Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Ak parti forum YOK lara oynuyo (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=143858)

Katade 01-31-2011 18:49

Ak parti forum YOK lara oynuyo

Arkadaşlar forum çok sessız hep belırlı kışıler var yok lara oynuyoz forumla ılgılı bır çalışma yokmu en azından facebook dan küçük bir çalışma yapılabılır.

_Ednâ_ 01-31-2011 18:56

evet bencede mesela seçim politikalarıyla ilgili soru sorsak ehillerimizden cevap alsak çok iyi olur aslında:) çevremize etkimiz artması babında :) mesela ben bir soru sorabilirim :)

Katade 01-31-2011 19:02

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853003)
evet bencede mesela seçim politikalarıyla ilgili soru sorsak ehillerimizden cevap alsak çok iyi olur aslında:) çevremize etkimiz artması babında :) mesela ben bir soru sorabilirim :)

Evet guzel fıkır bende sorcak bıseyler bulurum sesımızı duyurmalıyız. :)

_Ednâ_ 01-31-2011 19:09

1. sorumdan başlıyım öyleyse :)

bulunduğum üniversitede ak parti gençliği çok pasif malesef, herhangi bir aktivite, teşvik, organizasyonlar vs yapılmıyor... geneli mhp chp görüşlü ve çok aktifler...
bunun için ne yapabiliriz? çevremize katkımız nasıl olabilir? seçimler için ne tür bir sistem oluşturabiliriz?...

(konu hakkında tüm forumun cevaplarını tavsiyelerini bekliyorum :))

Katade 01-31-2011 19:16

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853006)
1. sorumdan başlıyım öyleyse :)

bulunduğum üniversitede ak parti gençliği çok pasif malesef, herhangi bir aktivite, teşvik, organizasyonlar vs yapılmıyor... geneli mhp chp görüşlü ve çok aktifler...
bunun için ne yapabiliriz? çevremize katkımız nasıl olabilir? seçimler için ne tür bir sistem oluşturabiliriz?...

(konu hakkında tüm forumun cevaplarını tavsiyelerini bekliyorum :))

soru zor ve guzel bunun ıçın ayrı bı konu acabılırız duygu ordan cevaplarız.

_Ednâ_ 01-31-2011 19:21

olur kardeş açabilirsin, buyur...

Katade 01-31-2011 19:24

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853008)
olur kardeş açabilirsin, buyur...

siz varken ben acamam bayanlar önden buyrun:)

unnamed 01-31-2011 21:01

arkadaşlar çoğu kez bunun çalışmasını yaptık...
bir kaç arkadaş ben dahil olmak üzere forumumuza gazetecileri davet ettik...
inanın koca forumdan bir yada iki kişi çıkıp soru sordu...

Katade 01-31-2011 21:10

hım ozaman forumun reklamını yapalım eminimki forumdan haberi olmayan bi çok insan vardır mesela facebook'da ak partili ilgili yüzlerce grup var bu grupun içinde binlerce kişiler var bu grupların yöneticileriyle konuşup forumla ilgili bir çalışma yapabiliriz.

Mavera 01-31-2011 22:26

yok abicim su sanal alemi biz solcular kadar kullanamiyoruz.. ne facebook, ne twitter nede forum konusunda isin hakkini veremiyoruz..

Mavera 01-31-2011 22:30

Alıntı:

OTTOMAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853039)

Birlik beraberlik oldukça herşeyin üstesinden geliriz.

orasi amenna ama malesef kisir cekismelere takiliyoruz.. Düsünebiliyor musunuz iki kisiden birinin oyunu alan bir parti sanal alemde böylemi temsil edilmelidir..

Katade 01-31-2011 22:30

sorun da bu degılmı zaten bırlık beraberlık yok

_Ednâ_ 01-31-2011 22:34

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853040)
orasi amenna ama malesef kisir cekismelere takiliyoruz.. Düsünebiliyor musunuz iki kisiden birinin oyunu alan bir parti sanal alemde böylemi temsil edilmelidir..

kesinlikle... ki sanal alem gençlerin günlük belkide 7-8 saatini alan bir alem... sanal alemdede ciddi çalışmalar olması gerekiyor... gerektiğinde sanalı gerçeğe dökmek gerekiyor...

Katade 01-31-2011 22:34

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853040)

ben zaten foruma uye olurken dusundugum nekadar hareketlı çoşkulu bi forum vardır dıyodum ama baktığımda çok şaşırdım

Katade 01-31-2011 22:35

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853042)
kesinlikle... ki sanal alem gençlerin günlük belkide 7-8 saatini alan bir alem... sanal alemdede ciddi çalışmalar olması gerekiyor... gerektiğinde sanalı gerçeğe dökmek gerekiyor...

çok haklısın forum kendını zor yonetir durumda ama şuan

EpiVaTeS 01-31-2011 22:37

siz forumu bulduğunuza dua edin...
bir ay öncesine kadar doğru dürüst yayında bile olmuyordu...
bunlar neki...:)

Mavera 01-31-2011 22:37

arkadaslar birde sunu kabul edelim artik forumlarin modasi yavas yavas geciyor mesela bir cok arkadasimi foruma davet ettim bana dedikleri kim ugrasacak forumla, facebook dururken..
yani facebook ve twitter, forumlarin papucunu dama atti diyebiliriz..

yoksa bu forumun 3 sene önceki halini hatirliyorum dediginiz cosku üst seviyedeydi o zamanlar facebook moda degildi ve ne zamanki facebook cikti, mertlik bozuldu hatta facebook msn i bile bitirdi :)

Katade 01-31-2011 22:42

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853047)
arkadaslar birde sunu kabul edelim artik forumlarin modasi yavas yavas geciyor mesela bir cok arkadasimi foruma davet ettim bana dedikleri kim ugrasacak forumla, facebook dururken..

yoksa bu forumun 3 sene önceki halini hatirliyorum dediginiz cosku üst seviyedeydi o zamanlar facebook moda degildi ve ne zamanki facebook cikti, mertlik bozuldu hatta facebook msn i bile bitirdi :)

Öle ama forumun yeride başka ama bence bilmiyorum ak parti forum 1 tane de değil dolu var birleşme olabilir.

_Ednâ_ 01-31-2011 22:42

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853047)

facebook üyelik ömrüm 1 ay oldu sadece :)
ama gördüğüm kadarıyla verimli bilgi paylaşımı yok bence, sadece insanlara cezbedici geldiği için facebookdalar, yoksa forum sitelerinin yerini doldurabilecek düzeyde bir program deil, ama malesef sığ olanlar tercih ediliyor...

Özgür Çağrı 01-31-2011 22:43

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853046)

İşte nokta budur
valla ben forumun açık olduğuna şükrediyorum gidin 2 rekat şükür namazı kılın :)

Mavera 01-31-2011 22:45

evet facebookta ki bilgi paylasimi anlik yani hemen ucup, gidebiliyor ama forumlarda kalici oluyor ayrica forumlarda daha samimi ortamlar olusuyor..
daha önce 5 sene bir ögrenci forumuna takildim gercekden cok güzel zamanim gecti simdilerde ise tuttugum takim ve sevdigim partinin forumuna takiliyorum tabiki bunun yani sira bazen bazi konularda bilgi sahibi olmak icin teknoloji, din, spor, siyaset, kültür, dil forumlarinada üyelik aciyorum ama uzun vadeli olmuyor..

Katade 01-31-2011 22:46

Arkadaşlar foruma bakarsan online kişi sayısı 15 var aktif olarak bi 15 kişi daha bulamazmıyız facebook twitter forumun yerini tutamaz sürekli bi etkinlik olsa çalışma olsa güzel olur forumda ilgi yok bikere bi kaç kişi hariç onlarda belli zaten mavera siyahgül almi gerisi yok

Mavera 01-31-2011 22:46

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853046)

sen o ceneni acinca bu siteye birseyler oluyor :)

Eşref 01-31-2011 23:08

Alıntı:

WildSymbol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853055)
öle bişey varsa doğru ama konu da biraz kayma oldu. amaç forumun şartlarını güzelleştirmek online kişi bakımından

Şu anda forumda ciddi bir durgunluk var. Forumu ayakta tutan temel unsur, dikkat çekici ve tartışmaya açık olan konuların foruma açılmasıdır. Ayrıca farklı görüşlere sahip kişilerin de forumdaki varlığı, ateşli tartışmaları tetikleyecektir.

Ben forumda bu tarzda konuları eskisi kadar çok görmüyorum. Ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor.

onurcan 01-31-2011 23:10

arkadaşlar sızlanacağınıza forumda aktiflik yapın birşeyler paylaşın Ak Pati ile ilgili haberler görüşler tanıtmalar bölgesel yazılar yazabilirsiniz..bazı üye arkadaşlar bir bakıyorum günlerce foruma uğramıyor..sonra sızlanmalar başlıyor her ortamda face'de twitter'de birçok forumlarda partimizi ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz bunlar bizim gibi Ak Partili kişiler tarafından yapılmalıdır başkasının yapmasını beklemekle olmaz kendimize düşeni yapmalıyız.. seçimin yaklaşmasıyla sanalda daha aktif olmalıyız. partimizin 8 yıllık icraatlarını anlatalım nerlerden nerelere geldik anlatalım..

Katade 01-31-2011 23:21

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853057)
Şu anda forumda ciddi bir durgunluk var. Forumu ayakta tutan temel unsur, dikkat çekici ve tartışmaya açık olan konuların foruma açılmasıdır. Ayrıca farklı görüşlere sahip kişilerin de forumdaki varlığı, ateşli tartışmaları tetikleyecektir.

Ben forumda bu tarzda konuları eskisi kadar çok görmüyorum. Ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor.

baya bi ciddi calışma lazım forumda okadar yönetici sorumlu kurucu var onlar olsa zaten online bu forumda bi haraketlilik olur anakademede zaten bi sorun var

Katade 01-31-2011 23:22

Alıntı:

onurcan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853058)
arkadaşlar sızlanacağınıza forumda aktiflik yapın birşeyler paylaşın Ak Pati ile ilgili haberler görüşler tanıtmalar bölgesel yazılar yazabilirsiniz..bazı üye arkadaşlar bir bakıyorum günlerce foruma uğramıyor..sonra sızlanmalar başlıyor her ortamda face'de twitter'de birçok forumlarda partimizi ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz bunlar bizim gibi Ak Partili kişiler tarafından yapılmalıdır başkasının yapmasını beklemekle olmaz kendimize düşeni yapmalıyız.. seçimin yaklaşmasıyla sanalda daha aktif olmalıyız. partimizin 8 yıllık icraatlarını anlatalım nerlerden nerelere geldik anlatalım..

Sabahdan akşama kadar konu açıyoruz burda ama açtığımız her konu olduğu gibi kalıyor forumda online adam mı var kime ne acıcan bizde bi etkinlik yapma ugraşı içindeyiz farkındaysan

unnamed 01-31-2011 23:36

hacım daha toy babasın herhalde..
bizim ki ilk duyar(:
konuya dönecek olursam bu forum ilk önce sağlam iki ayak üstünde dursunda ondan sonra çalışmlara devam ederiz...

Katade 01-31-2011 23:38

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853078)
hacım daha toy babasın herhalde..
bizim ki ilk duyar(:
konuya dönecek olursam bu forum ilk önce sağlam iki ayak üstünde dursunda ondan sonra çalışmlara devam ederiz...

evet haklısın forum kendini düzeltmeden çalışmada olmaz ana kademe kendini düzeltmesi lazım forumda 3 tane sorumlu var herhalde gerisi yok

unnamed 01-31-2011 23:39

boşver olmasın...
onun sonuçları daha kötü oluyor(:...

Katade 01-31-2011 23:40

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853081)
boşver olmasın...
onun sonuçları daha kötü oluyor(:...

Mısır'a dönücek forum yakında:)

unnamed 01-31-2011 23:43

ben daha konuşmayayım...
konu goy goya dönüyor sonra(:

Katade 01-31-2011 23:45

Konuşsakda derdimizi kimseye anlatamıyoruz herhalde:)

Mavera 02-01-2011 01:29

Alıntı:

OTTOMAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853156)

Özele gerek yok yavuz

şu an ki aktif sayfalar

emegine saglik güzel sayfalar, güzel calismalar..Rabbim azminizi arttirsin..
bu acidan sizlerin bu azminizi takdir ediyorum evet belki bu azminize ayak uyduramayabiliyorum ama en azindan gölge etmemek gibi bir ihsanda bulunabilirim ;)..

_Ednâ_ 02-01-2011 01:52

başlığın cevabını burdaki hadiseden alıyoruz sanırım...

Eşref 02-01-2011 01:56

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853179)
arkadaslar haddime degil ama bunlari özelde konussaniz cünkü gecmisi acarak elimize birsey gecmez..
yok disaridan bakan birisi sanki bir cekisme, bir anlasmazlik var sanacak toplasaniz hepsi incir kabugunu doldurmaz, yani bu kadar büyütmeye gerek yok diye düsünüyorum ;)..
sonucta hepimizin amaci tek sanal alemde ak partiyi olabildigince üst seviyede temsil etmek o halde olaya rakip boyutunda bakmamamiz gerekir..

Tamamen katılıyorum.

onurcan 02-01-2011 01:57

ARKADAŞLAR KONUYU TARTIŞMAYA ÇEVİRMEYİN LÜTFEN,,
ALAKASI OLMAYAN KARDEŞ FORUMU DEMEK UYGUNSUZ CÜMLE. BEN BÜTÜN FORUMLARA ÜYEYİM HİÇ BİRİNDE DİĞER AK PARTİ FORUMLARIYLA İLGİLİ TEK KELİME ETMEDİM BUNA KARŞI ÇIKARIM FACE 'DE FORUMLARIN OLMASI AK PARTİYİ AKTİFLEŞTİRİR KATILMLARI SAĞLAR SİZ NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ.?

BlueMoon 02-01-2011 08:18

Duygu maalesef üniversiteler öyle bilgi eksikliği insanları taniyamama anlama eksikliğinden kaynaklanıyor tabi hocaların da sol görüşlü olmaları ve cocuklara küçük yasta daha fikirlerini empoze etmeleri genclerimizi bu yola itiyor sen daha ilkokulda daha Atatürk'ü kahramanlastiran bir müfredata sahip olursan olacağı budur

Ukbâ 02-01-2011 09:50

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853187)
Yeniliklere kapalı,olayları örtbas etmeye meraklı bir yönetim anlayışıyla hiç bir yere varilmaz...
Şu an bakıyorum bütün yönetim alminin ve her ne kadar anlaşamasamda hakkını vermeliyim maveranin sırtında...
Çok kolay adam harcayabiliyor insanlar...
Teknik olarak desen ne zaman gelir ne zaman gider belli olmuyor...sunucunun 10 dakikada çözülecek problemlerini saldiri var diyerek günlerce çözmemek...
Fırat olmasa yamuk logolu tema kullanıyor olacaktı hala forum...
Foruma birşey yapılsın diyoruz saldırı oluyor sadelik önemli diyorlar...
Forum başkanını zaten gören cennetlik...

Bizler sizler hep burdayız. Forum göz zevki olarak ve yenilik acısından pek modern olamasada artık eskisi gibi kayıp ve kesinti yaşamıyor. Sizler aktifs olarak zaten görevli kardeşlerimiz kadar sorumlusunuz demektir. Görevli olmak sorumlu olmak sadece renkinin farkı ile olmaz her zaman her şeyi takip eden sizlerin uyanık olması hepimiz için faydalı. Bu forumun işleyiş tarzını eleştirebiliriz ama sonucta aktif halde hizmette beğenmediğiniz yönlerini giderme adına zaten farklı sahalarda farklı şekilde hizmette veriyorsnuz. Hem oraları hem buraları canlı tutarken diğerini yermek değil yenilikleri özlem duyduğumuz her şeyi diğerinin üstünde geliştirerek bu görevimizi icra etmiş oluruz. Bu mekan bir çoğumuzun ana ocağıdır. Tatlı tatsız bir çok anılarımız olmuştur. Her şeye rağmen hem mücadele veridğimiz sahada hemde burda üstümüze düşen şeyleri yaparak yolumuza devam ediyoruz.

Katade 02-01-2011 11:04

6 sayfa yazışma var elde var 0 öncülük edicek inşanlar yöneticiler başkanlar zamana bırakalım yapıcak bişey yok.

All times are GMT +3. The time now is 16:51.