![]() |
merhaba
bandırmalı gençler burda nerde diğer balıkesirliler
|
merhaba
BANDIRMADANMISIN,BEN AYNA-BEKO DAYIM ÇAY İÇMEYE BEKLERİM ADIM EYÜB.
|
merhaba
balıkserliyim ama istanbulda ikamet ediyorum ;) gönlümün diğer tarafı burada balıkesirden akpartiye tam destek
|
merhaba
KARDEŞŞŞ NBRR :) BURDAYIM BENDEE ONA GÖREE DURMAK YOK YOLA DEVAM MUTLUCUM! HERŞEY BANDIRMA İÇİN HERŞEY BALIKESİR İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN HERŞEY BİZİM İÇİN ;D
|
merhaba
ben gönenliyim ama olsun burada fazla gönenli olduğunu sanmıyorum :D
|
merhaba
arkadaşlar güzel söylemleriniz için sağolun hepinizi bu platformda kalan az sürede bizi anlatmaya davet ediyorum neydi sözümüz DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
merhaba
Ak eller Ak iller Ak ilçeler..Hersey Balıkesir için ;)
|
merhaba
bu konuyu ''bandırma kadın kolları'' adlı arkadaşımızda açmıştı bence tek bir konuda toplanın ;)
bizim yazlıgımız var balıkesirde bende balıkesirli sayılırım =) |
merhaba
mervecim sağol :D ama olsun onlardan benden ikili ikili devam ettiriyorz mervee bekliyorum hee seçimlerden sora göbek atmaya ;D
|
merhaba
alakanıza teşekkür ederim merve hanım zeynep arkadaşıma yetişemiyorum ki allah nazardan saklasın MAŞALLAH her kulvarda ama tek ama bütünleşerek ne dedi başbakan DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
merhaba
SINDIRGI DA BURDA SINDIRGI DA YİNE BİRİZ!SEÇİMLERDE DİĞERLERİNİ YİNE GÖMECEĞİZ SANDIĞA!!
HERŞEY SINDIRGI İÇİN HERŞEY BALIKESİR İÇİN HERŞEY TÜRKİYE İÇİN!!! DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ! SİZE Bİ SLOGANIM VAR:SEZARLARI MECLİS;GÜLLERİ HALK SEÇER HALK. |
merhaba
hoş geldin sındırgı biz bir aileyiz bu rüzgar uçak uçurur motorsuz hadi hep beraber ileriye
|
merhaba
bende bandırma'lıyım fakat tüm hemşerilerimize selamlar
|
merhaba
merhaba hoşgeldiniz
|
merhaba
hoş bulduk sizleride aramızda görmekten mutluyuz
|
All times are GMT +3. The time now is 03:21. |