![]() |
Şefkat Tepe
İzleyen var mı ?
O siyah elbiseliler kim la onları çözemedim ? Denk geldikçe bakıyorumda ;D |
isme dikiz at :)
o ne la :) |
|
izlenir mi o ya :)
|
La ne bilim açınca uyuşuyorum izleyiveriyorum :w:
Değişik bir dizi. |
Alıntı:
bismillah deyip ateş ediyor ya bana çok komik geliyor. :w: |
doktor tarık vardı bide :p
yurtta izliyordu bizim gençler :) bende bakıyodum şiwan vardı adamım iyi rol yapıyordu :) |
Alıntı:
|
beni artik bu tür diziler sarmiyor yani bir müddet sonra bayiyorlar..
|
Alıntı:
|
Benim izlediğim birkaç diziden biri. İlk bölümünden itibaren izliyorum. Samanyolu, boş diziler yapmaz. Dizi de bile bu ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması adına, eğitici bir rol üstleniyor Samanyolu.
|
Akıncı şefkat tepe yerine daha iyi diziler yapacak hep beraber izleyecez. :)
Bazen izlerim mesajları iyi |
Alıntı:
|
Daha başkan olmadık Akıncı oldukmu yaparız ikimizin adına bir flm :)
|
abi benim gözümde başkan sensin :)
yalçın karacayı aradan çıkardıkmı güzel işler yaparız senle :) |
Sen devrimi yap ben yapışırım koltuğa Akıncı :) Yalçın'ın koltuğu bırakmaya niyeti yok i kök salmış mubarek
|
Alıntı:
Hele o kamerayla kaybolan çocuğu ormanda aramaları yokmu :hihi2: Düzgün çekilmiş 1-2 program var biri ayna biri lezzet durağımı ne . Diğer programlar çok rezalet yav yani akşamüstü kuşağını ekrana bağlayacağım diye bu kadar da saçmalanmaz ki :) Yav birde babam oturup inanıyormuş gibi izlemezmi birbirimize giriyoruz yav diyorum yalan yalan hepsi uydurma o diyor yok yok gerçek :hihi2: Yav tek türkiyeyi babannem izliyordu bizde birbirimize giriyorduk diyorum babanne bu dizi bizim halkımızı karalıyor kürtleri öküz hanzo bir işten anlamaz cahil fakirlik içinde geberen memleketten bir haber avare gibi gösteriyorlar diyorum o diyor ah o şiwan yokmu ;D Hele o sakallı radikal dinci müslümanlar çıktı son zamanlarda o bölümlerde diyordum yav bunlar bir yerden tanıdık geliyor ama meğer bizim mustazaflarmış ;D Kusura bakmayın ama bu kadarda şerefsizlik olmaz yani. Ha birde memleketçe yerin dibine batsakta memlekette savaş çıksada gayet sakin ılımlı böyle sanki güllük gülistanlık gibi gösteriyorlar Ama cemaate karşı en ufak bir harekette millete komplo planı millete komplo planı davası ula 1 senedir kafa beyin bırakmadılar. Yav hay o cemaate komplo kuran varya onun yüzünden haberlerini izleyemiyorum samanyolunun sanki memlekette başka sorun yok kendilerine bir kötülük oldu ya tutturdular plan program bilmem ne :hihi2: Vel hasılı yani bu cümleni çok yadırgadım abi samanyolu izlerken baygınlık geliyor adama ayrıca haberleride hep aynı şeyler adamı sıkıntıdan patlatıyor uğur dündar bile daha heyecanlı sunuyor ;D |
rahat ol abi :)
devrildi devrilecek :) |
Ula furkan birgün Yalçın 'ı kullanarak yanına gelicem , sana irşat yapıcam :) anlamadığım bir şey var Yalçın bu kadar hizmete ve onun bağlantılarına düşman iken sana nasıl tahammül etmiş ben kesin o resimdeki denize dökerdim seni :)
|
bide bi hakim var :)
dedeme 190 kere dedim gerçek deği bu diye... her seferinde üzülüyor... müslüman olmayanlar cennete gidebielcekmi sorusuna hayır cevabını veremeyen hakkını helal etide unutma :) |
Alıntı:
;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yalçın abinin jipine çökeriz abi... rahat ol şantaj yaparız... o sıcak beden gibi kelimeleri servis ederim piyasaya vermezse :) |
Alıntı:
Samanyolunda gurban ol emi sen ula adamlaarırı cekemiyorsunuz veriyonuz ayarı , din düşmanları sizin kadar zarar vermiyordur bunlara;ı: |
Alıntı:
:hihi2: olur olur en sıcak noktası bu zaten iyi fikir hadi gittim ben |
Alıntı:
|
değerli kardeşlerim ben bir mustazaf olarak bi yorumda bulunmak istiyorum ki samanyolu mustazafları, Peygamber sevdalılarını, hizbullahı karalama, kirletmek, spariş üzerine haber yapma ve çamur at izi kalmasın yapışsın anlayışı üzerine kurulmuş sanki.
özelle dizilerinde anladığım net olarak şu Babana bile güvenemeyeceksin ben bu mesajı iyi okudum analiz ettim ve kararımı verdim hiç kimseye güvenmicem Fethullah hoca efendi de dahil. :) valla çekememke değil ama gerçeği bu onların çekemedikleri var. dikkat edin dizilerine Bitane başörtülü başrol bulamasınız. hade yalan olmasın 1 bilemedin 2 rol olsun ben bilmiyorum görmedim hani biri çıkarda var der. çok çok öenmli not: karalama amaçlı değil bilgilendirme ve analiz amaçlı yazılmıştır bu mesaj. |
grevs yorumun tamamen tarafli neden dersen samanyolunun isi gücü yok hizbullahlami ugrasacak o filmlerin arasinda ister, istemez konu aliyor ki hizbullahin gecmiside pek temiz sayilmaz!..
ayrica gecen hürriyette sikayet kösesinde samanyolu dizilerinde basi aciklarin hep kötü, basörtülülerinde hep iyi insan gösterildigi sikayet ediliyordu ama olaya bak ki sen tam tersini söylüyorsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
o dizilere gelince arz-talep meselesi yani reyting yapmayan, tutulmayan hic bir dizi yayinda olmaz ayrica samanyolu o dizileri dini otoritelerin kontrolünden gectikten sonra yayinliyor ;).. |
Alıntı:
başörtü takmayanlarla alakası yok :) |
Alıntı:
|
olum onu salt haliyle açarsak ortalık karışır :)
ben kestim senin yutup hesabına yüklede koy foruma... |
sirlar dünyasindaki olaylari kastetmiyor musunuz? aslinda o tür yapimlari ayrica tartisabiliriz yani yararlimi, zararlimi yada gerekli-gereksiz babinda..
|
Hayır ilgisi yok neyse beğeniyle anlatayım :)
|
Alıntı:
|
siz yine neler ceviriyorsunuz bakalim :)
|
Alıntı:
Alıntı:
evet yorumum yanlı buna katılıyorum Samanyolunun işi gücü yokmuş gibi sanki Hizbullah karalama amaçlı kurulmuş bi kanalmış gibi yayın yapıyor. madem ister istemez hizbullah konu oluyor o zaman çektiği sıkıntıları, evlerine yapılan saldırıları, yollarına konulan mayınları, Şehit edilen 600 civarı Müslüman kadeşimizi, taranan camileri, camilerde şehit edilen kardeşlerimizi, iskencelerde şehit edilen kardeşlerimizi, kaçırılıp haber alınamayan kardeşlerimizi, cami sorumlusu, terlik düzeltme sorumlusu, koku süreme sorumlusu diye en az 12 yıl ceza yiyen kardeşlerimizi, konu edisin. madem konu edinmek zorunda. ve hizbullah hakında ayaptıklarının hepsi iftira yalan. bu büyük bir vebaldır. ve bu vebal o onayından geçiyor dediğiniz dini otoritenin üzerinde kalıyor ve bunun altından kalkamyacaklar. ben şahsım adına Hakkımın zerresini istiyorum. ayrıca diyorsunuz ki Hizbullahın geçmişi Temiz değil, Bunu haber kaynakları nerdeyse yüzde 99 ü gayri islami ve İslam düşmanlarının haberlerdi en islamlısı Gülen medyasıdır. oda malumunu kendine gelince komplo psikolojik saldırı altındayız dedikleri Ergonekon zanlılarının beyanatlarıdır. gülen medyasının kaynağıda bu yani onunda kaynağı gayri islamidir. buda sizin üzerinizde vabl olmuş oldu. kirliğini belgelersiniz yada helal dilersiniz yada mahkeme-i Kübrada vebali ödemek zorunda kalacaksınız. Müminin vebali ağırıdır. Bedel ödemiş müminin vebali çok daha ağırıdır. ben olsam kendilerinden gördüğüm yanlışlarının dışında yada kendim gördüğümün dışında böyle birşey söylemezdim ve bu vebalı almazdım. |
All times are GMT +3. The time now is 05:12. |