![]() |
Kim bu ufaklık? (39)
Ummadigim bir anda ellerime bir resim düstü. Meger forum üyeleri arasindan birinin ufaklik fotografiymis :)
Taninmasi üzere ipuçlari vermek gerekir, fakat hepinizin tanidigi bir üye olmasi hasebiyle fotografi eklemekle yetinecegim :) Yok eger fotograf yetersiz gelir diyorsaniz, elimizden geldigince tarif edelim insaAllah ;1 - Gordügünüz üzere fotograf erkek üyelerimizden; - Forumun eski üyelerinden sayilabilecegi gibi birkaç ay önce aramiza katildigini farzedebiliriz; - Oldukça aktif, forumda günün erken saatlerinde kendini belli ediyor; - Forumun efendi üyelerindenmis. Eh, kolay gelsin ;1 Yarışma Kuralları - Yarışmada cevap hakkımız sadece 2 tanedir; - Kişinin yakın arkadaşları yarışmaya katılamaz ve yorum yapamazlar; - Tahmini tutturana 100 beğeni verilecektir. |
ukba :)
|
ukba dedik ama resim renkli yani ukba nin gencliginde fotograf makinesi varmiydi biraz düsünmek gerekir yok varsada siyah, beyaz olabilirdi ama ukbaya cok benzettim o yüzden ilk hakkimi ukba dan yana kullaniyorum :)
|
Yalçın KARACA :)
|
ben önce dedim ama :)
|
Meçhul...
|
Alıntı:
|
ama sabahlari foruma takilan ukba ve kendisi uzun zamandir yoktur bir haftadir buralarda ama yalcin karaca hic buralardan kaybolmadi :)
|
ikinci olarakta Suayip diyorum baktim oda uzun zamandir yoktu yeni yeni yazmaya basladi :)
|
Uf amma artist bakmış be :)
İlk tercihim Nusret ikinci tercihim meçhul :) |
yalçın K.
el emin |
el emin olamaz baksana resimdeki cocuk nerdeyse el eminle yasit :)
|
fark yapmaz...
|
himm... bir hakkim daha olsa hakan özkan demek isterdim cünkü oda son zamanlarda aktif olmaya basladi :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yalçın Karaca ya da Meçhul diyorum ben de.Biri daha aklımdan geçiyor ama iki kişi söylemek zorunda oldugumuz için o kişinin de adı ben de kalsın :)
|
Kardeşlik yakın akrabalar katılmıyormuş ödül mersedes olmasın mı.. Ne beğenilermiş öyle hey Allahım..
|
Bana Cevhermiş gibi geldi niye bilmem ama :hmm
|
Alıntı:
Bende inadına Nusret diyorum. Herkes bir ağızdan ukba ve Yalçın Karaca'ya kilitlenmiş. Çok merak ediyorum açılır acılmaz bu şekilde düşünmenize vesile olan neydi. |
abicim kisa don ele veriyor seni :)
|
Meçhul ve Ümit Ak diyorum ;1
|
Meçhul bu...:)
|
Alıntı:
|
abicim dikkat edersen resimdeki arkadas askili bir pantolan giymis ve aynanin karsisina gecmis yani poz vermeyi veren birisi arastirdim o zamanlarda simdiki gibi siyah gözlükle poz vermek degil askili, kisa pantolanlarla poz vermek modaymis..
bu arada o zaman derken 70 li yillar ilk renkli resimlerin ciktigi dönem :) |
Abi benimle ne ilişki kurdunuz hem ben olsamda modadan pek anlamazdım , yetmişli yıllar diyorsunuz ben ise seksen doğumlu olup orda da altı yaşında olsam doksanlı yıllara yanaşmış oluyorum.
|
askolsun abicim surada 10 yilin pazarliginimi yapacagiz :D..
yani israrla siz olmadiginizi söylüyorsunuz hadi modayi gectim ama gözler ele veriyor abicim ona ne diyeceksiniz :) |
Pes abicim pes gözlerin ve bedenin dışında bunda rabıta ilişkisi var başkada bir şey söylemiyorum.
|
abicim siz susunda, gözleriniz konussun :)
|
Alıntı:
Değil ibrahimim değil baksana Ahmet abim nuh diyor başka bir şey demiyor. |
Alıntı:
|
Ama tahminimi söyleyeyim.Bizim herdaim farklı görmeye alıştığımız YALÇIN KARACA diyorum.Ama şu bir gerçek ki daha önce hiç küçüklük resmini görmedim beyfendinin.
|
mechul...
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bende söyleyeyim..Ertuğrul.. |
konuyu açan cevap verebilir mi rtık ?
|
Alıntı:
:) Fatma Bunun duası yok ama onu şimdiden söyleyeyim.. |
Alıntı:
Abi böyle ucube sözler ile sana olan kırgınlığımızı bitireceğini düşünüyorsan büyük yanılgı içerisindesinin bunu baştan söyleyim. İlçe başkanlığını ısrar ile istememenin cezasını cekeceksin. Bu arada ucube lafları kırpıyorum haberin olsun . Kusura bakmassın artık. |
"ukba olsa resim siyah-beyaz olurdu.. 70 li yillarda renkli foto mu vardi :D" ikinci kez bu gafı yapıyorsun abi.Üçüncüsünde ne olur bilmem..:)
Muhammedim yetmiş yıllar nerden çıktı yahu Mavera abimizin söylediği ukba olsa yani ben seksen doğumluyum altı yaş koy üzerine doksanlı yıllara yanaşıyor neden olmasın ki. |
kim 86'lı...:)
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 23:46. |