.. |
Tartışmaları neden ısrarla sonlandırma gibi bir çaba var?..forumlar selam mübarek nasılsın..elh.mübarek sen nasılsın ritüeller tekdüzeliği değiller ki..iman ve mukaddesatımız dışında her şey eleştiriye açıktır..ancak dürüstlük ve açık yüreklilikle..
|
Forum içi temizlikte şart.
Forumda olmayan üyelere ait bzı başlıklar var mesela şiir bölümünde. Birbirine benzer forum başlıkları var zamanında bununla ilgili konu açtım yönetim bölümüne. Bunlar silinip bir temizleme şart. Her yönüyle bakım yapılmalı. |
Revizyona gidilmeye karar verilirse,hep yaptığınız gibi oylama şeklinde seçseniz görevlileri?Mesela unnamed-noktaların efendisi-tyh diye şıklar verseniz,en çok oy alan ilk 2liyi kadroya alacağız deseniz falan bence güzel olur.Forumda belli bir süredir üye olan,herkes tarafından tanınan isimlere böyle bir şans verebilirsiniz mesela,biz de oylarız,güzel de olur hem yenilik iyidir
|
Bence boşa fikir beyan ediyorsunuz...
|
he bencede silip temizlemek gerekir...
çok boş başlık var... haddinden fazla... |
Alıntı:
|
her seçimden sonra, her yenilikte revizyona gidilir...
teşkilat yapılanması budur.. ben bu forum açıldığından beridir burdayım.. hep aynı kemikleşmiş yönetici kadrosu... açık açık söylüyorum... Yalçın Başkanım buyrun revizyona gideli.. isteyen adaylığını koysun ve seçilsin.. bundan sonra yok yönetim şöyledir böyledir safsatalarıda kesilir... yenilikte her zaman güzellik vardır... |
O dediğiniz olmaz...
zamanında dedik ...... git demedikleri kaldı... gerçi onuda demişlerdi ya neyse... ben karışmıyorum...:) |
Alıntı:
teşkilatlanma yapısı bellidir... bilmeyen gitsin ilçelerinden Ak parti tüzüğü ve siyaseti diye kitapçıklar var... bizde siyasetin nasıl işlediğini gösteriyor... açsınlar okusunlar... |
Muhalifler için bir sayfada açılmalı mesela.Orada fikirlerini dile getirebilirler,olduk olmadık alakasız yerlere de konu açmaları önlenmiş olunur bir bakıma.
|
abi biz yönetimsel olarak bir yapılanmaya gidelim...
baştan aşağıya değişmeye başlayalım.. herşeyin sırası var.. bir bakalım ne olacak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
TC Numaralı üyelik sistemine geçersek bu dediğimiz uygulama faliyete geçirilebilir hem insanları kazanmaya çalışırız hemde insanların ne düşündüklerini ve kendi hatalı olduğumuz yerleri öğreniriz diye düşünüyorum.. |
Alıntı:
naptın usta... şahsen bi forum benden üye olurken tc no isterse hayatta üye olmam... |
bende tc kimlik numarası isteyen bi foruma üye olmam ;1
çok ürkütücü :( |
Neden T.C no su nerelerde kullanılabilir ki ?
Key ödemelerinde onbinlerce tc numarası yayınlandı kime ne zarar geldi.. Bu seviyeli muhabbetin önünü açar diye düşünüyorum yani muhalif cephe tarafından araya sızıp küfür yazacak olan insanlarda bu vesileyle tırt olurlar zaten niyeti ciddi olan adam olan numarayı verip girer yani bi sakınca olduğunu düşünmüyorum neden böyle ters baktınız ki arkadaşlar.. |
Alıntı:
bu memleketteki herkesin tc nosunu bilmeyiziki doğrulama yapabilelim... yoksa adam 11 hane sallar yazar nbundan kolay ne var ki... |
Alıntı:
|
ne kadar eklenti...
o kadar güvenlik açığı demektir bilginiz olsunda... |
Alıntı:
|
Alıntı:
yoo ben türksportala üyeyim ama tc verdiğimi hatırlamıyorum... hem öyle bir sistem nasıl kuracaksın arakdaşım...70 milyonun tc numarasını sen nasıl elinde bulunduracaksın... 11 hane sallar girerim... zaten bir girenin bir daha girememesi için IP var... |
Eski üyesindir 70 milyonun tc sini elinde bulundurmuyordur heralde kimse vardır onunda bi yöntemi..
|
konumuz tc konusunu değil..
başka forumları tartışmayalım... biz ne yapabilirz bu önemli... demek ki büyük eksiklerimiz var ki... forumu 20 kişi çevirmeye çalışıyor... |
Bu konu tam benlik :))
|
Mitinglerde forumun adını taşıyan dövizler taşınmalı,reklam olur ;D
|
Alıntı:
küfür ve hakaret etmeyen muhalif arkadaşlara , eleştirileri ne olursa olsun saygı duyunulmalı bence. |
All times are GMT +3. The time now is 18:36. |