![]() |
Allah akıl fikir versin :)
|
Tşk ;D
|
Kediyi tercih ederim.. ((:
|
aga bu adam kuş kuş diye yanacak...
yapma reyiz.... |
Yaşlanıyoruz la napalım uğraş buluyoruz kendimize işte ;D
|
Bugüne kadar yaptığın en güzel kuşlu paylaşım diyebilirim :) çok güzeller
|
Seninkiler kötü mü demek istedin :@
|
Alıntı:
Ama yerinde yorum yapmışım senin sıska kurumuş kuşların bunlarla yarışamaz:hihi2: |
Eee bunlar büyük kim bilir kaç yaşlarındalar ;D
Benimkilerin en büyüğü 1 yaşında. Şimdi şiştiler hele beyaz olan yokmu pasparlak oldu maşallah ;D Doğum günüm diye pasta niyetine mama yaptım onlara,bir de buğday hazırlıyorum çimlenmesini bekliyorum. Çok iyi bakıyorum yem koyup geçiştirmiyorum yaa naber ;ı: ;D |
bunlar şişte ne olur he :P
|
Bir kuş için bu kadar buğday ekip zaman harcayacağına git köyünde ek biçde ekmeğini kazan :)
Onları yedirip içirmen kilo almalarına mani değil...kuşların başında da böyle cır cır konuşursan marazlı edersin garipleri :) kilo falanda alamazlar tabi |
Bir avuç buğday kendi kendine oluyor zaten ;D
Şişmeye patlamaya başladılar bile,yarına hazır olur ;D Konuşmuyorum kuşlarla yabani kalmaları için yoksa yumurtlamaları şansları azalır. Yavrularla konuşuyorum ;D |
Şu kuşların güzelliğine bakın hele :)
Bayıldım bayıldım. Hüdaverdi sen bakma onlara, doğru yoldasın :hihi2: |
Hepsi birbirinden güzel. Maşallah...
|
çok güzel kuşlar be..
ama işte bakamam....korkuyorum resmen:( komşumuzun var gitmeden kafesine aldırıyordum... Allahtan kuş kaçmış:w: |
bunların hepsi seninmi?:)
|
bendeki bu hayvan sevgisi nedir ya:)
kedilerden hem tırsıyorum....hem nefret ediyorum:( |
köpeklerle aran nasıl beritan :)
|
Alıntı:
|
belki köpek sever olduğun için kedilerden nefret ediyorsundur :p
|
Alıntı:
hiç bu açıdan bakmamıştım...bendeki bu hayvan sevgisi nedir diye boşuna yazmışım demek:) |
Alıntı:
elhamdülillah ;D;D;D |
Alıntı:
mütevaziliğinde mükemmellikten geldiğini bilmek şart;ı: |
bu normalde mütevazi halim ya ;D
|
Alıntı:
en az şu kuşlar kadar mükemmelsin:) |
bende onu diyorum işte :)
nasıl bir mükemmellik varsa bak bu mütevazi halim yani :) bide mütevazi olmayanı var ki öööff :) yok yav onlar uçabiliyor,beleş yemek su imkanı sağlayabiliyor kendine bende o yok bak ;D;D |
Alıntı:
|
olur mu yav :)
adamlardaki rahata baksana ekmek hüdaverdiden su hüdaverdiden barınak hüdaverdiden temizlik hüdaverdiden ısınma hüdaverdiden icabında evlilik hüdaverdiden :) 5 kuruş çıkmıyor... |
Alıntı:
bi kuş kadar değerli değilsiniz:ayutandım: |
acı ama gerçek...
|
:) bu hayata kuş misali gelmek varmış:)
|
bu hayatta hüdaverdinin muhabbet kuşu olmak varmış :P
|
Alıntı:
hemde senin muhabbetinede doyum olmaz:hihi2: |
he valla he süper olur :)
ama bunun odası tavan katmış galiba ben odaya bile sığmam ki kafese sığayım :P |
Alıntı:
Benimkiler bunlar. http://i1104.hizliresim.com/2011/4/11/6911.jpg Oradaki sarı yok,onu verip bu yeşili aldım ;D http://i1104.hizliresim.com/2011/4/11/6912.jpg Bu da alıp ölen kuşum. İlk aldığım buydu,ölmeseydi diğerlerini almazdım ;D Bir nevi vicdanımın acısını sindirmeye çalışıyorum :p Çok güzeldi,yavruyd ele alışıktı saldığımda hemen kafesine girerdi bunlar girmiyor bile ;D http://i1104.hizliresim.com/2011/4/11/6920.jpg |
Alıntı:
olmadı senin gibi birine direk ev yapar:) ama işi abartma kafesini açık bırakır:karizmatik: |
hayvanı yıkadıydın demi :)
|
He la.
Sular kesilseydide yıkamasaydım. Harika mübişti. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:46. |