![]() |
Kasım Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!
KASIM AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ.. ANKETİMİZ HEDİYE ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR. HEDİYELERİMİZ... 1) 20 TL değerinde konuşma süresi[/B] 2) 10 TL değerinde konuşma süresi 3) 1000 BEĞENİ UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım... Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir. Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım.. Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanımefendi/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım. Her ay yenilenen kişiler ile yolumuza devam edeceğiz.. . |
konu kilitliydi müsadenizle actim..
ilk oylarda benden gelsin bakalim.. |
Muhtemelen ben sonuncu çıkacağım.
Başlıca sebebi "muhalif" oluşumdur... Yinede bana 1 oy verilmiş şimdiden. Her kim verdiyse teşekkür ederim... Herkese hayırlı olsun bakalım... |
wuuuuuuuuuuuu:)
efenim beni çok mesrur eylediniz,ismimi buralarda görmeyi tahayyül bile edemezdim:evet: zat-ı alinize şükranlarımı sunarım...:saygılar: |
herbiri birbirinden degerli bu arkadaslar arasindan 7 arkadasimiza kendi kriterlerime göre asagidaki nedenlerden dolayi oy verdim..
Sükütu hayal : sitede tanidigim eskilerden yillardir saygisiyle, edebiyle, yerinde ve öz yorumlariyla her daim en listemde yer alan güzide kardesim.. depare: bilgi kokan, hedefi 12 den vuran, ufuk genisleten yorumlariyla ilgi alanimda yer alan güzel kardesim.. CEVHER: gözüm kapali cogu yorumuna imza atacagim, isyaninda bile hakki, hakkaniyeti gözeten mübarek kardesim.. Essra: konulara entellektüel bakis acisi getiren, her mesaji bir dünya niteliginde olan hemsehrim.. Delin NUR: bayanlarin siyasetten, gündemden anlamaz tabusunu tam anlamiyla kiran ve her konuda söylecek fikri olan saygideger kardesim. El Emin : kendisini bir kardes olarak gördügüm ve yasina göre bilgiyle donanmis bazen fazla fevri olsada azimli kardesim.. asi_isyankar: forumun rengi, konulara farkli bakis acilari getirerek "birde bu taraftan bakin" dedirtten iki gözüm.. diger arkadaslara gelince onlarin hepside takdire sayan ama bazilarini tanimiyorum, bazilarinin yorumlari kriterlerime göre aykiri, bazilarini siyasi basliklarda görmedigim icin ilgi alanima girmiyor.. |
bu arada yönetim neden begenilerde cimrilik yaptiniz gecen ay 1500 veriyordunuz :)
|
unnamed
muhammed delilin nur hüma cevhere verdim... merveyle ruhiyi unuttum bi zahmet bi ayarlarmısınız sayın yönetim... bu arada delin nur değil delilin nur... |
Sukutu Hayal , depare , Cevher , Ruhi zar , Esra , Muhammed ve Asi'ye verdim..
|
Alıntı:
Hiç öyle deme. Redyellow ikinci olmuştu.. :) |
Bu kadar önemli isimlerin bulunduğu bir ankette yer almak sevindirici , her ne kadar o isimlerin arasında şansımız olmasada listede bulunmak dahi güzel... :)
Hayırlısı olsun ;1 |
Sevgili Mavera ve ALmi'ye çok teşekkür ederim
Bana verdikleri oylardan ötürü. Eğer bazı konulara olumluya dönük farklı bir bakış açısı getirebiliyorsam ne mutlu bana. Hep yapıcı bir şeyler yapmak istemişimdir. Birden fazla oy verebildiğimizi şimdi öğrendim. Madem öyle, o zaman bende birkaç gün içerisinde listedeki birkaç arkadaş için oy kullanacağım. Şimdilik oy kullanmayı uygun görmüyorum kendi açımdan... |
bende salişe werdim gitti :D
|
Alıntı:
Ama benim ne olduğum belli değil bazı arkadaşlarca. O yüzden sonuncu olacağımı, yada sondan ikinci olacağımı düşünüyorum. |
Sınırsız oylama yine...
yine herkese veririm... Bir kere tek oy yapın arkadaş... Boğazınızdan mı sıkıyorlar çoklu oy diye...??? |
Alıntı:
E benim verdiğim oy ne oldu o zaman ? :) |
Alıntı:
Onlar yorumlarını yazdıktan sonra bana 2 oy'un verildiğini gördüm. Çok teşekkür ederim kardeşim. |
bu oylama muhabbeti nasıl bir iştir...
çözemedim... |
Alıntı:
Diğer oylarım için daha karar vermedim onun için karar verince hepsini beraber kullanacağım. Bazı arkadaşlar en çok gördükleri kişilere oy veriyor öyle yapmamanız lazım arkadaşlar. Şimdi kendilerine oy vermediğim bazı arkadaşlar durumu cemaat farkına yormasınlar, cemaatler farklı olabilir benim için mühim olan insanın kof zihniyetli olup olmaması, müslümanın hangi cemaatten olursa olsun eğer dünya meseleleri üzerine konuşuyorsa çap ve kapasite sahibi olması... Bazı arkadaşlar da cemaatlerinin yanlış davranışını bildikleri halde sırf kendi hocaları diye bu yanlışı göre göre onu savundukları için gözümden düştüler. Kendimce böyle bir değerlendirmem var... Sana gelince Asi İsyankar seni marksist hareketin kürt coğrafyasına nüfuzu sonucu bilinç ve şuur ediniminden mahrum kalmış, vahyin penceresinden aydınlığa bakmak yerine seküler pencereden karanlığa bakmaya mahkum olmuş kurbanlardan biri olarak görüyorum. Bu senin için üzüntüm ama oy tercihimi bu belirlemeyecek tabi. Benim oyuma ihtiyacın olmadığını ve oy almak için farklı görünmeye yeltenmeyeceğini biliyorum zaten bunu yapman için söylemedim bütün bunları. |
Merve ve sükutu haleye verdim oyumu.. Esra hanım sizde anketeymişsiniz ne güzel..
|
güzel bir liste olmuş...oyumu kullandım...hayırlı olsun...
|
Şu ana kadar 23 arkadaşım oy kullanmış...tatlı bir çekişme var ama her an sonuçlar değişiyor sayılar birbirine çok yakın...hak eden arkadaşım kazansın inşallah..
|
Alıntı:
Yaşamım boyunca Komünizm'den hep uzak kalmaya çalışmışımdır. Eğer İdolojik görüşümü adlandırırsak buna "Liberal Demokrat" diyebiliriz. Sen ise "Muhafazakar Demokrat"sın görebildiğim kadarıyla. Çizgimin hangi yönde olduğunu tam olarak kavrayamamışsan Ahmet Kaya'nın ve Ahmet Altan'ın çizgisine bakabilirsin. Ben en çok onların demokrasi ve insan hakları çizgisini kendime yakın görüyorum. Sanırım ikimiz birbirimizi henüz yeni tanımaya başlıyoruz. Sende beni şaşırtan çıkışlar yapıyorsun zaman zaman. Elbette oy meraklısı biri olmadığımı sende az-çok biliyorsun ancak bu küçük şeylerden insan zevk alabilir. Bakalım zaman içerisinde birbirimizi daha nasıl tanıyacağız? |
Rakiplerin maşallahı var :)
Çaktırmadan kaçsakmı yarışmadan ne yapsak :) |
Oyumu kullandım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
|
Yönetici arkadaşlar duyuru neden yapmıyor bu konuyu zor gördüm .
Oyumuzu kullandık . |
Oylama biraz başa baş geçiyor.
9 Arkadaş bana oy vermiş. 4'ünü biliyorum ancak diğerleri kim acaba merak ettim? Öğrenebilir miyim arkadaşlar? Mümkünse oy vermenizin sebebini de öğrenmek isterim. Dostça... |
Oyumuzu kullandık hayırlı olsun :)
|
Alıntı:
|
Bende varmışım burda ... Ne güzel ne güzel ... ;1 Foruma geldiğimden bu yana iki defadır ayın üyelerinde banada yer veriliyor ... Bu defa ilk seferdeki gibi önemli olan katılmaktı demeyecem hiç kusura bakmayın ...:) Madem yazdınız oy verin bari ... :) Bu sefer sonuncu olmak istemiyorum ... Lütfennnn ... :) |
Alıntı:
Bence bu listede birinciliği hak eden iki üç üyeden birisiniz. |
Alıntı:
O sizin güzel bakışınızdan kaynaklanıyor saygı değer kardeşim... Birinciliği istemiyorum, bizim forumun işi belli olmuyor, birinci diye sondan birinci yapıyorlar sağolsunlar... :) |
Alıntı:
|
Oyumu Delilin Nur, El Emin ve Asi İsyankar için kullandım..
Hayırlı olsun inşAllah.. |
Alıntı:
İkra kardeşim gelmiş ... Gelmekle kalmamış birde bana oy vermiş ...:) Çok teşekür ederim... Sizi yeniden görmek ne güzel kardeşim... Saygılar ...:saygılar: |
Alıntı:
;1;1 Hak eden kazansın inşAllah .. |
kulis calismalari had safhada :)
|
Alıntı:
39 kişi oyunu kullanmış...heyecan dorukta .. Delilin NUR her zaman dile getiriyorum bu foruma yorumları ve uslubuyla zenginlik katan istisna isimlerdensin...ama biraz reklam şart ;1 |
Alıntı:
Hangi kulis abi ... :) Alıntı:
Reklam şart, evet ... Bu sefer elimden geldiği kadar reklam yapacam İnşAllah ...:) Hayırlısı olsun bakalım... |
nusret kardesim gecen ay ibrahim abiye diyorduk ama senin durumda icler acisi cok calisman gerekiyor cok :)
|
Katılımcıların hepsi birbirinden değerli ancak şimdilik El Emin ve Merve ön sırada..sonuçlanmasına 2 hafta var ve her şey değişebilir...bu yüzden reklam şart:)tüm katılımcılara başarılar diliyorum..
|
| All times are GMT +3. The time now is 10:03. |