Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Hadım cezası uygun mu ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=144372)

Hüdaverdi 02-13-2011 15:37

Hadım cezası uygun mu ?

Soru gayet açık,sizce yapılmalı mı ?
Tabi cinsel gücü azaltacak tedavinin uygulanması için gerekli şartlar oluştuğunda uygulanacaktır.
Her önüne geleni yapmayacaktır.

Ama şimdi tv ye bakıyorum,Pakize Suna mıydı neydi,haber türkte programı var sokakta sorular soruyor bu cezayla ilgili.

Bazıları diyor ''idam edilsin daha iyi'',hele birisi var ki 'bazı zevklerden mahrum kalacağına asılsınlar' deme yüzsüzlüğünü bile kendisinde bulabiliyor.
Küçük çocuklara tecavüz=zevk.

Kadınların geneli doğru buluyor hatta daha fazlası yapılması gerektiğini söylüyor programda.

İnsan hakkına uygun değil diyenler,tacize uğrayanın hakkını da düşünmüyor her nedense ;D
Ula insanımız harbi manyak yaw.

Sadece tecavüzcülere değil,santajcılara da uygulanmalı.
Santaja maruz kalan kzıa da gereken ceza elbet verilmeli.
Sonuçta taciz değil.Ahlaksızlık söz konsuu.Sonra ağlamasını biliyorlar.

Terennüm 02-13-2011 18:02

adam edemediğimiz hadım olmadı idam edelim diyorsunuz yani?

unnamed 02-13-2011 18:09

iyi bir ceza bana kalsa başka şeyler yapılsın ama...
söylemenin yeri burası değil;D

Hüdaverdi 02-13-2011 18:14

O zevkten mahrum kalacağına idam edilsin manasında.
Tıpkı o programda söyleyen gerzekler gibi.
Alay olsun diye yazdım :p
İnsanın başına gelse vurmak kırmak parçalamak öldürmek iser,polisin elinden almak ister ama başa gelmeyince 'idam edilsin daha iyi o zevkten mahrum kalacağına' diye alçakca söylemde bulunabiliyor aklı kıt insanımız olmayan insan görünümlü yaratıklar.

Ankette idam edilsin diyenlere demedim ha,o programda bu tür söylemi söyleyenlere karşı dedim ;D

depare 02-13-2011 18:35

Buna 3 ayrı ceza verilir normalde hadi 100 sopayı ya da recmi geçtik Hadım edileceğine evlenmesi yasaklanmalı yani namuslu bir kadınla evlenmesi yasaklanmalı..

Kısasa kısas uygulanmalı diyecem ama tecavüz edilemeyeceğine göre bu kısas başka cezaya dönüştürülür..

Ayrıca toplumda ki namus anlayışını zedelediği için ayrı bir ceza daha verilmeli..

Ama o zaman bile Şeriat hortladı diye sokağa dökülür bunlar :)

Hüdaverdi 02-13-2011 18:38

La bunun kısası töbe :w:
Bi acayip oldu ha :D İlla vardır karşılığı.

Yok tv ye baktım Pakize Suna sordu sokaktakilere büyük büyük büyük çoğunluğu yapılması gerektiğini söyledi.
Referandum olsa %80 evet der ;ı:

İntifada 02-13-2011 19:00

hüdaverdi...
şıkların arasına kısas eklermisin :)

depare 02-13-2011 19:04

"Eğer ceza vermek isterseniz size ne yapıldıysa onun dengiyle ceza verin. Katlanacak olursanız kuşkusuz bu, katlananlar için daha iyidir.” (Nahl 16/126)

Ne yapıldıysa diyor sonuçta günah olan bir işi ancak kısas olarak yapmak günah olmaz ben bilmem hoca fetva makamı bilir (:

İntifada 02-13-2011 19:06

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858725)
"Eğer ceza vermek isterseniz size ne yapıldıysa onun dengiyle ceza verin. Katlanacak olursanız kuşkusuz bu, katlananlar için daha iyidir.” (Nahl 16/126)

Ne yapıldıysa diyor sonuçta günah olan bir işi ancak kısas olarak yapmak günah olmaz ben bilmem hoca fetva makamı bilir (:

zekeriya hocadan fetva alırız bence ;D

Mavera 02-13-2011 19:16

haci merak ettim nerden aklina geldi böyle bir anket :)

İntifada 02-13-2011 19:18

senden bekliyorduk mavera :)

Hüdaverdi 02-13-2011 19:20

Alıntı:

depare Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858725)

Aga onun aynısı denmiyor ama dengi diyor :p
Yatak döşek kurcak hal yok elbet yahu hem kim kabul eder bunu ;D

Tv de izleyince aklıma geldi :p
Bakam kim ne düşünüyor :p
Türkiye laiktir laik kalacak ;ı:

Mavera 02-13-2011 19:21

40 yil düsünsem aklima gelmezdi :).. peki o hadim ettigimiz adamlari birde milletin icinemi salacagiz sonra onlar gruplasirsa siyasi parti bile kurarlar, yani al basina belayi :)..

Hüdaverdi 02-13-2011 19:23

Travestiler varken onların sesi çıkmaz ;D

dilemma 02-13-2011 19:25

Uygundur. Kısas diyen insanları anlamak da güçtür..

Mavera 02-13-2011 19:25

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858734)
Travestiler varken onların sesi çıkmaz ;D

hadim edilmisin travestiden farki ne olacak :).. neyse bu konu cok derinlesir ben fazla girmeyim :)

merve 02-13-2011 19:25

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858683)
Kadınların geneli doğru buluyor hatta daha fazlası yapılması gerektiğini söylüyor programda.

Kadınlar doğru bulur tabi ki. Kadının ne hissettiğini başka bir kadın tam manasıyla olmasa da hissedebilir. (Yanlış anlaşılmasın erkek hissetmez demiyorum ama aradaki cinsiyet farkı duruma bakış açısını değiştirebilir.)
En ufak gözle taciz bile insanı rahatsız ederken tecavüzden bahsediyoruz. Hadım etmek az kalıyor gerçekten.

Hüdaverdi 02-13-2011 19:33

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858736)
hadim edilmisin travestiden farki ne olacak :).. neyse bu konu cok derinlesir ben fazla girmeyim :)

Aga travesti alır hapı kendisinden geçer,bunlar hap alsada fayda görmez içinden gelmicek çünkü ;D
Köpek kısırlaştırması gibi bir şey değil sonuçta,ilaçla uzun süreli bir uyuşukluk ;D

depare 02-13-2011 19:37

Dengi bulunur Fıkıhı zorlarlar Çinlilerin yaptığı bir uygulama geldi aklıma söylemeyeyim neyse (:

Kısas kişin'in isteğine bağlı tarihte varsa bir örneği bilmem ben duymadım yoksa normal ceza belli sopa ya da taş temizler ancak..

Hüdaverdi 02-13-2011 19:38

La ne sopası ne taşı hangi çağda yaşıyorsun ;ı:
Mantar patlatan tüfekler vayrya,onlardan kullancan off ne can yakar ya yazarken bile ürperdim :şaşkın:

unnamed 02-13-2011 19:45

agalar kısa yolu bi nacak yeter;D

ak sevda 02-13-2011 23:07

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858733)
40 yil düsünsem aklima gelmezdi :).. peki o hadim ettigimiz adamlari birde milletin icinemi salacagiz sonra onlar gruplasirsa siyasi parti bile kurarlar, yani al basina belayi :)..

iyi gruplaşsınlar sonra artık herkes onları tanır onların kızlarına kardeşlerine karılarına annelerine aynı şeyi yapmak için onlardan isterler miting meydanlarında bakalım o zaman ne yapacaklar

münih 02-15-2011 00:31

TC islam ülkesi olduğuna göre cezayı uygulamadan önce halkın eğitilmesi lazım hemen uygulanmamalı. Belki yüzlerce kişi hadım edilecek. Bir de bunun avrupa ayağı var.

Önce Dininmizi ve ahlakı öğretmeliyiz okulda ve evde. Toplumumuzu ahlaklı yetiştirmeliyiz.

Bu durumda da küçük çocuklara ve kadınlara, kızlara zorla tecevüz yapanlara hadım cezası uygulanmalı.

Suç işleyecek düşünmeli sonunun nereye varacağını. Ona göre hareket etmeli, edecektirde.

Hadımlık cezası uygulanırsa bu haliyle belki hiç teczvüzcü de kalmayabilir. Cezalar korkutucu olmalı, bu ceza korkutucu olur ama meclisten geçmez sanırım.

unnamed 02-15-2011 01:19

Allah ini seven ustume toprak atsin....

münih 02-21-2011 23:35

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859226)
Allah ini seven ustume toprak atsin....

Hayırdır. öldünmü? Ölüme mi mahkum oldun?

manifesto 02-21-2011 23:38

Hadım meraklılarının bukadar yüksek çıkması beni şaşırttı
Bu ne Loo :) yok deve

Hüdaverdi 02-21-2011 23:58

Hafta içinde çıkan tecavüz olaylar.
17 yalındaki kıza.
7 yaşındaki kıza.
13 yaşındaki kıza toplu (25 kişi kadar)
Bu kansız şerefsizler hadım bir yana,kökten kesilmeyecekte ne olacak peki ?
Hapiste de bunlar trencilik yapar,topluma daha pis kişiler yetiştirilmiş olur devlet tarafından.

7 yaşındaki kıza tecavüz edilir mi ?

Aslında namusunu temizlemek için hapis yatanlar varya,onların yanına sokacaksın bu tecavüzcüleri.
Asıl ceza budur bana göre.
Şiş kebab.

Katade 02-22-2011 00:04

Aramızda uygun görmeyenler var neden acaba.

manifesto 02-22-2011 00:09

Alıntı:

Yetkin1st Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861279)
Aramızda uygun görmeyenler var neden acaba.

Hadım cezasını nesini uygun görelim mübarek , yalan söyleyenin de dilini mi keselim..
Dinimiz kısas'ı uygun görmüş..
:w:

Katade 02-22-2011 00:10

Türkiye şartlarını konuşuyoruz ama:)

manifesto 02-22-2011 00:14

Alıntı:

Yetkin1st Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 861285)
Türkiye şartlarını konuşuyoruz ama:)

Türkiye şartlarında konuşuyoruz.Hadım bir ceza değil ki bir suça karşılık olsun.
Çok saçma sapan bir sözdü..İlk kimin ağzından çıktı hatırlamıyorum ama kadınları ne yapacağız..hadi erkek yaptı ya kadın yaparsa?? cinsel şuçu kadın işlerse ne yapacaklar..onu nasıl hadım edecekler..többe töbe..
kapayın gitsin bu bahsi..tartışmak bile abes

Katade 02-22-2011 00:19

Saçmaladın abi tamam kapatlım:

Hüdaverdi 02-22-2011 00:32

Kadın da hadım edilir ;D Hem ilaçla yapılan cinsel gücü insanın elinden ala nbir şey bu.Uyuşturuyor bir güzel ;D
16 yaşındaki kız,13 yaşındaki çocuğa tecavüz etmişti mesela.
Veya jigolo siteleri var.Ordakiler tespit edilip onlar da edilir dicem ama taciz yok tecavüz yok ortada o var malesef.

Hani kezzap döken birileri vardı bir ara,vercen onların eline bu ilacı,milleti aşılıcak durcaklar :w:

EpiVaTeS 02-22-2011 00:38

başka derdimiz kalmadı...
bunlar mı derdimiz...
geçin yahu...
ALLAH belalarını elbet verir...
Sende sokarsın hapse...
Olur biter...
Hadım-Kısas çözüm değil...
Önemli olan Rehabilite edebilmek bu hayvanları...

SuS_KuN 09-26-2011 21:50

Kısasa kısas yapılsın.

Tarantula_ 09-26-2011 21:53

Vurun kellesini...

All times are GMT +3. The time now is 15:50.