![]() |
TESETTUR GIYIM 2
|
TESETTUR GIYIM 2
Bu nedir, Türbanı kafasına yapışmış, topukları yarım metre, yüz şekli cehennemi ... Başlıkla alakasını kuramadım.
VesseLam |
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
buna tesettür deyip beni güldürmeyin.
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
Ne estetik ne de tesettüre uygun.
|
TESETTUR GIYIM 2
ne alakası var anlamıyorum yani stilist bir tanıdığımız var o da böyle biraz garip çiziyor yani yanlış analama kötü demek istemiyorum ama çoğumuz başımızı böyle örtüyoruz herkes lafa gelince abartmaya bayılıyor....fikrime gelince kıyafetler tarzıma uymuyor ;)
|
TESETTUR GIYIM 2
tessetürde en şık giyinen isim merve kavakçı :))) favorim:)))
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
berbat resimler ne yapmaya çalışmış anlamadım :-\
|
TESETTUR GIYIM 2
benim favorim hayrunnisa gül...
|
TESETTUR GIYIM 2
arkadaşlar daha saygılı olun bence burada arkadaş çizmiş birşeyler bir emeği var sonuçta mankenin yüzü komik görünebilir ama sizin söyledikleriniz hakarete varıyor
|
TESETTUR GIYIM 2
hayrunnisa gülde çok anaç ;yaşından olgun duruyor ; merve kavakçı her haliyle bir numara çok yakıştırıyor herşeyi:) forumu moda dergisine dönderdik:))
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
evet sakınca var çünkü ne kadar ince olursa o kadar ses çıkarır. |
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
ayrıca beğenmeyebiliriz benim de hoşuma gitmedi ama daha sakin olabiliriz belki böyle giyinen bunları beğenenler vardır forumda.. |
TESETTUR GIYIM 2
beğenen tabi olur doğrusunu söylemek her zaman görevimiz.
|
TESETTUR GIYIM 2
evet zeynep babacan da süper haklısın.....tesettürlü değil ama nimet çubukçu da güzel....
ayrıca bu arkadaş daha önce de çizim eklemişti nacizane yapıyor sonuçta bir emek ortaya koymuş...kendi doğrularımızı söylerken de kalp kırmamak lazım.. |
TESETTUR GIYIM 2
çok abartılmış bence bu konu sonuçta çizim yapılmış burda gerçeğine benzetmek olanaksız tesettürle alakası olmasada emek harcanmış biraz daha saygılı olunabilrdi
emeğine sağlık arkadaşım |
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
benim tek beğenmediğim taraf eteğin kısa olması diğer yönden güzel topuklu olayını bende anlamadım ses çıkarıyosa ne oluyo ya anlamadım ama neyse
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
Etek kisaligina gelince etek dizin altinda ama :o yani anormal bir durum var mi ki? |
TESETTUR GIYIM 2
dizin altın da olması sorun bence o etekle namaz kılınmaz ayak bileğinden en fazla 3 parmak yüksekte olacak etek ben öle biliyorum
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
Bizim bir Serpil ablamiz vardi. O da hep bu tarz giyinirdi,birkac kez namaz kildiktan sonra odadan cikarken gordum.Beline bir ortu sarmis uzunca bileklerine kadar kapali olsun diye.Ama disarida yine etegi kisaydi.Ibadet sirasinda bir sekilde ortuyordu. |
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
bazı kişiler yanlış yapıyo die bizde yanlış yapamayız dimi hem müslüman bi bayan namaz kıldığı kılıkta dışarda olmalı bence namaz kılarken uy dışarda uyma bence uygun değil sence böle bi şey doğrumu ? |
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
Gecenlerde annemle Kucukcekmece Ilcesi Sefakoy Semti Tevfikbey Mahallesi Halkali Caddesi Kirazli Sokaktan geciyoruz.(populer bir sokaktir,prestij sokak kapsaminda)Neyse kafami bir kaldirdim karsidan beyaz turbanli,siyah ceketli,beyaz gomlekli bir bayan geliyor.Insanlarin yuzune baktigim icin farketmedim asagida ne var.Annem birden durtukledi beni asagiyi isaret etti.Allah seni inandirsin etek dizde,sol bolumde 1 karis yirtmac,dizde fantezi cizmeler.Bir elinde telefonla konusuyordu,bir elindede araba anahtari vardi.Bir ara durup dusundum acaba bu gercek bir kapali mi?Yoksa dinimizin adini lekelemeye calisan bir provakasyoncu mu?Bende bu tarz seyler ciziyorum dedim kendi kendime ama asla dizin ustunde ya da abartili cekici sekilde acik seyler cizmedim. Fakat acik bayanlar icinde cizimlerim var.Onlarida paylasirdim ama bunlara kiziliyorsa onlari koyarsam forum birbirine girer herhalde.Sonucta ben taraftar olmasamda ciziyorum,arza talep derler ya.Yani ben cizerim ama katilmam,giyen giyer giymeyen giymez. |
TESETTUR GIYIM 2
ben senin çizimine bi şey demedim zaten insanlarn ne yaptığıda beni ilgilndrmz ben kapalı değlm ama kapalılığında belli başlı kuralları var eğer şimdi diz altında ise etek diğer zamanlarda bu diz üstüne çıkacak sonumuzu düşünemiyorum biz bizden küçüklere örnek olmalıyız kapanıyosn hakkını vereceksn
|
TESETTUR GIYIM 2
Selamun Aleykum
Murat kardeşim kendiniz bir tesettür giyim için bazı modeller çizmişsiniz ama bunlar tesettüre uygun değiller :)Ama yinede teşekkür ederim değerli kardeşim. :) Ayrıca arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama bazı favori isimler yazmışsınız. ve o isimlerin hepside erkeklerin içine şık kıyafetle çıkıyor. Oysaki dinimizde bu yok. Pardesü veya vücut hatlarını belli etmeyecek bir kıyafet giyilmeli . Bunları burada yazmam belki saçma. Ama ben başını o şekilde kapatan kardeşlerime de kızıyorum . Başörtüleriniz yakalarınızın üstünde olmalı. Tabiki kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok. Sonuçta herkes zaten yapması gerekeni biliyor . gerisi nefsi ile kendi arasında . Bu sözler en başta kendi nefsime daha iyi olmam için. Çünkü malesef hepimizin eksikleri çok :( Ama bunlar yanlış giyim tarzları ;) selametle. |
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
Ya inanir misin isin aslini bende biliyorum.Peygamber efendimiz(sav)gosterisli giyinmekten kacinirmis.Haklisiniz bunlar cok gosterisli,fazla suslemeli,dikkat cekici seyler.Ama cizdik iste bir kere yalniz pembe elbise ile yesil yirtmacsiz elbiseye laf yok :D |
TESETTUR GIYIM 2
Değerli kardeşim Allah c.c. razı olsun :)
Güzel kıyafetler . evde giyilebilecek kıyafetler hepsi. Ama dışarı çıkarken üzerine bir pardesü giyilerek çıkılabilir. Ellerine sağlık murat kardeşim. Cizimin güzelmiş. :) Konuyla ilgili Ayet'tide ekleyeyim inşaAllah okursunuz :) NUR SURESİ 31.AYET: “Mümin kadınlara da söyle:Gözlerini(harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar ;zinetlerini(süslerini)açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görünen hariç.Başörtülerini,yakalarının üstünü(kapatacak şekilde)koysunlar.Süslerini,kendi kocalarından ya da babalarından ya da kocalarının babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler.Gizledikleri süsleri bilinsin diye(topuklu ayakkabı ile)ayaklarını yere vurmasınlar.Hep birlikte Allah’a tövbe edin.Ey!Müminler,umulur ki felaha bulursunuz.” |
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
Cizim yapmak hosuma gidiyor ama genelde mimari cizimlerle ugrasirim.Ara sirada boyle giyime el atarim.Allah nasip ederse Muhendis Mimar olup bol bol cizim yapmak istiyorum.Birde model oyuncu ;D Ikisi bir arada cok marifetliyim dimi? :D |
TESETTUR GIYIM 2
Evet maşaAllah çok marifetlisin . İnşaAllah bunu hayırlı işlerde kullanmak nasip olur ;)
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
:) .. İnşaAllah . Allah c.c. yolunu açıketsin .
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
TESETTUR GIYIM 2
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:19. |