![]() |
İETT otobüsünde öpüşme eylemi
Arkadaşlar bugün en kıl olduğum hatta tepemin tasının attığı haber bu oldu.
Geçen hafta bir İETT otobüsünde yaşanan olaylardan sonra gençler otobüsçüye eylem yapma kararı almış ve otobüse yarıçıplak doluşarak öpüşme koklaşma eylemi içine girmişler.. Nedir bu ben anlamadım Otobüslerin üzerüne +18 yazı mı yazmalı ben anlamadım yani nedir bu hal? |
hayvanlar giremez yazmak yeter ;)
|
Keşke Malatya'da da yapmaya kalksalar =)
|
Diyalog çerçevesinde arkadaşlara ılımlı yaklaşarak, onları anlayıp dinleyerek amaçlarının ne olduğunu öğrenmek kanaatindeyim acizane...
|
Böyle bir şey mi olmuş ?
Sanmam. Geçen gün kim diyordu hatırlamıyorumEngin Ardıç sanırım. cnn türkün sırf bununla ilgili program yapmış ;D Hani çam altına gitseler,gölgesinde yapsalar neyse kabul,veya gitsinler eve bizene ama toplum içinde birbirini bıncırlamak oha lan. Velileriyle yapsınlar,daha fantastik olur. Hatta eş değiştirsinler,laik kesime bu çok güzel yakışır. |
Yok ben şöförün yerinde olsam otoboso durdurur eyleme katılırdım :)
Eylem öyle değil böyle olur der ... Otobüse çoluk çocuk binemez duruma geleceğiz artık |
aman canim sizde alisin böyle seylere nede olsa medeni bir ülkeyiz!
|
Alıntı:
|
eğitim şart ...
|
Yok şimdi bu eylemlerin ucu nereye varacak bilemiyoruz.
Yarın otobüste toplaşıp ... partisi yapmaya kalkarlarsa onları nasıl engelleyeceğiz ki Ne de olsa medeni ve özgür bir ülke Otobüste elleşme öpüşme ve şey serbest iken onlara yasak getirilebilir mi ki Hayır yani bunların anaları da mı yok |
Yok artık.....
|
Aslında otobüse gerek yok bu sadece kendilerince eğlenmek için yapacakları şey,bilmiyorum artık kim yapacaksa haberin kaynağı neresi ?
Hani ünilerde yapılan eğlencelerde,rock festivalleri varya onlara bakmak lazım sapkınlık aramak için. 1 yılda satılanın kat ve katı kondom satılıyor oralarda,sponsor oluyorlar,içki şirketleri sponsor oluyor. Ülkenin en büyük rezaleti oralarda yaşanıyor.Bunu da özgürlük adı altında yapıyorlar. Kim kime dum duma. |
Alıntı:
muasir medeniyetler seviyesine cikiyorlar...biraz yavas cikiyorlar o kadar. |
bunlar kesin inci tayfasidir :)
|
Utanırdı burnunu göstermekten sütninem,
Kızımın gösterdiği, kefen bezine mahrem. Ey tepetaklak ehram, başı üstünde bina; Evde cinayet, tramvay arabasında zina! üstad necip fazıl |
Alıntı:
Sosyal ağ dedikleri bu http://www.medyafaresi.com/haber/59935/guncel-iett-otobusunde-opusme-eylemi-sofor-bu-kez-bir-sey-diyemedi.html Yok şimdi de eylem sırası kimde ben onu da merak ettim.Haydi bakalım.. |
diyecek çok güzel bir lafım varda...
işte..... ahh bu işteler.... |
hacilar birlesin bizde otobüste toplu namaz kilma eylemi yapacagiz, varmisiniz..
|
Alıntı:
Yarın mecidiyeköy iett durağına 50 kişi gideceksin.Otobüslerimizi Manukyan Otobüsüne çevirmeyin diye slogan atacaksın +18 istemiyoruz dövizleri açacaksın Yapılmayacak eylem değil aslında Maksat ..dik yarıştırmaksa eğer |
ya sorma bir zamanlar genc siviller cok aktifdi bu konularda onlarda kayboldu ortadan..
|
Alıntı:
bu seferde karşılık olarak bunlar anadan üryan binmesin;D;D |
Alıntı:
|
aslinda bunu bu rezaletleri bi şekilde bizim islam gençliğide protesto etmeli evet bunu yapmalı. aslında.
|
Alıntı:
bizim 42 yaşında hiç evlenmemiş abimiz var;D;D |
Alıntı:
töbe |
Alıntı:
|
Batının materyalist düşüncesinin kucağında bulunan ZAVALLI gençliğin içler acısı hali...
Örfünden, Kültüründen uzaklaşmış; yaptığını halt zanneden zavallı mahlukatlar... Hayvan bile utanır be! Allah hidayet etsin... |
haberim yoktu olsa verirdim bizim elemana;D
|
yav bırakın bu terbiyesizlerin yapğıtı şeyleri eğitim şart dedik ..
|
seviyeyi düşürmeyelim..
siz bu otobüsten yazacağınıza partimizin seçim otabüsü nasıl olmuş ondan bahsedin... |
Alıntı:
|
Şoförün yerinde olsaydım, otobüsü, İstanbul Fatih'te uygun bir yere götürürdüm.
|
ben karaköye götürürdüm...
daha güzel olurdu ;) mekan oynatıyor babında... |
o otobüste babam olsaydı bunlar olmazdı geçen bir çifti otobüsten indirdi aynı şekil :)
|
Alıntı:
Şimdi bu hatta ki İETT şöförlerinin psikolojisini düşünebiliyormusunuz Ya bu şöförlerin evde ki eşlerinin psikolojisini bir düşünün Adam sabah işe giderken traş olsa artık eşi kıllanır. Ne o bugün gene eylem mi var :) ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Göz zinası yapmayalım diye başımız önde yürüyelim derken zina edilmesek iyidir.!
|
Alıntı:
|
harbiden bu ne kardeşim :)
|
All times are GMT +3. The time now is 20:35. |