![]() |
geliyoruz
geliyoruz 400 milletveli ile
|
geliyoruz
inşallah diyelim :)
|
geliyoruz
400 evt yanlış okumuyorsunuz tam 400 milletvekili ile ak parti geliyorrr...
İNŞALLAH... |
geliyoruz
400 dimi ???
Allahım inşAllah olucak |
geliyoruz
bu duaya amin dememek işten değil ama arkadaşlar 400 vekille gelebilmemiz bir başka partinin barajı geçmemesine bağlı
yani eğer 3. bir parti barajı geçmezse Allah'ın izniyle 400 vekille geliyoruz.. dualarımızı esirgemeyelim... |
geliyoruz
işimiz gücümüz var kardeş tek tek bunları açıklamamızı beklemiyorsun heralde?
buyur gez forumu belgelendirme bölümüne bak herşey yazıyor zaten ;) |
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Selamunaleykum bu nasıl demokrasi neden kopyala-yapıştır yaptıklarıma cevap vermiyorsunuz bir vatandaş olarak bunları bilmek hakkım değilmi , eğerki silip atarsanız sizlerden şüphe etmeye başlayacağım lütfen ben kendi cümlelerimi kuramıyorum kopyala-yapıştır yaptıklarıma cevap veriniz eğerki gene siler atarsanız bu forumu kapatınj gitsin amacına hizmet etmez selametle kalınız demen daha doğru olurdu ;D
|
geliyoruz
:D
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Arkadaşım sizi daha önce uyardım ve kaynaksız yazıları sildim..Aynı yazılar tekrar silinecektir..Eğer devam ederseniz size ceza vermek zorunda kalacağız.. Silindiği halde aynı yazıları üst üste yollamak yasaktır..
|
geliyoruz
Nereye geilyoruz :D
|
geliyoruz
Alıntı:
Arkadaşım kapasite sende olsaydı eğer kendi cümlelerini yazıp öyle cevap beklerdin,kapasiten yok ki hemen ne idiğü belirsin birisinin ortaya attığı bir yazıyı okuyup 'vay anasını hepsi doğru ben sazanım inanıyorum' demen kapasiteni ortaya koyar,madem ki inanıyorsun o yazılanlara o zaman öncelikle onların doğru olup olmadığını kanıtlamanı bekliyoru(z)m.Ona göre kopyala-yapıştır yaptıklarına muamale edilir.Öncelikle doğru olup olmadıklarını kanıtlaman gerekiyor,bize kanıtlamadan önce kendin inanman ve kendine kanıtlaman lazımdı ama nerdee :-X |
geliyoruz
Alıntı:
değil ;D |
geliyoruz
İşte zihniyet bu başka düşünenlere tahammülünüz yok
|
geliyoruz
baska düsüncelere tahammülümüz var ama pravakatör olmayan, adam gibi düsüncelere! kopyala, yapistir zihniyetine, hazimsizlik ceken zihniyete ne desek bos!
|
geliyoruz
Alıntı:
Bak bunu da kanıtlamanı istiyorum :-* |
geliyoruz
Arkadaşımız uyarılmıştır..Devam ederse banlanması kaçınılmaz olacaktır..Umarım kurallar çerçevesinde devam eder..
|
geliyoruz
Arkadaş ben sıradan vatandaşsam kopyala yapıştır bile yapsam bunların yalan yanlış uyduruk olduğunu bana bu forumu yöneteneler açıklayamazmı , sıralanan ak icraatler doğruda benim kopyalayıp yapıştırdıklarımmı yanlış açıklayın yahu burası ak partinin forumu değilmi sanırım sizlerde cevap verecek kapasite vardır buyurunuz kapasitesi yüksek arkadaşlar cevaplayınız
|
geliyoruz
Alıntı:
bizim isimiziz, gücümüz yok her sacmalayana cevap verecegiz önce adam gibi gel tartisacagin konuya hakim ol ondan sonra derdin neyse merhem olalim.. amacinin pravakatörlük oldugu ilk mesajinda belli, senin gibilerin derdi fikir alisveriside degil yoksa adam olanla biz tartisiriz 8) |
geliyoruz
Öncelikle nezaket hudutlarında hareket etmenizi öğrenmelisiniz , eşşek kelimesi aynenn iade edilmiştir , sizi nasıl yönetici yapmışlar şaşılacak iş gerçi Başbakanımızda Al ananıda git demişti , sizerden başka bir üslup beklemekte hata olur siz ve sizin gibi düşünenler yağmur nereye yağarsa tarlalarını oraya götürürler bu gün ak parti yarın güncel hangi parti ise o partili olursunuz Allah sizlere Hidayet buyursun düzen adamlarısınız selametle kalınız
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Kimse sana hakaret etmedi bizi başkalarıyla karıştırma
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Benzetmemin adresi belliydi, üzerinize alinmaniz beni ziyadesiyle memnun ettin.. bizler düzenin adamlariysak burada gelip bizi rahatsiz etmeye ne hakkiniz var?
neden gelip burada sacmaliklarinizla bizlerin zamanini calisiyorsunuz, basbakanimizda senin gibilere "Ananida al git" diyor bence cok yerinde bir söylem cünkü sizlere laf anlatmaktansa, deveye hendek atlatmayi tercih ederim.. Eger niyetin halis olsaydi giriste pravakatörce mesajlar yerine niyetini adam gibi ortaya koyardin ama adamlik konusunda bazi eksiklikleriniz oldugu icin amaciniz ortami bulandirip, bundan faydalanmak!.. Bu kadar lafin üzerinede burada duracak kadar gurursuz degilsinizdir herhalde bu arada üslubumuzu mazur görün bizdeki üslup karsidakinin kalitesine göre cirkinlesebiliyor :) |
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
Eşeğin anlamadığı tek şey değildir hoşaf ;D |
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
aşk olsun arkadaşlar ;D
|
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
Alıntı:
Lafı üzerine alınmış yapacak birşey yok |
geliyoruz
Alıntı:
kopyala yapistir yerine kendi fikirlerini savunsa, belirtse sonuna kadar tartisiriz ama kopyala, yapistir zihniyetiyle tartismak cok zor be kardesim :) |
geliyoruz
Alıntı:
|
geliyoruz
ben 2002 de Ak partiye rey verdim ama beni sonraki yıllarda şaşırttı bazı eylemleriyle toprak sastışlarıyla özelleştirmeleriyle , bana Ak partinin 2003 ten sonra elle tutulur bir icraatini sıralarmısınız özellikle dışarıdan bakıldığında ülkemin güçlü olduğunu gösterecek bir tek icraat selametle şimdilik
|
geliyoruz
Alıntı:
Ak Partinin icraatları bizzat kendi sitesinde yazıyor... Ayrıca en büyük icraatları 2003 yılından sonra başlamıştır |
geliyoruz
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 01:43. |