![]() |
Esra Erol'la Evlen Benimle'de 'ırkçılık' krizi! Kürt istemem dedi, kovuldu!
İzdivaç'ta 'ırkçılık' krizi! Kürt istemem dedi, kovuldu!
Gelin adaylarından Iğdır'lı Duygu, damat adaylarının milliyetlerine ve memleketlerine takınca, programın sunucusu Esra Erol'u delirtti. Önce, kendisine talipli olarak gelen damat adayını, "Sinoplu istemiyorum" diyerek geri çevirdi. Annesi Sinoplu olan Esra Erol bu söze çok bozuldu ama yine de yumuşak bir şekilde durumu geçiştirdi. Asıl fırtına ise Duygu'nun damat adaylarında istemediği kriterleri sayarken patladı. Duygu, "Ben Sinoplu da istemiyorum, Kürt de istemiyorum" dedi. Esra Erol "Allah Allah" diyerek tepki gösterdi. Duygu ise çam devirmeye devam etti ve yeniden "Kürt istemiyorum ben" diye bir kez daha tekrarladı ve bu ısrarı ile Esra Erol'u çileden çıkarttı ve… |
Bazı aşırı görüşler toplumsal refleksleri böyle etkiliyor acı verici durum. |
ilginç..
|
baba bu nedir ;D;D
|
Alıntı:
|
seni kim istesin musmula surat!
|
Ya abi ara sıra bu programa denk geliyorum ve izliyorum. Caizmidir ki. :)
|
Alıntı:
|
caizdir caiz...hele flashta bi yalçın çakır var onu izle sevap bile kazanırsın ağabey :)
|
Alıntı:
yalcin abi ne icin izlediginiz önemlidir yok hayirli bir is icin izliyorsaniz hani kiyida, kösede sevdiginiz yasli bir amca vardir, ona hayirli bir kismet aramak icin izliyorsaniz yasar nuri hocam bu konuda cevaz verdi ;) |
Yavuzum flaş tv dekidemi evlendirme formatın da . :)
Yok abi ya niyetim o kadar samimiyet ile dolu olmuyor maalesef . Daha çok insanların günden güne o sahne altında evlenmeye calışmalarının artmış olmasına anlam verebilmek . Ve evlenipte boşananlara bakarak toplumsal ayrışmanın nelere etki sağladığını kestirebilmek. Biraz da Esra erol'ün etkisi var tabiiki :) |
Alıntı:
Yok efendim o boyutta bağım yok bu program ile. Nerden söyledik bunu bilmiyorum ki :) Ara sıra iş yerinde denk geldiğim de bakıyorum :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok abi o formatsız ;D;D free takılır yalçın çakır ağabey... mesela geçen şu konuya el attılar http://3.bp.blogspot.com/_7IiqvpzWcs...7_853958_n.jpg |
Bu daha faydalıymış ve caizlik etkisi yüksektir. Tşk. Yavuzum. :)
Buz'ul kardeş bu Atv deki kalkarsa istepne olarak star tv de var aynı formatta o tarafa yöneliriz. :) Faydalımı faydasızmı pek yorum yapamayacağım mutlaka zararları vardır ama bazen de faydalı olduğunu düşünmüyor değilim. Yinede konuya daha hakim arkadaşların yorumları düşüncelerimizi etkileyebiir. Bu arada konu dışına çıktık. Sedat (ezel) ağabey kusura bakma. |
Bu daha faydalıymış ve caizlik etkisi yüksektir. Tşk. Yavuzum. :)
Buz'ul kardeş bu Atv deki kalkarsa istepne olarak star tv de var aynı formatta o tarafa yöneliriz. :) Faydalımı faydasızmı pek yorum yapamayacağım mutlaka zararları vardır ama bazen de faydalı olduğunu düşünmüyor değilim. Yinede konuya daha hakim arkadaşların yorumları düşüncelerimizi etkileyebiir. Bu arada konu dışına çıktık. Sedat (ezel) ağabey kusura bakma. |
Alıntı:
|
Mesela karşılaşılan cahillikten ötürü yaşanılan olumsuz olaylara fikir yürüten kenardan bir yerden uzmanların konuya eşlik etmesi gibi :)
|
Daha önce çok şahit olduğumuz için bu tür olaylara çokta garipsemedim... Yanlız bir şey dikkatimi çekti eskiden, kaç yıl önce olsa bu tür bir programda kürt istemiyorum diyen kız alkışlanırdı... Bugün ise kürt istemiyorum diyen kızı dışarı çıkartan sunucu alkışlanıyor... Türkiyedeki değişimi hayretle takip ediyorum... :) |
Çok önemli bir nokta. Demokratik açılımın bir faydası yoktur hatta zararı vardır diye düşünen arkadaşların bu farklılığa dikkat etmesi gerekir. Tespit yerinde idi teşekkürler kardeşim.
|
Bu önyargıyı tartışmak lazım samimice tartışmalıyız açın bir konu seviyeyi bozmadan bu önyargının oluşmasının sebeplerini vede bu önyargıyı yıkmak için neler yapmalıyız tartışalım .
|
Alıntı:
he bu konudaki kürt istemiyorum mevzuna gelirsek ortalık karıştırmak için yanlış yer seçmişler (: |
Hak etmiş. Delilin Nur aynen katılıyorum. Dün ile bugün arasındaki farklılığı görmemek için kör olmak lazım. Her şeyden önce de bu farklılığın kimin ya kimlerin sayesinde gerçekleştiğini idrak edebilmek de çok önemli.
Zaten mevcut sorun bu kadar güzel,doğru bir adımı kimlerin gerçekleştirdiğini bazı çevrelerin bir türlü anlayamama çabasından kaynaklanıyor. |
vay ırkçı vay...
annem diyodu ben izlemedimde... annem müdavimi bu programın... bir insan sırf o bu diye evlenilmez demek çok salakça... gerçi bana göre böyle programlarda çok safça... |
Alıntı:
Bu fikrinizi burada beyan edebilirsiniz. http://www.akpartiforum.com/genel-ta...l+tart%FD%FEma |
İkna edici bir cevap :)
Da üstat, ben programdan bahsetmiyorum ki =D Sizden bahsediyorum, sizin okuma alışkanlığınız var öyle değil mi? =D O zaman izlemenize de gerek yok =D Nerden söyledik bilmiyorum bundan sonra özel hallerimi gizli tutarım. Kitlere kötü örnek olmama adına :) Bu arada uzaktan seyir halinizin seyehati kısa sürsün inşaAllah. Ömür kısa hızla tükeniyor tükenmelerin anlamlaşması için sizi tüketmemiz gerek havuzun kapaklarını kapatmayın efendim. |
Alıntı:
|
Kürtler de ne olur evlen benimle diye sıraya geçmiş seni bekliyordu :)
|
bunun neden evde kaldığı belli oldu..
böyle karı düşman başa(: |
Alıntı:
Bence izleyin abim... güzel makara oluyor(: ben denk geldikçe bakıyorum... milletimizin ameleliklerine... |
ameleliğemi bakıyon yoksam :)
|
he yav başka neye bakacam Yavuz'um...
|
All times are GMT +3. The time now is 15:49. |