![]() |
oylarınızın Rengi !
Yeşil Ak Parti
Turuncu Kararsız Karmızı Ak parti Dışı |
Renk körüyüm la :(
|
bilmiyorum olabilir renk körü olduğum için renkleri görmüyor olabilirsin :(
|
Alıntı:
|
kırmızı Akpartiye geçiş yok demek :) ona oy vermiyorum demektir:)
|
Ula hizbçakmaakepei alem adamsın :)
|
Hayatımda bir değişiklik olsun, turuncu diyeyim ben :)
|
Alıntı:
çakma akepeli olduğumu belgelicem bu seçimlerde öyle görünüyor şuan için turuncuyum :) |
Buradan Eski Cumhuriyet Başsavcısı Yalçınkaya'ya Sesleniyorum.. Bu dinci Gericiler Kudurdu Yeşil Diyorlar yau (:
|
Alıntı:
|
Sandıkta oy kullanamayacak olanlar da oy kullanabiliyor mu burada ;ı:
|
evet kullanabilir. kırmızı
|
Ne kadar yesil varsa kabulümdür.
1000 oy hakkim olsa, istisnasiz 999'u AK partinin...1 BBP'nin. Gerisi angarya. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
nasil bir vebal? |
Alıntı:
http://www.akpartiforum.com/ayasofya....html?p=899221 |
Üstadim,
oy vermekle Islam'i desteklememismi oluyoruz.? Yoksa benmi yanlis anladim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Anlıyorum abi, fakat sorum şudur; Bana Ak Parti'nin İslam ve Şeriat'a (tabi direk şeriat'ı getireceğiz demiyorlar fakat bu davada yürümek adına veyahut Nam-ı Celili Muhammediye'yi güneşin doğup battığı heryere götürme farzına) ters düşen icraatlarını anlatır mısınız? Böyle bir vebalin farkına varmak üstünüzde bunu anlatmayı hak kılmaz mı abi sonuçta yanlışı düzeltmek esas değil midir? Ya da bu zamana kadar Ak Parti bu yolda neler yaptıda desteğinizi aldı ve desteğinizi kaybetme hususunda neler yapmıştır abi ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bizler çok yakında Allahualem Mehdi a.s.'ın çıkacağına ve Ona biat etmeye hazırlanmaktayız... Bizim derdimiz İslam'dır... Böyle anlamanızı istirham ediyorum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bize ne tavsiye edersin dersen kardeşim oy kullanmayın yada kullanın diyemem... Ama tavsiyem Şam'ı gözetleyin ve oradaki Haddam'ı gözetleyin kardeşim...
|
O halde 12 haziran'in anlami kalmadi.
Kimse oy vermesin... Sahi ...neden Ak parti iktidar olsun diye yirtiniyorki burdakiler? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sahsi düsüncelerinize saygi duyarim. Lakin önümüzde bitmek üzere olan bir hizmet periyodu var. Yeni bir secim sürecindeyiz. Sizin anlattiginiz sartlar olusana kadar , herbirimiz vebalden kacmak namina oy vermesek, hangi olusum bize hizmet verecek? Olaki kendinizde belirttiniz...Allahualem... Ben derimki...13 haziran sabahi bu hizmet kadrolariyla devam edelim. Yoksa süreci kimler ele alacak buda ALLAHUALEM. Bilmem anlatabildimmi? |
HaArP kardeşime şeriat, kanun ve yeni anayasa konusunda katılıyorum. bunlarda partilerle olacak şey değildir. Ak parti 50 senede bu devletin başında kalsa şeriatın hakim olması nerdeyse mumkun değil. gidişat bu başkada bişey demeye gerek yok.
|
Ak Parti iyi niyetlidir... Lakin geç kalmıştır...
Davutoğlu'nun sıfır komşu stratejisi şeytaniler tarafından göçertilmiştir... Suriye çökmek üzeredir... Sünni kukla rejimlerin baskısıyla Suriye halkı için Esad'a karşı silahlı fetva aramaktalar ! Bulmak çok zor olmuyacaktır... ! Çünkü BAE kurdurdukları Blackwater devreye girecek ve ortalığı karıştıracaktır Allahualem... |
Ayrıca cia yunanistanda darbe olabilir diye haber yapmaktadır...! Aslında Türkiye'yi dengeleyebilmek adına Tehdit unsuru olarak Allahualem Yunanistan'ı biz saldırması için kışkırtacaklardır ! Krizlerin ilk işaretleri başlamıştır...!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Dinsizliği neyle süslerlerse süslesinler bekçisi olamayız...
Gübreye çikolata sosu dokseler mide bunu kaldırırmı ışte laikliğide neyle süslerlerse süslesinler kaldıramayız |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 14:03. |