![]() |
Son dakika! Bülent Arınç Ak Partiyle yollarını ayırdı!
Ak Parti'nin temel taşlarından, kurucular kurulu üyesi ve Başbakan yardımcısı Bülent Arinç Bakanlıktan ve Ak Parti'den istifa etti.
Haber ajanslarına gönderilen kisa açıklamada Ak Partiyle fikir ayrılığı yaşadıgını söyleyen Arınç, 2 Nisan Cumartesi günü düzenleyeceği bir basın toplantısıyla istifa gerekçelerini açıklayacağını duyurdu. İngiltere de bulunan Başbakan Erdoğan'ın istifadan haberdar edildiği ve Erdoğan'ın görüşmelerini kesip, acilen Türkiye'ye döneceği bildirdi. Seçim arefesinde Ak Parti'de tam anlamıyla şok etkisi yaratan bu gelişmenin arkasında Arınç'ın Libya ve Ergenekon konularında partiyle ters düşmesi gösteriliyor. haber7.com,aa,iha,ajanslar |
hacim bizi tufaya dusurdu;D
|
1 nisan şakası olarak nitelendirmek mümkünmü:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bizde yedik helal olsun...
hemen degisteryim metni;D |
neyse baslik bile yeter :)
|
Bakalım ne olacak üzülerek söylüyorum ama bu olay partiye yaramadı...
Bakalım ne yapacak belki saadet partisinin yeni genel başkanı olarak görebiliriz kendisini |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Lan yapmayın böyle şeyler ya :)
7 saattir endüstriyel ekonomi çalışıyorum arkadaş ben gelemem şakalarıniza Ama size söylüyorum çok makarasını yapmayın olurmu olur :) |
okudum ve 5 dakika bundan sonra neler olacağına dair teori ürettim valla :)
|
haci ama tekrar okuyunca benim bile inanasim geldi :)
|
Ben metni okumadım ağa direk başlığa yorum yaptım :)
|
Yüreğimden bir şeyler gitti geldi şu 5 sn içinde yahu böyle şaka olur mu :)
|
hemen komplo teorilerinide kurdun adami iki dakikada sp nin basina gecirdin :)
|
Ağa valla ben çok düşünüyorum bu seçeneği
Bomba olmaz mi :) |
Ben önce haber sitelerini kontrol ettim sonra şaka olduğu kanaatine vardım..Rezil olmakta vardı çünkü işin ucunda:)
|
iyi yav tek yiyen ben degilmisim;D
|
Alıntı:
sunu söyleyim erdogan istifa etse inanirim ama arinc bu partiyi birakmaz aslinda birakirsa siyasetle beraber birakir ;).. erdogan, arinc ve gül yol arkadasligi degil kader arkadasligi yaptilar öyleki hic cekinmeden makamlarini birbirlerine birakabiliyorlar o acidan arinc bu partinin en önemli sac ayagidir ve gemiyi en son terkedecek kaptandir!.. kaldiki hocanin sagliginda sp ye gecmeyen birisi vefatindan sonra hic gecmez ;) |
Vay arkadaş nisan gelmiş :)
5 gün sonra krediler yatar ağa ıstanbula kaçma zamanı :) Hadi allaha emanetsiniz benim minimum 3 saat daha çalışmam lazım yoksa en büyük şakayı yarın sınav kağıdı yapacak :) |
isin yoksa yarin milletin bayat sakalarini cek :)
|
ben hasın başına gecirdim reyiz hatta eşbaşkanlık sistemini bile düşündüm haha .d
|
hacim kervani baslatan sensin;D
|
Alıntı:
ilk olarak baska birsey düsünmüstüm sok sok sok kilicdaroglu nun kasedi cikdi diyerek bir video paylasacakdim videoda hayvanlar alemi olacakdi :) |
biz napalım abi olayın olabilitesi var yani :) buralarda harcanıyorum ya 5 dkda 40 çeşit teori ürettim :hihi2:
|
iyide kardeşim bir tane kaynak versen yeter :)
|
Alıntı:
o biraz zaman kazanmakla alakali simdi aa yi verseydim aa sadece haber yapar yani yorum yapmaz o yüzden haber7 yide yazdim ama suda gercek haberi okuyan herkes ilk olarak haber sitelerine daldi :) |
Kısmen tuttu inanamayacaklar inandı:) unahmet ve akıncı :) ayıp ettiniz be
|
haci aslinda az, cok herkes inandi ama caktirmamaya calisiyor :)
|
Hiç bana laf atma başlığa bakar bakmaz anladım çünkü bende birşeyler hazırlıyordum benden aceleci davrandın.
Benim daha çok israil irana saldırdı haberi yapacaktım :) |
aslinda su sabahcilar icin bomba birsey yapabiliriz :)
|
Fethullah Gülen amerikada tutuklandı haberini yap abi sabahçı şakirtleri bi titret :hihi2:
|
24 saat haber kanallarını zapladığım için yemedim :p
|
Alıntı:
|
hatta ben daha agır bi saka yaparımda sabahcıların kalbine iner :)
|
saglam sakalar var repertuarimda :)
mesela deniz baykal ak partiye gecti ve kadindan sorumlu devlet bakani oldu :) |
Ben de inanmak ve inanmamak arasında kaldım. O an beynim durdu, düşünemedim hiçbir şey. Kalakaldım sadece :d
|
inanmak yada inanmamak iste bütün mesele bu :)
|
All times are GMT +3. The time now is 06:04. |