![]() |
SP listesinde 'Erbakan'lardan kimse yok
Yüksek Seçim Kurulu'na 12 Haziran seçimleri için aday listesini sunan Saadet Partisi'nin milletvekili aday listesinde, Erbakan ailesinden kimse yer almadı.
http://image.haber7.com/haber/haber7...1060454215.jpg SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak İstanbul'dan, Oya Akgönenç Ankara'dan, Şevket Kazan ise Bursa'dan aday oldu. Kaynak : Haber7 |
aileden birinin yapmaması yerinde olmuş...
hayırlıısı... |
hayırlısı olsun...
haddini bilerek girmiş saadet seçime... mecliste görmek isterim saadeti... |
Alıntı:
ne zaman haddini bilmedi? |
benim dediğimden o anlammı çıkıyor yahu...
şimdi haddini bildi önceden bimiyordu gibi birşey demedim ki... sadece haddini,gerçekleri bilmiş dedim :) |
Alıntı:
|
önemli değil de sanki konyadan bi aday koysa olurmuş yada sivastan...
Muhsin reisten boşalan bir koltuk var sağlam bir adayla saadet alabilirdi... |
konya kayseri sivas kocaeliden birer vekil çıkarabilirlerdi bağımsız girselerdi
|
mesela şevket kazan madımak oteli davasında avukatlığını yapmıştı yargılananların
sivastan adan gösterilebilirdi... |
Bağımsız olarak girseler çok iyi olurdu...
Özellikle bu gagavuz bdpliler ile başabaş giderlerdi doğuda... Her neyse... |
Bakalım Erbakansız Saadet, neler yapabilecek. Bana sanki bu parti ruhsuz kaldı gibime geliyor. Geleceği Anap gibi olabilir.
|
Alıntı:
bizim sonumuz anap gibi olurda saadetinki olmaz :güzel: |
kısmet kimin ne olacağını zaman gösterecek...
bu seçimler yeni bir başlangıcın temelini atacak.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
herkese yaranacağım diye abuk subuk kararlarda almadı şu an ak partiyi destekleyen cemaatlerden kaçı milli görüşü destekledi? ama o cemaatler dün adalet partisini,anapı,dyp yi destekliyordu... refahın karşısında dyp,anap,türkeşli mhp gibi sağ kesime hitap eden partiler vardı ona rağmen ülkeye sayılamayacak kadar çok hizmeti vardır. bizim karşımızda hangi parti var? örneğin msp-chp koalisyonunda milli görüşün hizmetlerini iktidardaki bir parti zor yapardı o dönem... açıkçası tayyip erdoğansız bir akpartinin yüzde 3 bile göreceinden şüpheliyim. |
All times are GMT +3. The time now is 05:57. |