Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Cübbeli "STV izleyen GAVUR olur" (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148790)

manifesto 05-09-2011 12:11

Cübbeli "STV izleyen GAVUR olur"

Uzun süredir "medyatik" açıklamarıyla gündeme gelmeyen Cübbeli Ahmet Hoca suskunluğunu bozdu ve Samanyolu Televizyonu'nu kızdıracak sözler sarfetti.

DİZİLERİ İZLEYENLER GAVUR OLUR

21 Nisan'daki vaazında dizilerden bahseden Cübbeli, "İslami dizi" olarak bilinen STV'deki dizileri izleyenlerin "gavur" olacağını söyledi. Cübbeli, "Saman Televizyonu" dediği STV'deki bir diziden örnek verdi ve Fethullah Gülen cemaatini küplere bindirecek sözler sarfetti.

http://www.rotahaber.com/cubbeli-ahm...ti_166317.html

Bu adamın yediği naneler bini geçti artık.Haddini de aştı,belaltı muhabbetinden başka bir marifeti yok.Üzülüyorum bu kıllı hocaya.

sudaduran 05-09-2011 12:16

sohbetini dinlemediğim için yorum yapamayacam

ama adnan oktar cübbeliyle çok uğraşıyor onu biliyorum :)

Sevban 05-09-2011 12:18

Adnan oktar'da kılıçdaroğlu iyi adamdır diyen biri... :)

sudaduran 05-09-2011 12:22

evet öyle herkesin iyi yönlerini söylüyor

cübbeli mehdilikten bahsedince,sevdiği bölümleri yayınlıyor,takdir ediyor

ak partilidir kendisi tahminimce

El Emin 05-09-2011 12:23

Ülkedeki hocaların hali şuan yaramaz sınıftaki öğrenciler gibi..
Herkes bir birine kağıt atıyor saldırıyor..
Ama tutup sorsan hiç biri neden saldırdığını bilmiyor maksat gelenek bozulmasın..
Tabi olan her zaman ki önde oturup sırf ders için okula gelen çocuğa oluyor.
Başına atılan kağıtların hesabı yok lakin işte o asaletini bozupta kalkıp karşılığı vermiyor..
Dervişin hikayesi geldi aklıma bakalım bulacaklar belalarını ama bir bulacaklar pir bulacaklar..
İşte o zaman....Bolca konuşurlar...

unnamed 05-09-2011 12:55

Alıntı:

BENHUR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894160)
Üzülüyorum bu kıllı hocaya.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

bundan kastın sakalıysa seni şiddetle kınıyorum benhur.....http://www.motosiklet.net/forum/imag...ew_smileyb.gif

İntifada 05-09-2011 13:24

;D;D;D;D

Özgür Çağrı 05-09-2011 14:04

Ben izlemiyorum ama şimdi gidip 5 dakika bakayım ki cübbelinin rivayet dininin gavuru olma şerefine ulaşalım :)

rivayeti arapça höbföfööbnön diye sallıyor millette ayet okuyor zannediyor
din mafyacısı tam ya;D

HaArP 05-09-2011 14:26

Bir Mülahaza yapılıyor ifrat ve tefrit noktasından çıkılıyor... Haber merkezleride balıklama atlıyor fitne yayılıyor... !

Hem doğru Hem yanlış...! Lakin yanlış olan deccali şekilde yansıtılıp haber yapılmasının nedeni daha önemli !

manifesto 05-09-2011 14:39

Alıntı:

Evet, Cübbeli Hoca’nın ve ehli sünnet alimlerin sesi kısılacak, meydan internette de bidatçilere ve diyalogculara kalacak.
Bu grubun tavrı düşündürücü.Kime hizmet ettiklerini henüz bilemiyoruz ama özellikle Gülen cemaatine karşı olan açık husumetleri artık saklanabilecek türden değil.

Bu yukarıda ki yazı da yine kendi yumurtlamaları.
Bakalım
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.Cübbelinin takkesi ne zaman düşecek

HaArP 05-09-2011 14:55

Alıntı:

Gülen cemaatine karşı olan açık husumetleri artık saklanabilecek türden değil.

Bu mesele basit bir mesele değil... Derinliği olan bir mesele... 'Dinler arası diyaloğa' mesafe koydular... İslami ve İlmi münazaralarıda mevcut ayrıca siyasi ve stratejik noktalarda var ! Bu itibarla yüzeysel saldırılar yahut cevaplar kolay izah edemez...

Alimlerin bir araya gelip istişare yapmaları gerekli ki birbirlerini anlasınlar... Aksi takdirde her iki tarafta kendilerini savunup birbirleri ile mücadele ederken ! Deccali stratejiyi göremezler !

Sizlerde acizane kalplerinizi bozar ve tarafgir şekilde sadece günaha girersiniz Allah korusun..

İntifada 05-09-2011 15:06

gavur değilde kanser olabilir...
çok sıkıcı be abi...

Hüdaverdi 05-09-2011 15:16

Ne zamandan beri 1 hata veya 1 gaf veya 1 sindirememe durumu 1001 doğruyu götürüyor ? El insaf. Cübbeli gibisi yok değerini bilmek gerekir.

Özgür Çağrı 05-09-2011 15:20

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894219)
gavur değilde kanser olabilir...
çok sıkıcı be abi...

Çok gıcık deme reyiz ya hele o mahkeme ve sahte hakim birde şiddet gören eşin peşinden koşan kamera ve muhabirde ben yarılıyorum
flash tv gibi ;D

Ebuzer 05-09-2011 17:50

Hocaefendi'nin yaptıklarının onda birini yapabiliyorsan ne mutlu sana!

Terennüm 05-09-2011 18:33

daha önce açıldı bu konu ...konular bileştirlmeli...

El Emin 05-09-2011 18:36

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894247)
Hocaefendi'nin yaptıklarının onda birini yapabiliyorsan ne mutlu sana!

Ayağını bastın sakın kaldırma..
İşte tüm mesele orada.."Haset"

HaArP 05-09-2011 18:46

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894255)
Ayağını bastın sakın kaldırma..
İşte tüm mesele orada.."Haset"

Her iki taraf içinde de ''Haset'' yoktur dememekle beraber meselenin burada olduğunu düşünmüyorum... İlmi derinlik içinde sebebleri var, siyaset sebebleri var ve körükleyenler olduğunu anlamamız gerekiyor... !

El Emin 05-09-2011 18:49

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894263)
Her iki taraf içinde de ''Haset'' yoktur dememekle beraber meselenin burada olduğunu düşünmüyorum... İlmi derinlik içinde sebebleri var, siyaset sebebleri var ve körükleyenler olduğunu anlamamız gerekiyor... !

İyi ki diyorsun abi ilmi derinlik yani bizim motor o kadarını kaldırmaz..
Ne güzel demiş şair;
"İdraki meali bu küçük akla gerekmez zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez."
Bizde kendimizce bulduk sebebini oyalanıyoruz ne olsun.:)

Terennüm 05-09-2011 18:50

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894265)
Ne güzel demiş şair;

keçeli nerden buluyon bu lafları:)

El Emin 05-09-2011 18:53

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894267)
keçeli nerden buluyon bu lafları:)

:) Öyle denk geliyor ..:) Abi bu arada ayıptır sorması keçeli ne demek?:)

HaArP 05-09-2011 18:56

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894265)
Ne güzel demiş şair;

Elbette haklısın kardeşim acizane amacım vebal aldırmamaktır... İttihad-ı İslam noktasında acizane doğru sözü söylemeye çalışmaktır... Sen acizane haset dersen birileride haset der ! Bende acizane her iki tarafın hatalarını kabul ederek yanlışlarını söylemek zorunda kalırım benide günaha sokarsınız suistimale yer vermiş oluruz !:utangaç:

Terennüm 05-09-2011 18:58

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894269)
:) Öyle denk geliyor ..:) Abi bu arada ayıptır sorması keçeli ne demek?:)

1. Dünya Harbinde Üstad, doğu'da, özellikle de Bitlis'in savunmasında talebeleriyle birlikte savaşmıştır. O zaman Üstad, gönüllü bir milis alayı kurmuştu. Alaydakiler başlarına Keçe adı verilen bir başlık takıyordu. Doğu'da ün yapan bu orduya yöre halkı "Keçeliler" veya "Keçe külahlılar" diye hitap ediyordu. O tabir buradan geldi yani...

El Emin 05-09-2011 19:00

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894273)
1. Dünya Harbinde Üstad, doğu'da, özellikle de Bitlis'in savunmasında talebeleriyle birlikte savaşmıştır. O zaman Üstad, gönüllü bir milis alayı kurmuştu. Alaydakiler başlarına Keçe adı verilen bir başlık takıyordu. Doğu'da ün yapan bu orduya yöre halkı "Keçeliler" veya "Keçe külahlılar" diye hitap ediyordu. O tabir buradan geldi yani...

Anladım çok büyük iltifatta bulundun abim altında ezildim kaldım..
Ama umarım keçelilerden olabilirim.Zaten olamazsak vay halimize..

Ahmet Yasin 05-09-2011 19:04

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894228)
Çok gıcık deme reyiz ya hele o mahkeme ve sahte hakim birde şiddet gören eşin peşinden koşan kamera ve muhabirde ben yarılıyorum
flash tv gibi ;D

Bide gizli çekim yazıyor:)

Ahmet Yasin 05-09-2011 19:05

Yanlış yapan varsa ALLAH ıslah etsin..

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil hata aramaya kalkılırsa kimse kimsenin eline su dökemez...

HaArP 05-09-2011 19:07

Alıntı:

Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894279)
Yanlış yapan varsa ALLAH ıslah etsin..

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil hata aramaya kalkılırsa kimse kimsenin eline su dökemez...

Amin çok doğrudur... Hataları örtmek bize yakışır... Aksi takdirde onların hatalarını yahut yanlışlarını dökecek acizane ilim ehli burada tanımıyorum kimse alınmasın şahsım dahil...

Terennüm 05-09-2011 20:42

sormak lazım bazen samantv bazen mehtaptv izleyenin hali nicedir sayın hocam?

HaArP 05-09-2011 21:39

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894304)
sormak lazım bazen samantv bazen mehtaptv izleyenin hali nicedir sayın hocam?

Yaftalanan kavramlarla olmaya bilir lakin ! Cehdi bırakmayan müstesna... Bu şekilde İslami hükümlerin eksik olduğu kısımları normal görmeye başlayan ve ahir zaman bidayetinden etkilenen hatta bunun en doğru olduğunu sananlar için değerlendirirsek acizane benim görüşümde 'gevur olur' Allhualem...

Bu bir hüküm değil tahlildir acizane...Bu tahlili 'kalblerin birbirine benzemesinden' kaynaklandığını anlamak gerekebilir...

Mavera 05-09-2011 22:31

yürü be hocam kim tutar seni..

CeVHeR 05-09-2011 22:35

O değilde ben bu nurcuların konuşmasından bazen hiç birşey anlamıyorum...
Halka inin biraz yahu, herkesin anlayabileceği dilden konuşun... :)

unnamed 05-09-2011 22:35

yeni fetva geldi kurtlar vadisini izlemek caiz degilmis;D

manifesto 05-09-2011 22:42

STV izleyeceğine DANSÖZ izle diyor hoca
Dansözler konusunda ciddi bir birikimi olmalı.
Sohbetinde "yakında Paris Hilton ile de kasetim çıkar" diyordu cemaatin aklına hoca paris hilton'u nereden biliyon sen demek gelmedi tabi..
Bu kıllı hoca bakalım nereye kadar

HaArP 05-09-2011 22:44

Kardeşlerim bu bir latifedir Adem kardeşimize...

Alıntı:

Bu bir hüküm değil tahlildir acizane

manifesto 05-09-2011 22:45

Hoca hızını alamamış bizi cehenneme de yollamış..
Kıllı hoca cidden sinir bozmaya başladın artık.
Yahudi Hristiyanları cennete doldurdular diyor
Ne o sana yer mi kalmadı endeşen bu mu?

http://www.gazeteciler.com/gundem/st...ur-34558h.html

CeVHeR 05-09-2011 22:50

Sokak kedileri( nazik olmak için kedi yazdım, yoksa tabii kedi değil :) ) gibi bağırınıp durduğuna bakılırsa bu benhurun biri yine kuyruğuna basmış...

HaArP 05-09-2011 22:51

Bu Cemaatin kesinlikle Cübbeliye 'Diyaloğu' detaylı anlatması lazım yoksa bu münazara cedelleşmeden öteye varacak gibi görünüyor ! Şeytan'da, Şeytanilerde pusuda !

HaArP 05-09-2011 23:11

Cübbeli ile diyalogçulara şu videoyu hediye etmek lazım ! Acaba en çok Müslüman 11 Eylülden sonra olmasın ???;1

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

manifesto 05-09-2011 23:28

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 894369)
Bu Cemaatin kesinlikle Cübbeliye 'Diyaloğu' detaylı anlatması lazım yoksa bu münazara cedelleşmeden öteye varacak gibi görünüyor ! Şeytan'da, Şeytanilerde pusuda !

HaArP Cübbeli'nin diyalog çalışmalarını anlamak gibi bir derdi yok.O cemaat içinde ve Türkiye'de daha fazla nasıl popüler olabilirim onun derdinde.
Bu Hoca ciddiye almaya deymez ama sinek küçüktür mide bulandırır sözünü de bir kenara atmamak gerek.Gülen Cemaati veya mensupları sustukça bu küstahlaşıyor.Bu insanlar sabır taşı değil..Hz.Eyyüp hiç değil.
Hoca bir gün gelicek ürettiği bu MAGAZİNDE boğulacak

unnamed 05-09-2011 23:48

hala diyolog diyorlar....
diyolog nedir?
papazin hahamin imamin sirattan el ele gecmesimidir?
birakin artik bu diyolog islerini....
hala daha matah birsey gibi ovup duruyorsunuz....

All times are GMT +3. The time now is 01:24.