![]() |
Yok artık :)
|
Türkçe sela Kur'an la gömün la beni ;D
|
Alıntı:
|
He lan toprak örtmeyin üstüme kuşlarımın tüğlerini yolun onlarla kapatın üstümü iyi fikir ha dur ekleyim vasiyetime hemen.
|
bu ne yav;D
öteki tarafta mesleklere göremi muamele var;D siz profsunuz şöyle buyrun efendim;D |
Allah herkese ameliyle muamele edecek. Ahirette adam kayırma yok torpil yok mezar taşına istediğin kadar makamını mevkini yazdır git hangi hocanın elinden tutarsan tut kafanı başını nereye sürersen sür sana faydası yok. Sana faydası olan amelindir. Biz dünyada torpilciliğe karşı savaşırken birileri kalkmış ahirette torpil bekliyor :)
Çok beklersin... Her sakallıyı hoca zannederdim küçükken ... Yaradılmışları kulları haşa Allah'la bir tutanları hoca bellemişiz yıllarca... Sırf bunun için ilahiyat okumaya karar verdim. Allahın dinini bozmaya çalışan sakallılara fırsat vermemek için... |
yörü be furkanım kim tuttar seni...
|
Alıntı:
|
|
http://img708.imageshack.us/img708/8834/395a.jpg
Uploaded with ImageShack.us http://img857.imageshack.us/img857/3586/391v.jpg :) bunlar hoş.. |
Alıntı:
94de ak parti varmıydıki;D nerde ampül görsem aklıma ak parti gelir diyorsun yani:karizmatik: |
Necip Hablemitoğlu'nun mezarında da böyle bişeyler yazıyo..
Dedemin mezarına giderken görüyorum, her seferinde okur gülerim :) |
birinci adam tam cennetlik ya :)
mertebeye bakarmısınız... atatürkçü :) |
Sanki mezarda mesleğe göre muamele yapılacak... Ben ölünce torbacı ilyas efendi diye yazdırın bari... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ot var hap var diyede ekleyelim mi altına... |
Ekleyin üstadım... :) ;D
|
Adamlar mezar taşını kartvizit gibi yaptırmışlar... Ne diyelim işi olan uğrasın onlara.. :))
|
caputta baglayalim...
|
Yakında kendi heykellerini dikerler:)
|
Tövbe estağfirullah..Daha neler yahu.. :)
|
Benim mezar taşıma anti kemalist yobaz yazmazsanız hakkım helal değildir
|
All times are GMT +3. The time now is 23:32. |