Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Gerçek teröristler... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=146968)

Ahmet Yasin 04-09-2011 21:23

Gerçek teröristler...

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HaArP 04-09-2011 21:29

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=-_btLZtSUT0

İntifada 04-09-2011 21:31

budur...
talibanla ilgili kısıma biraz bozulsamda video genel olarak güzel...

Haarp üstad büyük komutan rantisiye fatiha göndermeme vesile oldun...

HaArP 04-09-2011 21:33

'Taliban konusu hariç' güzel bir video...

LâHuTî 04-10-2011 11:19

Vay be gerçekten güzeldi..

Hüdaverdi 04-10-2011 11:24

Youtube dışında başka video yok mu ? bende youtube kapalıda.

Ahmet Yasin 04-10-2011 21:15

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 878848)
Youtube dışında başka video yok mu ? bende youtube kapalıda.

Hüdaverdi facebooktan izleyebilirmisin?
http://www.facebook.com/home.php#!/r...=share_comment

Hüdaverdi 04-10-2011 21:22

Güzel.
İzlerken bizim geri zekalılar aklıma geldi hani şu 22 ila 24 arasında kalan ötekiler.
Tıpkı bu videodakiler gibi kafa sallarlar çok şey biliyorlarmış gibi,engin fikirlere sahiplermiş gibi,ama her defasında şimdi bir şey dicem neyse ;D
Baktılar olmuyor,soru sorma taktiği,aynı hiç arada fark göremiyorum.

Film mi bu ? Ona göre bulup indireyim.

El Emin 04-10-2011 21:27

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 878617)
'Taliban konusu hariç' güzel bir video...

:) Neden..Hoşumuza gitmese de bir gerçek..Yapacak bir şey yok..

Hüdaverdi 04-10-2011 21:31

Taliban kısmında ne var ben kestiremedim de ?

El Emin 04-10-2011 21:33

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879151)
Taliban kısmında ne var ben kestiremedim de ?

Cıa kurmuş ya en başta..:)

HaArP 04-11-2011 11:12

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879154)
Cıa kurmuş ya en başta..:)

Bu Konuda tafsilatlı açıklamalar yapılmıştır... Taliban islami ve Mücahid bir gruptur... Onu yenemeyenlerin iddiaları böyle olacaktır elbet... Diğerlerinin ise deccali medyaların etkileriyle etkilenenlerdir...

http://www.akpartiforum.com/taliband....html?t=130287

HaArP 04-12-2011 01:29

YouTube Video

El Emin 04-12-2011 09:44

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879336)
Bu Konuda tafsilatlı açıklamalar yapılmıştır... Taliban islami ve Mücahid bir gruptur... Onu yenemeyenlerin iddiaları böyle olacaktır elbet... Diğerlerinin ise deccali medyaların etkileriyle etkilenenlerdir...

http://www.akpartiforum.com/taliband....html?t=130287

Abim biz cia kurdu dedik hala ciaye çalışıyor demedik.
Ortada varsa bir gerçekler kabul etmek gerekir yani.
Evet Cia kurdu lakin zaman kurulan örgütü farklı bir boyuta getirdi ve cia çemberinden çıkarttı.
Hatta şu anda Cia'nın karşısında olan ve onlarla savaşan bir örgüt.

HaArP 04-12-2011 11:10

Alıntı:

Abim biz cia kurdu dedik hala ciaye çalışıyor demedik.
Ortada varsa bir gerçekler kabul etmek gerekir yani.
Evet Cia kurdu lakin zaman kurulan örgütü farklı bir boyuta getirdi ve cia çemberinden çıkarttı.
Hatta şu anda Cia'nın karşısında olan ve onlarla savaşan bir örgüt.

Aslında kafaları karıştırmaya gerek yoktur... Cia'nin kurmadığı ne vardır ???

El Emin 04-12-2011 11:31

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879951)

Aslında kafaları karıştırmaya gerek yoktur... Cia'nin kurmadığı ne vardır ???

Her şeyi Cia kurdu diyorsun yani..:) Valla sözün bittiği yer tek söyleyecek bir sözüm yok.

HaArP 04-12-2011 11:37

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879959)
Her şeyi Cia kurdu diyorsun yani..:) Valla sözün bittiği yer tek söyleyecek bir sözüm yok.

Aslında kurmak biraz fazla ağır gelir... Cia olarak isimlendirmekte yanlış olur... ! Dünya'yı yönetmek üzere hareket eden İlluminati, Abd, İsrail, Cia, Mossad isimleri çok önemli değildir... Lakin Kurması da söz konusu değildir...!

Lakin Dünyayı yönetirken parmak karıştırmadıkları işler yoktur diyebiliriz... Konumuz gereği Taliban yani Talebeler Rusya ile savaşta 5 Müslüman ülke andlaşma yapan Amerika tarafından dolaylı olarak desteklenmiştir... Abd Suudi Arabistan üzerinden desteklemiştir... Ama bu destek Rusya'nın çökmesinin Abd'nin işe yaraması maksadıyladır... Rusya çöktükten sonra Abd Pakistan'daki İstihbarat'ı tasviye etmiş yerine Abd ile işbirlikçilik yapanları getirmiş ! Bundan sonra herşey değişmiştir...! Bunu kurmak diye tanımlamak yanlış olur !

El Emin 04-12-2011 11:52

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 879961)
Aslında kurmak biraz fazla ağır gelir... Cia olarak isimlendirmekte yanlış olur... ! Dünya'yı yönetmek üzere hareket eden İlluminati, Abd, İsrail, Cia, Mossad isimleri çok önemli değildir... Lakin Kurması da söz konusu değildir...!

Lakin Dünyayı yönetirken parmak karıştırmadıkları işler yoktur diyebiliriz... Konumuz gereği Taliban yani Talebeler Rusya ile savaşta 5 Müslüman ülke andlaşma yapan Amerika tarafından dolaylı olarak desteklenmiştir... Abd Suudi Arabistan üzerinden desteklemiştir... Ama bu destek Rusya'nın çökmesinin Abd'nin işe yaraması maksadıyladır... Rusya çöktükten sonra Abd Pakistan'daki İstihbarat'ı tasviye etmiş yerine Abd ile işbirlikçilik yapanları getirmiş ! Bundan sonra herşey değişmiştir...! Bunu kurmak diye tanımlamak yanlış olur !

Abiciğim seni biraz anlamakta zorluk çekiyorum bazen.Tekrar tekrar okuyorum ben mi yanlış anladım diye ama yok.

Önce herşeyi o kurmuşa getirdin.Sonra işi parmak dokundurmaya getirdin.

Evet Dünya düzeninde ekonomisinde,politikasında,brükrasisinde vs. vs. vs. bir çok alanında bu adamların parmağı var.Gizliden yada açıktan bir şeylere yön veriyorlar.Ama her olaydan ve her olayın içinde muhakkak parmakları vardıra getirmek olayı insafsızlıktır.Açık söylemek gerekirse bir nevi Allah'ın hakkını gasptır.

Yani işin gerçekleri ortada.Ben burada talibanı kötülemiyorum.
Evet Cia kurdu.Rusyayı çökertmek için kurdu ama şuan konumları ise Cia'nın karşısında bu gerçektir.

Bence bir şeyleri yüceltmekten vazgeçelim.Neyse O'dur.Yapacak bir şey yok.

HaArP 04-12-2011 12:13

Alıntı:

Abiciğim seni biraz anlamakta zorluk çekiyorum bazen.Tekrar tekrar okuyorum ben mi yanlış anladım diye ama yok.
Aslında güzel kardeşim mesele basittir... Yanlış anlaşılması gereken noktalar kavramı özünden incelemekle alakalıdır...

Alıntı:

Önce herşeyi o kurmuşa getirdin.Sonra işi parmak dokundurmaya getirdin.
Evet doğrudan yahut dolaylı dünyayı yönetenler her kavramı deccali şekilde kendine doğru yönlendirmede bulunmaktalar bunu doğrudan değerlendirmek yanlış olur ! Onu izah etmeye çalıştım acizane...

Alıntı:

Evet Dünya düzeninde ekonomisinde,politikasında,brükrasisinde vs. vs. vs. bir çok alanında bu adamların parmağı var.Gizliden yada açıktan bir şeylere yön veriyorlar.Ama her olaydan ve her olayın içinde muhakkak parmakları vardıra getirmek olayı insafsızlıktır.Açık söylemek gerekirse bir nevi Allah'ın hakkını gasptır.
Haşa ve Kella Rahman emrinde galiptir(Yusuf21), Bütün Ordular Allah'ındır(Fetih7)

Alıntı:

Yani işin gerçekleri ortada.Ben burada talibanı kötülemiyorum.
Evet Cia kurdu.Rusyayı çökertmek için kurdu ama şuan konumları ise Cia'nın karşısında bu gerçektir.

Bence bir şeyleri yüceltmekten vazgeçelim.Neyse O'dur.Yapacak bir şey yok.
Yüceltmek Yalnız Allah'a Mahsustur... Peygamberimizin bu olay ve vukuları haber vermediğini sanmak acizane ahmaklık olur...

4735 - Hassan İbnu Atiyye, Cübeyr ibnu Nüfeyr'den, o da Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm'ın Zi-Mihber denen bir sahabisinden naklen anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Rumlarla güvenilir bir sulh yapacaksınız. Onlar arkanızda (başkalarına) düşman olacaklar, sizler (de diğer düşmanlarınızla) savaşacak ve (Allah'ın keremiyle) yardıma mazhar olacaksınız; ganimet elde edecek, selamete ereceksiniz. Sonra dönüp tepelikli bir çayıra ineceksiniz. Hıristiyanlardan biri salibi kaldıracak ve: "Salib galebe çaldı!" diyecek. Müslümanlardan bir adam öfkelenip onu (salibi) kıracak. Bunun üzerine Rum, (antlaşmasına) ihanet edip büyük bir savaş için toplanacak. Müslümanlar da silaha sarılıp savaşacaklar. Allah bu orduya şehadet lutfedecek."

Ebu Davud, Melahim 2, (4292, 4293)

Allah c.c. İrade etmiştir...!!!

El Emin 04-12-2011 12:20

Yorum için Teşekkürler..

HaArP 04-18-2011 03:29

BEŞ YIL İÇİNDE YEDİ ÜLKEYİ ELE GEÇİRECEĞİZ

Beş yıl içinde yedi ülkeyi ele geçireceğiz: Irak, Suriye, Lübnan, Libya, Somali, Sudan, İran...” Amerika Birleşik Devletleri Ordusu Generali General Wesley Clark,1999-Yugoslavya Savaşı sırasında NATO Avrupa Müttefik Birlikleri Başkomutanıydı. Bugün, emekli Orgeneral Wesley Clark’layız. Kendisi Kosova Savaşı’nda NATO Avrupa Müttefik Birlikleri Başkomutanıydı. 2004’te Demokrat Parti’nin Başkan adayı olarak gösterildi. Geçenlerde, askeri kariyerlerinin ardından başkan olan Dwight Eisenhower ve Ulysses Grant’ın da içinde bulunduğu ünlü ABD generalleri hakkında bir kitap serisini yayına hazırladı. General Wesley Clark’ın; ABD’nin İran’a saldırma ihtimali, Başkan Bush’a yapılan suçlamalar, salkım bombası kullanımı, Kosova Savaşı’nda Sırp Radyo Televizyonu’nun bombalanması gibi konulardaki görüşlerini dinleyeceğiz.

YouTube Video

http://www.netpano.com/haber/1564/BE...E%C4%9E%C4%B0Z

EZEL 04-18-2011 15:45

Güzel paylaşım bende videoyu heryerde paylaştım .

manifesto 04-18-2011 16:07

aMERİKAN halkını böyle sığır gibi güdüyorlar
güdEnlerin kim olduğunu söylemeye gerEk yok

Hüdaverdi 05-02-2011 13:15

Güncel ;ı:

HaArP 05-14-2011 02:13

YouTube Video

YouTube Video

http://www.youtube.com/watch?v=zIo-MlhvdOU

All times are GMT +3. The time now is 08:38.