![]() |
Günün esprisi
Forumda varmıydı bilmiyorum ama yoksa bir eksikliktir diyerek konuyu açıyorum...malum seçim sürecinde epey malzememiz olacak...ama esprilerimizin seviyesi düşük olmasın...
ilk espriyide ben yapayım:) Ey Aziz milletim Bahçeli ve kılıçdaroğlu ne verirse 5 fazlası benden:) (kulakların çınlasın morisson süleyman) |
Sevgili Rtük,10 dk.reklam arasına alışmış bi milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken düşenlerimiz var :)
|
2023'te Gülen halife olacakmış diye bir safsata duydum ben de.
|
Espriye benden de bir katkı.... http://www.muhalifgazete.com/7066-Fe...iFE-olacak.htm
|
Espri yapıyorum...
Nurcu oldum...:) |
Alıntı:
|
benden nurcu olmayacağı için ancak espri olur be ağabey...:)
|
ne diyeyim kardeşim Allah seni şakirt eylesin:)
|
Alıntı:
ne güzel bir dua,İbrahim abi senin için amin diyorum;1 |
''Askerliği 18 aydan 9 aya indireceğiz.'' Gandi kemal kıvırdaroğlu
Gandi askerliğin 15 ay olduğunu bilmiyor herhalde:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Mhpedeki kaset skandalıyla ilgili bahçelinin açıklaması bu iş hükümetin namus borcudur aydınlatılmalı dedi:
A.Turan alkanda köşesinde şöyle tiye almış:) Bazı arkadaşlarımız, "başımızda hükümet var, başbakan var" diye güvenerek uçkurlarına sahip çıkmamış olabilirler, binaenaleyh iktidar uçkurlarımıza da sahip çıkmalı, aksi takdirde istifa etmelidir, hatta etsinler; mağduriyetimiz diz boyudur. :):) |
Alıntı:
|
Bahçeli : 'Millet bizi seviyor ama oy vermiyor' :)
|
dayan yorgo iktidara geliyorum diyen kılıçdaroğluna yunanistandan cevap:
Aman gelme biz seni sskdan biliyoruz :) |
Alıntı:
|
Fenerbahçe küme düşerse galatasarayın 6 puanı cepte:)
|
dün aziz yıldırım hastanede iken bende ordaydım bian içimden " başkan sen çok yaşa paralara feda olsun sanaa" demek geldi :)
|
Aziz Yildirim bu gidisle hapise filan girmez...herif yakinda kalbten gidecek.
|
şok şok şok!
koyu galatasaraylı zekeriya öz fenerbahçenin galatasarayı her sezon yenmesini içine sindiremeyip olayı kökünden halletmek için operasyonu başlattığı söyleniyor:)) |
Başbakanın tatlısesle görüştüğünü öğrenen chp tatlısesten randevu talep etmiş:) (şaka şaka:) bakınız:somali gezisi:)
|
Altınları bıraktı.Vitrinde ki sigaraları alan hırsız kayıplara karıştı..(son zamlardan sonra bu tür başlıklara hazır olun)
|
Akepe hükümeti 9 yıldır ekönömide taş üstüne taş koymadığı gibi geçmişten gelen olumlu mirasıda yemiştir..
Mehape başkanı Devlet bahçeli grup konuşmasında söyledi.. |
Alıntı:
|
Geçmişten gelen olumlu miras ?
Heee şu imf borçlarından bahsediyor galiba. :D |
Alıntı:
|
Bahçeli hesap uzmanıydı değil mi.
Pardon. |
|
son duyumlarımıza göre bedelliye takılıp kalan kılıçdaroğlu hamilleri düşünerek bedelli hamillelik üzerine çaılştıklarını duyuırdu.. :)
|
|
CehapeGenelBaşkanı Kılıçtaroğlu partisinde koltuğunun sallandığını fark edip acil müdahele etti ve yeni koltuk almak için mobilyacıda seçimlere girdi.
|
|
UEFA, Demirören'in adaylığı haberini duyunca Türkiye'ye artık yaptırım uygulamaktan vazgeçti. Size bu kadar ceza yeter... A.Turan Alkan http://img.internethaber.com/news/239789.jpg |
günün esprisi aviva sa dan geldi :)
siyonist rostschildlerin firması beni mülakata çağırdı :) filistin atkısıyla gidem mi :) |
|
|
|
"Analarının sütünden emdiği, sütü, memelerinden emdiği sütü burunlarından getiren partidir...http://upload.wikimedia.org/wikipedi...%9Flu_imza.png
|
Chpli olmak M.Kemal olmak demektir. K.K
Hahaha gülün. :D |
|
All times are GMT +3. The time now is 03:12. |