Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Ak Parti Gençlik Kolları(Nasıl üye olunur nelere yapılır?) -Lütfen yardım edin!Merhab (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=141077)

DaBBe 11-19-2010 09:40

Ak Parti Gençlik Kolları(Nasıl üye olunur nelere yapılır?) -Lütfen yardım edin!Merhab

Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Ben oldum olası siyasete meraklı bir insanımdır bir süredir AKP gençlik kollarına girmek istiyorum.

Ancak bu nasıl olacak bilmiyorum yani AKP ye üye olmak için ne yapılır? Üye olduktan sonra neler yapılır?Toplantılar vs mi vardır?Herkes aktif olmaktan bahsediyor aktif olmak nedir yani üye olduktan sonra neler yapılır?Üyelerin önü açıkmıdır yoksa hep bana rabbena anlayışımı vardır http://www.zevkli.org/images/smilies/biggrin.png?

Özellikle gençlik kollarında bulunan arkadaşlar cevaplayabilirlerse memnun olurum şimdiden ilginiz için tşkr ederim http://www.zevkli.org/images/smilies/smile.png

Bu arada ikametgahım İstanbul'dur..

ishakyilmaz 11-19-2010 23:31

sevgili kardeşim,en önemlisi siyaset kuramını iliklerine kadar hissedip,AK PARTİ siyaset geleneğini öğrenip bilmendir.Bunlara vakıf olduktan sonra gerisi teferuattır.Bundan sonra yapman gereken ilçe teşkilatına üye olup partinin faliyetlerine katılmandır.İlçe teşkilatına mensup olduğun zaman gerisi çorap söküğü gibi gelecektir:)

unnamed 11-19-2010 23:39

kolaydır...
bulunduğun ilçede ki ilçe binasına git kayıt ol...
daha sonra sekreterden mahallendeki gençlik kolları başkanının telefon numarasını alıp onunla irtibata geçiver...
olay bu...

DaBBe 11-20-2010 10:19

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim :)
Teşkilatta ne gibi faaliyetler yapılmaktadır?Ayrıca bir sorum daha olacak
ilçe gençlik kolları ile il gençlik kolları teşkilatları arasında ne gibi farklar var il gençlik kollarına üye olmak için belirli şartlarmı var?

K.bakmayın fazla soru soruyorum sanırım :)

unnamed 11-20-2010 12:54

Alıntı:

DaBBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833298)
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim :)
Teşkilatta ne gibi faaliyetler yapılmaktadır?Ayrıca bir sorum daha olacak
ilçe gençlik kolları ile il gençlik kolları teşkilatları arasında ne gibi farklar var il gençlik kollarına üye olmak için belirli şartlarmı var?

K.bakmayın fazla soru soruyorum sanırım :)

hersey sirayla kardes...
once mahalleden basla bakalim...
ona gore ilceye daha sonrada performansina gore ile gecersin...

DaBBe 11-20-2010 17:14

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833312)
hersey sirayla kardes...
once mahalleden basla bakalim...
ona gore ilceye daha sonrada performansina gore ile gecersin...

Peki faailiyetler hakkında bilgi verirmisiniz , ne tür faaliyetler yapılmakta?Toplantılar olmakta mı ?, ne sıklıkla toplantı yapılmakta vs. :)

unnamed 11-20-2010 21:01

haftalık toplantılar olur...
mahalledeki sıkıntılar vb konular konuşulur...
ilçe merkezli toplantılar olur...

İntifada 11-20-2010 21:03

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833478)
haftalık toplantılar olur...
mahalledeki sıkıntılar vb konular konuşulur...
ilçe merkezli toplantılar olur...

sen yetkili bi abiye benziyon...

unnamed 11-20-2010 21:10

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833479)
sen yetkili bi abiye benziyon...

;D;D;;);;)

Terennüm 11-20-2010 21:16

yeni üye olcaklara bir kaç tavsiye eğer milli görüşten geliyorsanız..ilk önce milli görüş gömleğinizi çıkartınız.yoksa akpartinin yaptığı icraatları sindirmeniz zor olur..benden söylemesi.....

İntifada 11-20-2010 21:19

hmm...
acaba ak parti teşkilatlarından önce fem dersanelerine gitseler daha başarılı olabilir mi ki arkadaşlar?

DaBBe 11-20-2010 21:27

Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar.İnş. hedefim il teşkilatına kadar gidebilmek :)

İntifada 11-20-2010 21:33

Alıntı:

DaBBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833491)
Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar.İnş. hedefim il teşkilatına kadar gidebilmek :)

inşAllah kardeşim...
şiarımız halka hizmet hakka hizmettir...
rabbim azminizi arttırsın...

unnamed 11-20-2010 21:47

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833482)
yeni üye olcaklara bir kaç tavsiye eğer milli görüşten geliyorsanız..ilk önce milli görüş gömleğinizi çıkartınız.yoksa akpartinin yaptığı icraatları sindirmeniz zor olur..benden söylemesi.....

bu nasıl iştir?
ben Anadolu Gençlik Derneğinde aktif görevdeydim...
ondan sonra Ak Partiye geçiş yaptım...
icraatlerden bi habermiyim?
gerçi sizleride anlıyorum, güç nerdeyse oraya...
okyanus ötelerinden bir mesaj gelsin yeter...
haklısınız...

DaBBe 11-20-2010 22:14

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833495)
inşAllah kardeşim...
şiarımız halka hizmet hakka hizmettir...
rabbim azminizi arttırsın...

Amin kardeşim inş. o bilinçle çıktım yola tabii halka ve hakka hizmetin makam ve mevkisi olmaz öncelikle kendi çevremden başlıyorum inş. Allah yolunda hizmet edenleri yarı yolda bırakmaz o huzurla giriyorum bu yola :)

Terennüm 11-20-2010 23:47

Yazdıklarımdan bunumu anladın bekir kardesim...oysa ben burada hiç okyanus ötesi ile ilgili bir şey söylemedim.Sen agdede gorev yapmış olabilirsin bende mgvnin içindeydim.Benim demek istediğim kısacası su kardesim akpartiyle Saadet yani milli görüşün bazı fikirleri tam ters.mesela AB ile iliskiler ve bunun gibi bir çok mevzuu..sen ellerinde Ergün poyrazın kitaplarıyla dolaşıp bunlar Yahudi uşağı diye gezenlerle karsilastinmi.Musa'nın Gül'ü Musa'nın cocukları adlı kitapları bas tacı edenleri bilirmisinn kardesim..Bende sizin hala milli görüşçü agiziyla konuşmanızı anlamış değilim...madem bu kadar derin bir dava sevginiz vardı niye orada devam etmediniz mücadelenize?

unnamed 11-20-2010 23:52

Alıntı:

Adem Etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833578)
Yazdıklarımdan bunumu anladın bekir kardesim...oysa ben burada hiç okyanus ötesi ile ilgili bir şey söylemedim.Sen agdede gorev yapmış olabilirsin bende mgvnin içindeydim.Benim demek istediğim kısacası su kardesim akpartiyle Saadet yani milli görüşün bazı fikirleri tam ters.mesela AB ile iliskiler ve bunun gibi bir çok mevzuu..sen ellerinde Ergün poyrazın kitaplarıyla dolaşıp bunlar Yahudi uşağı diye gezenlerle karsilastinmi.Musa'nın Gül'ü Musa'nın cocukları adlı kitapları bas tacı edenleri bilirmisinn kardesim..Bende sizin hala milli görüşçü agiziyla konuşmanızı anlamış değilim...madem bu kadar derin bir dava sevginiz vardı niye orada devam etmediniz mücadelenize?

hala davamıza sahip çıkıyoruz abi...
sadece siyasi görüşümüz değişti..
hala milli görüş davasına inanan bir insanım...
ama liderim hoca değil, tayyip baba...
yazdıklarını bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim...
biz aynı yolun farklı kanadında ilerliyoruz, dsp lerden buralara gelmedik
:saygılar:

orhan74 12-03-2010 21:15

selamlar arkadaslar.. ben ak parti hastasi biriyim.. sayin basbakani cok seviyor ve tebrik ediyorum her tarafta da destekliyorum ve destdeklemeyede devam edecegim..

almanya da kaliyorum varsa almanya dan arkadaslar tanismak isterim.. selamlar orhan..

unnamed 12-03-2010 22:17

kardeş yalnız yeri bura değil...
tanışma konusu açarsan senin için daha iyi olur...
bir kaç arkadaşımız var zannediyordum almanyadan..

fatmaS 01-10-2011 19:17

Hoşgeldiniz
Bende ileriki senelerde gençlik kollarına katılmak istiyorum =)

mervekavas 10-29-2011 18:10

bende teşkilata girmek istiyorum ak partiyi ve bu siyaset işlerini vel aslım recep tayyip erdogan basbakanımızı o kadar cok sevıyorum ki allah nasip ederse bu hafta bende genclık kollarına kayıt olcam :)

Aksoykz 08-20-2013 17:34

Merhaba Arkadaşlar bende bazı sorularımın cvbını soru soran diğer arkadaşlar vasıtasıyla öğrendim. Ama merak ettiğim bir şey daha ilçe ye bağlı olarak üye yapılıyoruz sanırım gençlik kollarına fakat ikametim değişebilir. Bu durumda herhangi bir sorun olurmu kaydolma ilçemle ilgili ?

erdinceroglu 08-20-2013 22:00

Selamünaleyküm,
Ben İzmir Balçova'da oturuyorum,36 yaşındayım.
Ak Parti'nin Balçova da ilçe başkanlığı mevcut olmasına rağmen çat kapı girme konusunda biraz çekindiğim için yardım almak istiyorum.
Gençlik Kolları yada üyelik farketmez,yeterki insanlarla düzeyli siyasi sohbet edebileceğim ortam arıyorum.
Sevgiler saygılar..

onurcan 08-21-2013 00:44

Arkadaşlar parti üyeliği veya gençlik kollarına üyelik konusunu daha öncede cevaplamıştım,
18 yaşını dolduran her vatandaş bulunduğu ilçe teşkilatına giderek üye kaydı yaptırabilirler. üyelik onaylandıktan sonra gençlik kolları biriminde genç arkadaşlar faaliyetlere katılabilirler toplantılar v.s gibi gençlik kolları yönetimindede görev alabilirler bunların olabilmesi için aktif bir ak partili olmanız gerekir siyasetin okulu oralardan başlar kendinizi geliştirerek olur,
sizlere tavsiyem çekinmeden göğsünüzü gere gere gidin teşkilatlara sohbette var siyasette ....

Arevalo3 09-02-2013 12:53

ben de yeni uyeyım forumda faydalı şeyler var emeklerinize sağlık

BURAK OZBAY 11-21-2013 23:08

YARDIM EDERMISINIZ

Arkadaşlar ,

S.A , istanbul beyoglunda yasıyorum.Müsaitseniz birşeyler sormak istiyorum.

hamit46 12-27-2013 17:04

bende çok istedim üye olmayı, en kısa sürede bende aktif rol almak istiyorum..

busrahk 12-27-2013 23:33

akp gençlik kollarına nasıl üye olabirim ?

onurcan 12-27-2013 23:59

Alıntı:

busrahk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1044247)
akp gençlik kollarına nasıl üye olabirim ?

bak cevabı burada....

http://www.akpartiforum.com/showpost...4&postcount=24

safahat 12-28-2013 00:30

Alıntı:

erdinceroglu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1038913)
Selamünaleyküm,

aleykümselam

Burcu06 01-02-2014 02:50

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1038914)
Arkadaşlar parti üyeliği veya gençlik kollarına üyelik konusunu daha öncede cevaplamıştım,
18 yaşını dolduran her vatandaş bulunduğu ilçe teşkilatına giderek üye kaydı yaptırabilirler. üyelik onaylandıktan sonra gençlik kolları biriminde genç arkadaşlar faaliyetlere katılabilirler toplantılar v.s gibi gençlik kolları yönetimindede görev alabilirler bunların olabilmesi için aktif bir ak partili olmanız gerekir siyasetin okulu oralardan başlar kendinizi geliştirerek olur,
sizlere tavsiyem çekinmeden göğsünüzü gere gere gidin teşkilatlara sohbette var siyasette ....

Üst yaş sınırı 29 mu tüzüğe göre:(

ilhan32 01-04-2014 20:19

ekim 1995 doğumluyum. gençlik kollarında çalışan bir tanıdığıma internet ortamından üye olacağımı söyledim.
lise bitince yapalım, sorun olur dedi. şuan 12. sınıftayım. bitmesine çok az kaldı.

lise bitmeden üye olamaz mıyım?
üye olursam lisede sorun olur mu?

ilhan32 01-19-2014 17:12

güncel...

dogukankaya 01-22-2014 22:41

Bende yeni üye oldum gençlik kollarına kardeşim çalışmalarımı hızla sürdürmekteyim kafana takılan konular olursa özelden bana danışabilirsin amacım mesaj sayısını yükseltmek değil ;)

EmreArdic 02-26-2014 02:04

kardeşlerim bende gençlik kollarına girmek istiyorum 2 gün önce ak parti ilçe binasına gidip üyeligimi oldum orada ki yetkili size mesajla bilgilendirme gelicek dedi ancak 2 gün oldu halen bir yerden bilgilendirme gelmedi

onurcan 02-26-2014 02:34

Alıntı:

EmreArdic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1047726)
kardeşlerim bende gençlik kollarına girmek istiyorum 2 gün önce ak parti ilçe binasına gidip üyeligimi oldum orada ki yetkili size mesajla bilgilendirme gelicek dedi ancak 2 gün oldu halen bir yerden bilgilendirme gelmedi

daha üyeliğin onaylansın acele etme 2 günde gençlik kolları üyesi olunmaz...

EmreArdic 02-26-2014 12:55

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1047728)
daha üyeliğin onaylansın acele etme 2 günde gençlik kolları üyesi olunmaz...

saol kardeşim bilgilendirdigin için. benim biraz sabırsız olmamım sebebi bir an önce faaliyetlerde bulunmak yardımda bulunmak partiyi temsil etmek istiyorum sizler gibi

ALLAH Qulu 03-01-2014 19:37

Selamun Aleykum! Kardeşler ben Azerbaycanda kalıyorum, buradan AK Partiye nasıl üye ola bilirim, Lütfen yardım.

hatice uyan 03-24-2014 23:49

merhaba ben yeni geldim aranıza ve nasıl bir sayfa bilmiyorum

EpiVaTeS 03-25-2014 00:45

Aleykumselam Hoşgeldiniz :)

All times are GMT +3. The time now is 15:04.