Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Kemal Kılıçdaroğlunu İsmailağa Cemaati mensupları karşıladı.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=147659)

Terennüm 04-19-2011 12:48

Kemal Kılıçdaroğlunu İsmailağa Cemaati mensupları karşıladı..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İsmailağa Cemaati mensupları tarafından karşılanmasına sürpriz bir destek geldi.

http://www.iyibilgi.com/images/haber/40368.jpg

"Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İsmailağa Cemaati mensupları tarafından karşılanmasına son dakika CHP'nin Denizli milletvekili adayı olan Erzincan eski Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'den destek geldi.
Medeni bir hareket
Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı görevini sürdürürken, İsmailağa Cemaati'ne yönelik soruşturma ile gündeme gelen Cihaner, sözkonusu olayla ilgili BUGÜN'e yaptığı açıklamada, "Her şeyi değerlendirmek ve yorum yapmak yanlış olur. Bunlar boş ayrıntılar. Normal, insani ve medeni bir hareket. İnsanlar sokakta nasıl karşılanırsa öyle karşılaşmışlar" dedi. Ergenekon davasının tutuksuz sanığı olan Cihaner, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından hazırlanan ve Parti Meclisi'ne (PM) sunulan milletvekili listesinde yer almaması ve daha sonra kontenjan adayı olarak listeye girmesi konusunda ise, açıklama yapmak istemediğini belirtirken, "Parti yetkilileri gereken açıklamaları yaptı" diye konuştu. 14 Nisan Perşembe akşamı "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki etkinlikte, Kılıçdaroğlu'nu girişte, İsmailağa cemaati mensupları Sinan Aktaş ve Fahri Uzun karşılamıştı. Kılıçdaroğlu, cemaat üyeleri ile kısa süre sohbet ederken, CHP liderinin, salona birlikte girme teklifini bazı partililerin uyarısına rağmen "Hiçbir sorun yok" diyerek kabul ettiği ortaya çıkmıştı.
"Barış için"
Aktaş, ilgi çeken sohbetle ilgili olarak, Kılıçdaroğlu'na dünya ve ahirette saadetler dilediklerini, salona birlikte girmeyi teklif ettiklerini, amaçlarının Türkiye'ye barış görüntüsü vermek olduğu değerlendirmesi yapmıştı.
bugün

İntifada 04-19-2011 13:05

O nasıl saçma bir olay ya

Terennüm 04-19-2011 13:10

Medeni bir hareket olarak kabul edilebilir..lakin?

Özgür Çağrı 04-19-2011 13:19

hadi ya kk yakında cübbeliyle uçuşa geçer o zaman :)

ALmi´ 04-19-2011 13:25

Enteresan..

Terennüm 04-19-2011 13:28

stvde kılıçtaroğlu reklamına tepki gösterenleri samimiyete davet ediyorum..

Özgür Çağrı 04-19-2011 13:33

adem abi sevgi ve hoşgörülü olmaya karar vermişlerdir :) ama düşününce epey garibime gitti. Kk yı ismailağa hocalarıyla düşünemıyorum bir foto koyun :)

Terennüm 04-19-2011 13:41

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883618)
adem abi sevgi ve hoşgörülü olmaya karar vermişlerdir :) ama düşününce epey garibime gitti. Kk yı ismailağa hocalarıyla düşünemıyorum bir foto koyun :)

sevgi ve hoşgörü herkese ve herkesime olmalı..birine yapıp diğerini es geçersen sırıtır..
cemaat mensupları bu olayı tasvip ediyorsa diyecek birşeyim yok.Allah selamet versin derim..

Özgür Çağrı 04-19-2011 13:55

valla ben cemaat mensubu değilim ama yadırgadım.

Terennüm 04-19-2011 13:58

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883625)
valla ben cemaat mensubu değilim ama yadırgadım.

niye yadırgıyorsun ki..sevgi ve hoşgörüden kime zarar gelmiş?

Özgür Çağrı 04-19-2011 14:14

cübbelilerin ve sarıklıların kk yı karşılaması yadırganır. Bana gerçekçi gelmedi açıkçası .

unnamed 04-19-2011 15:18

saçmalığa bakarmısın?
la iktidara gelse kökünüze kibrit suyu dökecek...
sizde onu karşılıyorsunuz...
Allah akıl fikir versin....

Gönülden 04-19-2011 15:40

Etkinliğin sahibi İsmailağa cemaatimi...
Eğer Kılıçdaroğlu davetsiz icabet etmişse karşılamalarında sorun yok sonuçta adamı kovacak değiller ya.. ama davet edildiyse birhayli ilginç...yani oraya icabet etme fikri hangi taraftan geldi bunu bilmek lazım...olayı bilmeden yadırgamak doğru olmasa gerek

EZEL 04-19-2011 16:32

Alıntı:

Gönülden Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883640)
Etkinliğin sahibi İsmailağa cemaatimi...
Eğer Kılıçdaroğlu davetsiz icabet etmişse karşılamalarında sorun yok sonuçta adamı kovacak değiller ya.. ama davet edildiyse birhayli ilginç...yani oraya icabet etme fikri hangi taraftan geldi bunu bilmek lazım...olayı bilmeden yadırgamak doğru olmasa gerek

Bu yazdıklarını düşünmek içinde çok zeki olmamak gerek ama nedense birileri kambura yatıyor insanın içi fesat olmasın ;;)

Beritan 04-19-2011 16:55

:) babam diyorum bi hadiste bahsediyor..
kınayarak düzeltilmez...onları yücelticeksinki farkımızı anlasın:=)

Terennüm 04-19-2011 17:33

fesatlık değil bu sadece çifte standartınızı ortaya koymak.stvde reklamlarına tahammül edemeyenler şimdi bunumu savunuyor?

El Emin 04-19-2011 18:16

Ben aslında normalde karşı değilim buna..Tam tersine seviniyorum..
Müslüman dediğin herkesi kucaklayacak;
Sarhoşu,ayyaşı,açığı,sosyalisti,kemalisti,komunist i...vs.vs.vs.

Lakin başkasını hoşgörüsünden ötürü zalimce eleştirip sonra bu denli davranmak çok ironik bir kare olmuş..:) Yani dinler arası diyaloga karşı çıkıyorlar ama yıllarca dinsizlik propagandası yapmış insanları katletmiş bir partiyle haşr neşr oluyorlar..Ne tezatsa artık..

İntifada 04-19-2011 18:20

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883672)
fesatlık değil bu sadece çifte standartınızı ortaya koymak.stvde reklamlarına tahammül edemeyenler şimdi bunumu savunuyor?

hiç ;D

Ammar 04-19-2011 18:32

ben anlamadım yani adamları kutlu doğuma gelen birini tekme tokat dövselermiydi. başlığı ilk okuduğumda sandım ki halk sevinç gösterileri yapmış iki insan karşılamış ( keşke öyle çok hürmet gösterilmeseydi ) ama bunun haram reklamlarla ne alakası var.

burda yanlış olan ne onuda anlamış değilim. dediğim gibi eğer halk karşılamış olsaydı desteklerini bildirseydi tamam eleştiridim hemde çok eleştiridim ama karşılaştrmalart yanlış bence. daha doğru karşılaştırmalar bulalım.

Ahmet Yasin 04-19-2011 18:48

Reklam kokan hareketler.:karizmatik:
Seçim yaklaştı gandi ne yapıp etmiştir birileri ayarlayıp gitmiştir oraya yoksa cehepenin niyeti belli

hüma 04-19-2011 19:01

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883701)
Reklam kokan hareketler.:karizmatik:
Seçim yaklaştı gandi ne yapıp etmiştir birileri ayarlayıp gitmiştir oraya yoksa cehepenin niyeti belli

katılıyorum,gösteriş amaçlı herşey :)

EpiVaTeS 04-19-2011 19:33

Ameleler...
adam senin dinine küfrediyor...
bide kalkıp karşılıyorsun...
azcık Hz.Ömer olmaya çalışın be...

Ammar 04-19-2011 20:15

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883721)
Ameleler...
adam senin dinine küfrediyor...
bide kalkıp karşılıyorsun...
azcık Hz.Ömer olmaya çalışın be...

kutlu doğum etkinliği girişinde olmasın be abi ya. dışarı çıksın hem Hz Ömer hem Hz Ali olsunlar olalım :)

EpiVaTeS 04-19-2011 20:33

onu bunu anlamam...
ismailağanın üzerine oyun oynayan birini aday yapan adamı...
sokmamak gerekirdi oraya...

Ammar 04-20-2011 01:51

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883747)
onu bunu anlamam...
ismailağanın üzerine oyun oynayan birini aday yapan adamı...
sokmamak gerekirdi oraya...

ha ondan haberim yok :(

unnamed 04-20-2011 02:08

hicbirsey bu yapilan olayin bahanesi olamaz...
cehepeden bahsediyoruz beyler...
ne zamandan beridir kutludoguma gider oldular...
biraz siyasi dusunelim....

Ammar 04-20-2011 02:11

geçen sene başladı :d

Hüdaverdi 04-20-2011 02:19

K.K. biraz geç katıldı oraya.
Yani girdiğinde başlamıştı.Etraf karanlık.
Hem bu olayı kimler biliyor ?
Çoğu kişi bilmiyor.
Bende ülke tv sıra dışı programında öğrendim.
Görüntü de yok.
Yanılmıyorsam karşılama değil,karşılaşmışlar kapıda,birlikte girelim demiş,K.K. nın yanındaki birisi 'olmaz öyle şey' mi demiş ne.
k.k. da 'neden olmasın' demiş.
Yerine göre muamele yapmış,oy uğruna.
Zaten o günkü konuşmasına bakın,ard niyet aramayım dedim ama kendisi döktü ortaya,'işçi,devrimci,emek' cart curt solcu söylemler.

unnamed 04-20-2011 02:21

niyet belli oy alabilmek...
bu oyunlara dikkat etmek gerekir ama...
keske hicboyle birsey olmasaydi...

BeldeiTAYYIBe 04-21-2011 00:15

Stv'nin cola reklami yayinlamasini anlayisla karsilamasam bile, konjünktür geregi yapildigini anlayabiliyorum. Fakat o konuyu bu konuyla kiyaslanmasini anlayamiyorum...
Adamlar ne yapsalardi degerli kardeslerim.?
Tekme tokat girselerdi dahami iyiydi?
Zaten ortalik provakatörlerle kayniyor.
Ayrica birkac kisinin bu davranisi camiayi ve dolayisiyla Mahmud efendiyi baglamaz.

All times are GMT +3. The time now is 16:59.