Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   forumda bülent ecevit neden sevilmiyor. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=142125)

xfce 12-14-2010 00:42

forumda bülent ecevit neden sevilmiyor.

geçmiş mesajlara bakıyorumda forumda bulent ecevit pek sevilmiyor.
tabiki sevmek zorunda degilsiniz ama bunun sebebindne bahsedermisin.
turkiyeye karşı nasıl bir kotuluk yapmıstır. tartısalım varsa bir kotulugu yada iyiligi bilelim.
varsa boyle bişey herkes bilsin.

EpiVaTeS 12-14-2010 00:45

senin evin gittimi...???
9 sene önceye git neden sevilmediğini anla...

İntifada 12-14-2010 00:46

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

varan 1 diyelim...

Mavera 12-14-2010 00:48

kisa ve öz bir sorum olacak.. Eceviti neden sevmeliyiz?

Necip Fazıl 12-14-2010 00:51

Ben dinime düşman olan kimseyi sevmem...

xfce 12-14-2010 00:57

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841616)
senin evin gittimi...???
9 sene önceye git neden sevilmediğini anla...

sözünü ettiginiz 2001 ekonomik krizi ise ekonomik krizler her 7 yılda bir olur.
bu kapitalizmin dongusel hareketidir.
1994 tede kriz olmutu tam 7 yıl sonra 2001 de yine 7 yıl sonra 2008 de oldu kriz. sıradaki kriz engeç 2015 te olucak. (ecevitçi degilim yorumlarım tarafsız objektiftir.)
ayrıca ecevit 1999 da geldi 2001 krizine kadar 2 yılda kasten ekonomiyi batırmak istese başaramazdı.

bir rivayete göre ekonomik kriz yapay bir krizdi. çunku ozamanki hukumet ırakın toprak butunlugunden yanaydı. o hukumet indirilicek yerine amerikayı ırakta destekleyecek bir parti iktidara taşınacaktı. işte bu yuzden turkiyenin en zayıf tarafı olan ekonomi kullanıldı. kulaga mantıklı geliyor.
ve 2002 de erken seçim yapıldı biliyorsunuz.

EpiVaTeS 12-14-2010 00:59

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841626)
1994 tede kriz olmutu tam 7 yıl sonra 2001 de yine 7 yıl sonra 2008 de oldu kriz. sıradaki kriz engeç 2015 te olucak. (ecevitçi degilim yorumlarım tarafsız objektiftir.)
ayrıca ecevit 1999 da geldi 2001 krizine kadar 2 yılda kasten ekonomiyi batırmak istese başaramazdı.

bir rivayete göre ekonomik kriz yapay bir krizdi. çunku ozamanki hukumet ırakın toprak butunlugunden yanaydı. o hukumet indirilicek yerine amerikayı ırakta destekleyecek bir parti iktidara taşınacaktı. işte bu yuzden turkiyenin en zayıf tarafı olan ekonomi kullanıldı. kulaga mantıklı geliyor.

Valla sevilecek bir neden bulamadığım için sevmek zorundada değilim...
Biz Onu Nisan 99'da Bu kadına haddini bildirin ilede biliyoruz...
Kimse benden eceviti sevmemi beklemesin...!!!

SaNaL DeLi 12-14-2010 01:09

Türkiye'yi batıran o başörtülü milletvekilini meclisten kovan o neden seveyim.
Bana ne yapmışki seveyim.
Varsa hakkım haram olsun ona....

xfce 12-14-2010 01:10

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841627)

Valla sevilecek bir neden bulamadığım için sevmek zorundada değilim...
Biz Onu Nisan 99'da Bu kadına haddini bildirin ilede biliyoruz...
Kimse benden eceviti sevmemi beklemesin...!!!

meclisin kuralları bellidir bu kuralı bile bile giriyorsa nasıl konusmasını bekliyordunuz?

Mavera 12-14-2010 01:12

ecevit bu ülkenin basina gelmis en kötü seylerden biridir.. Rabbim bize bir daha ecevit gibi basiretsiz, aciz, iki yüzlü siyasiler nasip etmesin..
Ecevit populist söylemlerle her daim halkin oyuna talip olurken, halkin degerlerine ne kadar saygisiz oldugunu onun aslinda bir piyon oldugu bir cok kez ortaya cikmistir..

İntifada 12-14-2010 01:18

Alıntı:

94 ve 2001 krizi ülke içi krizler...
2008 krizi uluslararası bir krizdi :)
ne alakası var şimdi 7 yılda 1 le :)
sezerde ecevitin kafasına anayasa kitapçığını tam zamanında atmış desenize ;D;D
yoksa senin teori biticekti :)
yav gecelik faiz %7500 e çıktı
:)
ülkede görülmemiş develüasyon oldu imf kapısında sabahladık :)
ecevit hükümeti yapacak birşey bulamadı tarihimzde ilk defa bakan ithal ettik yav ekonomiye baksıın diye ;D
sen şimdi bizim ülkemizde gelişen ve ülkeyi mahveden bir krizle uluslararası olan ve türkiyeyi minimum seviyede etkileyen krizi nasıl bir tutuyorsun

adama gülerler ;D

İntifada 12-14-2010 01:19

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841639)
meclisin kuralları bellidir bu kuralı bile bile giriyorsa nasıl konusmasını bekliyordunuz?

bunu bana bırakın ;D;D

bana meclise başörtüsüyle girişin yasak olduğunu gösteren maddeyi yazarmısın...
Ha bide merve kavakçı başörtüsüyle girdiği için ceza almışmıdır?

EpiVaTeS 12-14-2010 01:21

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841639)

Yazılı bir kural göstersene Meclis'e başörtülü girilemez diye...???

Eşref 12-14-2010 01:26

Alıntı:

http://users6.nofeehost.com/hakca/im...it-Clinton.jpg

http://www.turksolu.org/120/foto/ecevit_ab.jpg

http://www.turksolu.org/120/foto/ecevit_bush.jpg

Irak'ın toprak bütünlüğünden yana olan, Amerika'ya karşı duran hükümet, bu hükümet mi?

http://www.baskandergisi.com.tr/imag...nonuminute.jpg

Amerika'nın kuklası hükümette bu hükümet mi?

xfce 12-14-2010 01:29

2003 te tezkere ile ilgili meclis konusmalarına bakınız.

EpiVaTeS 12-14-2010 01:31

Sen hele sorumuza cevap ver...

Başörtülü meclise girilmez diye hangi yasada yazıyor...???

Mavera 12-14-2010 01:31

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841669)

sallama bir kere ecevitin 2003 te mecliste ne isi var.. halk onu 3 kasim 2002 de sandiga gömdü..
bizde kimle, neyi tartisiyorsak..

Eşref 12-14-2010 01:32

Alıntı:

Konuşmaları dün gibi hatırlıyoruz. Başbakanımızın o dönem olumlu düşünme nedenleri malum. Kesinlikle haklı gerekçeleri vardı. Bunu bugün daha iyi anlıyor olmamız gerekir. Konuşmalar belli. Peki ya sonuç? Kukla mıymışız?

İntifada 12-14-2010 01:34

Alıntı:

http://kobaltpazarlama.com/images/pr...tali_kazma.gif
hacı damın üstündeki saksağanın beline sen mi vurursun bizmi vuralım?

Fırat 12-14-2010 01:37

Korkutmayın elemanı kaçar maçar size iş çıkmaz zaten sinek avlıyorsunuz muhalifler konusunda..

akobalı-akkurt 12-14-2010 01:45

.

1- bu az muhterem dingiltere dingiline neferi teker ve aynı zamanda rusa çine göz kırpan, abd ve nato emri ile makariusu ergenekon adına kıbrısa gönderip milleti birbirine düşüren biridir ...

2- bu adam zekeriya kirliel (temizel) gibi adamı mliye bakanı yaparak çıkaracakları kanunu 6 ay göstere göstere dolaylı aman paranızı yurt dışına çıkarın dediğinden...

3 - meclisde baş örtüsü konusunda sayın merve kavakçı ya marksist lenist ateist ve bilumum alçaklıklarla şow yaptığından...

4 - demirel gibi erkekli ve eşcinselliği tartışmalı olduğundan...

5 - demirelle gündüz birbirine düşüp akşamları da pişpirik oynadığından...

daha binlerce madde yazılabilinir ...

1978 almanağına bakarsanız neden bu adamdan nefret edilmesi gerekliği ap açık ortadadır...

http://www.akpartiforum.com/almanak-...hlight=almanak

.

İntifada 12-14-2010 01:49

Alıntı:

akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841684)
.

1- bu az muhterem dingiltere dingiline neferi teker ve aynı zamanda rusa çine göz kırpan, abd ve nato emri ile makariusu ergenekon adına kıbrısa gönderip milleti birbirine düşüren biridir ...

2- bu adam zekeriya kirliel (temizel) gibi adamı mliye bakanı yaparak çıkaracakları kanunu 6 ay göstere göstere dolaylı aman paranızı yurt dışına çıkarın dediğinden...

3 - meclisde baş örtüsü konusunda sayın merve kavakçı ya marksist lenist ateist ve bilumum alçaklıklarla şow yaptığından...

1978 almanağına bakarsanız neden bu adamdan nefret edilmesi gerekliği ap açık ortadadır...

.

:gül::gül::gül:
:çiçek::çiçek::çiçek:

Delilin NuR 12-14-2010 02:01

Eceviti neden sevmiyoruz ...
Cevabı çok basit Ecevitte bizi sevmiyordu...
Beni sevmeyeni, dini değerlerimi sevmeyeni, saygı duymayanı ben neden seveyim...
Siz olsanız sizi sevmeyen, saygı duymayan birini severmisiniz...

TYH 12-14-2010 02:16

Alıntı:

akobalı-akkurt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841684)
.

.

http://img0.bloggum.com/upload/lib/i...b4x5j8znb5.jpg

halilibrahim 12-14-2010 03:04

bana fethullah güleni sevenler kızacak ama eceviti son seçimlerde iktidara taşıyan cemaatte kimdi acaba yani atın şu baş örtülüyü diyen adamı başımıza getiren gelmesine vesile olan herkesin eli bacılarımızın baş örtüsüne uzanmamışmıdır.neden biz hep bağa takılrız da bağcıya dikkat etmeyiz anlamıyorum.

İntifada 12-14-2010 03:06

Alıntı:

halilibrahim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841711)
bana fethullah güleni sevenler kızacak ama eceviti son seçimlerde iktidara taşıyan cemaatte kimdi acaba yani atın şu baş örtülüyü diyen adamı başımıza getiren gelmesine vesile olan herkesin eli bacılarımızın baş örtüsüne uzanmamışmıdır.neden biz hep bağa takılrız da bağcıya dikkat etmeyiz anlamıyorum.

uhh...

Hüdaverdi 12-14-2010 03:10

Benim anlamadığım şu,ecevitin yakın koruması şuan hala dsp de milletvekili sanırım,her ne kılsa.O ve,eşi olan kadın,bülent ecevit hastayken çektikelrini biliyorken,o yakın koruma ve eşi hala ergenekonu savunan chp yi desteklemekte.Hadi yakın koruma neyse ortalıkta yok,şimdi ne iş yapıyor bilmiyorum,hala vekilse chp nin arka bahçesi olan dsp de ne işi var ? Haberal ile neden konuşmuyor ? Ecevitin karısı neden bu olaylara rağmen chp ye destek veriyor ? Çok garip çok ilginç.Tekmeyi yemek için başka ırktan kandan olmaya gerek yok illa,insanın eşi bile o tekmeyi atabiliyor günümüzde.

ecevite gelince,isterse bu ülkeyi en iyi noktaya getirmiş birisi olsun,adı altın harflerle yazılmış olsun,o kuru bacakları ve dilsiz haldeyken mecliste ki o azmini ülke için yapsaydı belki bambaşka yerde olurduk.O azmi anca bir örtülü kadına karşı yapabildi,şimdi ağzımı bozcam olmucak ;D Bu azmi apoyu asmak için neden yapamadı ? Şehit aileleri üzerlerine benzin yakıp eteşe verdi kendilerini.Gerisi fasa fiso benim için.Öldü gitti,arkasından dua edecek halim de yok asla ;D

Bana bıraktığı teş şey bu,başka yok.Olsa tvlerde anılır örenirdim ama yok.Foss.

Bazılarına tavsiyem metal fırtına okuyun ama kendinizi kaptırmayın rüyalar görmeyin,mazallah kafayı yer,elinize oyuncak tabanca alır 'dıkşın dıkşın' diye gezersiniz sokaklarda ;D

TYH 12-14-2010 03:33

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841713)

uhh...

çoh iyi oldu çoh da güzel iyi oldu taam mï

ayrica adam dogru soylemis..hatta bu konuyu okuyan 10 akpartiliden en az3ü dspye oy vermistir duz oranti hesabi yaparsak..

uzman81 12-14-2010 10:26

Kendisini sevdirmek için ne yaptı ki?
Başbakanlığı zamanında neredeyse sokakta baş örtülü gezmek dahi yasak edilecekti. Kendisi hiç başbakanlık yapmadı ne zaman hükümeti kurduysa başbakan hep rahşan oldu.

unnamed 12-14-2010 13:44

baslikta hata var...
eceviti neden sevmeliyiz olmaliydi esasinda...
sevmemeek icin bahaneler cok...
diktigi degilde soktugu agaclarin sayisi belli degil...
bu ulkeye hicbir yarari dokunmamis aksine insanlari kolelestirmis borc batagina sokmus ulkenin basina gelen en buyuk talihsizliktir...

AK Üye 12-14-2010 16:57

Bülent Ecevit sevilmez zira bu forum AK Parti forumu...
Bülent Ecevit de Ak Partili değil...

Bu kadar basit!

İntifada 12-14-2010 17:03

Muhsin Yazıcıoğlu ak partilimiydi?
Sezai Karakoç akpartili mi?

AK Üye 12-14-2010 17:09

Hayır...
Ama Ecevit'İn sebebi budur...

Onların da farklı sevilme nedenşeri olabilir...
Ben sadece bir tanesini söyledim...

CeVHeR 12-14-2010 22:18

Alıntı:

halilibrahim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841711)

Eyvah eyvah :)

Mavera 12-14-2010 22:45

Alıntı:

AK Üye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841856)
Bülent Ecevit sevilmez zira bu forum AK Parti forumu...
Bülent Ecevit de Ak Partili değil...

Bu kadar basit!

cok ama cok sacma bir tanimlama olmus.. ben mesela kisilerin ak partili olup, olmamasina bakmiyorum yani sevgi kritelerimde öncelik degildir bir kisinin ak partili olmasi..
eceviti sevmeme nedenimin ak partiyle uzaktan, yakindan alakasi yoktur eceviti sevmem icin hic bir neden olmamasi bile belli basina ondan nefret etmeme yeterlidir!

AK Üye 12-15-2010 18:23

Kabinede olup da nefrtet ettiğin biri var mı mesela?
Buna cevap bul dediğimi anlarsın...

İntifada 12-15-2010 18:25

Benim var...
ertuğrul günayı hiç sevmem mesela...

AK Üye 12-15-2010 18:29

Bak bunu demen harika oldu...
Nedeni Ertuğrul Günay'ın sadece kabinede olan fakat AK Partili biri olmamasından olabilir mi acaba?
Mi acaba?

xfce 12-15-2010 18:31

Alıntı:

AK Üye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842152)
Bak bunu demen harika oldu...
Nedeni Ertuğrul Günay'ın sadece kabinede olan fakat AK Partili biri olmamasından olabilir mi acaba?
Mi acaba?

ertugrul gunay ismini youtube ta araştırayım dedim karşıma bu çıktı.
birde merak ettigim bu ertugrul günay milletvekili ak partiden ayrılmışmı anlayamadım ve neden ayrılmıştır?
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AK Üye 12-15-2010 18:33

Harika cevap!!!

All times are GMT +3. The time now is 21:26.