Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Usama bin Laden in öldürümlesi hakkinda ne düsünüyorsunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148429)

Mavera 05-03-2011 00:17

Usama bin Laden in öldürümlesi hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Degerli arkadaslar bildiginiz gibi abd yaptigi operasyonla El Kaide lideri Usame bin ladeni öldürdü yada öyle lanse ediliyor..
Sizin konu hakkinda görüsleriniz nedir?

cartman 05-03-2011 00:24

Az önce başka bir başlıkta fikrimi yazmıstım burdada tekrarlamak isterim ben bu adamın varlıgına ınanmıyorum.Amerika bu isim altında afganistan pakistan ırak vs cok ülkede söz sahibi oldu.Laden şurda diyip adam heryeri baskı altına alıyor.Yani korkum oydu ki bin laden irana kaçtı ve iran da diye bir baslık olmasın.Hani ırakta nükleer silahların oldugunu gosteren videolarda BM lere yutturdular ya.Orda utanmayan bir devlet bir çöpten adam yapıp girmeyeceği ülke yoktur.Öldürüp denize gömmüşler ya şaka gibi ..

İntifada 05-03-2011 00:25

hersey abd nin bir oyunu, usamede oyunun bir piyonu

Tarantula_ 05-03-2011 00:27

Çözemedim bu adamı henüz... Cihad ettiğini idda eden biri hakkında konuşmak, hüküm vermek... Cesaret edemem...

Mavera 05-03-2011 00:28

o ikiz kuleler olayi hala daha muamma yani bir anda üstü kapatildi ve o olay abd nin afganistan, irak isgaline resmen zemin hazirladi!..
peki madem böyle birisi vardi neden abd sag yakalamak yerine öldürdü!

manifesto 05-03-2011 00:29

Bir oyun oynandu ve bitti.Ladin öleli zaten çok oluyor işgali sürdürebilmek için bu uzun süre saklandı.Eee Ladin peşinde yüz yıl dolaşamayacaklarına göre öldü diye açıklama yapmanın da vakti gelmişti.Bizler de yedik !

İntifada 05-03-2011 00:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890785)
o ikiz kuleler olayi hala daha muamma yani bir anda üstü kapatildi ve o olay abd nin afganistan, irak isgaline resmen zemin hazirladi!..
peki madem böyle birisi vardi neden abd sag yakalamak yerine öldürdü!

11 eylülde herhangi bir saldırı olmadığı kanıtlandı gibi birşey...
hükümetin istihbaratın asla cevap veremediği bir yığın soru mevcuttur...
özellikle pentagona yapıldığı iddia edilen saldırı tam bir komedidir...
yerlerde uçak izi bile yoktur...
hepsi bir oyundu...
amerika çok ekmeğini yedi 11 eylülün...
ama afganistan politikası afganistanda verilen kayıplar amerikayı bitiriyordu...
halk ciddi ciddi sorguluyordu...
daha geçen gün amerikan bir komutan afganistanda mağlup olduklarını açıkladı...
amerika kamuoyuna karşı bu şovu yaptı...
tıpkı bushun saddamı yakalaması gibi...
o yakalama görüntülerindeki saçmalıkları izlemişsindir pot üstüne pot tam bir senaryo...
şimdi buda öyle...
dağlarda saklandığı iddia edilen adamı malikanede buluyorsun...
saldırıyorsun...
öldürüyorsun resmini yayınlıyorsun resmin fotomontaj olduğu kanıtlanıyor...
diyorlar ceset gösterin bu seferde denize attık diyorlar...
nereye attılar onuda söylemiyorlar...
yemezler...

Asi_isyankar 05-03-2011 00:48

İslama zarar veren bir tipti...

Seyyah 05-03-2011 01:11

11 Eylül İlluminati'nin projesi'dir.
Ladin diye birinin olduğu bile muammadır, kuvvetle muhtemeldir ki CIA ajanıdır.
Tıpkı Günedoğu'da İslam adı altındaki bazı örgüt komutanlarının boynundan haç çıkması gibi.
Şu anda buraya yazdığımız kelimelerden anahtar özelliği taşıyanları bile izleyen bir sistem bunca yıl sonra Ladin'i yakaladı öyle mi?
Tozpempe bakmak isteyen inanır ama malesef danışıklı dövüştür.

http://www.fbkg.org/ata/wp-content/u...luminati-1.jpg

Bu sapıkların kesin parmağı vardır.

El Emin 05-03-2011 01:13

Bu pilav çok su kaldırır..

Muamma biri..
En çok sevenleri bile ne olduğunu tam açıklayamıyor.
Hakkında binlerce soru işareti var.

HaArP 05-03-2011 01:17

Kahraman bir Mücahiddi... Öldürüldüğüne inanmıyorum... Zamanla herkes onun ne kadar kahraman olduğunu öğrenecek Allahualem...

Mavera 05-03-2011 01:21

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890830)
Kahraman bir Mücahiddi... Öldürüldüğüne inanmıyorum... Zamanla herkes onun ne kadar kahraman olduğunu öğrenecek Allahualem...

Üstad bildigin birseyler mi var?

HaArP 05-03-2011 01:22

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890836)
Üstad bildigin birseyler mi var?

Bu forumda paylaşmayı uygun görmüyorum acizane... ! Zamanla hakikatler ortaya çıkacak...

Mavera 05-03-2011 01:23

hayirdir Insallah.. ben hala daha bu adam konusunda kararsizim yani bir Mücahid oldugunu asla düsünmüyorum..

HaArP 05-03-2011 01:27

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890841)
hayirdir Insallah.. ben hala daha bu adam konusunda kararsizim yani bir Mücahid oldugunu asla düsünmüyorum..

Deccali yalanlardan etkilenmenizi normal karşılıyorum...! Lakin Usame'nin yaşamını ve süreci baştan sona bilmeyenler konuyu acizane anlayamazlar...!

Daha önce bahsetmiştim acizane ! Allah c.c.'den hakkıyla korkanlar aciz bir Müslümanın sözüne kulak verirler ki Hucurat suresi 6ncı ayet uyarınca vebal almazlar !

http://www.akpartiforum.com/taliband....html?t=130287

Ammar 05-03-2011 02:15

ben bir çok kişi gibi tam olarak tanıyamama rağmen kınamıyor, ajanlıkla suçamıyor, piyonlukla suçlamıyor, ölmesine sevinmiyor, mucadelesine köstek olmuyorum. ve ona ve onun gibi müslümanlar hakında ileri geri konuşmaktan çekniyorum. gördüğümüz kadarıyla hayatı islami mucadele ile geçmiş birine sataşma cesareti bulamıyorum kendimde vebali kaldıracak gücüm yok. kafilerin ağzını kullanıp saldırmam.

görünmez yani bizim göremediğimiz ancak gizlenen hataları varsa onuda Allah bilir islamda önemli olan zahirdir. kimsenin kalbini yarıp bakamayız.

İntifada 05-03-2011 02:21

grevs usame bin ladini ne ile tanıdın ?
dünya ne olarak tanıdı ne ile ?

Mavera 05-03-2011 02:22

bende onu soracakdim usame bin ladeni 11 eylül disinda gören, duyan var mi yani masum halka yapilan intihar saldirilarini es gecersek ne gibi bir cihadi var birisi beni aydinlatabilir mi?

BeldeiTAYYIBe 05-03-2011 02:24

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890905)
bende onu soracakdim usame bin ladeni 11 eylül disinda gören, duyan var mi yani masum halka yapilan intihar saldirilarini es gecersek ne gibi bir cihadi var birisi beni aydinlatabilir mi?

Yanilmiyorsam sudanda veya bir baska orta afrikada ses getiren bir eylemde imzasi vardi. 11 eylülden cok önce.

Mavera 05-03-2011 02:26

Alıntı:

BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890908)
Yanilmiyorsam sudanda veya bir baska orta afrikada ses getiren bir eylemde imzasi vardi. 11 eylülden cok önce.

ben el kaideyide, ladenide 11 eylülle tanidim yani demek istedigim sudur bir taliban, bir hamas, bir hizbullah yada bir cecen mücahidlerle, el kaideyi karsilastirabilir miyiz?

İntifada 05-03-2011 02:27

ama dünya yani çoğu insan onu 11 eylülde amerikayı mahveden adam olarak biliyor...
halbuki daha onun sempatizanları bile bu konuda tam bir görüş birliğinde değiller...
kimisi 11 eylülü o yaptı diyor...
kimisi o yapmadı diyor...

Ammar 05-03-2011 02:32

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890902)
grevs usame bin ladini ne ile tanıdın ?
dünya ne olarak tanıdı ne ile ?

kafir medyasını zaten takmıyoruz. ne mal olduğunu biliyoruz. ve nasıl tanıttığıda. ayrıca islami medyada bu koroda yerini almış ne yazık ki

neyse ;
usameyi şöyle tanıyoruzç yada tanıdık. eskiden beri afgan mucadelesini desteleriz. bu mucadele taliban veya usame mucadelesi değildi afgan mucahitlerdi şehitler kervanını diliyorsun bir çok yerde geçer. ben ayrı bu cemata mensup olduklarını söyleyen insanlarla tanışmış konuşmuşum. tekfir konusunda ileri gitmeleri dışında islamla çelişen bi durumları yok. biz onları Ruslara karşı mucahit ABD olunca terörist bu kadar

ayrıca önceki mesajımda da söyledim tam bilmiyor ve tanımıyoruz. tam bilmeyip tanımadığımız bir müslüman hakında kötü zan beslemek müslümanca olmadığı kanısındayım.

onları kötülemem bana bişey kazandırmaz. ben sürekli şunu dedin birileri istedi diye bir müslümanı kötülemem ancak kendi söyledikleri ve yaptıkları ile eleştirebilir. onlarda birileridne duyma değil. kendi söz ve fiillerin kesin olması lazım.

Ammar 05-03-2011 02:33

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890911)
ama dünya yani çoğu insan onu 11 eylülde amerikayı mahveden adam olarak biliyor...
halbuki daha onun sempatizanları bile bu konuda tam bir görüş birliğinde değiller...
kimisi 11 eylülü o yaptı diyor...
kimisi o yapmadı diyor...

benim bildiğim kendisi bile ben yapmadım dedim de dinleyen mi var ABD abileri ne derse millet ona inanıyor.

İntifada 05-03-2011 02:37

ben yahudi lobisinin obamayı kıskaca aldığını düşünüyorum...
Amerikan hava kuvvetlerinde çok sayıda yahudi konutan var...Ve operasyonu hava kuvvetleri yaptı.
amerika uzun zamandır ortadoğuda çok pasif bir bir ülkeler elinde gidiyor...
eğer obama yahudi lobisinin isteklerini yerine getirirse bence ladin bir ölü olarak kalacaktır...
Ama yerine getirmezse ladin tekrar ortaya çıkacaktır.
Yahudi lobisi ortadoğuda daha aktif rol oynaması belkide yeni ülkeleri işgal etmesi karşılığında obamayı tekrar başkan yapacaktır...
buda kuvvetli bir ihtimal...
tabi hepsi komplo teorisi :)
çok severim komplo teorilerini :)

BeldeiTAYYIBe 05-03-2011 02:37

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890910)
ben el kaideyide, ladenide 11 eylülle tanidim yani demek istedigim sudur bir taliban, bir hamas, bir hizbullah yada bir cecen mücahidlerle, el kaideyi karsilastirabilir miyiz?

Haklisiniz. insanlar 11 eylül olayindan sonra onu ve el kaideyi tanidi. Hepsini ayri ayri kendi konumlarinda degerlendirmek isabetli olur.
Bende zaten sorunuza cevap olsun diye yazdim. yoksa bir kiyas olsun diye degil.
Sahsen ne usameyi nede kaideyi pek kaale almam...ilgi alanimin disindair.
11 eylül gerceklestiginde radyodan dinlemistim. Cevremdeki bazi arkadaslar sevinmisti. cok iyi hatirliyorum aklima gelen ilk sey su oldu... abd nin bekledigi firsat altin tepside sunuldu....

11 eylülü yaptimi yapmadimi bilmiyorum ama
11 eylülün abd icin bulunmaz bir nimet oldugunu cok iyi biliyorum.

İntifada 05-03-2011 02:38

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890913)
benim bildiğim kendisi bile ben yapmadım dedim de dinleyen mi var ABD abileri ne derse millet ona inanıyor.

doğrusuda budur o yapmadı ama onun sayesinde çok sempatizan edinmiştir...

Ammar 05-03-2011 02:41

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890917)
doğrusuda budur o yapmadı ama onun sayesinde çok sempatizan edinmiştir...

belki yanlışlarını görmüş olabilirsin neden tepki gösteriyorsun bilmiyorum ama ben dediğim gibi boş yere gunahına girmek istemem. Zaten ABD duşmansan vardır işin içinde bir iş.

rizzelli 05-03-2011 09:56

İstanbul'daki bombalama eylemlerinin el kaide tarafından yapıldığını da unutmayalım.

El kaidenin Türkiye'ye savaş açtığını açıklayan beyanlarını.,emniyetin bu TERÖR ÖRÜTÜNÜN 22 il de nasıl çökertildiğini, istanbul eylemlerinin dışında 2 bombalı eylemi nasıl engellediklerini görebilirsiniz.

el kaide ve ladin Ruslara karşı CİA tarafından eğitilmiş ve sovyetlerin yıkılması için zemin hazırlamıştır.

Emniyetin el kaide hakkında ki raporları herşeyi açıklıyor.

haddinden fazla gizem katıp cihad ettiğini söyleyen katilleri,teröristleri kahraman gibi göstermeye çalışmayalım.

Hakan Özkan 05-03-2011 10:04

Alıntı:

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890942)
İstanbul'daki bombalama eylemlerinin el kaide tarafından yapıldığını da unutmayalım.

El kaidenin Türkiye'ye savaş açtığını açıklayan beyanlarını.,emniyetin bu TERÖR ÖRÜTÜNÜN 22 il de nasıl çökertildiğini, istanbul eylemlerinin dışında 2 bombalı eylemi nasıl engellediklerini görebilirsiniz.

el kaide ve ladin Ruslara karşı CİA tarafından eğitilmiş ve sovyetlerin yıkılması için zemin hazırlamıştır.

haddinden fazla gizem katıp cihad ettiğini söyleyen katilleri,teröristleri kahraman gibi göstermeye çalışmayalım.

Tatmin etti.

HaArP 05-03-2011 10:45

Alıntı:

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890942)

Dünyadan haberi olmayan Müslümanlar !

http://www.samanyoluhaber.com/h_4027...n---video.html

Asi_isyankar 05-03-2011 11:32

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890830)

Allah korudu ama sizin herhangi bir yakınınız
(Anne, baba, eş, kardeş veya bir başkası)
Yerle bir edilen İkiz Kuleler'de olsaydı
Bunları gene yazar mıydınız gerçekten?

Ammar 05-03-2011 11:37

Alıntı:

Asi_isyankar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890992)

siz hala ikiz kuleleri el kaide tarafından yılıkdığı safsatasına mı inanıyorsunuz ?

Sevban 05-03-2011 11:39

Alıntı:

İkiz kuleleri yıkanın kim olduğu nasıl olduğu açık değilmi, olayın şahitleri birer birer trafik kazasında öldü,öldürüldü... Kulelerdeki patlamaların uçak daha kulelere çarpmadan başladığını açıklayan işçilerin hepsi öldü ne hikmetse... :)

Hem müslümanlara saldırmak için iyi bir organizasyondu 11 eylül, milyonlarca müslüman katledildi ve katledilmeye devam ediliyor. Şahsım adına ben ölen,tecevüze uğrayan müslüman kardeşlerimden başkasına üzülemem...

Asi_isyankar 05-03-2011 11:44

Birincisi sağlam deliller var.
İkincisi Ladin ve örgütü bu saldırıyı üstlendi.
Siz adamı zorla aklamaya mı çalışıyorsunuz?
Bir sürü eylem meydana geldi.
Türkiye'de bundan çok zarar gördü.
Türk istihbaratı da
Bu eylemlerin taraflarından yapıldığını tespit etti.
O halde kim yaptı bunu?
Eğer Amerika yaptıysa o halde bunu ıspat etmelisiniz.
Zira Spekülasyonlarla iddialar havada kalır...

HaArP 05-03-2011 11:45

Alıntı:

Asi 11 Eylül İlluminati işi idi ! Ama inanmadığına göre ! Bir kıyas yapalım :

Toplamda ölen sayısı 2000 kişi yahudiler ne hikmetse İkiz kulelere o gün gitmediler !

Afganistan'da Irakta ölenlerin sayısı toplam 1,5 milyon insan 5 milyona yakın yaralı, sakat, tecavüze uğramış, evlerinden edilmiş ! Müslüman görünen Devletlerinde nasıl yardım ettiğinide biliyorum !

Buradaki fark şudur ! Mücahidler vatanlarında savaşıyorlar ! Bunların dışında hepsi yalan !

HaArP 05-03-2011 11:46

Alıntı:

Eğer Amerika yaptıysa o halde bunu ıspat etmelisiniz.
Zira Spekülasyonlarla iddialar havada kalır...

Abd-İsrail devletine karşı ispat mi istiyorsun ???

Sevban 05-03-2011 11:49

MÜTHİŞ SORULAR
- 1999'da Kuzey Amerika Hava Savunma Komuta Merkezi (NORAD), bir uçağın kaçırılıp İkiz Kuleler ve Pentagon'a çarpmasıyla ilgili tatbikatlara başladı.
- 24 Ekim 2000: Pentagon, ilk egzersizleri MASCAL adıyla yürürlüğe koydu. Boeing 757'nin Pentagon'a çarpması simülasyonu bunlardan biriydi.
- Nisan 2001: Usame bin Ladin, Dubai'deki Amerikan Hastanesi'nde CIA'nın bölge şefi tarafından ziyaret edildi.
- 24 Temmuz 2001: Dünya Ticaret Merkezi'nin sahibi Larry A. Silverstein, olaydan 6 hafta önce kuleleri 99 yıllığına kiraladı. 3.5 milyon dolarlık sigorta poliçesi terörizmi de kapsıyordu.
- 6 Eylül 2001: Bomba koklayıcı köpekler kulelerden çekildi. Güvenlik görevlilerinin vardiyaları 2 hafta boyunca 12 saatin sonunda bitiyordu.
- 10 Eylül 2001: Ulusal Güvenlik Danışmanı Condoleeza Rice, San Francisco Belediye Başkanı Willie Brown'u arayarak ertesi sabah uçmamasını söyledi.
- 11 Eylül 2001: Washington, Andrews Hava Üssü'nden üç F-16'yı, Pentagon'dan 15 mil uzaktaki Kuzey Carolina'daki eğitim görevine gönderdi. ABD'yi korumak için 14 uçak kaldı.

5. TUHAFLIKLAR
Kaza esnasında uçaktan yapıldığı iddia edilen telefon görüşmeleri mümkün olamaz. Çünkü, bunu mümkün kılan sistem Amerikan Havayolları uçaklarına 11 Eylül'den çok sonra kuruldu
. Ayrıca hükümetin açıkladığı listede bulunan hava korsanlarından bazılarının saldırılardan sonra hayatta oldukları ortaya çıktı.

Asi_isyankar 05-03-2011 11:49

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890998)
Asi 11 Eylül İlluminati işi idi ! Ama inanmadığına göre ! Bir kıyas yapalım :

Toplamda ölen sayısı 2000 kişi yahudiler ne hikmetse İkiz kulelere o gün gitmediler !

Afganistan'da Irakta ölenlerin sayısı toplam 1,5 milyon insan 5 milyona yakın yaralı, sakat, tecavüze uğramış, evlerinden edilmiş ! Müslüman görünen Devletlerinde nasıl yardım ettiğinide biliyorum !

Buradaki fark şudur ! Mücahidler vatanlarında savaşıyorlar ! Bunların dışında hepsi yalan !

Amerika'yı Afganistan, Irak ve başka şeylerden dolayı
Zaten savunmuyoruz, zaten karşıyız bunu yazmanıza gerek yok
Fakat aynı zamanda biz Ladin gibi adamları da savunmayız
Ve yadırgarız...

Bakın Eğer Ladin ve örgütü değilse
Niçin üstlendi bu adam bu eylemleri?
Niçin Türkiye'de onları Terörist olarak görüyor?

Yapmayın lütfen
Siz spekülasyonların etkisinde çok kalıyorsunuz.

HaArP 05-03-2011 11:53

Alıntı:

Niçin üstlendi bu adam bu eylemleri?
Niçin Türkiye'de onları Terörist olarak görüyor?

Yapmayın lütfen
Siz spekülasyonların etkisinde çok kalıyorsunuz.

Aklınızın bir yerinde bulunsun Allah c.c. inayetiyle zamanla Türkiyede bu hakikatler konuşulacak...!!!

Üstlenen kim ? Yada üstlendiğine inandığımız sahte bir kaset mi var ?

http://www.youtube.com/watch?v=SWO6wR8eI7Q

Türkiye onu Terörist görüyor ! Çünkü 'tanıtılan bir terörist' !!! Gerçekden çok uzak !

HaArP 05-03-2011 12:03

Asi senin için...

Bin Ladin kimdir?

Sovyet işgalinden sonra 1989 yılında ülkesine bir kahraman olarak dönen Bin Ladin, cihat ile ilgili konferanslar düzenledi. Suudi yönetimi eleştirileri ve muhalefete desteği nedeniyle 1992 yılında pasaportunu iptal edince Sudan'a yerleşen Bin Ladin, ABD ve Suudi ailesini kınayan fetvalar yayımlayınca 1994 yılında Suudi vatandaşlığını da kaybetti.

http://www.aksam.com.tr/bin-ladin-kimdir--37297h.html

All times are GMT +3. The time now is 16:28.