![]() |
Nisan Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır!
MART AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ.. ANKETİMİZ BEĞENİ ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR. 1) 1500 Beğeni 2) 1000 Beğeni 3) 500 Beğeni UYARI: Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş, eş dost... vs diye göz önünde bulundurmayalım... Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir. Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım.. Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanımefendi/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım. 30 mesaja sahip olmayan üyelerin oyu geçersizdir . NOT:Arkadaşlar bundan sonraki ayın enleri anketimiz sadece beğeni ödüllü olup konuşma süreleri seçime yönelik farklı yarışmalarımıza ayrılacaktır..Hadi geçmiş olsun :) |
1. ödüller değişmiş:)
2.cartmanla .tarantulaya verecektim ama bi ikişide tereddütte kaldım durdum...bunlar kesinde:) |
Hıı.. Biraz bekleyelim bakalım..
Bakarsın nisan sonuna kadar şimdi oy verdiğim arkadaşlar aktif olmaya ara verir falan..Maksat haksızlığın önüne geçmek.. :) |
Ben de ay sonuna doğru vericem inşallah :) . Herkese başarılar...
Edit: Bence oylamada HaArP Abi olmalıydı :hmm |
Benim ilk gözüm harpı aradı ama yok şaşırdım
|
2 tane neşe var yanlışlık olmuş olabilir harp dır kesin birisi
|
HaArP gerçekten çok aktif ve değerli bir üyemiz ama Mart ayında olduğu için bu listeye alamadık...hatta Tarantula arkadaşımızda Mart ayında varmış onuda listeden çıkarttık
Hak eden kazansın inşallah |
sen iki tane neşe görmüşsün...bende sen diyince fark ettim:)
|
Alıntı:
|
Haarp abim listede olsaydı zaten sonuç şimdiden belli olurdu :p
|
Ayrım yok...:)
|
hepsi degerli arkadaslar ama bazilari malesef aktif degil bazilarini ise daha tanimiyorum..
o acidan oylarimi hemsehri kontejanindan bilal bastana, siteye farkli bir bakis acisi getiren grevse, her daim kibarligi elden birakmayan neseye,derin konular acarak zihinleri düsünmeye sevkeden lahutiye ve iki kere düsünülüp, bir kere yazilmis yorumlara sahip cartman kardesime verdim ;)... |
Bir iki arkadaşımız haric hepsi eski üyemiz olup son ay içerisinde yazan arkadaşlar ;1 bu anketle birlikte biraz daha aktif olacakları temennisindeyim..
Benim şimdiki düşüncem Seyyah,onurcan,Bilal Baştan,grevs...ama ayın sonuna kadar fikrim değişebilir...oyumu sonradan kullanacağım...hak eden kazansın |
Alıntı:
Alıntı:
|
Güçlü rakipler var :)
Seçim yapmak zor oldu... :utangaç: Neşe - Cartman - Delilin Nur :saygılar: |
hepside sevdigimiz kardeslerimiz alayina veriyorum oyu...
|
Boykot ;)
|
Şuanda 12 kişi oyunu kullanmış..
Tüm arkadaşlarımızı oyunu kullanmaya bekliyoruz ;1 |
Kullanmadımdaha,bakalım gözümde net bir şey canlanmıyor şuan.
|
ay sonuna doğru...
bir oy çok şey değiştiriyor bazen... |
Bir tane 8.. dört tanede 7 var :)
Çok çekişmeli maşallah |
Delilin Nur...
|
Oylarım ; Seyyah , Bilal Baştan , Lahuti , Onurcan ve grevs ' e gitti..
|
Seyyah ve Lahuti'den yana kullandım oyumu hayırlısı olsun İnşAllah =)
|
Güncelleme...
Seyyah,onurcan,Bilal ve grevs'ten yana kullandım |
seyyah..
onurcan.. cartman bilal baştan.. ....ve kürt olduğu için....grevs:saygılar: |
Türkleri yazın la onlara vercem oyumu.
|
aa grevs kürt mü (: ne güzel (:
|
Gönülden. NuN, Beritan banada oy kulandıkları için teşşekür ederim..
|
ben muslumanim kimse bana oy atmiyor;D
|
Durup durup benim adımı neden bu ankete ekliyorsunuz... Aktif olmam için yapıyorsanız:) malesef fazla aktif olamacam ... Çünkü seçimler yaklaşıyor ve sahada çalışmak lazım ... Yok, beni her seferinde az oy alıyor diye rencide etmek için yazıyorsanız teessüffüslerimi bildirmek isterim :)... Ayrıca Bütün oy verenlere, vermeyenlere, boykot edenlere teşekürlerimi sunarım ...:saygılar:;1 |
Hala 'Dilin Nur' diye okuyorum nicki :w:
|
gonullerin birincisi burda(:
|
en az oyu olanlar kimler ?
söyleyin bi... bende oy vermeyeyimde hepten kalsınlar dipte :) |
Arkadaşlar anketlere bende pek sıcak bakmıyorum ama anketi ekleyen görevli arkadaşımız listeyi iyi hazırlamış en çok forumda konu ve aktiflik herhalde baz alınmış olabilir....
|
Alıntı:
evet kürtçe yazdığı için dikkatimi çektti.. |
neyse bi rep verde unutulsun bu diyalog;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzel bir ifade ... :) Öyle okumaya devam edin ... Alıntı:
:) |
Alıntı:
benim amacım kötü değildi.. bana kimse ırkçı diyemez..çünkü değilim... ama o kişiye kürtçe bildiği için sempatim oldu o yüzden verdim...:) |
All times are GMT +3. The time now is 14:46. |