![]() |
Öğle namazı kaç rekat?
Van'da terörist göstericilerden biri, polisten kaçarken camiye sığınıp polise "ben terör olaylarına karışmadım,öğle namazı kılmaya geldim" deyince, polisin "öğle namazı kaç rekat" sorusuna yanlış cevap verip göz altına alındı. :) |
Çocuk doğru cevap vermiş..
|
Alıntı:
|
Youtube dışında başka video var mı ?
|
Alıntı:
Ama provakatör her haliyle anlaşılır zaten.. |
Çocuk doğru söylemiş Öğlen namazı farzı 4 rekattır.
Güneydoğuda kime sorarsanız 4 rekattır cevabını alırsınız. Ayrıca polisin böyle bir soruyu sorarak o kişiyi göz altına alması çok saçma sapan olmuş. Polisin işi kanıtlarla göz altına almaktır. Ne yani o kişi 10 rekat deseydi serbestmi kalacaktı. Burda o kişiyi savunmak için söylemiyorum ama müslümana iftira atmak yakışmaz. Başkasını karalamak küçük düşürmek hiç yakışmaz. Bana aynı soruyu sorsalar ki tv de ilk sorduğunda bende 4 rekattır dedim. İyi o zaman gelip benide alsınlar içeri ! |
Alıntı:
Sadece "kaç rekat" sorusuyla kimseye ceza verilemez. O genç karakolda sorgulanır, ifadesi alınır, kamera kayıtları incelenir, bir suç unsuru tespit edilirse hakkında işlem başlatılır. Yoksa zaten serbest kalır. |
Burdan başka bir sonuç çıkarmakta mümkün ;D
Polis namazı biliyor,insanlara dini sorular sorarak işlem yapıyor,yani bu polisler Gülen hareketine mensup polislerdir :w: |
Alıntı:
Başkasının müslümanlığını sorgulamak kimsenin haddi değildir. |
Alıntı:
|
la videoyu laik kesim görmesin fethullahcilar artik dini sorularla adam gözaltina aliyorlar derler :D
|
İMAMIN ORDUSU :)
|
demek ki bi polis seni gözaltına almaya çalışsa kametle şakirt desen yırtacaksın ;D
|
yeğen sen felan olaylara karışma ha sonra polisler hangi forumlara üyesin derseler....
|
Alıntı:
|
benim cemaatte kalmışlığım var abi hatırı sayılır dostlarım var ;D
|
Alıntı:
orta 3-lise2-lise 3 te dersanelerine üni 1 de yurtlarına para verdim yıllarca o zaman için abone kovaladım ben mübarek sızıntıya falan ;D iyi halden salarlar beni ;D |
akinci sen yirttin...
ben nasil yapacam la;D |
Alıntı:
Alıntı:
|
yavuzum bence esrefin imzasina tikla hemen;D
|
belkide bakacaklar akıncı34 deyince bırakın bunu kendi haline...diyecekler..
biz bununla baş edemeyiz...:w: |
bana bişey olmaz siz kendinizi koruyun :)
|
Şüphesiz saklanmak istediği yere göre polisin sorusu olacaktır.
Belki de polisler bu konuda eğitim almışlardır. Eğer terörist camiye sığınmışsa vaktine göre namazın kaç rekat olduğu, Eğer terörist kahveye sığınmışsa okey'in kaç taşla oynandığını, Eğer stada sığınmışsa Galatasarayın UEFA kupasını hangi yıl almıştır ,diye ortamına göre farklı soruları olacaktır. |
Bence güzel bir hareket. Herhalde o cevaptan sonra tutuklanacak hali yok çocuğun. İlk etapta böyle bir soruyu sorması akıllıca.
|
Alıntı:
İşte buu... Cemaatin coblarını mı okudun abi ya... :w::w::w: |
F tipi plisin kıvrak düşüncesi. :)
|
eleman doğru demiş 4 farz diğerleri kılana kalmış :)
|
All times are GMT +3. The time now is 16:58. |