![]() |
Kasım Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Kasım Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... |
haydai...
biri vira bismillah deyip başlasın(: |
kimsenin başlamaya niyeti yok sanırım..ben mi başlasam ne:)
|
En Aktif Üye: Adem Etyemez, Unnamed, Akıncı 34, M.Atilla, vs.
En Yardımsever Üye: ALmi, SoN, vs. En Ciddi Üye: Yalçın Karaca - Ruh-i Zar - Ahmet Yasin En Çok Rastladığınız Üye: Adem Etyemez, vs. En Fanatik Üye: Futbol (Beşiktaş) için ALmi En Tatlı Başbelası üye: Merve En Geveze Üye: Hüdaverdi En Karizmatik Üye: Mavera En Kibar Üye: Gönülden - Eşref En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: Özgün Genç - Merve En Paylaşımcı Üye: Epey var En Sevimli Üye: Merve En Sinirli Üye: HiperMuhafazakar En Heyecanlı üye: ..... En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca En Sakin Üye: Mâvisâ En iyi İmza: Aslan47 En iyi Kullanıcı Adı: Furkanca_Bakış En Efendi Üye: NûN En Muhalefet üye: Orhan Gündoğdu En Bilimsel üye: Eşref En Tekrarcı üye: Var birkaç tane En Milliyetçi üye: Var birkaç tane En Özgürlükçü üye: Mavera, ALmi, Özgün Genç, Furkanca_Bakış, Menderesay, vs. En Aykırı üye: Var birkaç tane En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca, Eşref En Kendine güvenen Üye: Özgün Genç, Mavera En Anlaşılamaz üye: Var birkaç tane En Anlaşılır üye: Yalçın Karaca, Gönülden, NûN, ALmi, Ahmet Yasin, vs. En Yeteneğini yansıtan üye: Eşref, Yalçın Karaca |
Teşekkürler asi_isyankar ;1 :ayutandım:
|
En Aktif Üye: Adem Etyemez, Unnamed, Akıncı 34
En Yardımsever Üye: ALmi, Yalçın Karaca, gönülden En Ciddi Üye: Yalçın Karaca - Ruh-i Zar - Ahmet Yasin En Çok Rastladığınız Üye: Adem Etyemez, özgün genç, mavera, almi En Fanatik Üye: hipermuhafazakar En Tatlı Başbelası üye: - En Geveze Üye: - En Karizmatik Üye: Mavera, yalçın karaca, nun |
bu ay en listesi yapmayi düsünmüyorum ama bu ayki enlerde bir degisiklik olacak, ay sonunda her kategorideki en ler belirlenecek ve her kategoride ilk üce giren arkadaslar burada duyurulacakdir..
mesela en karizmatik üye 1. EZEL, 2. Akinci34, 3.Hüdaverdi gibi... |
En Daimi Üye: Kısmına Merve arkadaşı da yazmayı unuttum.
Üye sayısının "8" olduğunu görmüştüm. *** Puan veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım... |
En Aktif Üye: ....... Akıncı34,Unamed,M.Atilla,Hüdaverdi
En Yardımsever Üye: Akıncı34,Fırat,Ottaman En Ciddi Üye: ....... Depare , En Çok Rastladığınız Üye: ....... Akıncı34,Unamed, En Fanatik Üye: .......Akıncı34,Ottaman En Tatlı Başbelası üye: ....... Merve En Geveze Üye: ....... Merve,Unamed En Karizmatik Üye: ....... Depare En Kibar Üye: ....... M.Atilla En Komik Üye: ....... Merve,Unamed En Daimi Üye:.......Hüdaverdi,Beylerbeyi,FurkancaBakış,.::NûN::.,EpiVa TeS En Paylaşımcı Üye: ....... M.Atilla En Sevimli Üye: ....... Merve En Sinirli Üye: ....... BENHUR En Heyecanlı üye: ....... M.Atilla En Sabırlı Üye: ....... Forum yönetimi En Sakin Üye: .......cnntülfirdevs En iyi İmza: ....... eSsra En iyi Kullanıcı Adı: ....... simit En Efendi Üye: ....... cnntülfirdevs En Muhalefet üye: ....... YOK En Bilimsel üye: ....... Ottaman ,Minikkelebek En Tekrarcı üye: ....... Gönülden (İkide bir beni kızartıyor :)) ) En Milliyetçi üye: ....... Hüdaverdi ( Olması gerektiği kadar malasefki bazılarında o kadarda yok ) En Özgürlükçü üye: ....... Mavera En Aykırı üye: ....... Yok En iyi Yorum yapan Üye: ....... Depare En Kendine güvenen Üye: ....... Depare , Mavera, Adem Etyemez,özgün genç En Anlaşılamaz üye: ....... BENHUR,Gönülden En Anlaşılır üye: ....... Mavera En Yeteneğini yansıtan üye: .......Minikkelebek, Depare ,Mavera , Adem Etyemez,özgün genç _________________ En duyarlı üye : Akıncı34 ,Ruh-i Zar,özgün genç En Aranılan Üye : Erhan Karaca |
Alıntı:
Alıntı:
|
En Aktif Üye: Akıncı34, unnamed, hüdaverdi, beylerbeyi...
En Yardımsever Üye:Gönülden... En Ciddi Üye:Adem Etyemez, Yalçın Karaca... En Çok Rastladığınız Üye:Akıncı 34, unnamed, merve, hüdaverdi... En Fanatik Üye: Almi, Epivates... En Tatlı Başbelası üye:merve... En Geveze Üye:birkaç üye var ama neyseee... En Karizmatik Üye:mavera... En Kibar Üye:Yalçın Karaca, Gönülden... En Komik Üye:merve... En Daimi Üye:Hüdaverdi, merve, Epivates... En Paylaşımcı Üye:Almi, Akıncı 34 ve daha birçok.. En Sevimli Üye::hmm:çiçek: En Sinirli Üye: Asi İsyankar, hipermuhafazakar... En Heyecanlı üye:..... En Sabırlı Üye:Forum yönetiminin birçoğu sabırlı üyeler.... En Sakin Üye:"saliha", cnntülfirdevs... En iyi İmza:merve, Adem Etyemez... En iyi Kullanıcı Adı:Minikkelebek, simit... En Efendi Üye:çok var... En Muhalefet üye:Orhan gündoğdu... En Bilimsel üye: :hmm En Tekrarcı üye:unnamed... En Milliyetçi üye: Asi isyankar En Özgürlükçü üye: Asi isyankar En Aykırı üye:göze çarpan yok şimdilik... En iyi Yorum yapan Üye: Adem Etyemez, Yalçın Karaca... En Kendine güvenen Üye:Özgün Genç, Akıncı 34, Mavera... En Anlaşılamaz üye:şimdilik anlıyorum herkesi... En Anlaşılır üye:Gönülden ve NUN... En Yeteneğini yansıtan üye::hmm unuttuklarım varsa affola...:) |
Alıntı:
EyvAllah |
En Sakin Üye: .......cnntülfirdevs
En Efendi Üye: ....... cnntülfirdevs sayın Ezel teşekkür ederim...:) En Sakin Üye:"saliha", cnntülfirdevs... kız salişş gördün mü en en en sakin üye bizmişiz:hihi2: M.Atilla,enlerinde yer verdiğin için teşekkürler...:) |
bazi kategorilerde sampiyon simdiden belli mesela sakinda cnntülfirdevs, ciddi üyede adem üstadimiz, en sabirlida nun hanim, en milliyetcide hüdaverdi, en iyi yorum yapanda yalcin karaca gibi :)
|
En Sakin Üye:"saliha", cnntülfirdevs...
kız salişş gördün mü en en en sakin üye bizmişiz:hihi2: M.Atilla,enlerinde yer verdiğin için teşekkürler...:)[/QUOTE] teşekkürler:) Evet şaşıryorum görünce dışardan sakin görünüyorsak ne mutlu bize;D |
Faydalı bir konu, üyelerin birbirleriyle yakınlaşması açısından...
|
EyvAllah beyler...
|
En Aktif Üye: .......
En Yardımsever Üye: ...... En Ciddi Üye: Ben En Çok Rastladığınız Üye: Ben her yerde. En Fanatik Üye: Ben En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: Ben En Kibar Üye: Ben En Komik Üye: Ezel En Daimi Üye: asi En Paylaşımcı Üye: ...... En Sevimli Üye: Ben En Sinirli Üye: Ben En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: Adem En Sakin Üye: Ben En iyi İmza: Benim imzam En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ...... En Muhalefet üye: akıncı34 En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: Ben En Milliyetçi üye: Ben En Özgürlükçü üye: Ben En Aykırı üye: Ben En iyi Yorum yapan Üye: Ben En Kendine güvenen Üye: Ben En Anlaşılamaz üye: Ben En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... En artist üye: asi |
En Aktif Üye: .......m.atilla,akıncı34.furkan,unnamed,hüdaverdi..tyh,aksevda,
En Yardımsever Üye: furkan kardeşim..ottoman.akkelebek.. En Ciddi Üye: .......abdullah kaç,ahmetermiş EnÇok Rastladığınız .......mavera.akıncı34.merve,unnamed,ezel,depare,i ceshield,simit,aküye En Fanatik Üye: .......meçhul,almi En Tatlı Başbelası üye: .......El Emin En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... eşref,ümit-ak,cihan şumul. En Kibar Üye: .......gönülden akkelebek.nun,yalçın karaca,essra,merve En Komik Üye: ......akıncı ile mervenin sohbeti:)araya katılanlarda oluyor beni güldürüyorlar:) EnDaimiÜye:.......akıncı34,furkan,unnamed,merve,ep ivates,beylerbeyi,cnntülfirdevs depare,hüdaverdi, En Paylaşımcı Üye: .......M.atilla,mendersay.bir zamanlar ertğrul özgül En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: .......adem etyemez En Heyecanlı üye: .......hipermuhafazakar..akobalı-akkurt,benhur En Sabırlı Üye: .......nun,gönülden,son,saliha,minikkelebek En Sakin Üye: .......hakan özkan,bedevi,rizzeli,blur,saltuk buğra han,mehmetakif24,cerrah,hatice, En iyi İmza: .......tabiki merve ve ruhi zar... En iyi Kullanıcı Adı: .......sukutu-hayal En Efendi Üye: .......yalçın karaca,asi isyankar,minikkelebek,masiva,siyahgül En Muhalefet üye: ....... orhan gündoğdu En Bilimsel üye: .......son En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: .......ezel,saltuk buğra han En Özgürlükçü üye: ......asi isyankar mavera. En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: .......mavera,cihan şumul,eşref,yalçın karaca En Kendine güvenen Üye: .......rizzeli,murat kurt En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: .......beylerbeyi,mavera,ezel En Yeteneğini yansıtan üye: .......furkan kardeşim ve ottoman özlenenler...redyellow,ayışığı,canan erdoğan,leyal,dilemma,siyahgül en çok kırdığım üye:Ezel (bu yüzden kendisinden helalik istediğim kardeşim) hepinize çok teşekkür eder unuttuklarım var ise özür dilerim.. özgüngenci unutmuşum gerekli yerlerde cuk diye oturan yorumların sahibi özgüngenç nasıl unutulur kusura bakma kardeşim... birde yeni olupda göze batanlarvar mesela feyza kayar simit aküye iceshiled(bence adını değiştirmeli) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Ben de yeniyim sitede...
Ama gördüğüm kadariyle... En fanatik üye: AKıncı34 |
Alıntı:
|
En Aktif Üye: Akıncı34, Merve, Unnamed, Nun, M.Atilla, Asi İsyankar, Almi, Furkanca Bakış, Ruh-i Zar...
En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca En Ciddi Üye: Adem Etyemez... En Çok Rastladığınız Üye: En aktif üyeler çok rastlıyoruz, yani en aktife yazdığım isimler aynı şekil buradada geçerlidir... En Fanatik Üye: Almi... Bir Fenerbahçeli olarak Almi' nin Beşikteş aşkına hayranım... En Tatlı Başbelası üye: Tatlı dahi olsa başberlası sayılabilecek biri olduğuna inanmıyorum... En Geveze Üye: Ezel, Benhur... En Karizmatik Üye: Ben desem çok mu narsist davranmış olurum :) En Kibar Üye: Ay Yıldız, Hatice, Almi... En Komik Üye: Nun' u tek geçerim :) En Daimi Üye: Unnamed, Merve, Epivates, Ak Kelebek, Ay Yıldız, Sükut-u Hayal, Yalçın Karaca, Beylerbeyi... En Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi, Minikkelebek, Almi, Akıncı34, M.Atilla... En Sevimli Üye: :neki: En Sinirli Üye: :saygılar: En Heyecanlı üye: ??? En Sabırlı Üye: Yalçın Karaca En Sakin Üye: Minikkelebek, Ruh-i Zar, ''saliha''... En iyi İmza: İmzalara pek dikat ettiğim söylenemz ama Merve' ninki hoşuma gitti... En iyi Kullanıcı Adı: CeVHeR... :karizmatik: En Efendi Üye: :hmm En Muhalefet üye: Fırat... En Bilimsel üye: Ottoman... En Milliyetçi üye: Eşref... En Özgürlükçü üye: Asi İsyankar... Lakin bazen özgürlükler ile başka şeyleri karıştırıyor gibi geliyor bana yada özgürlüklerin sınırı konusunda biraz ayarsız... En Aykırı üye: :neki: En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca, Akıncı34, Mavera, Özgün Genç... En Kendine güvenen Üye: Merve... En Anlaşılamaz üye: Tabiki ben... Özlenenler... Levent Abi ( Tayyipleyiz ) Ayşe_Berra Kamusal_mışşşş Ak Tunahan Lügat Berika Meftun Nazende Dildade Oğuzdesouza Necip Fazıl Eda ( Nickini hatırlayamadım ) Ve şu an isimleri aklıma gelmeyen birçok arkadaş... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
lakin bu kadar zaman oldu ilk defa en muhalefet üye kategorisindeyim... Alıntı:
|
teşekkür ederim cevher..
|
Nusret ağabey teşekkürler :)
|
Alıntı:
hmmm... eyvAllah... Alıntı:
Alıntı:
|
teşekkürler..
|
Gracias gençler...
|
bizleri unutmayan arkadaslara tesekkurler....
onur duydum.... |
En Aktif Üye: hüma,Akıncı34,unnamed,M.Atilla,Ruh-i Zar,merve
En Yardımsever Üye:Cihannur ,hüma En Ciddi Üye: depare,M.Atilla,Adem Etyemez En Çok Rastladığınız Üye: Hüdaverdi,Akıncı34,unnamed, En Tatlı Başbelası üye: Sukut_u Hayal,hüma En Geveze Üye:unnamed,Hüdaverdi En Karizmatik Üye:Yalçın Karaca En Kibar Üye:Minik Kelebek,Sukut_u Hayal ,Hatice En Komik Üye:Hüdaverdi,Akıncı34.Nun En Paylaşımcı Üye:EZEL,M.Atilla,Akıncı34 En Sevimli Üye:merve,hüma,ruh_i zar,minik kelebek,sukut_u hayal ,Hatice En Sinirli Üye:unnamed,asi isyankar En Heyecanlı üye::neki: En iyi İmza:hüma En iyi Kullanıcı Adı: sukut_u hayal En Efendi Üye:Adem Etyemez,M.Atilla En Muhalefet üye: orhan gündoğdu En Bilimsel üye: ottoman En Tekrarcı üye: unnamed En Özgürlükçü üye: Asi İsyankar En Aykırı üye: orhan gündoğdu En iyi Yorum yapan Üye:Nun,Yalçın karaca,Gönülden,depare En Kendine güvenen Üye:Akıncı34,Ezel En Anlaşılamaz üye:unnamed En Anlaşılır üye:Nun, depare,Gönülden En Yeteneğini yansıtan üye:minik kelebek,Ruh-i zar |
Enlerinde yer veren herkese teşekkür ederim
|
Alıntı:
ayy lavv yuu :hihi2: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ismimi görünce sevindim tesekkür ederim hepinize:gül: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı: