![]() |
sevgili ak yürekler sizden 1 ricam var :)
KE-MAL kılıçtaroğlunu 1 kelimeyle anlatırmısınız beğenmenizi rica ederim :)
|
Kırık kemal
|
Alem gider mersine, gandi gider tersine
|
bir atasözü ile yorumlayım...
şaşkın ördek kıçından dalarmış.... |
Yanar-Döner
|
7+4=12
;D |
dansöz...
|
rüzgargülü
|
ikircikli
|
akşam başka sabah başka konuşur, kendinden haberi yok.
|
Anlatılmaz izlenir (:
|
|
lider;D
|
Alıntı:
|
etro gömlekli halk çocugu
yırtık ve çamurlu ayakkabıcıklarıyla halk cocugu |
Ergene Kemal..
Niye dersen üyelik hayranlığından ötürü. |
Sözlük de hissetim kendimi hadı yazalım dedirttiren adam.
|
tahminimce kafasını yastığa koyduğunda bu kadar mal beni nasıl destekliyor diye düşünen kişi...
|
belkide ''muhtemel'' bile yazmasını beceremeyen insanlar bana oy atıyordur diye düşünüyordur...
ne güzel ki memlekette adamdan anlayan 15 milyon insan var :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kağıttepeli kemal
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
yine başlıyoruz ;D chp ve asılsız iddaaları ;D ''belgesiz,desteksiz'' |
he cidden ne oldu o dava
daha isviçrede hesap bulacaktınız... bulabildiniz mi... tüh unutmuşum bulamadınız dimi... gerçi sizin kemal isviçre diye gidip kuzey afrikanın bankalarını falan kontrol etmiştir ondan bulamamıştır... ;D;D |
Alıntı:
E hadi oyna o zaman... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yıl bilmem kaç gemicik alınıyor trilyona :w: Şirker ortagı olunuyor. Yıl xxxx Müslümanlar derki Çok parada illaki haram vardır. |
Alıntı:
herhalde şirkerden kasıt şirkettir ;D;D noldu başkanın gibi hemen zıpladın daldan ;D;D wikileaksi konuşuyorduk ;D;D hadi bakalım şu şirket konusunda neler biliyorsun onları bi anlat gemi kaça alınmış onu bir anlat sonra sıra bana gelsin bende kılıçdaroğlunun babasının rüşvetçiliğinden,sskda yaptıklarından,torununu oğlunu sigortalamasından,çocuğunu sınavsız işe sokmasından devam edeyim... he cidden... bu kılıçdaroğlu rekorlar kitabına aday biliyormusun... torunu çocuğundan önce emekli olacak ilk insan sizin gandi... |
Alıntı:
Haberi yok zavallının :hihi2: |
Alıntı:
sen o gemi nasıl alınmış kaç paraya alınmış bir araştır onu bir söyle ;D;D ezbere konuşma torunu çocuğundan önce emekli olacak ilk insan kim ?;D;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne yapacak açmı duracak...??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
mesela inönün çocukları ;D türkiye iş bankasından aldıkları yeter onlara ;D;D bak ne güzel atlıyorsun daldan dala çünkü bilgi olarak sıfırsın olayları sadece başlık olarak biliyorsun içeriğine dair en ufak bilgin yok ki zaten chp li olmanın mantığına ters bir şeyleri tamamı ile bilmek ;D cumhurbaşkanının oğluna dair en ufak bir iddia atamadı ortaya şimdiye kadar sizinkiler ;D adam 800 üzerinden 800 puan alarak girdi harvarda sizin alayınızın eline bir kalem versek 10 puan çıkaramazsınız ;D hatta genel başkanınız sınava girerse eksiye düşersiniz... |
Alıntı:
niye sen hiç pazarda su satmadın mı...??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 09:32. |