![]() |
Geçde olsa geldik.
Selamun Aleykum Değerli Forum Arkadaşlarım
1983 kadıköy doğumluyum.Aslen Bilecik Osmaneliliyim.Teşkilatımızın içinde kurulduğu günden beri bulunuyorum.Kendimi daha ileriye muasır medeniyetler seviyesine gelmek hedefi ile ülkeme,milletime,bayrağıma katkıda bulunmaya adamış bir kişiyim.Üretim yanlısı ve arge odaklı bir toplum memleketini her zaman lokomotif gibi ilerletir.Bu bağlamada belki de mühendis kimliğimden kaynaklanıyor en büyük felsefem; çarkların dönmesini sağlamak,bireylerin işlerini severek hak ve hakkaniyet yolundan ayrılmadan ülkeye katkıda bulunulmasının en güzel duygu olduğunu düşünüyorum. Partimiz hakkındaki duygu ve düşüncelirinizi takip ederek bilgi sahibi olmayı ümit ediyorum. |
Hoş geldiniz
Yalçın karaca ağabeyi tanırmısınız |
Hoş geldiniz..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ve Aleyküm Selam... Hoşgeldiniz...
|
Alıntı:
|
Aleykumselam
Hoşgeldiniz (: |
Alıntı:
Aleyküm selam ' da senin gibi Atatürk hayranı bir insanın söze böyle başlaması beni çok duygulandırdı.;D Müdürüm foruma çok takılıp girdi çıktıları karıştırma. |
Alıntı:
|
Aleykumselam hoşgeldiniz...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Değişik bir iddia... Bu arada sizde nurculuk varmı muhterem? |
Alıntı:
Biz o makama ulaşamadık o kadar sohbet halkasına dail olsak bile , Haldun bey uzun yıllardır cağrılarımıza geçen hafta cevap vererek sohbete dahil olmuştur. Kendisi yapısal olarak iyi niyetli halis bir insan, bulunduğumuz yerde Atatürk hayranlığı ile bilinir , teşkilatta aktif görevli ve belediye encümenine aday şahsiyettir. Kendisini Hakan abim ile ikna ederek ''Hür Adama '' götürmüştük iç dünyasında bir haykırış vardı '' Türkiye laiktir laik kalacak '' diye :) filmin sonunda çok duygulandığını hatta göz yaşlarına hakim olamadığını görmüştüm . Umarım yoğun şekilde yorumları ile katkıda bulunur. Hoş geldiniz tekrardan güzel insan. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aleykümme Selam Hoş geldiniz abim..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok sağolun hoş bulduk.Bu sıcak karşılamar gerçekten beni bugün ihya etti... |
Alıntı:
Yalçın abi sağolsun forumun diline düşürdü beni lütfen ikincisinide siz yaşatmayın. Küçük Emrahtan beter olurum sonra..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Aleykum Esselam Hoşgeldiniz...
|
hos geldin kardesim.. daimi olman temennisiyle..
|
Haldun kardeşim foruma hoşgeldiniz..
sizleride aramızda sürekli görmek isteriz.. |
Spartacus sıcak muhammet ne ayak olum :)
Osmanelinde nam yürümüş :) Yalçın abi şu aziz beyide getirde bi gözlerini açalım |
Alıntı:
|
ve aleykumselam hoşgeldiniz....
|
Alıntı:
|
evet evet Muhammet sicak bir cocukdur ama dedigim gibi cocuk :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Üzerime çok geliyorsunuz bakın sonunda intihar ederim.. Ne o sıcak falan... http://osmaniyehabermerkezi.com/images/intihar1.jpg :w::w::w: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yav spora dair konuşuyorduk biriyle birine kas örneği göstermek için googlede yazdım bir tane bodyci herif çıktı konuştuğum kişiye yollayacağıma yavuz abiye yolladım..;D
|
Ve aleyna aleyküm selam , hoş geldiniz.
|
Alıntı:
senin sonunu hayirli görmüyorum, artik ygs yimi yorsak, ergenligemi yorsak bilemiyorum :) |
Alıntı:
Valla bende hiç iyi görmüyorum abi..Ne yaptıysa bana bu insanlar yaptı..:) |
All times are GMT +3. The time now is 14:04. |