Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Esra Erol'la Evlen Benimle'de 'ırkçılık' krizi! Kürt istemem dedi, kovuldu! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=138894)

EZEL 10-07-2010 10:22

Esra Erol'la Evlen Benimle'de 'ırkçılık' krizi! Kürt istemem dedi, kovuldu!

İzdivaç'ta 'ırkçılık' krizi! Kürt istemem dedi, kovuldu!
Gelin adaylarından Iğdır'lı Duygu, damat adaylarının milliyetlerine ve memleketlerine takınca, programın sunucusu Esra Erol'u delirtti.
Önce, kendisine talipli olarak gelen damat adayını, "Sinoplu istemiyorum" diyerek geri çevirdi. Annesi Sinoplu olan Esra Erol bu söze çok bozuldu ama yine de yumuşak bir şekilde durumu geçiştirdi.
Asıl fırtına ise Duygu'nun damat adaylarında istemediği kriterleri sayarken patladı. Duygu, "Ben Sinoplu da istemiyorum, Kürt de istemiyorum" dedi.
Esra Erol "Allah Allah" diyerek tepki gösterdi.
Duygu ise çam devirmeye devam etti ve yeniden "Kürt istemiyorum ben" diye bir kez daha tekrarladı ve bu ısrarı ile Esra Erol'u çileden çıkarttı ve…

Ukbâ 10-07-2010 12:22

Bazı aşırı görüşler toplumsal refleksleri böyle etkiliyor acı verici durum.

Mâsivâ 10-07-2010 12:34

ilginç..

İntifada 10-07-2010 12:36

baba bu nedir ;D;D

EZEL 10-07-2010 12:38

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815556)
baba bu nedir ;D;D

Odundur ağam

Mavera 10-07-2010 12:43

seni kim istesin musmula surat!

Ukbâ 10-07-2010 12:48

Ya abi ara sıra bu programa denk geliyorum ve izliyorum. Caizmidir ki. :)

Mâsivâ 10-07-2010 12:49

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815568)

:):):):) izlemeyin ya şu programları..

İntifada 10-07-2010 12:49

caizdir caiz...hele flashta bi yalçın çakır var onu izle sevap bile kazanırsın ağabey :)

Mavera 10-07-2010 12:50

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815568)

ara sira mi :).. bizim buradaki türk kahvelerinin vazgecilmez programlari evlilik ve kadin progralaridir :)..
yalcin abi ne icin izlediginiz önemlidir yok hayirli bir is icin izliyorsaniz hani kiyida, kösede sevdiginiz yasli bir amca vardir, ona hayirli bir kismet aramak icin izliyorsaniz yasar nuri hocam bu konuda cevaz verdi ;)

Ukbâ 10-07-2010 12:53

Yavuzum flaş tv dekidemi evlendirme formatın da . :)

Yok abi ya niyetim o kadar samimiyet ile dolu olmuyor maalesef . Daha çok insanların günden güne o sahne altında evlenmeye calışmalarının artmış olmasına anlam verebilmek . Ve evlenipte boşananlara bakarak toplumsal ayrışmanın nelere etki sağladığını kestirebilmek. Biraz da Esra erol'ün etkisi var tabiiki :)

Ukbâ 10-07-2010 12:55

Alıntı:

Buz-uL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815570)
:):):):) izlemeyin ya şu programları..

Yok efendim o boyutta bağım yok bu program ile. Nerden söyledik bunu bilmiyorum ki :) Ara sıra iş yerinde denk geldiğim de bakıyorum :)

Mâsivâ 10-07-2010 12:59

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815583)
Yok efendim o boyutta bağım yok bu program ile. Nerden söyledik bunu bilmiyorum ki :) Ara sıra iş yerinde denk geldiğim de bakıyorum :)

bilemiyoruz artık ;D gereksiz, kaldırsalar ne güzel olur.. hele atv gibi bi kanal bu programı yayınlıyor ya en çok ona şaşıyorum..

İntifada 10-07-2010 12:59

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815578)
Yavuzum flaş tv dekidemi evlendirme formatın da . :)

:)

yok abi o formatsız ;D;D
free takılır yalçın çakır ağabey...
mesela geçen şu konuya el attılar

http://3.bp.blogspot.com/_7IiqvpzWcs...7_853958_n.jpg

Ukbâ 10-07-2010 13:06

Bu daha faydalıymış ve caizlik etkisi yüksektir. Tşk. Yavuzum. :)

Buz'ul kardeş bu Atv deki kalkarsa istepne olarak star tv de var aynı formatta o tarafa yöneliriz. :) Faydalımı faydasızmı pek yorum yapamayacağım mutlaka zararları vardır ama bazen de faydalı olduğunu düşünmüyor değilim. Yinede konuya daha hakim arkadaşların yorumları düşüncelerimizi etkileyebiir.

Bu arada konu dışına çıktık. Sedat (ezel) ağabey kusura bakma.

Ukbâ 10-07-2010 13:06

Bu daha faydalıymış ve caizlik etkisi yüksektir. Tşk. Yavuzum. :)

Buz'ul kardeş bu Atv deki kalkarsa istepne olarak star tv de var aynı formatta o tarafa yöneliriz. :) Faydalımı faydasızmı pek yorum yapamayacağım mutlaka zararları vardır ama bazen de faydalı olduğunu düşünmüyor değilim. Yinede konuya daha hakim arkadaşların yorumları düşüncelerimizi etkileyebiir.

Bu arada konu dışına çıktık. Sedat (ezel) ağabey kusura bakma.

Mâsivâ 10-07-2010 13:10

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815593)

ne gibi bi faydası var ???

Ukbâ 10-07-2010 13:15

Mesela karşılaşılan cahillikten ötürü yaşanılan olumsuz olaylara fikir yürüten kenardan bir yerden uzmanların konuya eşlik etmesi gibi :)

Delilin NuR 10-07-2010 13:18

Daha önce çok şahit olduğumuz için bu tür olaylara çokta garipsemedim...
Yanlız bir şey dikkatimi çekti eskiden, kaç yıl önce olsa bu tür bir programda kürt istemiyorum diyen kız alkışlanırdı...
Bugün ise kürt istemiyorum diyen kızı dışarı çıkartan sunucu alkışlanıyor...
Türkiyedeki değişimi hayretle takip ediyorum... :)

Ukbâ 10-07-2010 13:21

Çok önemli bir nokta. Demokratik açılımın bir faydası yoktur hatta zararı vardır diye düşünen arkadaşların bu farklılığa dikkat etmesi gerekir. Tespit yerinde idi teşekkürler kardeşim.

EZEL 10-07-2010 13:25

Bu önyargıyı tartışmak lazım samimice tartışmalıyız açın bir konu seviyeyi bozmadan bu önyargının oluşmasının sebeplerini vede bu önyargıyı yıkmak için neler yapmalıyız tartışalım .

Mâsivâ 10-07-2010 13:27

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815605)
Mesela karşılaşılan cahillikten ötürü yaşanılan olumsuz olaylara fikir yürüten kenardan bir yerden uzmanların konuya eşlik etmesi gibi :)

ehehe onlar ayrı bi alem zaten.. bence faydası olacak bi yönü yok bu programların. olsa olsa toplum değerlerinin ne kadar düştüğünü gösterirler.. eş bulmak için tvye çıkıyorlar yada amaç farklı mı bilemiyorum.. sanki görücü usulüyle evlenseler ölürler ;D

he bu konudaki kürt istemiyorum mevzuna gelirsek ortalık karıştırmak için yanlış yer seçmişler (:

ALmi´ 10-07-2010 13:32

Hak etmiş. Delilin Nur aynen katılıyorum. Dün ile bugün arasındaki farklılığı görmemek için kör olmak lazım. Her şeyden önce de bu farklılığın kimin ya kimlerin sayesinde gerçekleştiğini idrak edebilmek de çok önemli.
Zaten mevcut sorun bu kadar güzel,doğru bir adımı kimlerin gerçekleştirdiğini bazı çevrelerin bir türlü anlayamama çabasından kaynaklanıyor.

EpiVaTeS 10-07-2010 13:37

vay ırkçı vay...
annem diyodu ben izlemedimde...
annem müdavimi bu programın...
bir insan sırf o bu diye evlenilmez demek çok salakça...
gerçi bana göre böyle programlarda çok safça...

ALmi´ 10-07-2010 13:37

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815616)
Bu önyargıyı tartışmak lazım samimice tartışmalıyız açın bir konu seviyeyi bozmadan bu önyargının oluşmasının sebeplerini vede bu önyargıyı yıkmak için neler yapmalıyız tartışalım .

Bu fikrinizi burada beyan edebilirsiniz.

http://www.akpartiforum.com/genel-ta...l+tart%FD%FEma

Ukbâ 10-07-2010 13:42

İkna edici bir cevap :)
Da üstat, ben programdan bahsetmiyorum ki =D
Sizden bahsediyorum, sizin okuma alışkanlığınız var öyle değil mi? =D O zaman izlemenize de gerek yok =D

Nerden söyledik bilmiyorum bundan sonra özel hallerimi gizli tutarım. Kitlere kötü örnek olmama adına :)

Bu arada uzaktan seyir halinizin seyehati kısa sürsün inşaAllah. Ömür kısa hızla tükeniyor tükenmelerin anlamlaşması için sizi tüketmemiz gerek havuzun kapaklarını kapatmayın efendim.

EZEL 10-07-2010 13:57

Alıntı:

ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815628)
Bu fikrinizi burada beyan edebilirsiniz.

http://www.akpartiforum.com/genel-ta...l+tart%FD%FEma

Beya edicem ama önce arkadaşın tekine herşeyin derst kitaplarında okutulduğu gibi olmadığını göstermem lazım .

depare 10-07-2010 14:39

Kürtler de ne olur evlen benimle diye sıraya geçmiş seni bekliyordu :)

unnamed 10-07-2010 15:02

bunun neden evde kaldığı belli oldu..
böyle karı düşman başa(:

unnamed 10-07-2010 15:06

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815621)
:) :utangaç: utandım bak şimdi , izlememeye gayret ederim yapabilirmiyim bilmiyorum ama :)

Bence izleyin abim...
güzel makara oluyor(:
ben denk geldikçe bakıyorum...
milletimizin ameleliklerine...

İntifada 10-07-2010 15:11

ameleliğemi bakıyon yoksam :)

unnamed 10-07-2010 15:17

he yav başka neye bakacam Yavuz'um...

All times are GMT +3. The time now is 15:49.