![]() |
Kurtulmuş İstifa Etti...
Saadet Partisi Genel Başkanı Sn.Numan Kurtulmuş genel başkanlıktan ve partisinden istifa etti...
Numan Kurtulmuş Saadet Partisi Genel Merkezi önünde son kararını açıklıyor. Bu arada genel merkez önüne toplanan çok sayıda partili Kurtulmuş lehinden 'Numan nerede biz de oradayız" ve "Başbakan Numan" şeklinde sloganlar atıyor... Kurtulmuş şunları kaydetti: Süreçte bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yoğun ilgi ve alaka bizim sürdüreceğimiz siyasi hareketimize de gelecekte ışık tutacaktır. Bize karşı bu muameleyi yapanlarla gönül ilişkimiz İstanbul'daki iftarda masamıza tekmelerle saldırılmasıyla kopmuştur. Bu kararı bugüne kadar tevhil etmememizin en byük nedenlerinden birisi de referandum sonuçlarıdır. Evet oylarının azalmaması için kararımızı beklettik. Partimize kayyum kararı getirtenleri ve getirenleri milletimize havale ediyorum. Kayyum davası Türk siyasetine müdahalenin açık kanıtıdır... Bize sistemli bir şekilde komloyla karşı karşıya bırakıldık, sistemli bir şekilde boğulmaya kalkıldık. Numan Kurtulmuş ve ardadaşları başarısız oldukları için Türkiye'nin umudu olan Saadet Partisi'ni siyasetin yeni yıldızı haline getirdikleri için cezalandırılmaya çalışılıyor. Bu komployu kuranlar, alet olanlar utansın... Bizim utanacak bir şeyimiz yok. Yürüyüşümüzü engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir.... Biz alemlerin Rabbinden başka kimsenin önünde diz çökmeyeceğiz... BİRLİKTE SİYASET YAPMA İMKANIMIZ KALMADI Kongreden sonra yaşananlar uslüp ve yöntem farklılıklarımızı ortaya koydu. Artık bu parti içerisinde birlikte siyaset yapma imkanımız kalmamıştır. Bizler içe kapanık yapılar oluşturmak yerine milletimize açılmaya gayret ettik. Şahıslara değil ilkelere bağlılığı esas aldık. KARARI AÇIKLAMAK ZOR Aldığımzı kararı açıklamak bana ve arkadaşlarıma zor geliyor. Ben ve arkadaşlarım sırça köşklerde oturup ahkam kesmedik. Belki eksik yapmadık, belki doğru belki yanlış yaptık ama asla ve asla ne kendimizin ne de bu davanın mensuplarının başını yere eğecek hiç bir yanlış iş yapmadık. Daha fazla kavgaya, daha fazla çatışmaya, yeni kerbala denemelerine ve anlamsız tepkilere imkan vermememek için bugün itibari ile genel başkanlıktan ve Saadet Partisi'nden ayrılıyorum. Haber 7 |
hayırlı olsun..
|
Vicdanım Numan beyin haklı olduğunu söylüyor.
Bu partiye gönül vermiş olan samimi bulduğum kardeşlerim ile yaptığım sohbetler de ise yetkili arkadaşlar . Numan beyin Milli görüş cizgisinden taştığı yüksek istişareyi dinlemediğinden ötürü yalnış yaptığını söylüyor. Bende Numan beyin vizyonu bu partiyi daha fazla kitleye mal etmek için yapısal lbir takım değişiklikler için sorumlu kıldığını ama bu dönüşümleri parti tepesindeki güçler tarafından istenmediğinin kanısı var. |
Ve sanıyorum sp artık bitti..
Kendisi için hayırlı olsun.. |
gitmesi üzücü fakat kalması da abes olurdu bunca yaşanan olaylardan sonra. ama kesinlikle sp için ideal bi başkandı. artık çok oy kaybeder diye düşünüyorum o parti. hayırlısı..
|
Ülkemiz için hâyırlara vesile olsun..
|
Hayırlısı olsun...........Allah istikamet versin.............
Numan Bey i Ak parti de görmek güzel olur................... |
numan kurtulmuş halkın güvendiği bir isim. SP de iken, bu parti içerisindeki Erbakancılardan dolayı partiye sıcak bakmayanların sayısı oldukça fazlaydı. Kendi partisinde, tamamen kendisinin oluşturacağı listeyle iyi bir oy oranını tutturabilir. AK Partili olup da Kurtulmuş'u beğenen insanların sayısı hiç de az değil. Kurtulmuş'un SP de kalması partimiz için daha iyi olurdu ama erbakancı yönetim buna izin vermedi, hayırlısı olsun.
|
Kendisi için hayırlsı olur inşALLAH bundan sonra. Sp büyük bir oy kaybına uğrayacak.Zaten tabanlarda gezen oy dağılımını biraz olsun toparlamıştı Kurtulmuş yeniden kan kaybedeceği besbelli sp'nin. Yazık oldu parti adına.
Ama yeni parti arayışı içine girerse biz onu şevkatli kollarımızla kucaklayabiliriz ;D |
sıcağı sıcağına yazıyorum..herkesime kucak açacak kadar geniş bir parti kurarsa akpartiden hatırı sayılır bir grub kurtulmuşa dahil olur..çünkü akpartide mutlu olmayan teşkilatlardan ve vekillerden memnun olmayan epey bir yekün var..
|
Alıntı:
Haklısnız üstad o yüzden diyorum ya zaten bize gelsin biz AK PARTİ'de ona güzel bir mevki veririz. Bölünmeye gerek yok ??? |
Alıntı:
|
Olması gereken buydu artık.
Numan Kurtulmuş'u tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum... |
Numan Beye haksızlık yapıldı...
Ama önder sava helal olsun bu işin ustasıymış... baykalı nasıl devirdiyse kurtulmuşuda devirdi... |
Numan Bey nasıl yaparsın bunu nasıl pes edersin statükoya umarım yalan haberdir :(
Bu ülkede bazılarına İRTİCA lazım ! Gazetelerde ismi yerine HOCA diye yazılacak (hoca şöyle dedi, hoca böyle yaptı diye yazılar yazılacak) ve cumhuriyet tarhinin belki en hayırlı lideri Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye ağzına gelen iftirayı yalanı yanlışı söyleyecek, 28 şubattaki darbe gibi tüm sebepleri kolayca verecek, muhafazakar insanların devlette önünü kestirecek bir sözde HOCA'ya ihtiyacı var bazılarının. Bunlar varken nasıl pes edersin istifa edersin Numan Bey ! Sende ışık gördük faydalı olabileceğini gördük senidemi kaybettik şimdi |
Hayırlı olsun. Numan Kurtulmuş'un yeni bir siyasi parti kurmasıyla birlikte Milli Görüş Hareketi ikiye bölünecektir. Numan Kurtulmuş ve ekibi kuracakları yeni partinin Milli Görüş partisi olduğunu iddia edeceklerdir diye düşünüyorum. Milli Görüş Hareketinin ikiye bölünmesinden rahatsız olacak kardeşlerimiz, 2011 Genel Seçiminde oylarını AK Parti'ye vereceklerdir inşaallah. Saadet Partisi'nin ve Numan Kurtulmuş'un kuracağı siyasi partinin bölünmeden oluşacak zayıflıkları sonucunda, AK Parti'nin 2011 Genel Seçiminde tek başına iktidar olma ihtimali daha da kuvvetlenecektir. Dindarların oylarının çok büyük çoğunluğu AK Partimizde toplanacak ve AK Parti, 2011 Genel Seçiminde yine büyük bir zafer kazanacaktır inşaallah.
|
Alıntı:
Milli görüşü oluşturan o yüzde 3 lük kesim her halukarda erbakan hocanın tarafında olacaklar... ama numan bey yaptığı ılımlı siyaset ve duruşuyla yüzde 5-6 lara çıakrmıştı bu partinin oranını... o artan yüzde 3 lük kesiminde ben milli görüşün siyaseten başarısız olduğunu düşünen bu yüzden ak partiyi destekleyen ama numan beyin çıkışından kaynaklanan umuttan dolayı tekrar saadete oy vermeye başlayan insanlar olarak görüyorum.... Şimdi numan beyde tasfiye olduğundan dolayı o oylar otomatikman ak partiye dönebilir... Numan bey yeni bir parti kuracak mı yoksa herhangi biriyle ittifak yapacakmı bilinmez ama bu fitneyi araya sokan kimse(;D) saadet partisine büyük zarar verdi... |
Numan Bey saadeti böldü bıraktı gitti...
Bunların kafalar karışık... Şahsen Numan Kurtulmuşu Ak Partide görmeyi çok isterim... |
Alıntı:
Sahi öyle birşey olsa numan beyin peşine takılıp mgf den bizim foruma transfer olanlar olurmu acaba ;D;D yok yeni parti kuracaksa adını duyursunda biz hemen bi forum açıp satarız numan beycilere... |
Yüce Dirilişe geçecek diye spekülasyonlar yapılıyormuş...;D
Varmı Yüce Diriliş forum alalım satarız...;D Aman zilzal ve tayfası kalsın orada istemez... |
Alıntı:
Saadet Partisi, 2002 Genel Seçiminde % 2,49, 2007 Genel Seçiminde ise % 2,34 oranında oy almış olan bir siyasi partidir. Bu sonuçlara göre Saadet Partisi'nin % 2,5'luk bir siyasi parti olduğunu söyleyebiliriz. 2011 Genel Seçiminde Saadet Partisi'nin ortalama % 2,5 oranındaki oyunun % 1,5 oranındaki bölümü Saadet Partisi'nde kalsa, % 0,5 oranındaki bölümü Numan Kurtulmuş'un kuracağı siyasi partiye gitse, geri kalan % 0,5 oranındaki oy da, bazı kardeşlerimizin Milli Görüş Hareketinin önce rezil rüsva ve perişan edilmesinden sonrada parçalanıp bölünmesinden dolayı duyacakları tepki sebebiyle AK Parti'ye gidebilir. 2011 Genel Seçiminde AK Parti % 50 civarında, Saadet Partisi % 1,5 civarında, Numan Kurtulmuş'un kuracağı siyasi parti ise % 0,5 civarında oy alabilir diye düşünüyorum. |
Alıntı:
valla olur neden olmasın... |
Ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı olsun...
|
Yolu açık olsun başarılarının devamını dilerim...
|
Hayırlı olsun yolu bahtı açık olsun numan hocanın kurtuldu desem yeridir adam için :)
|
Hayırlısı olsun ... Numan Kurtulmuş değerli bir insan Allah c.c yolunu açık etsin ... Birileri sevinmesin numan gitti bize kaldı diye ... Numanın gitmesi zulümle baskıyla oldu ve ... Bence zulüm ile baskı ile yapılan hangi iş olursa olsun eninde sonunda yenilgiye ve başarısızlığa mahkümdür... Zorbalıkla hareket edenler, şu anda artık yegane sahibi olduklarını düşünükleri Saadetin , saadetini yaşayamayacaklar ... |
Genel seçimlere eğer 8 ay değilde 2 yıl falan olsaydı numan kurtulmuş ortalığı toza dumana katardı diye düşünüyorum. Çünkü bizim teşkilatlar yatmaktan göbekleri 2 metre önden giden sözde aksiyon adamlarıyla dolu :)
Vekilleri gören duyan yok Bakanların bazıları zaten ayrı bir alem Allah başbakanımıza uzun ömürler versin onu o kadar çok yoruyoruz ki tek temennim tez zamanda güçlü samimi sağlam kadrolarla yoluna devam etmesi ve yanındaki her devrin adamlarını uzaklaştırmasıdır. |
Saadet Partisi'nde kalamadın Numan Kurtulmuş,
Yeni bir siyasi parti kurulsun mu? Saadet'te mutluluğu bulamadın, Kurulacak partinin adı Mutluluk Partisi olsun mu? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Resmî işlemleri tamamlayarak, Partimizi kurmuş bulunuyoruz. Partimizin adı: YÜCE DİRİLİŞ PARTİSİ’ dir. Partinin kısa adı: YÜCE DİRİ-P, amblemi “dolunay, güller açmış gül ağacı ve yol”dur. / Ankara, 23 Nisan 2007 Bu Güller Senin İçin Bu Gönül Hepimizin ;1 Biz de geçer miyiz Alemdar üstad Diriliş Çağrısı İstanbul, 11 Temmuz 2008 Milletim, uyan! Kendine dön! Aslını unutma! Geçmişini bil. İçinden, gerçek aydınlardan kurulu bir kadro çıkar. Çıkar ki, onlar, hem bugününü, hem yarınını kurtarsınlar. Geleceğini, ancak, bilinçli, idealist bir aydın nesil güven altına alır. Milletim! Büyük bir milletsin. Çok büyük bir ülken var. Onun bir çok parçasına el konulmuş. Öbür parçalarına da göz dikilmiş. Çok köklü bir tarihe sahipsin. Gerçek bir medeniyetin, Hakikat Medeniyeti’nin sahibisin. Onu yeniden ayağa kaldır. Diril ve Dirilt! İnsanlık seni bekliyor. Milletim! Doğu’ya, Batı’ya dur diyecek güç, sensin. Kendini bildiğin gün, kurtulacaksın.Ve bütün insanlığı kurtaracaksın. Yoksa, insanlık, büyük bir felâkete doğru gidiyor. Sınırsız hırs sahipleri dünyayı yakmaktan geri durmuyorlar. Milletim! Uyan, kendine gel! Yeni bir sayfa aç. Yeni bir çağ aç. Geçmişte birkaç kez çağ açmıştın. Yine açabilirsin. Yine açabilirsin. Yine açabilirsin. YÜCE DİRİLİŞ PARTİSİ Genel Başkanı A. Sezai KARAKOÇ |
Alıntı:
http://img706.imageshack.us/img706/2...yansmiley1.gif http://img819.imageshack.us/img819/4...iyensmiley.gif http://img213.imageshack.us/img213/8...lensmiley1.gif Kimseden çekmedin ondan çektiğin kadar, Necmettin Erbakan senin kâbusun oldu. Sonunda Saadet'i elinden kaçırdın, Kurulacak partinin adı Mutluluk Partisi olsun mu? |
Alıntı:
ahh şu siyaset ;D;D |
Numan Kurtulmuş ikinciyi partiyi kurarsa...
meclise giremez diye tahmin ediyorum.. çünkü sp'de topladığı oy aranı bellidir.. %3 desek çok az bir rakam... yapacağı en hayırlı davranış Ak Parti'nin saflarına geçmesidir diye tahmin ediyorum.. elbet ki böyle bir düşünürü parti büyük bir sevinçle kabul eder... |
Milli Rant galip geldi desenize ;D
|
Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden istifası, 2011 Genel Seçiminin sonrasında CHP-MHP Faşizm Koalisyonunun kurulması ihtimalini epeyce zayıflatmıştır.
|
Milli Gazete'de Genel Yayın Yönetmeni ve ekibi işi bıraktı.
Milli Gazete'de Genel Yayın Yönetmeni ve ekibi işi bıraktı.
Milli Gazete'de Genel Yayın Yönetmeni Necdet Kutsal ve ekibi son yarın çıkacak son gazeteyi hazırladıktan sonra eşyaları ile birlikte gazeteden ayrıldılar. SON GÖREVDİ Milli Gazete'de uzun zamandır birlikte çalışan Necdet Kutsal ve ekibi, haber yazar kadrosu olmak üzere son haber ve yazılarını baskıya göndererek 2 Eylül 2010 tarihli Milli Gazete'yi İstanbul Sefaköy'deki tesislerde son iş günlerinin ürünü olarak belirledi. Bu olayla Ramazan ayında yaşanan iftar baskını ile başlayan ve Numan Kurtulmuş ve ekibinin Saadet Partisi çatısı altında devam etmeme kararı almaları ile sonuçlanan süreç henüz tamamlanmadığı ortaya çıktı. SIRADA İL BAŞKANLARI VE BELEDİYE BAŞKANLARI VAR Ayrıca Saadet Partisi'ndeki bu ayrılıkta Genel Başkan Numan Kurtulmuş, Kurtulmuş'un ekibi ve GİK üyeleri ile başlayan istifalar da bitmiş değil. Partide istifaların Pazartesi günü akşamına kadar süreceği ve onlarca il başkanı ve Belediye Başkanının da istifalarını Genel Merkeze sunacağı öğrenildi. M. FATİH GEDİMAN / TIMETURK |
Alıntı:
Eğer Numan bey saadet partisinde kalsaydı alacağı oy oranı en fazla %4 tü.. Şimdi hem Akpartinin oylarından hemde saadetin oylarından alarak. chp mhp koalisyonuna kapı aralamış olacaktır.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Saadet Partisi, 2002 Genel Seçiminde % 2,49, 2007 Genel Seçiminde ise % 2,34 oranında oy almış olan bir siyasi partidir. Bu sonuçlara göre Saadet Partisi'nin % 2,5'luk bir siyasi parti olduğunu söyleyebiliriz. 2011 Genel Seçiminde Saadet Partisi'nin ortalama % 2,5 oranındaki oyunun % 1,5 oranındaki bölümü Saadet Partisi'nde kalsa, % 0,5 oranındaki bölümü Numan Kurtulmuş'un kuracağı siyasi partiye gitse, geri kalan % 0,5 oranındaki oy da, bazı kardeşlerimizin Milli Görüş Hareketinin önce rezil rüsva ve perişan edilmesinden sonrada parçalanıp bölünmesinden dolayı duyacakları tepki sebebiyle AK Parti'ye gidebilir. 2011 Genel Seçiminde AK Parti % 50 civarında, Saadet Partisi % 1,5 civarında, Numan Kurtulmuş'un kuracağı siyasi parti ise % 0,5 civarında oy alabilir diye düşünüyorum. Eğer 2011 Genel Seçiminin sonucunda AK Parti tahmin ettiğim gibi % 50'ler civarında oy alırsa 3. kez tek başına iktidar olacaktır. 2011 Genel Seçiminden sonra CHP-MHP Faşizm Koalisyonu kurulmasını hayal edenlerin hayalleri Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden istifa etmesiyle birlikte suya düşmüştür diye düşünüyorum. |
Alıntı:
Akparti adına güzel bir anket olmus.. |
All times are GMT +3. The time now is 20:24. |