![]() |
Öğretmenden Akıl Almaz Ödev
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1009283_n.jpg yuh arkadaş... akit sayfası yönetiminden bir arkadaş yolladı resmi... sayfayada yüklemişler... |
Alıntı:
|
Belki çocuğun birini arkadaşları kandırmıştır hoca böyle ödev verdi diye..
Bi öğretmenin böyle ödev vereceğini hiç sanmıyorum.. |
Güzel hatun... ;D;D;D:saygılar:
|
aynen ya bi hoca öğrenciye böyle ödev veriyorsa kesin anaokul terktir :hihi2:
|
şöyle ödev veren bir hocamız olmadı he http://www.hitresim.com/upload/dil-cikarma-AGk.png
|
Ödevi muhtemelen bir Edebiyat öğretmeni vermiş olabilir. Ebru Polat'ı isim olarak bile bilmiyordum. Ama Aşık Veysel'i görünce acaba "benim tanımadığım, o dönemin bayan bir aşık edebiyatı şairi mi?" diye düşündüm. Google'dan ismi arattım. Aratmaz olaydım.
Böyle bir ödev verilmişse, mutlaka gerekli şikayetlerin yapılması gerekir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
şaka bir yana cidden durum vahim... ben kız babası olsam böyle ödev veren hocayı döverim... |
dönem ödevi olabilir...
|
çocukların gözü gönlü açılmıstır hocaya bak:)
|
Alıntı:
|
ya bence öyle bişey yokturdur
|
Alıntı:
yok yav bizde hoca gel la buraya hangisini alacan bak şunlardan seç diyor genelde :hihi2: |
Alıntı:
|
eşref usta :)
siz çok kurallara bağlısınız yav :) e okul mokul yoktu bizim zamanımızda :) ben edebiyattan aldığımda hoca istediğin kitabı oku özetle getir demişti :D |
Alıntı:
Şöyle bir örnek vereyim. Mesela "dünya edebiyatından bir roman okuyup roman inceleme yöntemlerine göre eserin incelenmesi" şeklinde zümre toplantısında dönem ödevi konuları belirlenir. Öğretmen bu konular üzerinden ödev verir. Yani tamamen kendi kafasından dönem ödevi vermiyor. |
Alıntı:
Öğretmen e-okuldan bu tabloya tek tek verdiği dönem ödevlerini işleyip kaydediyor. |
Alıntı:
|
Yok hiç inandırıcı değil. Sanmıyorum bir öğretmenin böyle bir ödev vereceğini.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar olay gerçek inşAllah öğretmenimizin ismide deşifre edilecek. soyadını bulamadık adı Harun muş. ödevi getiren 8. sınıf kız öğrencinin abisi . öğretmenin adı harun dedi soyadını bilmiyor öğrendiğinde bize söyleyecek bizlerde sizlere... bekleyin....
|
bu ebru polat kim? yüce google'ye sorem mi?
|
Sorma bence..
Ben sordum pişman oldum :) |
Alıntı:
eyvAllah kardeşim... bilgilendirme için sağol... |
bi kere sorun merakınız gitsin :D :D :D yada sormayın pişman olusunuz...
|
Arkadaşlar bu değerli ödevimiz 8. sınıf bir kız öğrenciye veriliyor... ben şahsen gider gömerdim o hocayı...! ama bana gidip gömmek düşmez sanırım....
|
Öğretmenimizin ismi ''Harun Çolak'' yetkililerden gören olursa Osmaniye merkeze bağlı okullarda arasın mutlaka bulur bu ''numunelik'' öğretmenimizi...Bu değerli öğretmenimize ''öğretmen bozuntusu'' deyip hakaret etmek bana yakışmayacağı için demiyorum...!
|
Ebru polatın ismini yeni duydum ama tabiki düzmecedir...
|
All times are GMT +3. The time now is 02:13. |