![]() |
Tatlıses'e Keleşli Saldırı! Başından Vurulan Sanatçının Durumu Ağır
Ibrahim tatlises'I kaybettik.Allah rahmet eylesin,gunahlarini affetsin..Ailesine ve sevdiklerine sabir versin...
Not: Olayın başında bilgi kirliliği olduğu için öldü haberi yapılmış, fakat daha sonradan sanatçının yaşadığı anlaşılmıştır. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ünlü türkücü, dün gece silahlı saldırıya uğradı. Başından ağır yaralanan sanatçının beyin ölümünden korkulduğu için ikinci kez ameliyata alındı Şişli'de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, başından ağır yaralandı. Ameliyat edilen sanatçının kanaması durdurulamadı ve beyin ölümünün gerçekleşmemesi için ikinci kez ameliyata alındı. Saldırı sırasında omzundan yaralanan asistanı Buket Çakıcı'nın sağlık durumu ise iyi. Dün gece saat 01.00'da, bir program çekimine katılan Tatlıses, Şişli'deki Nurol Plaza'dan çıkarken saldırıya uğradı. Sanatçıya siyah bir otomobilden kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından ateş açıldı. Başından ağır yaralanan Tatlıses, önce Özel Levent Hastanesi'ne ardından Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Tatlıses'in başındaki kurşun çıkartılarak yoğun bakıma alındı. Doktorlar, sanatçının sağlık durumu hakkında açıklama yapmazken bir süre sonra sanatçının ikinci kez ameliyata alındığı haberi geldi. Yakınları, sanatçının kanamasının durdurulamadığını ve doktorların beyin ölümünü engellemek için ikinci ameliyata karar verdiklerini söyledi. Gazetemiz baskıya girdiği sırada sanatçının ikinci ameliyatı sürüyordu. Öte yandan saldırının gerçekleştiği Nurol Plaza'nın önünde uzun namlulu silahlara ait boş kovanlar bulundu. ŞANLIURFA AYAĞA KALKTI Tatlıses'in saldırıya uğradığının duyulmasının ardından Urfa'da, Tatlıses'in akrabalarının yaşadığı mahalleye yüzlerce kişi akın etti. Saatin geç olmasına aldırmayan Urfalılar, hep birlikte sanatçının sağlık haberlerini bekledi. Öte yandan Tatlıses, saldırıdan bir gün önce Antalya'da sahne aldığı bir kulüpte 12 Haziran seçimlerinde İstanbul 3. Bölge'den bağımsız aday olduğunu açıklamıştı. Kaynak |
Dur hele daha yaralı olduğu söyleniyor öldüğü haberi nerede geçti..?
|
yav bi karar verin artık...
|
ben basın danışmanının yalancısıyım...
telegolde öğrendim...:) Ulan acaip bir medyamız var oda ayrı mevzuu...:) |
Ameliyatı sona eren Tatlıses'in yoğun bakıma alındığı bildirildi.
Kaynak: habertürk |
ölmemiş ya
hayati tehlikesi yok diyen bile var :) |
su testisi su yolunda gırılır
|
nası bi adamsa uzun namlulu sıkmışlar :)
|
twitter da tam bir bilgi kirliligi var.. ayni sekil internet ortamindada ama anlasilan o ki suan yogun bakimda..
acil sifalar diliyorum.. |
Alıntı:
aynen burdada öyle yazıyor.. |
son forrosunu dedi :(
|
Yok yok ölmedi yaralandı !
Yaralanmadı şehit oldu ! Şehit olmadı öldü ! Ölmedi şehid oldu' Şehit olmadı yaralandı ! Vış karman çorman :p Yaralıymış yahu öldürmeyin adamı hemen :) Uzun namlulu silahla saldırılmış,öldümeye yönelik olduğu kesin. Başından vurulmuş. |
la 96 damı 98 demi ne pompalıyla saldırmışlar yine :)
|
He la,ve gafletten uyandım!
|
adam derin beyler...
|
Boy ver akıncı boy ver ;D
Ula adam yaralanmış ben makaraya vuruyorum :şaşkın: Geçmiş olsun ne diyeyim. En sevdiğim şarkısı.
|
geçmiş olsun tabi...
bende leylim leyle yorgunumu çok severim... |
Haber içeriği ve başlığında güncelleme yapılmıştır.
|
Samanyolu, İbrahim Tatlıses'in ikinci ameliyat sonrası hayati tehlikeyi atlattığını, fakat Tatlıses'in omzundan yaralanan asistanının hala durumunun ağır olduğunu bildirdi.
Tatlıses hayranlarına geçmiş olsun. |
Flaş - Tatlıses'in doktorundan açıklama
İbrahim Tatlıses'in ameliyatını gerçekleştiren doktorlar, ünlü sanatçının durumu hakkında bilgi verdi.
http://image.samanyoluhaber.com/Imag...elisme_son.jpg "Gece saat 01:00 sularında, sağ kafa kemiklerinde, beynin ön ve yan kemiklerinde parçalı kırıklar, beyin zarında ciddi bir hasar, beyinde ciddi bir kanama söz konusuydu. Tüm bu dediğimiz sorunlar ameliyatla ortadan kaldırıldı. Ciddi bir yaralanmada hayati risk yüksektir. Zamana ihtiyaç vardır. Biz ameliyatı gerçekleştirdik. Kafa için basıncı artırmak için çaba sarf ettik. Kafa kemiklerini de geçici bir süre için karın içine gerçekleştirdik. Tomografi çekiyoruz. Bizim ön görümüz 24 saat uyutulması. Bir kurşun girişi ve çıkışı var. Beyin kemiklerinde kırıklar var. Kurşunun giriş deliği beynin sağ yan tarafında öndedir. Ameliyata aldığımızda uyandırılma sorunu içerisindeydi. Ayrınca sol tarafında felç vardı. Müdahalemiz kalıcı hasarı önlemektir. 24 saat süremiz var arada tomografilerle göreceğiz zaman içerisinde planımız değişebilir. Üç ayrı operasyon söz konusu değildir. Tek operasyon yapılmıştır. Şu anda bir kanaması yok. Ameliyata girdiğimizden daha iyi bir orandayız. Hayati risk var. Ama ilk ameliyata girdiğimizden daha iyi noktadayız." Ameliyatın saat 01.30'da başladığı 06.00'da sonra erdiği belirtildi. SAMANYOLU HABER |
Alıntı:
|
Kardeşim sms atmış: "Tatlıses vurulmuş"
Cevap verdim: "Bana ne be." Allah şifa versin. O kadar. |
Hayati tehlikesi devam ediyormuş
|
adam sifre yazmis beyler..
|
Sağlık Bakanlığın'dan açıklama
http://im.haberturk.com/2011/03/14/6...jpg?1300094611 İbrahim Tatlıses'in durumu hakkında son bilgiyi, Bakan Akdağ verdi. Sağlık Bakanı Akdağ: "İbrahim Tatlıses'in durumu kritik" Ayrıntılar Geliyor... BAŞBAKAN'DAN TALİMAT Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tatlıses'in vurulmasının ardından tedavi gördüğü hastaneyi arayarak "Gereken her şey yapılsın" talimatı verdi. Ayrıntılar Geliyor... Kaynak: habertürk |
Elleri değmişken Mehmet Ali Erbil'i de vursunlar desem ayıp olur mu?
|
Derya Tuna: Erdoğan hastaneyi...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şişli'de uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneyi arayarak sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığı bildirildi.
İbrahim Tatlıses'ten İdo adlı oğlu bulunan Derya Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Başbakan Erdoğan hastaneyi 4 kez aradı, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Başbakan'dan Allah razı olsun, sürekli ilgileniyor, durumunu arayıp soruyor'' diye konuştu. ZAMAN |
görende ülke yıkılıyor zannedecek...
|
acaba neden hiç üzülmüyorum..???:karasız:
|
Karaktersiz bir adam ama yinede Allah acil şifalar versin Allah maaşlı işçilerine memurlarına garibanlara bağışlasın :)
|
Allah geçmiş etsin sevenlerine bağışlasın...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eeeee ''Su testisi su yolunda kırılır''... ;;)
|
Tatlıses canlı yayında 'ölüm' dedi - Video
İbrahim Tatlıses saldırıdan dakikalar önce canlı yayınlanan programda bakın neler söyledi? http://www.samanyoluhaber.com/h_5241...i---video.html |
Nekadar sevmesemde üzülüyorum .
|
PEK sevdiğim söylenmese de üzüldüm vurulmasına.failleri yakalamak gerekir.PKK dır diye düşünüyorum ben ama bakalım
|
Üzüldüm dersem yalan söylemiş olurum.
Geçmiş olsun. |
Alıntı:
|
Hastalık ve ölüm başka şeyler. Hiçbirimizin haddine değil şu haldeki birini sorgulamak ya da pek hoş olmayan sözler söylemek.Yaptığı hataları elbette yok saymıyoruz ama Onun sayesinde birçok kişi evine ekmek götürüyor şuan. Sonuçta bunu yapmayabilirdi. Kazandığı parayı sadece kendisi harcayabilirdi. Hatasıyla doğrusuyla bu şekilde vurulan biri için kötü düşünemem ben.
Normalde ben de pek sevmezdim aslında kendisini ama haberi duyunca üzüldüm , inşAllah iyileşir dedim. Allah şifa versin. |
All times are GMT +3. The time now is 21:52. |