![]() |
Kılıçdaroğlu Başbakan’a Ananı… Dedi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldak’ta miting meydanında Başbakan Erdoğan öyle bir söz söyledi ki herkes bir an donup kaldı.
Videohaber/ Aktifhaber Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mehmet Haberal'ı aday göstermesiyle dikkatleri üzerinde toplayan CHP'nin bugün Zonguldak'ta mitingi vardı. Kılıçdaroğlu Zonguldak’tan Başbakan Erdoğan’a seslenerek, “Karşıma çıkamaz. Karşı çıkması için mangal gibi yürek gerek. Var mı o yürek onda?” dedi. Hızını alamayan Kılıçdaroğlu Erdoğan’a “ Buradan meydan okuyorum bir toplu iğnesi kadar yakınlarıma çıkar sağladığımı ispatlarsan eyvallah. Eğer İspatlayamasan benim adımı yolsuzlukla anarsan Ananı.. Ana… Ana… gerisini söylemeyeyim.” Dedi miting meydanındaki seçmenler de TV başındaki izleyicilerde duyduklarına inanamadı. İşte O Video.... http://www.aktifhaber.com/kilicdarog...i--430833h.htm |
kimi insanlar anılarıyla anılır...
Kimileride analarıyla... Ben bundan sonra kemal kılıçdaroğlunu ana neyse devamını söylemiyeyim... |
Bundan sonra kendisini anasıyla mı analım istiyor? Ama hayır, bizim için analar mukaddestir...
Kendileri hep bu tür olaylarla gidip geldikleri için, yüzleri kızarmadan milletin, çoluk çocuğun, kadınların önünde normalmiş gibi söyleyebiliyorlar... Toplu iğne ucu kadar diyor bir de namussuz. La zaten senin tüm foyan çıktı ortaya. İnsanda hiç utanma arlanma olmaz mı ya? Zaten kendisinde iğne ucu kadar utanma, edep haya olsa bunu orada söylemez... Kendisini orada alkışlayan milleti de esefle kınıyorum. Ben olsam oradan çeker giderdim. Ha... olayından sonra bu 2. Siyasette bu kadar edepsizlik olmasın... |
o dili kesmek boynumuzun borcu...!!!
|
Serefsiz ahlaksiz mahluk.
|
CHP'nin başında bir serseri var ...
|
Rabbim büyük kimisini böyle kendi diliyle rezil eder kimisini vezir. Arada ki fark belli.
12 Haziran'da cevabını alacaksın Gandi.. |
Ya sabır... =) 12 Haziran bir gelsin hele... Anasınıda alıp gidecek gandi...
|
bekliyordum....
ne zaman asil seviyesini gosterecek diye.... yuklu bir tazminat onu bekler.... |
Kılıçtaroğlu senin yaptıklarını bu sitede belgelemek bizlerin boyun borcu oldu biz isbatlarsak o zaman bu forumda seninde ana aaaaaa...gerisini söylemiyeyim...
|
bu ne seviyesizlik böyle.
|
Kılıçdaroğlunun hedefi belli oldu, var olanı korumak.
Yalnız politikaları o kadar acemi işi saçma ki, onuda kaybedebilirler yüzde onluk bir dilime düşmeleri müstehak bunlara. |
Mubarek partının genel baskanı degıl,sokak cocugu gıbı...
Belagatı kuvvetsız olunca sokak jargonuna sarmıs bellıkı.dengesız... :kızdım: |
Bilmukabele kıvırdaroğlu....Anlarsın ya:karizmatik:
|
yapmayanin..
|
Nasıl bir küfür edeyim diyeb tasarlıyorum ama daha Orgaznize Çeteye uygun ve yeterli küfürü bulamadım...
|
Başbakan'ı kızdırmaya çalışıyorlar.
|
Kılıçdaroğlunun bu şekilde konuşması bir kere önünde konuştuğu halka saygısızlıktir . İnsan önünde konuştuğu halktan utanır gençlerden utarınır . Ama nerde bunlarda utanma yok hemen Başbakanın arabasına giderken dikkat edin arabasına giderken Mersinli bir çifçinin !!! provakatörce konuşup Anamızı ağlattınız diyerek bağırması üzerine bizim çiftçiye ne verdiğimzi biliyormsunuz ? Hadi ananıda ak git lafını önümüze getiriyorlar o çiftçinin ne mal olduğu zaten sonraki seçimde Mersinden CHP Milletvekili adayı olmasıyka meydana zaten çıkmıştı .
|
Akıl gibi zenginlik cehalet gibi yoksulluk yoktur. Edebe uymak bir kazanç danışmak bir güçtür.:karizmatik:
Aşağılık insanlarla yakınlaşmaktan kaçın onlar ki yapmacık sevgilerini gösterip içlerinde kötülüğü saklarlar. Onları hoşnut tuttuğun sürece sana sevgi duyarlar verili olmaktan geri kalırsan sana zehirlerini akıtırlar.:saygılar: bunları ben değil Hz. Ali söylüyor:) |
|
şimdi ağzımı bi açcam ana avrat kalmicak dinsiz herif bir de namazdan abdestten bahsediyor ayrıca sp + has partiye de inanılmaz öfkeliyim bu sahtekarların ekmeğine yağ sürüyorlar...
ne demişti haberal ak partinin oylarını düşürmek için bildiğiniz ne puştluk varsa yapın demişti şuan ki sahtekar da ordaydı |
Küfüre karşıyım. Hele hele analar üzerinden edilenlere hiç tahammül edemiyorum. Bunların dilini kesmek lazım. Baykal bile bu kadarını yapmamıştı.
|
Alıntı:
Herkes kemalin anası gibi olsaydı.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Süs bitkisi iken oyun ve entrikalar ile cehabenin başına getirilirsen olacağı buydu. Seviyesiz insan.
|
Arkadakiler hep sırıtıyo mu bana mı öyle geliyo..oyun mu oynuyolar ya bunlar..
|
Yuh be kardeşim bu kadar densizlik olmaz utanmaz herif..!
|
Bendende bir laf, Basbakanimizin, anasinin ellerini operim. Bu da kilicdarogluna kapak, HER ANA ARSLAN DOGURAMAZ!
|
Bence Başbakan yolsuzluklarını kanıtlayarak cevap vermeli Kılıçdaroğlu'na ama tabii kanıtlayabilirse.
|
anağını denk al kemal bey :)
yeni bir kavramla karşı karşıyayız.. |
Alıntı:
:) Adam her hali tarihe geçmek istiyor. |
All times are GMT +3. The time now is 10:49. |