![]() |
CHP'den aday adayının intihar girişimi!
Türkiye'nin ilk transseksüel aday adayı bugün akşam saatlerinde intihar girişiminde bulundu...
http://im.haberturk.com/2011/04/17/6...jpg?1303072364 Eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle Travestileri, Transseksüelleri, Gayleri, Lezbiyenleri Koruma Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneğinin (Gökkuşağı) penceresinden atlamak isteyen Dernek Başkanı Öykü Özen, polis memuru tarafından ikna edilerek aşağı indirildi. Eşiyle yaşadığı sorunlar yüzünden bunalıma girdiğini söyleyen Özen, Bursa'nın işlek bölgelerinden olan Atatürk Caddesi'nde bulunan bir iş hanının dördüncü katındaki derneğin penceresinden atlamak istedi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Arkadaşlarına ve gazetecilere, ''Beni siz güçlü bildiniz. Beni yaşama bağladınız. Ama ben bir aşka yenildim. Çok acı çekiyorum. Bunun tek sorumlusu eşim. Ölünce bile güzel yazın. Ben insanlara umut oldum ama kendime umut olamadım. Sadece sevdim. Mücadelesini verdiğim dernek, ölüm yerim, beni unutmayın. Elveda dostlar'' yazılı SMS atan Özen, pencereden sürekli ''Yeter'' diye bağırdı. Çok sayıda vatandaşın izlediği intihar girişiminde Özen, itfaiye merdiveniyle pencereye ulaşan polis memuru tarafından ikna edilerek, aşağı indirildi. Öykü Özen, ambulansa bindirilene kadar ''Yeter'' diye bağırmaya devam etti. Öykü Özen, CHP'den milletvekili adaylığı için de başvuruda bulunmuştu. Habertürk |
Travesti mi bu ?
|
Travestileri, Transseksüelleri, Gayleri, Lezbiyenleri Koruma Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneğinin (Gökkuşağı)
Derneğin adına bakarmısın arkadaş :) |
Alıntı:
sen nasil konusuyorsun öyle bakayim, sürerim agzina biberi.. ablamiz bülent ersoy gibi :) |
Yine mi Bursa ;D;D;D
|
Ne bilim her şeye bir pok uyduruyorlar hoş göstermek için.
Transeksüelde neymiş yaw. Kadın olup,erkek hormonlarına mmı sahip oluyor veya tam tersi mi nedir :S La kim aşık olmuş buna veya bunun aşık olduğu zavallı zat kim ;D Baykal parti başında olsaydı adaylığı kesinleşirdi ;ı: |
bursa çocuğuyuz arka planda bursa motor yazan vıdeo geldi aklıma :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
la benide bulastirdiniz bu pis muhabbete, neyse konuya dönelim konu neydi :) |
Aga i. olması için erkek olması lazım ama.
Erkek değil ki bu,kadın. Lezbiyen olmuş oluyor o zaman :şaşkın: Erkek olup kadına mı dönmüş ? O zaman travesti işte ;D |
Kemalin en has adamı olabilirdi halbuki
|
Alıntı:
|
hiç ağır kaçmaz abi bizim vakıftaki dede diyordu yok homo yok hetoro yok trans yok bilmem ne ulan hepsi ibne değilmi bunların niye söylemekten gocunuyoruz ibneye ibne demeyeceksek kime diyeceğiz diyordu :)
|
Alıntı:
dedik ya bülent ersoy gibi :D |
şimdi hakikaten cinsi ne bunun;D
kimi i demiş kimi trans filan;D ne iş;D |
size ne la cinsinden :)
|
11833 çü bunlar o zaman ;D
|
hacım sen büyüksün aydınlat şu konuda bizi;D
|
la dedik ya bülent ersoyla ayni cinsten :)
|
hee millet kafasına göre takılacak o zaman...
isteyen abi isteyen abla desin;D |
Sahin görünümlü Kartal gibi birsey iste :)
|
Dünyayı takip etmeye çalışıyoruz biz napalım ;D
Alıntı:
Aga örnek vermeye devam et sen :w: |
wow kısaltılmış olarak ibneler derneğide kurulmuş :)
|
furkan insan sansürleyerek yazar kardesim, ayip olmuyor mu :)
|
Gece 12yi geçti sansüre ne gerek var diyor :w:
Amma ağzınız bozukmuş ha ;ı: Gidiyorum ben mgf ye. |
yobaza bak;D
|
ya bu durumlar bir hastalik mi yoksa ahlaksizlik mi hala daha bu konuda muallaktayim!
|
niye yav bence hiç yumuşatmaya gerek yok zaten kavramları yumuşatarak hoş göstermeye çalısıyorlar . Bu memlekette ibneye ibne denir bu hakaret değildir :)
|
Alıntı:
herhalde psikolojik şeyler... |
Bu ne seviyesiz bir muhabbet ve muhabbeti yapnların dörtte üçü yönetici :P ;D;D;D
|
Ahlaksızlık hastalığı ;D
|
Alıntı:
|
ama kendi adima bu gibi durumlarda kisinin cinsel tercihidir diyerek saygi duyamam cünkü bu gibi durumlar toplumda ahlak erozyonuna yol acar ve özentinin önünü acar..
sonrada 118 33 ü arayan arayana :) |
Alıntı:
BİJİ = ib. demek ;D Bknz: biji apo ;D Bülent Ersoy'un durumu farklı,sağlığından dolayı diye biliyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
hacım bugünde fıstıklı baklava ve dolma yedim iyimi;D;D |
Ne bilim sağlıktan dolayı diye biliyorum hormon bozukluğumuydu neydi.
Kuşlarda bile rastlanıyor bu durum hormon bozukluğu ;D Allah göstermesin aman. |
eee senin kuslar ne alemde onlarda bir sorun yok degilmi öyle ötüsleri filan iyimi :)
|
Aga bugün yeşil olanın kafasını koparacaktım sabah uyandırdı beni cıyak cıyak ötüyor dellendim vallahi ;D
Daş gibiler daşşş. Sorun yok ;D http://i1104.hizliresim.com/2011/4/15/6406.jpg |
aman iyi olsunda birde onlari düsünmeyelim :)
|
All times are GMT +3. The time now is 01:41. |