![]() |
Nisan Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Nisan Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: ..... En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevilen Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Şair Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Entellektüel üye: ..... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... ] |
katkılarımızla konuyu güncel tutalım
|
En Aktif Üye: Yalçın Karaca, Gönülden, Hüdaverdi, Almi, darbeci çoban, akıncı34, Adem Etyemez, karsu, ezel, bertan, harB, Cihan Şumul, Terennüm, unnamed, Eşref, Neşe, Ukba, seyyah,yetkin1st,
En Yardımsever Üye: Ak Kelebek, Hüdaverdi, Almi, Gönülden, Adem etyemez En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: akıncı34, hüdaverdi, Almi En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: Akıncı34, Yalçın Karaca En Kibar Üye: forumdaki hemen hemen herkes En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: Adem Etyemez En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevilen Üye: .herkes En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ukba, Yalçın Karaca, Almi, Hüdaverdi, Adem etyemez, |
En Aktif Üye: ....... İlk başta ben :) Akıncı34,yetkinst1,unnamed,eşref,hüdaverdi,furkanc abakış
En Yardımsever Üye: ..... Dostlarımızın hepsi yardım sever... En Ciddi Üye: ....... Genel olarak lavubali üyemiz yok ancak ciddi olarak Haarp diyebilirim... En Çok Rastladığınız Üye: ....... Akıncı34,Sevban :) unnamed,beritan,furkancabakış,mavera,eşref,yetkin, hüdaverdi,epivates En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: .......akmehmetakif :) En Geveze Üye: .......akmehmetakif En Karizmatik Üye: ....... Haarp,eşref,epivates,seyyah,akıncı34,unnamed,yetki n En Kibar Üye: .......bilal baştan,neşe,Almi.... En Komik Üye: .......Hüdaverdi, şu sıralar birde akmehmetakif :) En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: .......Yetkin1st,hüdaverdi,bilal baştan, En Sevilen Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: .......akmehmetakif En Sabırlı Üye: .......Yönetici arkadaşlarımız... En Şair Üye: .......Mustafa cilasu,terennüm En iyi İmza: .......Hüdaverdi, En iyi Kullanıcı Adı: .......Akıncı34 En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: .......xfc En Bilimsel üye: .......Haarp En Entellektüel üye: ..... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: .......Eşref,haarp,akıncı34,furkancabakış,mavera,e pivates Darbeciçoban En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Siftah benden olsun... :) (Bluemoon bendne önce davranmış) |
Bereketi Allahtan :)
Eyvallah abi .. |
|
Teşekkürler '' Sevban '' kardeşim, Yüreğinde ismin gibi güzel...
|
eyvallah üstatlarlar...
|
En Aktif Üye: Yalçın Karaca, Gönülden, Hüdaverdi, Almi, darbeci çoban, akıncı34, Adem Etyemez, karsu, ezel, bertan, harB, Cihan Şumul, Terennüm, unnamed, Eşref, Neşe, Ukba, seyyah,yetkin1st,
En Kibar Üye: .......bilal baştan,neşe,Almi.... BlueMoon ve Sevban enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler. |
Eyvallah ex demirex üstad :)
Bluemoon yalçın karaçayla beni en karizmaya yazmışsınya kralsın :) |
Teşekkürler ilyas abi.
|
Daha çok yeni olduğum için kendimde en listesi oluşturma hakkı görmüyorum.
Beni yazanlara da çok teşekkür ediyorum. Yalnız bununla birlikte çok haklı bir eleştirim de olacak: Kullanıcı adım ortada. Avatarım ortada. Forumdaki tavır ve davranışlarım da ortada. Neden beni karizma olarak seçmiyorsunuz şaşıyorum. Çok üzülüyorum. =))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Karizma da olacağım göreceksiniz. :w: Entellektüelin anlamını araştırdım. Eşref'in ironi yaptığına karar verdim. =) |
karizmatik olunmaz doğulur bak başbakana bak kılıçtaroğluna..
velhasıl kelam bırak karizmayı sen hem darbeci hem çoban hemde entellektüelsen karizmada eksik olsun kardeşim...zira kimse dört dörtlük değil:) |
Tek eksiğim karizma ama o da olacak.
Çünkü; "Benim adım Kemal!" =) |
Alıntı:
|
Biri karizmatikmi dedi:=)
|
Alıntı:
şuraları boş bırakacağına hepsine beni yazsan ne olurdu ya:ayutandım: |
En Yeni Üye
En yeni üye olarak ta ben kendimi yazabilir miyim? :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu konu güncelliğini yitirmiş tekrar güncelleyelim..
|
nisan bitti bu konu hiç hit almadı :D
|
Millet artık sevmiyor...;D
|
her ay her ay bayiyor be kardesim :)
|
Ayın enleriyle anladım ki benden siyasetçi olmaz. İlk defa forumda 1.olmuştum onda da millete yağcılık yapmıştım. Herkese sanal da olsa hediyeler dağıtmıştım. Bu işler böyle... Millet kaliteye değil piyasa adamı olmaya bakıyor... Mesela duyarsınız bazı illerde vekila daylaır açıklandığında -bu adam da kim biz tanımıyoruz- derler. Sen tanımak zorunda değilsin adam kabiliyltlidir başarılıdır projeleri vardır aday yapılır illa eşkilata yağcılık mı yapması lazım.
|
özgün genç geri döndün mü nerelerdeydin ? bunca zaman :)
|
Ay başında değil de sonunda açılırsa daha iyi olur =)
|
Hayırlı olsun bakalım...
|
Nisan ayı için uzun uzun bir en listesi yapmayı düşünmüyorum. Ama bu ay için şunları söyleyebilirim;
Haarp mükemmel yorumlarıyla; Seyyah açtığı harika tarihi konularla; Furkanca, Mavera ve Akıncı'da sağlam duruşuyla bu ay beğenimi kazandı. |
hey millet
Nisan bitti neredesiniz ? :D |
All times are GMT +3. The time now is 11:20. |