![]() |
Aralık Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!
ARALIK AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ.. ANKETİMİZ HEDİYE ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR. HEDİYELERİMİZ... 1) 20 TL değerinde konuşma süresi[/B] 2) 10 TL değerinde konuşma süresi 3) 1000 BEĞENİ UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım... Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir. Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım.. Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanımefendi/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım. Her ay yenilenen kişiler ile yolumuza devam edeceğiz.. . |
Oy kullanan arkadaşlarımdan özür diliyorum oy kullanma seçeneğini düzenlemeyi unutmuşum :) hatırlatma için sağol ALmi
|
3. olmak istiyorum çünkü telefonum yok... :w: ;D
|
Alıntı:
Bu arada Cihannur bu sefer ne gibi tekliflerde bulunacak merak ediyorum: D |
Canancım ya iki kez kullandırdın banada oyumu hıh :)
3 oy kullandım birisi laz uşağuna diğerleri bende kalsın ... Şimdiden herkes için hayırlı olsun :) |
Alıntı:
EyvALLAH Hacı... :hihi2: |
Meçhul ve Ak sevda'ya gitti oylarım..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
EyvALLAH... :) |
Alıntı:
:hihi2: ;D |
Oylarımı kullandım..Hayırlısı olsun...Anketteki tüm üyelere başarılar dilerim...
|
2 oy attım biri rotasız kaptana diğerini açıklamıyorum
|
Alıntı:
Teşekkürler Furkan'ım... :saygılar: |
oylarimi mechul, THY, suc ve ceza, Bluemoon, duygu ve AK üye den yana kullandim..
diger arkadaslar arasinda da cok takdir ettigim arkadaslar var ama mesela cihhanur, ak sevda gibi arkadadaslarimiz pek aktif degil ayni sekilde yukarida oy verdigim arkadaslar aktif olmanin yani sira farkli görüslerede sahip olsalar güncel ve gündeme dair konularda görüs bildiriyorlar ve buda benim aradigim en önemli kriter.. |
Meçhul,Ak Sevda,Legend,Suç Ve Ceza,THY hayırlı olsun...
|
Anketimizin henüz başındayız...
Bu sefer oylarımı ayın sonuna doğru aktif ve katılımcı olan arkadaşların performansına göre vereceğim....herkese başarılar ;1 |
Alıntı:
Keşke herkez bu kırıterlere göre oylasa da hükmen galip gelsek vesselam... :hihi2: |
Gözün doysun sevgili Hakan 8 oyun var ;1
Gördüğüm kadarıyla arkadaşlar doğru kriter üzere oy vermişler....buna alenen birincilik ilanı mı dersin bilemem artık:) |
Alıntı:
|
Son günlere bırakıyorum tercihimi gözüme kestirdiğim heyecanlı arkadaşlar var.
|
Alıntı:
Bu ay foruma fazla katılımda bulunamayacağım galiba Feride. Bu yüzden vaatde bulunmayı düşünmüyorum. Seneye bir ayda tekrar ayın üyesi anketi yarışmasında adaylar arasında olursam o zaman belki vaatlerim olabilir.http://img243.imageshack.us/img243/5...lensmiley1.gif Alıntı:
Yönetim foruma galiba fazla katılımda bulunamayacağım bir ayda beni anket listesine almış Mavera.http://img821.imageshack.us/img821/6...yansmiley1.gif Yönetim istifa, yönetim istifa!:hihi2: Alıntı:
|
Ay sonuna doğru oy kullanacağım...
|
Evet anketimizi güncelleyelim :) henüz 13 kişi oyunu kullanmış...
Yeni üye olmuş arkadaşlardan 30 mesajı doldurmamış olan arkadaşlarımızın oyu iptal edilecektir |
aralik ayi icin anket aciyoruz ama forumumuz koca aralik ayinda topu topu iki gün acik kaliyor yok hangi ara arkadaslarin mesajlarini görüp, begenip, yorumlayalim bilemiyoruz..
o acidan oy kullanmayan arkadaslar oyunu kullansin mazallah forum giderse bir dahaki gelisinde yeni yila girmis olabiliriz :) |
Anketi zaten ilk kesintiden sonra açtık...onu saymazsak 2 gün kesinti diyelim :) olmadı diğer ay devir ederiz bol bol yorumlardan nasipleniriz sevgili Mavera sorun yok yani :)
|
ne bileyim bana devamli kapali geliyor :) yok bazen artik her gün acildimi, acilmadimi bakmiyoruz acildigini bile gec farkediyoruz mesela bak reyizler daha forumun acildigini görmedi yoksa simdi damlamistilar :)
yok gelir bu sefer elestiri yaparlarsa "beyler hakli" diyecegim cünkü bana resmen gina geldi bu ac, kapa olayindan :).. neyse biz ankete dönelim, oyumuzu kullandik bakalim sonuc ne olacak gerci birinci belli gibi ;) |
Abicim yorumlara ne zaman bakacağım dedin daha 13 gün var oyunu kullandın :) işimi garantiye alayım diyorsun yani...
Bu forumda eleştiri reyizlere mahsus değil ki abi....forum bu kul yapısı yani... kalıcı çözümlerin en kısa zamanda devreye gireceğini umut ediyorum |
Oy vermeden önce sonuçları görmezmiyiz?
|
Anketimiz yazısını tıkla görürsün sevgili Fırat
|
oy veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..
|
Meçhul Cihannur ve Simit kardeşime verdim hayırlı olsun..
|
Alıntı:
|
kardeşlik legend bize kontör atar mı kazanırsa ?
|
Telefonu kırdım kardeşlik az önce atsada bana yaramaz. Sana gönderirim..
|
kardeşlik :)
yinemi dellendin :) |
Aynen kardeşlik.. Sohbetten devam edelim..
|
Bende Hakan ve Ak sevda ya kullandım oyumu hayırlı olsun
inşALLAH 3. olursun Hakan beğenileri alır benide görürsün :ayutandım: |
Ayşecim Hakan'ın 3. olması için oy vermememiz gerekiyor sanırım :hihi2:
Evet anketimiz devam ediyor....henüz oy kullanım oranı düşük sonuçlar heran değişebilir... |
Benim yorumumdan sonra belki vermezler die düşündüm:neki: ama hayırlısı artık 1000 yerine 100 beğeniyle yetinebilirim aslında ;ı:
|
arkadaşlar konuya daha çok önem verelim ve katılımı sağlayalım teşekkürler...
|
All times are GMT +3. The time now is 11:41. |