![]() |
|
Hiç ilgimi çekmiyo yüzükler nedense:)
|
Alıntı:
|
Bilmiyorum ya ama 3.resim deki yüzük hoşuma gitti biraz:)
|
Alıntı:
Benim yüzüğün sağında var. Birde evde küçük yuvarlak tablo olarak var.:) |
Güzel yüzükler :)
|
Alıntı:
|
Merak ettim Yalçın abi ve Hakan abi hangi yüzükten takıyorlar.:)Birde mavera abi.:)
|
Bilmiyorum resimler net olarak cikiyor mu, buyur benim yüzügüm bu yüzügü iki sene önce hactayken Medineden almistim..
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/27/16277.jpg http://i1102.hizliresim.com/2011/2/27/16308.jpg |
:) vay abiciğim seninkide ay yıldız.
Nur cemalinde tam çıkaydı bari gözümüz gönlümüz açılaydı.:) |
Alıntı:
bu siralar sakal biraktim zaten kismetse bu sene umreye gidecegim o zamana kadar kesmeyecegim ;) |
Alıntı:
İçimizde ukde kaldı yav.Görmeden göçsek gözüm açık gideceğim. Her ne ise hayırlı akşamlar. |
Dur hele yasin kac..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
birde bizim kontejan gibi bir sorunumuz olmadigi icin firsat buldukca gitmeye calisiyoruz.. Rabbim sizlerede en kisa zamanda nasip eder güzel kardesim.. |
Alıntı:
Her sabah sinek kaydı traş olmaktan, yüzümüzdeki sakalın rengini unutur olduk. En son ara tatilde sakal bırakayım dedim. Vallahi cildim kabul etmedi. Gece batan sakaldan uyuyamadım. Mecburen Cuma'yı atlatıp kestim. |
üstadim ben sana daha ilginci birsey söyleyim.. ben bu ülkede memur statüsünde calisiyorum ve sac, sakal konusunda kesinlikle özgürüz..
mesela esim basörtülü olarak ögretmenlik yapabilyor bende sakalli olarak görevimi yapabiliyorum.. o yüzden firsat buldukca sakal birakiyorum cünkü kendime yakistiriyorum.. |
hacı güzel muhabbetmiş o sakal işi yav...
ama resmiyet için kesilmesi şart;D o ne peşmergemisin;D devlet memurumu;D |
Alıntı:
bazen saclarimi uzatiyorum, bazen sakallarimi ve ahdim var nisan ayina kadar sakallari kesmeyecegim ;).. |
ben yarın keseceğim inşaAllah;D
|
kökü sende o yönden sorun yok :)
|
hacım dert etmiyorum zaten...
dert edersek fena... aman sağlığımız yerinde olsun, işimiz gücümüz olsunda... |
Alıntı:
|
Alıntı:
o konuda hic bir ayrimciliga ugramadim yani sakal, basörtüsü gibi konularda bazi azili radikaller disinda herkes cok anlayisliki kendileride sakal birakiyor.. simdi söyle bir durum var bu ülkede memurun istedigini giyme özgürlügü var yani uzun sacli, küpeli memurda var ayni sekilde sakalli memurda var adamlar icin önemli olan islerinin görülmesidir.. kaldiki gecen dönem basbakan yardimcisi bile sakalliydi hatta su anda federal mecliste sakalli bir irak kökenli milletvekili var.. |
Alıntı:
|
Kavgada avantaj sağlasada yüzük hiç tarzım değildir...
Millet hacdan falan getirir ama takmışlığım hiç yoktur... Mavera sakal birakiyon demek helal olsun yakışır erkek adama bende uzatıyorum geçen 42 günlük sakalı makine ile kısalttım içim gitti... Seçimlerden önceki büyük mitinge geleceksen hiç kesme sakalları bende kesmem bakalım hangimizin sakalı daha uzun :) |
Sondan 3. ve sondan 2. yüzük çok hoşuma gitti. Üni sınavından sonra bir yüzük almak istiyorum :) Resimler için çok teşekkürler ;)
|
Alıntı:
Sakaldan ürkütmüşler insanları , post moderne darbe ile dayatılan prototipde sakalın yeri gericilikti . Sakalından ötürü ön yargılara boğulan kıyımdan geçirilen memlekette rahat rahat sakal bırakma kolay olmasa gerek. Ahmet hocam her ne kadar insanlar olumsuz bakmıyor desede Akşam Almanya da konuşan Başbakanımız islamafobi konusunu deklare ederken batının islama bakışını ortaya koymuştu. |
Alıntı:
Hal böyleyken model ülke Türkiye, avrupa devletlerinin islamfobi oyununu bozuyor. Belki de avrupa birliğine giremememizin bir nedeni de, kandırılmış avrupa insanının, Türkiye üzerinden İslam'ı tanıyacak ve islamfobiden kurtulacak olmasıdır. |
Muhammed yüzük takar mıydın sen ya :)
|
Alıntı:
|
Yakışır :)
|
Alıntı:
:) Ben olacağım da yakışmayacak hatice ayıpsın..:) (Uff.. Boşaltın burayı fena enaniyet koktu..) |
Erkeğin (zamanı geldiğinde) alyansı olsun, başka bir şeye gerek yok.
Oldukça kaba bence bu tarz şeyler, daha kibarları tercih edilebilir.. |
Alıntı:
|
Nedense hem kadınlarda hemde erkeklerde hep itici gelmiştir bana yüzükler..
|
http://img30.imageshack.us/img30/5306/csc6843.jpg
Uploaded with ImageShack.us http://img219.imageshack.us/img219/1741/csc6845.jpg Uploaded with ImageShack.us Alırsam bu yüzüğü alırım :) |
|
Buda gerçekten güzel:)
|
All times are GMT +3. The time now is 00:16. |