Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Fikir Akımı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=224)
-   -   Saadetlileri anlayamıyorum ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148966)

ocean 05-12-2011 02:08

Saadetlileri anlayamıyorum ...

Hem Din adına oy toplayacaksınız , hemde 34 kadını meclise erkeklerin içine göndermeye kalakacaksınız ... hiçmi ilmihalde mi okumadınız ...

Cihan_ŞümuL 05-12-2011 02:09

okumadık...

Mavera 05-12-2011 02:11

haci sen hala daha sp yi takip ediyormusun :).. su anda sahsen benim icin digerleri arasinda o yüzden kimi, nicin, ne kadar aday gösterdigi hakkinda hic bilgim yok..
demek 34 kadin aday göstermisler bak buda güzel yani erkek hegomonyasi kirilmis demek ki.

İntifada 05-12-2011 02:11

valla çoğu zaman bende sp yi anlamıyorum ama bu konuda anlamadığın ne var...
orası göz körmez kulak işitmez kuş uçmaz kervan geçmez bi yer değil ki...
her yaptıkları canlı yayınlanan bir meclis...
he zaten yüzde 2 ye 1 bayan vekil bile yollayamıyorsun meclise oda ayrı bişeyde :P

Emre Kısa 05-12-2011 02:21

Saadet partisinin tutulmasının sebebi Başbakanımızında Siyasi hocası olan Rahmetli Erbakandır. Eee oda rahmetli oldu öğrencilerinden Bir Recep Tayip Erdoğan kaldı. Gelin bu safa da gücümüze güç katalım bende çözemiyorum valla.

İntifada 05-12-2011 02:22

Alıntı:

Emre Kısa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895567)
öğrencilerinden Bir Recep Tayip Erdoğan kaldı.

öyle mi dersiniz ?

Emre Kısa 05-12-2011 02:25

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895568)
öyle mi dersiniz ?

Fazilet ve Refah Partisinden bu yana gelen başka kim var acaba ?

unnamed 05-12-2011 02:25

saadet partisi hala duruyormu yav;D

İntifada 05-12-2011 02:27

Alıntı:

Emre Kısa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895571)
Fazilet ve Refah Partisinden bu yana gelen başka kim var acaba ?

bülent arınç,abdullah gül,salih kapusuz,şevki yılmaz,numan kurtulmuş saadette yetişmi isimler bir sürü isim sayarım...
Milli görüş bir akademidir kardeşim...
isim bitmez,insan bitmez...

Mavera 05-12-2011 02:27

ama güzel bir nokta ver gecen secimler öncesi ve sonrasi sp liler burayi istila ederdi, bizi dogru yola cagirirdilar simdilerde artik sustular :)..
nerde o eski milli görüscüler biz suursuzlari aydinlatsa :)

unnamed 05-12-2011 02:28

aman abi ağzını hayra aç gece gece..
o zilzal denen milli bela gelmesin bir daha;D

İntifada 05-12-2011 02:29

bizde hiç uğramaz olduk oralara belki ondandır...

Emre Kısa 05-12-2011 02:29

Alıntı:

bülent arınç,abdullah gül
Zaten bunlar aynı çatı altında olanlar. Bir ekip hiç dağılmadan Akpartiyi kurdu ve oturdu. Diğerleride kendi yolunu çizdi. Gerçeğe bakmalı insan dediğin körü körüne yürümemeli karanlık yollarda.

Mavera 05-12-2011 02:30

ben asil orhani özledim.. gerci bizde hem seviyoruz, hem dövüyoruz yani adami hem banlattik gidincede arkasindan agliyoruz :)..
gecen secimleri hatirliyorum burada ak partiliden cok, sp li vardi :D

unnamed 05-12-2011 02:31

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895585)
ben asil orhani özledim.. gerci bizde hem seviyoruz, hem dövüyoruz yani adami hem banlattik gidincede arkasindan agliyoruz :)..
gecen secimleri hatirliyorum burada ak partiliden cok, sp li vardi :D

harbi birde orhan vardı..
özel mesaj atıp duruyordu siz saadetlisiniz diye;D;D

İntifada 05-12-2011 02:32

Alıntı:

Emre Kısa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895584)
Zaten bunlar aynı çatı altında olanlar. Bir ekip hiç dağılmadan Akpartiyi kurdu ve oturdu. Diğerleride kendi yolunu çizdi. Gerçeğe bakmalı insan dediğin körü körüne yürümemeli karanlık yollarda.

bu laf bana erbakan hocaya söylenilen bir çiçekle bahar olurmu hoca sözünü hatırlattı...

Mavera 05-12-2011 02:32

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895586)
harbi birde orhan vardı..
özel mesaj atıp duruyordu siz saadetlisiniz diye;D;D

evet bendede isik görmüstü.. bana sizde gercekleri biliyorsunuz ama inkar ediyorsunuz gel su inadindan vazgec demiyormuydu, bitiyordum :)

İntifada 05-12-2011 02:32

ula zilzalı bi kere mgf de fena kıstırmıştık :)
millet beni bıraktıydı onu sakinleştiriyordu kızma diye :)

Ammar 05-12-2011 02:33

kardeşim benim için milli görüşün ayrı bir yeri var. zülüm, eziyet çekmiş ve bu ülkede bedel ödemiş bir parti, cemaa, hareket ne dersek artık. desteklemesekte haklarını verelim. Ayrıca bügün iktidar olanlar ordan filizlenmiş en azından vefalı olalım.

İntifada 05-12-2011 02:33

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895590)
evet bendede isik görmüstü.. bana sizde gercekleri biliyorsunuz ama inkar ediyorsunuz gel su inadindan vazgec demiyormuydu, bitiyordum :)

bana dedi gerçeği görmesen nickini akıncı yapmazdın :)

İntifada 05-12-2011 02:33

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895592)
kardeşim benim için milli görüşün ayrı bir yeri var. zülüm, eziyet çekmiş ve bu ülkede bedel ödemiş bir parti, cemaa, hareket ne dersek artık. desteklemesekte haklarını verelim. Ayrıca bügün iktidar olanlar ordan filizlenmiş en azından vefalı olalım.

:güzel::güzel::güzel::güzel:

Mavera 05-12-2011 02:34

mgf duruyormu hala daha..

Emre Kısa 05-12-2011 02:34

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895589)
bu laf bana erbakan hocaya söylenilen bir çiçekle bahar olurmu hoca sözünü hatırlattı...

Aslında bir çiçek ile bahar olmaz ama baharın geliş habercisi bir çiçeğe bağlanabilir. Neyse arkadaşlar hoş sohbetiniz için teşekkürler 6 saat sonra iş başı yapıcam az yatıp dinleniyim. Tatlı ve hoş sohbetler dileklerim ile Kalın sağlıcakla. :gül:

unnamed 05-12-2011 02:36

hakkat ya bir ara mgf de bir saatten fazla kalabilen yoktu;D

İntifada 05-12-2011 02:39

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895595)
mgf duruyormu hala daha..

internet aleminde gördüğüm en kaliteli forum belkide milli görüş forumdur...
yönetimi despot olmasa çok keyigli bir şekilde kalabilirdim orada...
alt yapısı,görselleri,organize oluşuyla mükemmel bir forum...

Ammar 05-12-2011 02:39

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895594)
:güzel::güzel::güzel::güzel:

:güzel::güzel::güzel: :saygılar:

Ammar 05-12-2011 02:41

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895604)

dur bi üye olayım ama bi kaç tane var hangisi bu :D

Mavera 05-12-2011 02:42

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895604)

ama kabul edelim ortada bir samimiyet var ve 40 yilin üstünde ayakta duran bir dava var..
bakiniz ak parti sadece bir siyasi partidir ama milli görüs bir okuldur, bir cemaattir, bir fikirdir, bir akimdir, bir hizmettir yani bu ülkenin bagrindan cikmis cok köklü bir harekettir..
bu hareket bir cok cumhurbaskani ve basbakan cikarmistir o acidan milli görüsü sadece sp ye indirgemek cok ama cok yanlistir..
bunu milli görüs camilerinden hizmet alan ve camiilerde aktif olarak calisan birisi olarak cok rahatlikla söyleyebilirim..

İntifada 05-12-2011 02:43

mgf.com çok sağlamdır ;)

Ammar 05-12-2011 02:43

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895611)
ama kabul edelim ortada bir samimiyet var ve 40 yilin üstünde ayakta duran bir dava var..
bakiniz ak parti sadece bir siyasi partidir ama milli görüs bir okuldur, bir cemaattir, bir fikirdir, bir akimdir, bir hizmettir yani bu ülkenin bagrindan cikmis cok köklü bir harekettir..
bu hareket bir cok cumhurbaskani ve basbakan cikarmistir o acidan milli görüsü sadece sp ye indirgemek cok ama cok yanlistir..
bunu milli görüs camilerinden hizmet alan ve camiilerde aktif olarak calisan birisi olarak cok rahatlikla söyleyebilirim..

yüzde yüz katılıyorum.

İntifada 05-12-2011 02:44

E öylede mavera kabullenen yokki milli görüşü...
işte çıkardık gömleği dediler ne yapsın adamlar ak partide milli görüşçü desinler...

Mavera 05-12-2011 02:44

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895612)
mgf.com çok sağlamdır ;)

http://www.milligorus-forum.com.tr/ olmasin ;)

Ammar 05-12-2011 02:46

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895612)
mgf.com çok sağlamdır ;)

Allah seni affetsin :D

MGF HİZMET TURİZM TAŞ. İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. diyor :) :w::w::w::w::w::w:

İntifada 05-12-2011 02:46

googleye mgf com yazıp giriğinde o zaten tr ye yönlendiriyor mavera :)

ocean 05-12-2011 02:47

Alıntı:

Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895545)
okumadık...

Ya arkadaşım 20-30 sene geldiniz birşey yapamadınız , bırakın bu adamlar bu işi beceriyor işte , chp mi gelsin bunlar gitsinde

Mavera 05-12-2011 02:48

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895615)
E öylede mavera kabullenen yokki milli görüşü...
işte çıkardık gömleği dediler ne yapsın adamlar ak partide milli görüşçü desinler...

bakiniz sp ile milli görüsü ayiralim evet sp, milli görüsün partisidir ama bütün milli görüscüler sadece sp degildir..
su anda ak parti ve has partide hatri sayilir milli görüscü var..
sunuda kabul edelim ak partide salt milli görüscü bir parti degildir zaten öyle olsaydi bütün kitleleri kucaklamasi zor olurdu..
ama ben sahsen milli görüsü inkar eden bir anlayisida kabul etmiyorum sonucta su anda ak parti varsa, bu kadar güclüyse bunun öncesine bakmamiz gerekir..
siyasal islamin daha dogrusu muhafazakarlarin siyasette buralara gelmesinde milli görüsün etkisini görmezden gelmek en azindan insafsizlik olur..
birileri suya, sabuna dokunmazken erbakan hoca bu yolda cefa cekiyordu.. birileri dengeyi kurmaya calisirken o Hakki ve dogruyu söylüyordu evet son rahlede bana göre stratajik hatalar yapti, gereken hamleleri yapmadi ama hic birsey onun bilgeligini, liderligini görmezden gelmemize neden olamaz o benim ve benim gibi düsünen milyonlar icin hala daha savunan adam dir..

İntifada 05-12-2011 02:48

Alıntı:

ocean Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895622)
Ya arkadaşım 20-30 sene geldiniz birşey yapamadınız , bırakın bu adamlar bu işi beceriyor işte , chp mi gelsin bunlar gitsinde

Allahtan kork kardeşim...

Ammar 05-12-2011 02:48

www.milligorus-forum.com/

www.milligorus-forum.com.tr

hangisi yoksa aynı mı ?

İntifada 05-12-2011 02:50

aynı aynı...
coma girince com.tr ye yönlendiriyor zaten hepsi adamlarda isimlerin...

İntifada 05-12-2011 02:51

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 895625)

bakiniz sp ile milli görüsü ayiralim evet sp, milli görüsün partisidir ama bütün milli görüscüler sadece sp degildir..
su anda ak parti ve has partide hatri sayilir milli görüscü var..
sunuda kabul edelim ak partide salt milli görüscü bir parti degildir zaten öyle olsaydi bütün kitleleri kucaklamasi zor olurdu..
ama ben sahsen milli görüsü inkar eden bir anlayisida kabul etmiyorum sonucta su anda ak parti varsa, bu kadar güclüyse bunun öncesine bakmamiz gerekir..
siyasal islamin daha dogrusu muhafazakarlarin siyasette buralara gelmesinde milli görüsün etkisini görmezden gelmek en azindan insafsizlik olur..
birileri suya, sabuna dokunmazken erbakan hoca bu yolda cefa cekiyordu.. birileri dengeyi kurmaya calisirken o Hakki ve dogruyu söylüyordu evet son rahlede bana göre stratajik hatalar yapti, gereken hamleleri yapmadi ama hic birsey onun bilgeligini, liderligini görmezden gelmemize neden olamaz o benim ve benim gibi düsünen milyonlar icin hala daha savunan adam dir..

tamam mavera ne kızıyon bende bu dediklerinden farklı bişey düşünmüyorum :)

All times are GMT +3. The time now is 21:47.