![]() |
Gazete tirajları (26 Ekim - 02 Kasım)
02 Kasım 2010 03:00
Önceki hafta boyutunu değiştiren Radikal gazetesi 100 bin hedefinin çok gerisinde kaldı. Zaman 1 milyon hedefine göz kırparken, Akit ve Cumuhriyet arasındaki makas giderek artıyor.. 100 binler civarında satış hedefleyen Yeni Radikal, hem içerik hem de boyut olarak değişen yeni haliyle 2. haftasında ilk haftasında yakaladığı tirajı yakalayamadı. Gazetenin tirajı geçen hafta 59.025 olarak gerçekleşti. Geçen haftanın en çok tiraj artıran gazetesi ise Zaman'ın ardından Taraf oldu. Akit gazetesi ve Cumuhriyet arasındaki makas bu hafta da giderek açıldı.. Spor gazetelerinin lideliğini ise Fotomaç elden bırakmadı.. http://fotogaleri.haber7.com/inner//...1110320706.jpg http://www.cafesiyaset.com/haber/201...nda-bayram.php |
vakitin akit olduğundan haberi yok herhalde bu trajları hesaplayanların...
|
vakitin akit olduğundan haberi yok herhalde bu trajları hesaplayanların...
|
Sözcü gibi edepsiz bir gazete nasıl bu kadar çok satar?
Taraf gibi dürüst bir gazete nasıl bu kadar az satar? |
Tarafın yükselişine çok sevindim..
|
Daha fazla olmalıydı...
|
Sözcü ne ya ??? Bu gazete nasıl bu kadar alınabiliyor !!
Zaman da gerçekten milyona göz kırpmış :) Taraf daha fazla satmalı.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunun yanında imzanı beğendim ;D benim dedem çok kullanır 'dürzü' kelimesini. Sivaslılara has bir şey herhalde :hihi2::hihi2: |
Alıntı:
sivasta bu tür kelimeler sevgi gösterisi olarak kullanılır... ama nahoş kelimelerdir ;D;D sen yoksa zamana abone değilmisin... cık cık cık cık çok ayıp... |
zaman her zamanki istikrarında devam etmekte...sabah ve taraf ise büyük bir artış göstermiş..3 gazete de gündem belirleyen gazeteler..bu kararlılıkla devam etmeleri dileğiyle..
|
tüh...fotomaç tiraj kaybetmiş :)
|
Alıntı:
|
hmmm...
neyse senin baban yine az üyelik almış... aynı gazeteye 2 kere abone olunca ne oluyor? ben düz mantık adamım... 840 bin tiraji var... herkes 2 abone varsayalım yani bu gazeteyi 400 bin kişi okuyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gündemi yeni akit, taraf ve muhalif cenahtan sözcü belirliyor bunun yani sira yeni safak,star ve bugün bomba haberleriyle ara sira cikis yaparken vatan, hürriyet ve milliyet yalan ve iftira haberlerle ortami geriyor.. zaman, sabah, türkiye, habertürk, radikal pek suya sabuna dokunmamaya calisan, bazen sivrilen gazetelerdir.. |
Gündem'i en iyi belirleyen gazete Taraf'tır...
|
Alıntı:
evet bu kondua hem fikiriz öyle bir gündem belirliyorki haftalarca tartisiliyor.. tarafi cok cesur buluyorum ve bence türkiyedeki basin tarihini taraftan önce va taraftan sonra diye ayirabiliriz.. |
Bence zaman gündemi tarafa servis ediyor...
Çünkü şöyle olmakta... Taraf gündemi belirliyor olayı ortaya çıkarıyor ve o olay hakkındaki en ince detayları zamanda ve stv de görüyoruz... bu kötümü bence değil... ne dersek diyelim stv ve zamanın ergenekon davasında ortaya çıkardığı ve halka duyurduğu bilgiler inkar edilemez... gündem belirlemeye gelince... benim gündemimi en iyi belirleyen gazete akit... |
evet bencede zaman ve taraf arasinda bir iliski var kaldiki tarafin ses getiren haberlerine imza atan mehmet baransu eski bir aksiyon dergisi muhabiridir..
|
Bence mesele o değil
mesele cesaretlik meselesiyle alakalı bir durumdur. Gündem belirleyen bu tür haberler başka gazetelere de gitmiştir ancak yayınlamaya yanaşamamışlardır... Bir gazetenin bir günde 44 davaya çıkması herşeyi ortaya koyuyor... Hangi gazete bu şekilde mahkemelik olmak ister ki? |
Alıntı:
Babamın 2 üyeliği var. Biri eve diğeri işyerine gidiyor. Benim gazetem de bana geliyor. İlla çamur atacaksın, yoksa rahat uyuyamazsın ;ı: |
Alıntı:
işte akit okusun eve gelince zaman okusun ;ı:;ı:;ı: |
Yüzlerce, ve belkide binlerce kişi destek amaçlı
Zaman'a sadece abone olmaktadır. Yani genellikle okumamaktadırlar... |
Alıntı:
tarafı çok takdir ediyorum o yönden... her ne kadar bazen aşırı liberal takılsalarda tabuları yıkmayı bilen bir gazete... ahmet altanın dünya görüşü bence 5 para etmez ama demokrat ahmet altanı beğeniyorum... zaten mehmet baransuya diyecek birşey yok... Rasim Ozan Kütahyalı ki şu an türkiyede en beğendiğim gazeteci diyebilirim onun için... hilal kaplan abla... sivilay abla:) yakından takip ettiğim kişiler bunlar... |
Acaba Zaman Gazetesi Başyazarından kapıcısına kadar değişmeden el değiştirse tirajı kaç olur ve bu sıralamada kaçıncı olur...
|
Bir kisi 2 gazete alıyor diyerek bir başarıyı gölgelemek isteyenlere sadece suNu diyorum:inandıkları bir davaya katkı için bir değil 2gazete alanlar kadar davanıza sahip çıkın ....
|
Bir kisi 2 gazete alıyor diyerek bir başarıyı gölgelemek isteyenlere sadece suNu diyorum:inandıkları bir davaya katkı için bir değil 2gazete alanlar kadar davanıza sahip çıkın ....
|
zaman gazetesi bana göre gazeteden daha öte birsey.. ben ona gazete niyetine abone olmadim bana göre bir okul, bir ögretmen, bir egitmen, bir belletmen kisacasi herseyi bulabildigim, her satirindan faydalandigim bir bilgi hazinesi.
|
suda geçirmiyor...
|
Alıntı:
10 dakikadır gülüyorum :):) |
o suyun sorunu :)
|
All times are GMT +3. The time now is 05:02. |